Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt meg hogy milyen az AS LARP nem kell bemutatni, mi ott voltunk 2008-ban, 2009-ben a legnagyobb itthoni AS LARP játékokon, bónuszként idén még csak LARP játékon voltam pl múlt héten 3 napig és lesz még pár.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Két kérdés!
Hány ilyen játékon játszottál eddig, és hány ilyen játékot szervezett a nagy STALKER kompánia?
Ha minden O.K., akkor miért törölted a bemutatkozást?
Látok nem egy negyven éves profi játékost aki lepedõkbe csavarva arabosat játszik és ilyeneket kiabál a vonuló amerikásat játszóknak : kitépem a szíveteket ! 😄DDDDDD
Csak õk ezt már LARP-nak hívják ! 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Eredetileg az egy klubb akart lenni, mint Ukrajnában, Franciaországban, de még szlovákiában is van. Ahol a STALKER világát kedvelõit gyûjti össze (Akik halálbiztos nyomorék hülyegyerekek ugyebár...) és rendezésre kerül pár többnapos LARP játék egy évbnen. Aztán már rég jegelve van a téma, mert épp másra használatos.
Itt arról van szó, mint a félezres-ezres létszámú Ukrán eseményen, ahol többedik éve, többedik ilyen játékot rendezik, nálunk csak most kezd elterjedni. Biztosan õkis hülyék mind egy szálig...
Az, hogy ha játszik az ember, magával vonja azt, hogy beleképzeli magát egy történetbe, alapesetben mondjuk egy tálib harcba, vagy egy 2. Világháborús csatába. Ugyanerrõl van szó, csak épp más irányzatból.
Itt nem arról van szó, mint Bearl Grylls bemegy a mindenség közepébe hogy kijusson.
Csak a kedves kis HITMAN és cintányéros majomtársulata kedvéért:
Egy STALKER játék egyértelmûen LARP, ahol mindenki mindenki ellen van, lehet társulni, üzletelni, letáborozni, felfedezni, gyüjtögetni, ezt-azt tenni. Nagyobb játékból lesz 3 is idén, amit nem is mi rendezünk.
Szóval sokkal összetettebb, mint egy körökre osztott mészárlás, ezért is szeretjük többek közt. Nomeg a szovjet cuccok miatt is...
(Igen, a keleti blokkosok is sorra mind dedós hülyegyerekek bizonyára... )
Korosztály pedig nincs, a STALKER kedvelõinek való ez, és képzeld, sok felelõsségteljes családapa nagy kedvelõje ennek a történetnek...
Hitman, köszönjük hogy megosztottad velünk életed traumáit okozó gyermekkori eseményeit by the way...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
De az biztos hogy nem az ilyen fps játékoktól lesznek ferdék a gyerekek.
És attól hogy STALKER-nak képzelik magukat.
Most Ben10-ek meg STALKER és Master-Chiefek.
Az én koromban meg Speedy-Gonzalez meg Atom-Antik voltak meg Robotok.
Az elõtt meg futrinka-utca meg Pál utcai fiúk és így tovább...
Mindenkinek voltak korszakok melyek meghatározták a gyerekkorukat és ezt az idõsebbek nem értették meg.
Szerintem semmi nem változott.
Ez generációs probléma.
A felnõttek képtelenek gyerek fejel gondolkodni.
A gyerekek 10éves korig leutánozzák a környezetüket, ezt felfoghatjuk túlélési, alkalmazkodási ösztönnek.
És akárhogy tagadjuk, mindenki így kezdte.
Csak akkor más volt a aktuális "új hullám".
Én azt mondom tejesen mind egy, hogy minek képzeli magát a gyerek.
Ha áll mögötte két értelmes szülõ, aki normálisan neveli és tudja hogy mit engedhet meg a gyerekének.
De mondok jobbat.
Nem a gyerek hibája ez és nem is a játék vagy a filmeké.
Hanem a szülõké.
Sajnos a napokban nézelõdtem a Fukar-boltban mikor mellettem a kb: 9éves kisgyerek leemelte a polcról a 18as karikával ellátott játékot és odaszaladt az édesanyához.
Az anyuka megkérdezte a gyerekét hogy milyen játék ez, de szerintem eddig foglalkozott a jelentõségével.
Mert a következõ mondatok meggyõzték.
Anyu! ez egy nagyon jó játék, már játszottam vele... PUFF már vándorolt is a kosárba.
Hát igen az ilyenek véresen komolyan gondolják az ilyen Csapatbemutatkozás/toborzást.
És sajnos példa gyanánt ismertem egy ilyen srácot a középiskolában, aki ebben a szellemben nevelkedett.
Többször is kijelentette hogy nem az õ hibája, hogy rossz eredményeket kap az iskolába, hanem az osztálytársaié meg a tanároké, és mindegyiket le lõné egy úzival! (és röhögött)
Szerintem ez nem vicces, hanem elkeserítõ.
De itt az érem másik oldala, mert nincs tézis antitézis nélkül.
Az megint más, ha megpróbálnak valami szerepjátékok belevinni, a már hétköznapi airsoftba.
Sajnos ebbõl nem derül ki hogy pontosan melyik korosztály a célpont.
És ez számomra is baromság, de ettõl függetlenül én is szeretem a szerepjátékokat.
Ebbe nem is, de másik szerepjátékban benne lennék.
A szemem elõtt van a jelenet, amikor kikiabál a Muter a kis Stalkernek:
" - Béluka kész a a vacsora, fejezd be a STALKER-kedést, vedd le azt a csúnya gázálarcot és mosd meg a kezed!!!
- De anya! Nem látod milyen kemény STALKER-kodás közepette vagyok itt a Zónában?
- Jajj kisfiam, már megint visszabeszélsz? Elveszem a locsoló pénzbõl vett játékpuskádat, meg a STALKER gúnyát!"
Aztán az igen kemény STALKER, logó orral bekullog a házba, és jó kisfiú módjára megeszi a spenótot, mert a lelke mélyén tudja: ettõl lesz nagy és erõs kommanderos. És kis szívében a meg nem értettségbõl táplálkozó haraggal eldönti, másnap hazafelé a suliból a tízórai maradékát bedobálja mások postaládájába! Szemében elszántság csillan, arcán tünékeny farkasvigyorral azt mormogja: Ez a STALKEREK bosszúja!!!<#wilting>#wilting><#buck>#buck>
végülis még mindig jobb ha a tizenéves kiskölkök ezt nyomják mint az elõzõ ninjaakcióbrigádot
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Jegyeik ingyenesek, és persze a bevétel jótékony célokra fordul majd...
"Üdv Stalker!
Csapatunk nem egy megszokott Airsoft team, hanem inkább afféle Klubb.
Klubb, ahova akárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy valahol csapattag.Egyetlen egyszerû és észszerû kikötés létezik: Legyél STALKER.
Bizonyára sokatok ismerik a témát, dehát hogy mégtöbb kedveteket leljétek,egy szimpla ön-agymosás keretei közt játszunk. A kulcsszó a Túlélés.
Tehát nem feltétlen az ukrajnai zónában játszunk, hanem akár egy poszt-
apokaliptikus világban, ahol az emberiség már a múlté.
(Resident Evil stílussal keveredve, Zombikkal, ect ect.)
Ha kedvet kaptál, vagy kérdésed adódna, keress meg bátran.
Nem harapok...
Legalábbis ameddig nem vagyok éhes..."
Láthatjuk mi történik ha Anyu bekapcsolva hagyja a számítógépet, és nem figyel oda, mivel játszik a gyerek!
"Egyetlen egyszerû és észszerû (sic)kikötés létezik: Legyél STALKER."
Ésszerû???? Az eszem megáll!!! De tegyük félre a józan észt! Van valami "field manual" vagy "how to", amiben le vagyon írva, hogyan lehet az egyszeri ember STALKER??? Vagy az ilyen FPS játékoktól meglágyult agyú szerencsétlenek ezt maguktól tudják, és én vagyok lemaradva?
"A kulcsszó a Túlélés."
Oszt mit kõ túlélni? A sorban állást a péknél, mikor Anyu leküld kenyérért? Röhej!!!
"Tehát nem feltétlen az ukrajnai zónában játszunk..."
Na ne basssz! Nem Csernobilban erszoftoznak? Így má' nem is kafa!!!
"...egy szimpla ön-agymosás keretei közt játszunk."
Az vazze! Agymosás az van!
És ezek AS fegyverrel rohangálnak valahol!!! Te drága kenyér!!!!!!
meg különben is, a tálibok adtak vizet, eü-csomagot, hoztak téglákat hogy tudjunk tûzhelyet építeni; egy autó felrobbantása semmiség ehhez képest 😄
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Mivel az ISAF csak békés céllal mehetett arra, így nyilvánvalóan önvédelembõl lõttek. S mivel "civilek" estek áldozatul, így logikusan élõ pajzsot adtak a taliban-nak 😊 Tehát: nem civilek voltak, hanem "alvó" tálibok 😊)
<#ejnye1>#ejnye1> Úgyhogy, szerintem addig örülj, míg demokráciában élsz
AZ ISAF jó dolog, csak nem kellett volna a Taliban-nak élõ pajzsot adnotok illetve IED-ket telepítenetek..... <#nezze>#nezze>
Kiírtam az elsõ játékomat Softairre. Örülnék ha innét is jönnének páran. Bár tudom sokaknak messze van.
A kiírás:
katt
E.Gy.B.E. Airsoft Team
Punker meg én békés, fegyvertelen falusiak vagyunk, kvitya meg egy imperialista megszálló :-)
Más:
Ezt a kamerával készített videóból vágtam össze.
A többit meg a Photoshop adta lehetõségekre bíztam. <#circling>#circling>

Dehát nem is én kezdtem a témát...
És ezek után a Petához?
Kvitya szerintem rossz az aki rosszra gondol, egy ilyen
"békés kézmûvesek" után.
Én Pl: tejesen másra asszociálok ezzel kapcsolatban.
Csak tipp.
A Peta nagyívbe le van ejtve, maradjon határon kívül a BSA-val kézen fogva.<#action>#action>
A Négy mancs meg mehet kifelé terepre, azért kapja a zsozsót.
A McDonald's és a mecseteket meg kerülöm mint a pestist. <#hehe>#hehe>
De hogy kapcsolódik mind ez az airsoft-hoz???<#nezze>#nezze>
Tudtátok, hogy a Peta a Négy mancs közbenjárására ezért atomot kért rátok? Mit csináltok majd az üveghegyen túl? <#integet2>#integet2>
Google Earthbúl tényleg eléggé nagy, meg még az INFECTED LARP youtube videót is beszúrták oda.
Kipróbálnám a pályát, minden esetre.
Még soha nem merészkedtem hátra a fás részekre ...