Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok csak azt nem értem,hogy nyíltan lezsidóztad a softair.hu-t,ahonnan téged kibasztak a pofikád miatt. Holott Punker ott moderátor.Ezt hogy engedte? itt minden csúnya szóért büntit kap az illetõ.No persze nem te meg laccó, meg a gyöngyöspatai legény./aki nyíltan elõveszi airsoft fegyverét a parkolóban. És még õ dumál a rendrõl<#mf1>/ÁÁÁ nektek Punker elnézi.Te a softairon már rég lázadtál volna.
RoyalPredator
Ezekre SE kéne válaszolnom, mert ugye alaptalan váddal rinyálni totál gusztustalan, és nem illetné meg válasz...
Hol itt a gondolkodás hiánya? A kép pont azt hangsúlyozza ki, hogy nem fekete-fehér a világ, ahogy az airsoft sem. Tehát mégegyszer, hol itt a gondolkodás hiánya? Nem nálam. 😊

A képet 100% magam raktam össze. Hasonlót már láttam valahol.
A minõségét a feltöltés erõsen rontotta.
A nagy designer tudásom pedig arra elég, hogy finanszírozzam az enyhén luxus körülményeket.

Egyébként ezt a feliratot ti is látjátok?:
"KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!"
Mert hatni nem hat rátok már egy jó ideje...

Kérdés:
Airsoftban ANSI Z87.1 a kötelezõ minimális biztonsági besorolás.
EN 166 EN 170 - UV 2C-1.2 ezt eléri?
Van valahol valami táblázat, ahol ezek fokozatba vannak állítva?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Primitív, antiszemita kis majom vagy.

Köszönöm<#hamm>
két bites ember: 1 bit értéke 0/1 lehet. Két bittel maximum 4 lehetséges kombináció hozható létre ( mátrix alakban ). - Arra akartam utalni, hogy feketén-fehéren látod a világot amikor nem az; a szürke árnyalatai... a gondolkodás nem az erõsséged.

másolt munka: Elvileg nagy designer vagy, de a tudásod csak arra volt elég, hogy egy demotiválós képet átszerkesz és legyen benne nácizás/zsidózás.

Ok meggyõztél.Viszek egy tükröt elé állsz és én leköplek.Így jó? Gondoskodom róla jó nagy lesz.
RoyalPredator
Nincs miért, hacsak azt a "tükröt" te állítod fel, mint követendõ példa =)

Ez nem inzultálás.Nézz tükörbe, és köpj .
RoyalPredator
Ezt az inzultálást hogyan kell értenem? 😊

két bites ember másolt munkája...

RoyalPredator
És még én vagyok a rasszista 😄

[/url][/img]

És ahogy téged látnak
Tudd valaki olyan boltot mondani, ahol kapható pontterepes (flecktarn) mintázatú térdvédõ?
palinho96
Amúgy ha Békés megyében van Airsoft csapat, ahova beférnék az írjon nekem PÜ-t vagy e-mail-t ide: gyivicsanpal "kukac" gmail "pont" com

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

de most tényleg ez hulla gagyi...kekeckedésnek is... de gondolom a náczis rész Hesslernek tetszik...
RoyalPredator
Nem így értem, tudod.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/536007_436575736359419_100000209888785_1923992_1612268574_n.jpg

A kép semmiféleképp sem kekeckedés 😊 Ne tessék hõbölögni.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
mondom nincs határ, nincs határõr így nem is tudod kinek felmutatni. ha a horvátok felé mész akkor kell nyilatkozat, szerbia dettó, de ahol nincs határ ott nincs kinek mutatni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

palinho96
Tehát akkor nem vámköteles, nem kell se MKH kártyát felmutatni 😄
csak ennyit akartam kihozni belõle! 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

RoyalPredator
Ez de "nagymagyarországotakarok!" félének hangzik 😄
/sry

Punker
nincs határ.

Metalmilitiakid
Ha megfogod a fegyvert és kisétálsz vele, sztem elég gyorsan felfognak szólítani, hogy dobd el és hasalj a földre széttárt karokkal 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

palinho96
Egy kérdés! 😄
Ha megfogom a fegyvert, és kimegyek Szlovákiába, akkor gond nélkül átvihetem.. a határõrök nem problémáznak ezen?

RoyalPredator
Nem szoktak. Általában felesleges és inkább geardo...

Én egy betétbõl eszkábáltam magamnak egyet a jobb térdemnek, mert ha gugolásból tüzelek, nem kell megint a kavicsba térdelnem... hasznos. És az enyém még kényelmes is.

Ugyanígy a bal kezemre készítettem egy afféle "öjvész-kesztyût", amibe a gumikést belecsúsztattam.
De Assassinkodni is lehet vele 😄

Könyökvédõ természetes terepen inkább kényelmetlen, mint hasznos. Térdvédõ praktikus, egyrészt nem kopik a gatyád <#idiota> másrészt meg nem visítasz, ha tüskébe térdelsz.
Épületben mindkettõ hasznos.

De aki kemény mint a Rolling Stones, az se ezt se azt se itt se ott, csak rövidgatya-póló... <#nyes>
Sziasztok!
Ti szoktatok játék közben könyökvédõt használni? Mert nézegettem videókat a youtubon és szinte senkin sem látok ilyet. Térdvédõt is alig-alig.
RoyalPredator
Én csak úgy értem, hogy bármiféle pluszköltséget a cégek (pl Taiwangun) belekalkulálják az áraikba, szóval hiába EU, mégis fizetsz. Valakinek mindenképp fizetnie kell, és a kaksi mindíg lefele csurog.

Te most mirõl beszélsz? Mik azok a "nem létezõ" költségek?
Ez a (egyik) lényege az EU-nak: ha EU-n kívülrõl bejön egy termék egy EU-s országba, akkor az ott érvényes jogszabályok szerint az ottani importõr ledellázza az EU szinten egységes vámtételt. Aztán az EU-n belüli, de akár országon kívüli fogyasztó amikor megveszi az adott importõrtõl a terméket, akkor pedig kifizeti az adott országban érvényes fogyasztási adót. És slussz, ennyi. Legalábbis az általánosnak tekinthetõ cikkek esetén. Speciális esetekben (pl. autóknál) vannak további költségek (pl. regadó, stb...) de ebbe ne menjünk bele, mert ez nem közgáz fórum.

Tehát a lengyel cég nem az idegen ország vám- és áfa költségét építi be az áraiba, hanem az EU szinten egységes vámköltséget és a lengyel áfát. Viszont te mint EU-n belüli emberke, nem fizeted ki mégegyszer a vámköltséget, sem az áfát, ha egy lengyel boltból veszel valamit.
Punker
a vám EU-s szinten egységes, a lengyel áfa kulcs kisebb mint a magyar.

lac coo
Lengyel cég beépíti az árába egy idegen ország vám és áfa költségeit??? 😄D Az nagy okosság lenne . 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Igen, viszont az árba bele van építve a "nem létezõ" költségek nagy része.

EU-s tagállamból származó árut már nem terhel ÁFA és vám, mivel azt már az EU-ba érkezéskor kifizették az importõrök, jelen esetben a Taiwangun.

Amit fizetned kell, az a vételár és a szállítási költség.
Punker
eu-N BELÜL MÁR CSAK A SZÁLLÍTÁS.

lac coo
Á, nem, EU-ból én úgy tudom nincs vám meg áfa, csak most fegyvert vennék, nagyobb értékben, nem vagyok biztos benne .

Metalmilitiakid
Tudtommal rendesen megrakják mind a kettõvel ahogy kell, mindent ami külföldiából jön.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

lac coo
Csak a bizonyosság kedvéért: ha rendelek Taiwangun-ról akkor csak annyit fizetek amit a wbshop kiszámol ? A termék ára+ a futár .... Áfa, meg vám nuku ?

Tube akku az a 7.4 1200 lipo 130*18*10 asszem az belemegy, csak bukod az elsõ 2 állását....

ha veszel crane stockot akkor abba pillangó akku megy bele, ott elvekben nem vesztesz fokozatot, oda láttam már 7.4 2000 turnigy pillangót...
lac coo
Hát de nem ez volt ...! 😄

Kis méretû lipo belefaragható, vagy eleve crane tusba készülõ több "szárnyas" lipo. Esetleg rúd alakú a tus csövébe, de akkor nuku tus állítás ...

palinho96
Nem crane van rajta.. de ha veszek rá.. akkor milyen akksi kell bele? Ez lett volna az eredeti kérdés..

lac coo
Akkupack, 9.6V, 1.600mAh, mini méret, hosszú

Hát ha jól értelmezem akkor nem jó bele.
Sõt hogy tovább bonyolítsam a te kinézett fegyvereden nem crane tus van 😊))

De én lassan fel is adom ... 😊

palinho96

lac coo
Ennyiért kapsz Cymát, az a biztos. Bár lehet ez is valami ismert kínai gyártó átcsomagolt cucca...

Hiába linkelnék, az adott oldalon nincs termék ismertetõ, csak egy kép.
lac coo
Bakker inkább linkeljétek be az ilyen fantázia nevû gyártok csodáit ! 😊

44-es bázison találtam ilyen, nekem fogalmam sincs miféle ez, ráadásul egy AK47 van képnek berakva !

ACM (HLK?) AK74 fegyver volt már valakinek a kezében?
lac coo
Hát én csodálnám ha abba a tusba elfér egy ekkora akksi
Valami 1200-as 7,4-es rúd lipo, talán talán ...

palinho96
A képeken Hátra van vezetékelve. .. látszik
Akkor a másik..
Békés megyében merre találok megbízható szerelõt?

lac coo
Nekem is volna kérdésem: Blaster Devil BB-rõl kiderült már miben más mint a sima zöld cimkés BB ? 😊

lac coo
Két lehetõség van: vagy jó állapotban van a gearbox, szépen hézagolva könnyen jár, jó vezetékkel és akkor tuti hogy gyilkos a tûzgyorsaság, vagy szorul az egész és akkor nem olyan vészesen gyors, ezért bírja a nagy akksit, viszont ugye így meg alapból nem stimmel valami benne .Meg egy harmadik: kukába való gyenge-lassú motor van benne, és azért nem pörög halálra .

Az én AK-m, 7,4-es kis lipoval, 110-es rugóval kb 20-as roffal megy, szóval normális fegyverhez felesleges az a brutál nagy .. .

A kérdésedre meg a válasz: ha jól tévedek az fegyver elõre van vezetékelve, szóval elképzelhetõ hogy oda a PEQ boxba belefér az a nagy akksi.