Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hitman76
Most mondjam azt, hogy nem hit csak pénz kérdése az egész? Vagy ha nem pénz, akkor nagyon sok munkaóra és még egy kis pénz!<#nyes>

SG rock
nembaj, legalább a hitet ne törd meg bennem<#nyes>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

RoyalPredator
Lehet nézegetni...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Hitman76
Messze van ez még a Garandtól kérem szépen! Attól mert a tár nem lóg ki az agyazásból, még nem lesz az M14-bõl M1!<#awink>

DannyL
Wiper Blade-et ajánlom az zsír, most rendeltem magamnak is.
Ha adsz egy pontos típust túrok neked ebay-en. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

STREEX
Mondjátok, ezt az SRC XM8-as fegyvert sehonnan nem lehet magyarországon megszerezni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Mercedes ablaktörlõhöz is tudsz linket adni? <#idiota>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

DannyL
Hopszika, ezt elcímeztem, bocs! 😄

DannyL

SG rock
Aham, ahogy néztem kb 2/3-át kéne levágni, de pl azt nemtom hogy kéne megcsinálni a belsejét, hogy nyomja fel a BB-ket.
Én 2nd ranger gyalogsági cumót pakolászok össze.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Punker
WD-ék vágtak szét sima tárat a 101-eseknek, kb felére levágták hogy ne lógjon ki, persze a kapacitás durván esett....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SG rock

Kezd hasonlítani egy Garandra az M14em, valakinek vmi tipp, hogy hogy lehetne olyan tárat csinálni ami nem látszik ki a fegyverbõl?<#fejvakaras>

jaja, thx

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
Praksi hétvégén vigyem a 2 G3-as tárat?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bexter
Pár közeli képet csinálhatnál a kameráról meg a barkácsolt cuccrol 😛

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Steel Painter
Itt is van rajtam viselés közben. 😄
Varrtam egy BB álló védõhuzatot az elején plexivel és erre rá egy lencsemintás huzat. 😊

Ma készült egy nagyon jó videó ahol pont a kamera plexiét találták el.
(úgyhogy megérte 3órát szenvedni az elkészítésével)

Steel Painter
Én is vettem ilyen kamerát csak az 32GB-s
és valamiért nem lézer az hanem csak egy ledlámpa 😄

vatera

Mini dv sisak kamera sport lézeres sisakkamera 16000ft

Extrém Sport Kamera lézeres célzásal

Rögzíts minden történést és élményt sportolás közben a 30 fps képminõségû kamerával! A 640x480 felbontású, könnyû kivitelû eszközzel könnyen visszaidézheted élményeidet, vagy elemzheted teljesítményedet! Kiválóan alkalmazható paintabbhoz, gokartozáshoz és egyéb autóversenyhez, BASE jumphoz, siklóernyõzéshez ! A kamera könnyen és egyszerûen felszerelhetõ a legtöbb sisakra és egyéb tartóeszközre! Helyezd bele az SD kártyát, nyomd meg a REC gombot és már indulhatsz is a kalandtúrára!

Mûszaki jellemzõk:

* 640 x 480 minõségû felbontás (Digitális)
* 30 fps (frames per secundum) képminõség
* Energiaigény: 2 x 1.5V AAA elem
* Memória: SD memory card (max 8G😎 - nem tartalmazza a csomag!
* Szín: fekete
* Gombok: Power ON/OFF és Delete Button
* Méretek (mm): 90 (H) x 54 (SZ) x 48 (M)
* Csatlakozás: USB port

Csomag tartalma:

* Sport Kamera
* Rögzítõ pánt (60cm hosszúságú)
* USB - mini-USB vezeték
* Használati utasítás - Angol nyelven

Átvehetõ:

Budapesten Káposztásmegyeren

Budapesten Újpesti víztoronynál

Budapesten Újpest városkapu metró megállónál

Budapesten Váci úti Tesco parkolóban

Dunakeszin Auchan parkolóban

telefon: 06705154453
lac coo
Amerikában jobban figyelnek rá mint nálunk, eleve kötelezõ a piros csõvég, és talán tavaly olvastam, hogy lelõttek egy fiatal fiút,aki jelöletlen pisztollyal hadonászott ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Amerikában nemtudom miért basznak erre odafigyelni.
Tudják hogy hülyegyerek mind, és ennyi.
A Paintballos lövöldözõkre vadásznak amúgy, de megûsszák egy ksi ejnye bejnyével.

COOL-on láttam reggel 5 tájékán félálomban, vmi furcsa halálesetekrõl szóló mûsort.
Ott volt h lõtt 2 hülyegyerek anyucitól lopott kocsival, jogsi nélkül a járókelõkre, köztük 1 öregasszonyra is soroztak, aztán kirepült a palack, és bezúzta az anyósülésen ülõ buzi torkát, azmeg megfulladt.

Na ezt csak úgy érdekesség képpen 😄

Steel Painter
Az tény, hogy nem tudni hogy airsoft fegyverrõl van e szó.
Csak az a baj hogy a légfegyverek, függetlenül attól hogy pontosan melyik típus és kategória, egy kalap alá veszik mindet.

következtetés: Ha az ehhez hasonló garázdálkodások meghaladnak egy éves statisztikát, akkor egyszerûen szigorításokat hoznak létre hogy ezt csökkentsék.
És nem azt fogják mondani, hogy csak egy típusú légfegyverre vonatkozzon az új szabály, hanem az összesre.
Így a probléma megoldva.

Emlékezzetek... Németországban pont ezért akarják szigorítani a légfegyverek használatát.
Ott is, nem egy kategóriát akarnak megszigorítani, hanem az összeset.
így még a paintball-ra is engedélyt kell beszerezni.

Nem úgy mint Amerika!
Pár hülye gyerek légfegyver játszik az utcán.
(nagy dolog kit érdekel)
Rengeteg amerikai videót látok, ahol a tizenéves srácok rohangálnak a lakóparkban és egymásra lövöldöznek airsoft fegyókkal a kocsik között.
És nem hívják rájuk a kommandósokat (érdekes) 😄

Punker
CO-s légpisztollyal lövöldöztek, sehol nem írták hogy 6mm AS lett volna......

Steel Painter
Na igen! De biztonságos feltételek mellet.

lac coo
Emberre sem lehetne lõni légfegyverrel, mégis azt csináljuk ! 😄DD

Steel Painter

Macskákra lövöldöztek egyetemisták

Na az ilyen barmok miatt hozzák a szigorításokat meg regisztrációs törvényeket!
(Meg persze a média ami hangyából elefántot csinál)

Punker
Praksi megcsináltam 😄

hungaro
üdvözletem!

Szeretettel várunk mindenkit a Pápa-tapolcafõi volt orosz katonai bázison meg rendezett játékra!

2010.03.28.vasárnap.
Операција
Олуја-Játékra.
További infó: privátban!

Hivatás az Életért!

lac coo
Itt olvasgass : Airsoftujonc.hu

( A csõ amit linkeltél gázos fegyverhez való nem AEG-hez ...)

evilzombie
Sziasztok!
Teljesen LAMA vagyok az airsoft temaban.De az biztos hogy venni fogok egy "csuzlit"! 😊

Meg csak 2 napja olvasok errol es talaltam egy par dolgot es linket a velemenyeteket szeretnem kikerni!

Szoval a csuzli ami tetszik:
http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=24046

Szukebb cso hozza,persze kulso cso hosszabitot is neztem hozza:
http://www.uncompany.com/pageproductdetails.asp?prodid=25270

Lampa:
http://shop.ehobbyasia.com/accessories/laser-sight/rifle-laser/ea-it-m6x-visible-laser-basic-kit-bk.html

Elsonek azt gondoltam annal jobb minel hosszabb a cso,de kulfoldi es magyar emberkek is azt irtak hogy 300mm felett majdnem mindegy de ami a fontos hogy a hop up be legyen allitva hozza!
Mi errol a velemenyetek?
Nagyon tetszik ez a stukker is:
http://shop.ehobbyasia.com/ares-fn-scar-heavy-deluxe-version-airsoft-aeg-black.html
Csak nem tudom hogy er e valamit az a granatveto.A youtubon mindig csak lefele lonek vele igy igazan nem latszik milyen messzire hord.

Legfobb kerdesem hogy mi a velemenyetek a G&P es az ARES gyartokrol?NO<#banplz>!!!!!!!!!!

lac coo
Nagy vót ! <#idiota>

Punkerwork
a linkben a v elõtti kérdõjelet kell javítani perjelre hozzá

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Követtem a makrókban megadott utasításokat, de nem valamiért nem jó. <#whatever>

Egyébként ez lett volna:
grat

SG rock
vagy szar a böngészõm és azért nem látok itt semmit, vagy vmi nem jött össze

RoyalPredator
Szerintem lassan szüretelhetjük a munka gyümölcsét, mert kéne már ide a pálinka 😛

Punker
látom.....

lac coo

Nem vitázom, már megmondtam ! 😊

Punker
végül is annyira nem nevetséges.
egy kezdõ segítséget kért, mire ti már csak hobbiból elkezditek ontani a saját teóriáitokat amik köszönõ viszonyban sincsenek a valósággal.

Nem vagytok azon az értelmi szinten, hogy belássátok vagy felfogjátok, mennyire károsak vagytok a közösségre.....

lac coo
És hogy nem bírod ki a nevetséges ,lenézõ kötegedésed nélkül :

lac coo
Nem baj a végén megint kiderült hogy nekem van igazam 😄DDDDDDDDD

Punker
azért jó hogy beleszólsz anélkül hogy egyáltalán tudnád mirõl van szó, a royal gyerek kezdett okoskodni hogy a hosszúcsõ pontosságot ad, ez volt amit megkontráztál a pattogó baromságoddal.

lac coo
És ki állítja hogy javulnia kéne a szórásnak a hosszabb csõvel ?
Vagy most nem értem ....

Viszont majd csinálok képet az alap AGM és a prec csövemrõl. okulásképpen annak, aki azt hiszi a méretek miatt jobb a prec csõ ...

Punker
úgyse hiszik el a nagy szakértõk......

Lõttünk tesztet, két VSR-el, azonos felszereltség, de eltérõ csõhossz mellett, 50 méterre, azonos csomagból származó minõségi BB-vel (szélárnyékos folyosón).
A 303 és 430 mm-es csõhossz azonos szórást hozott, az eltérõ belsõ átmérõ ellenére (430 mm 6,03mm átmérõ és 303 mm 6,05 mm átmérõ).

Akkor most mi is az igazság? 😊)

De folytatom: a 303mm-es csövet 6,05rõl 6,03ra cserélve a szórás nem változott, csak a torkolati sebesség nõtt. (szórás természetesen mérve).
RoyalPredator
A Hopup az egyértelmû dolog, az a szíve lelke az egész fegyvernek.
Jah és az h jG meg cyma csöveim voltka, épp arra írom h azok eléggé ragyásak belülrõl.

Hitman76
"Na de miért is jó nekünk ez az Y tengely menti forgás? Azért , mert a forgó BBn "felhajtó" erõ keletkezik emiatt repül jó messzire a BB. ( Ez most lusta vagyok kifejteni )"

Sadist
Nem odaveri, átgördül rajta.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lac coo
Hát a henger ûrtartalma egyértelmû hogy számít.De pontosabb nem lesz a hengertõl sem 😄DD

Rendben. Csak majd 27. megyünk a TomekK játékra és addigra jó lenne összehozni.

A hosszabb csõ bizonyos esetekben lehet jobb, de lehet rosszabb is, lehet változatlan. ( Befolyásolja pl: a különbözõ hop up rendszer, fps érték, vágotthenger, telihenger stb. Lelehetne számolgatni csúnya differenciálegyenleteket felírni, hogy az adott konstrukcióhoz mi a legjobb, de nem lesz mérvadó különbség (ésszerû) beállításoknál. )

lac coo
Nem kicsit verõdik az még a jó minõségû, egyenes, sima falú csövekhez is.
Guarder csõröl a gyengébbre sikerült felületkezelést is lekoptatja .
Mondjuk egy század szögeltérés de 50 méteren az már valami, és nem is ez a baj, hanem hogy véletlenszerûen fog eltérítõdni a BB ...

Na jóccaka !

Shatanka, jut eszembe, majd beszélünk a tárakról, most rohadt módon el vagyok havazva melóval, reggeltõl estig hétvégén is 😞
És ha már leírtad a tutit: eredeti kérdés :van-e értelme a hosszabb csõnek, ahol mondjuk 3 X 1 leheletnyit ér a falhoz? ... Nincs ! 1 X 1 leheletnyi épp olyan vacak ...