29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#25145 Melyik nem vírít? :) 5 méterről ? -
#25144 Frászt. -
#25143 Ennyire minden ruha vírít ... -
#25142 Gondoltma lejöhetsz a zsebnácik közé egyet játszani, ha már így virítassz a bokorban :D -
#25141 Dolgozok :(
Miért hová valónak érzel, bolondokháza...? :))) -
#25140 Annyira nem érezlek odavalónak aholvagy, mármint erdőbe ebben a ruhában :D
Nem jüssz fel tinnyére most vasárnap? -
#25139 Nekem rendesen derekamig ér a "mellény", mégsem gátol semmiben ....
-
#25138 DE-t felejtsd el! -
fighter111 #25137 Heló!
Tudnátok véleményt mondani a JG Sig 552-ről, vagy a Double Eagle M82-ről?
Továbbá azt meg tudnátok mondani, hogy hol lehet ilyet venni?
Előre is kösz! -
fighter111 #25136 Heló!
Meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség az M4A1 és az M15A4 között?
Előre is kösz! -
#25135 Fsznak nőttél ekkorára, mint egy krumpli bazz.
Amúgy sok mellény olyan, h a szokványos US málhaöv még pluszban megy alá.
Teház no para. Legközelebb igyekezek köldökön lőni téged:D -
#25134 jahm, hát rajtam elől a köldökömig, ű
hátul a hátam közepéig ér kb :D de én 195cm körül vagyok -
#25133 énis így gondoltam :D pl hajolni sem tudnék. -
#25132 Persze, nagyobbakat mind megrendelik azok a cúnya demokrata európaiak, meg a yenki disznajok, és szegény becsületes kommunista kínaiaknak nem marad méretben mellény. -
#25131 Látok sok kínai mellényt ami még alacsony embereken is a törzs közepéig ér, na az igen viccesen néz ki ....:)))) -
praksi #25130 próbálj meg benne leülni :)
ha mélyebbre érne, nem sikerülne ;-) -
#25129 na csináltam egy hangtompítót, ha kész lesz a fegyverem, ki is próbálom, és ha relatíve jó, felteszem jutubra.
Royal: Igen. Gyere el benne hétvégén a 35fokban, és akkor aztán menő leszel -
#25128 Linóleum ghillie suit menő lenne?:D -
#25127 Bemész valami parkettás boltba és fillérekért veszel ... -
#25126 hi,
1kérdésem lenne, van egy IBA mellényem ami kb elől a köldökömig ér, namost így tudok benne hajolni meg mozogni, nemtudom ha nagyobbat vennék akkor pl hogy tudnék előre hajolni vagy akármit csinálni.
nemtudom, hogy mekkora méret lenne az ideális... leérjen a derekamig vagy mi? :/ -
#25125 Ezt sajnálom, hogy 74es fém tár nincs, az egész fegyver fullfém szépségét tönkreteszi a műagyag tár, így muszály 47es tárakat használni -
#25124 6 db 40es Lowcappal tolom.
47es tár a 74Mben, de szerintem gyönyörű:)
polifoamot adsz lacoo?:D -
#25123 Nem kell gyorstoltot vinni magaddal:D AK-nal 6 darab 150-es mid-cap mire nem eleg? -
#25122 Egy réteg 1 millis polifoam a tár belsejében meg főleg leszigeteli . :) -
#25121 Rugós táraknál meg a gyorstöltő zörög amúgy, tehát vicces:D
De koránsem annyira.Zseb meg totál leszigeteli a csörgést. -
#25120 Ha olcsón kijövök a szervízből, akkor én is veszek mid-cap tárakat, kezd elegem lenni a zörgős-tekergetős módszerből
-
#25119 Dettooooo!
750es ROFom van, 11.1V lipo, prométeusz nagy nyomatékú cuccokkal, meg 40es lowcap tárral pont stalker tuning fegyver :) -
#25118 Lipoból van ám kissebb is, és árban teljesítményben jobban jársz vele mint egy NIXX-el . :) -
#25117 Atom nagy rof tényleg hülyeség.
15-nél több nem kell.
Nekem 11-es lipom van ,végtelen nyomatékú motorral, nagynyomatékú fogaskerekekkel , ezek elég jól visszalassították a rendszert, viszont az egyes lövés irdatlan gyorsan indul . Én így szeretem . -
#25116 Ha sorozni akar vki, akkoris vehet LiPo-t.
Csak stickből nincs 8.4V. -
#25115 Pontosan. Én a mezei 8.4es nimh akkuval se soroztam, ígyhát kb mindegy is, hogy mekkora a ROF.
Praksi: Igen, ezt szó szerint ő mondta, megmondtam, hogy az egyeslövést preferálom, sorozni nem is sorozok, és ekkor ajánlotta. Valószínüleg ha nagyon sorozni akarnék, nem vennék ekkora lipo-t, inkább pár nimh-t szereznék be. -
#25114 Nektek minden fasznagyobbítás? Fitymát is ezért vágjátok le odaát?:D
Amúgymeg. 1300as ROFja van elvileg, nekem is annyi volt.
Ha SEMIbe utazik, mint én, teljesen mindegy. Lényeg neki, hogy ne kelljen hazakullognia akksi miatt. -
praksi #25113 a 11.1 V a névleges feszültség, feltöltve ez több.
klikk -
#25112 igy van kinai birja:) Hyper 1000 Marui nem birta tul sokaig:) mondjuk ez is relativ.
Amikor elotted keresztbe sprintelnek jol jon azert:) -
#25111 a kínai motorok valszeg kibírják, de a kábelezés nem valószínű, amúgy ez az atom ROF is csak fasznagyobbítás. -
#25110 12 V-s motorról lévén szó a 11.1 V nem árt, nem égeti szét a motort.
A fogaskerekek, a dugattyú, na azt már lehet betöri. -
praksi #25109 melyik "szerelő" mondta ezt?? tucatnyi teszt, tapasztalat van az interneten, hogy a 11.1V-os lipo akksik szétégetik az AEG-ek motorját. "jobbat tesz a motornak" - ezt szó szerint ő mondta?
Royal: az M14, az SR25 is amerikai, mégis 7.62 -
Petko #25108 Sziasztok!
Ezt ismeri valaki: http://www.youtube.com/watch?v=CVRoXPAhpfg
?
Ha ilyen lesz Pesten szóljatok, mert mindenképp becsatlakozok. (katonának persze) -
#25107 softair kínál topic. -
fighter111 #25106 Heló Mindenkinek!
Meg tudnátok mondani, hogy Magyarországon hol lehet M16 (nem M4) airsoftot venni, minél olcsóbban? Ja, és légyszi nézzetek rá arra akét linkre amit régebben küldtem, hogy mi a különbség a két fegyó között...
Előre is köszi a válaszokat!