Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
az cseh volt? jól megkavartak amúgy a szlovákok én elsõre simán bolgárnak mondtam õket amíg nem láttam a felvarrót (ez az egy volt jó a parkoló õrzésekben lehetett mozizni a felszereléseket)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
Uhhh...Hát az akkor nem vagyok, de ismerõs a probléma, kis csapatom tagjaival éppen ezzel küzdök, csináltam egy forumot, de állandóan telerakják páran cigányozós faszságokkal.... Most épp senki nem beszél velem, mert ha fejre állnak sem engedem a dolgot ... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Az egy dolog, hogy "zsebnáci" vagyok, de ennek semmi köze az airsofthoz.
Azt hadtechnika rajongásból ûzöm.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

A zsebnáci nagyjából megfeleltethetõ a látens barnaingesnek, azaz olyan ember, aki ha lehetne elsõként csatlakozna bármely faji alapú erõszak szervezethez - meggyõzõdésbõl. (A barnaingesek eredetileg az SA legényei voltak.) Erre utalhat például, ha az ember kijelzõnyi horogkereszteket gyárt a számítógépén, vagy kedvenc olvasmánya a Mein Kampf, stb.

De hogy on is legyen e topicban: ismeri valaki a cseh speciális erõk 3 vagy 4 szín nyomásos új egyenruháját? Szlovák srácokon láttam múlt hét végén és nagyon meggyõzõ volt...
lac coo
Ja, értem 😄DDDD

bardocz
Te!😄
lac coo
Mi az a zsebnáci ? 😊

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
hát persze a csúnya gonosz elnyomók kényszerítettek a zsebnáciskodásra és az összevissza hazudozásra, nõj már fel!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RoyalPredator
Nem, az nem a mi döntésünk volt😊

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

lac coo
Uhhh, csak el ne kezdjünk megint ezen vitázni, privátban kellett volna írnom, Kvitya !

lac coo
Ok, sorry!

Csapatcikekkben megy a flém, nyírás, kárörvendés leginkább admin és moderátor részvételével, támogatásával. Beírtam, hogy nem kéne, törölve lett, gondolom csak részemrõl flém a flém 😊
De kb minden topikban van helye a nyírásnak ha az jól esik a moderátorok és az oszlopos zöldforum tagok májának, senki nem tesz ellene semmit, kép mutatás van ...

De gondolom magad is látod ha olvasgatod a topikokat ...

De már elfogadtam, hogy az a forum ilyen, csak mert ilyen szépen kérdezted, azért írtam példát 😊

Felvenném Traser vagy a többi ember stílusát meddig maradhatnék ? De õszintén ! 😄DD

Akkor ideje bocsánatot kérned tõlem, mint admintól... lévén nem flémelek, így alaptalanul vádolsz s rágalmazol.

Vagy írj tényeket, amiket akár alá is tudsz támasztani, vagy ne szólalj meg, de soha ne általánosíts...
lac coo
Na hurrá megint kezditek ! <#taps><#taps><#taps>

Punker
az értelmes user-ek mindig kapnak segítséget, ti az elsõ alkalommal lemondtatok arról hogy bárki is értelmesnek tekintsen.

RoyalPredator
Felhasználóbarát fórumokról hallottál e már?
És kölcsönös tiszteletrõl modik és flehasználók között?😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

lac coo
Elvagyok ott... Ha valahol megy a gyökérkedés, nyomok egy megjelölés olvasottként, aztán jóvan 😊

Hitman76
Nem is kötelezõ tagnak lenni ott! Töröltesd a reged, és akkor tényleg nem kell olvasnod!!!

lac coo
Valóak olyan nincs , már mondtam ... 😊

De nyugi megoldom, mindent megoldok amit akarok ... Például így ....Vagy valahogy....

Szörnyû a zöldfórum, már az adminok és moderátorok is telefélemelnek mindent mikor préda van, dehogy olvasom végig 😄

Hitman76
Azért nem találsz, és azért nem tudod még a nevét sem, mert nem arra használod a fórumokat amire valóak! 100000 X átbeszélt kérdés, 100000 X elmondták már az AK tulajok, melyek a leghasználhatóbb darabok.<#awink>

lac coo
Mindenképpen hasonló elrendezésût akarok, csak rohadtul nem találok, azt sem tudom hogy hívják, de sokat láttam már amit AK-sok használtak ...

Punker
csak az AK tár nem fér bele, nézz 1 chestrig-et+külön itatót.

lac coo
Milyet vennél ?

Ez ezért néztem mert occó, és megoldódna az ivózsák kérdés is 😊

Punker
Shati bánhatod, ide még egyszer vissza nem megyünk 😄

Nekem ilyen van viperbe. Az erõs tarlós, elrendezése nekem megfelel, de ha AK-nak akarod akkor nem ilyen mellényt vennék.

lac coo
AK mellé dukál egy mellény is, mert a Guarderbe nem igen férnek el az AK tárak, errõl mi a vélemény, beleférnének?

Link ...

lac coo
Trasher-t nem szabad semmirõl kérdezni, szegénynek komoly gyomor bántalmai vannak, mindentõl hány .... ! <#idiota><#vigyor1>

lac coo
<#idiota><#taps>

E.Gy.B.E. Airsoft Team

lac coo
Hát, szervezõre nem emlékszem ,de lehet ! 😊))

LooooooL azt a játékot én szerveztem XD / már ha a los saksendos-ra gondolsz 😊 /

Le is esett az állunk amikor a néger banda megérkezett full feketén, piros ruhákban....magnóval...kosárlabdával...és gyûrûvel...ja és fukszban XD

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
hát pl a hanwag bakancsomat ott rendeltem (bár még nem ért ide azóta se) nem hiszem hogy trasher arra azt mondaná hogy gagyi 😄

errõl kérdezd Trasher-t 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
ha minõségi cuccot akarsz azért találsz ott.

a Mountex az egyik legdrágább giccsbolt ;-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
soha nem szoktam édeset vinni, tiszta víz, télen citromos tea, kajálás mellé egy izotóniás ital és ennyi. A lényeg 5-10 percenként inni 1-1 kortyot így nincs fejfájás napszúrás kiszáradás.

Laccoo: Jó dolog az ivózsák. Én mindig valamilyen édesített vizet szoktam bele tenni, mert nem oltja a szomjat annyira, ezért többet kell meginnod belõle. Így több vizet tudok bevinni a szervezetembe játék alatt.

Punker: Irigy vagyok, hogy mentek túrázni 😊 Ajj basszus elfelejtettem magam beoltani kullancsok ellen... Eszembe nem volt. Akkor megint kezdhetem elõrõl.

Royal: A számítógépes játékokat még kinövöd remélhetõleg 1 éven belül, de ezt az autista anyuci szeme fénye nem olvasok dumálok ha nincs igazam akkor hülyék vagytok dolgot már nehezebb lesz...

lac coo
Szoktátok mondani: ne etesd a trollt! 😉

Azt mondom én is, nálunk volt visszaállás meg minden, de még így sem tudtam inni .Olyan sûrû dzsungeles terep volt, hogy soha nem tudhattam ki van 10 méterrel arrébb, szóval nem tudtam megállni kulaccsal bíbelõdni .Mindenképpen kell egy ivózsák az lesz a következõ befektetés ...

Punker
és ha nincs visszaálló? 😄
tavaly megfogadtam ilyet soha, úgy volt fél órás akció, lett belõle 8+ óra mindezt júliusban 30+ fokban

holnap meg 30 km séta, ha kevés a víz az a baj ha meg túl sok akkor lelassít és az idõ az ellenfél.

amúgy meg Royal magának köszönheti attól hogy zsebnáciból átment "stalker"-be még az marad aki, és bizony nyugodtan mondhatom hogy az elmúlt 8 évben itt nem sok ember vitt véghez hasonló ámokfutást ha nem is dobogós de azért az elsõ 5-ben biztos benne van az évtized fúrom trolljai között

lac coo
Ha meg egy személy van kitüntetve ezzel a szúrkálodással, ahhoz meg külön gratulálok 😉

Nem a víz mennyiség a gond, hanem hogy mire visszajutok a visszaállóra vagy valahová szomjan döglök 😊
Kulacs kevés meg nincs is igazán alkalom azzal bíbelõdni .
Combatgear-es srác bevezette az utánvétes csomagot, lehet így már merek vásárolni nála ....

Punker
hát ja nem árt, én most azt nem tom holnap mennyi vízzel készüljek.

Punker
nincs mindenki szurkálva, Royal-nál sokkal nagyobb seggfejek is vannak szép csendben nyugiban hagyva 😄

lac coo
Bezony !

Nekem ivózsák kéne de nagyon, még nincs is az a nagy meleg, de már nem tudtam eleget inni játék alatt !

lac coo
Én pl, szörnyülködve néztem videón egy jónak mondott hazai larpon a cipõbokszal feketére mázolt , idétlen kosárlabda cuccba vigyorgó felnõtt játékosokat 😄DDDDD

Szóval ennyi erõvel azok is fogyatékosok ... Semmivel nem különbek mint a Stalkerek ! 😄DDDD

Miért kell mindenkit "szúrkálni" ??? 😊Hogy a macska már felnõtt-e, hogy mindig elõkapar valamit, azt meg én már eldöntöttem magamban 😊)))

Punker
hétvégén már mászott a ruhámon egy kis dög, figyeljen mindenki

RoyalPredator
Ha hiszed, ha nem, nekem totál pókerfészem van.
Csak ért engem olyan kritika, hogy nem igazán védem meg azokat, akikrõl cúnya dolgokat mond. Ezért nyomatékosítok.

Hitman meg nem macska, õ egybõl a sajt 😄 Mindennek a veleje 😄

Amúgy ha ezt folytatja, lesz neki egy kis meglepetésem ^^
Legalább mulassunk egy jót.

RoyalPredator
Amúgy. Budaörsön van egy õ... Mountex bolt.
A Tesco-tol keletre, pest felé, electro word után, bababoltok mellett.
Na az egy viszonylag nagy sport és túrafelszereléseket forgalmazó üzlet, rengeteg hazsnos dologgal.

Tegnap vettem elsõsegélycsomagot, ha bármi baj történne, meg kullancsriasztót, pár most nemtudommilyen hegymászós kapcsot sátorra, erre-arra, evõeszköz készletet, egy termobögrét, de ezen kívül nemcsak hogy jó ruhák, de még jó hátizsákok, kempingfelszerelések is vannak.

Érdemes arra elnézni.

Punker
Hitman oda szúrt neki (hogy simán hobbiból, heccbõl vagy parasztságból döntsék el õk) amire reggelre sikerült egy értelmes választ összeraknia, majd azért biztos ami biztos egy kis asztalt csapkodós, köpködõs flémet a végére kanyarintott.

végül is nem baj úgyis túl nyugis volt mostanában ez a topic kell egy kis pezsgés <#banplz>

RoyalPredator
2õn Airsoft. Neten évek óta mozgatom a JK3as Roleplay játékokat, már ott megimádtam a dolgot. Igen, ez mondjuk beteges tud lenni...

Hány ilyen játékot? Ukránok asszem 5öt, Franciák folyamatosan rendeznek kissebbeket, szlovákoknál eddig 1 példát láttam. Spanyolok még tolják stalkerben néhol.

Azért töröltem kérlek szépen, mert perpill nem ezzel foglalkozunk, és majd meglátod, hogy hogyan képzelem el a dolgot...
Úgyis felkutorászod magadnak.
Melegebb nõi dolgokban kotorásznál ennyit egybõl nem lennél ekkora tarack. Meglátod jobb kedved lenne...

lac coo
Meglepõ de az Airsoftot mint sportot vagy szórakozást olyanok is élvezik ( élvezhetik ) akik nem szerveznek, nem fegyverszakértõk,nem vettek már részt a kötelezõ ötven játékon, nem játszanak 6 éve stb .... 😊)))

Nem értem mi a gondotok ....

Komolyan gáz, hogy bárhol bármit olvastok rögtön jön ez a "én már X éve játszom " duma...

Gyerekek had játszanak, mit kell ezen kiakadni ?!

Gyereknek vannak szülei az õ felelõségük,és én még semmi gondról nem hallottam ezzel kapcsolatban, baj nem történt ...