Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shatanka: Sebbi ideadta a cuccaid, majd ütközzünk valamikor a suliban
Punker: Töki, neked melyik Garmin-od van? :-)
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

ránézésre sem hasonlít, nem hogy a jellege... kb ég és föld a kettõ.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
JG M16A4 sem a legpontosabb de például alap hiba, hogy lötyög a komplett elsõ része.
Ha ilyen "hosszab" fegyvereket szeretnél és viszonylag pontosat is, akkor szerintem vegyél egy Cyma M14et, akár Socomot is.
Erõsek, viszonylag pontosak, jól egyben van az egész és Sniper félét is csinálhatsz belõle.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
RoyalPredator! Neked tejesen igazad van! 😛
Errõl meg is feledkeztem.
Gyorsan be kell hogy szerezzek egy HD minõségû képrögzítõs kamerát! 😄😄😄😄
Tudod szarul mutat egy 24"os HD LED kijelzõn... 😛
Ez annak az oka hogy:
Plexit raktam a kamera lencse elé! (nehogy máá ellõjék nekem!)
Na meg nem fogok megtartani egy 8Gb-os tömörítetlen AVI videó Formátumot.
Fõleg hogy minden hétvégén játszok.
Így is összevágva (1órai anyag lett), 2Gigabite-osra sikerült össze tömörítenem.
És ez még csak egy 8Gigabite-os memória kártya, 32Gigabite-ot lehet belepasszírozni ebbe a kis szerkentyûbe.
Ahhoz képes hogy 27ezerért vettem!
- 640*480 képfelbontással bír.
- 30fps képrögzítése van, 60Hz képfrissítéssel.
- Autó fókuszos élesítés.
- 12láb távolságig hall a mikrofon.
(és azt hiszem minimum 3lukx fényerõsség kel hozzá)
- kamera tejes mérete: 9*5*4cm
És csak a 2*AAA aksinak a súlya terhelõdik a sisakra ebbõl én arra következtetek: Szerény véleményem szerint, nem egy nagy technológia, akár a mai telefonok is Képesek erre, de az meg nem alkalmas megoldás, fõleg rögzítés szempontjából.
Ja, kértem árajánlatot egy micro-kamerára specializálódott üzlettõl...
Kb: ugyan ezekkel a feltételekkel, 70ezerért akartak megvágni!
persze az olyan kamera ami akkora mint egy gomb a galléron.
Úgyhogy szerintem igen csak megérte.
manapság hetente jönnek ki a jobbnál jobb kütyük, de nem hiszem hogy ebben az ár kategóriában fogsz kapni jobb minõséget.
Persze ha mégis, kérlek írd meg! Mert arra vevõ vagyok 😄
Szerintemitt olvass utána a dolgoknak, van 1-2 érdekes cikk 😊.
Szerintem Cyma ill. JG fegyverek teljesen jóak akár kezdõknek akár normál játékosoknak. Szvsz semmi értelme DoubleEagle mûanyag vackokkal kezdeni, akkormár kezdje a játékot az ember normális fegyverekkel, hogy az élmény is meglegyen már az elején.
haverom vett most egy iylet ennyi penzert szerintem egesz turheto
http://www.vatera.hu/kemkamera_spy_cam_meglepoen_olcson_163152802.html
A videóra azért kíváncsi vagyok.
Én is beruháztam egy sisak kamerára, hogy megörökítsem a legjobb pillanatokat 😄
http://bexter.hu Szép Fényeket!
(Nem rád értettem, csak hogy értsd)
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Elérhetõségek: e-mail: [email protected]
weblap: http://www.taskforce141.sokoldal.hu/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
És amúgy a régi válltámasszal mi a terved?<#whatever>#whatever>
E.Gy.B.E. Airsoft Team
persze ez hozza a másik kérdést hogy milyen modern csúzlit vegyek.....
Amúgy pofás 😊
http://pspfilez.extra.hu/