Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
az alapötlet jó tetszik, aztán persze nem tudod megtagadni önmagad és hozod a szokásos formád.

azt meg hogy milyen az AS LARP nem kell bemutatni, mi ott voltunk 2008-ban, 2009-ben a legnagyobb itthoni AS LARP játékokon, bónuszként idén még csak LARP játékon voltam pl múlt héten 3 napig és lesz még pár.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Hmmmm....

Két kérdés!

Hány ilyen játékon játszottál eddig, és hány ilyen játékot szervezett a nagy STALKER kompánia?

Ha minden O.K., akkor miért törölted a bemutatkozást?

lac coo
Most méééé.... ?

Látok nem egy negyven éves profi játékost aki lepedõkbe csavarva arabosat játszik és ilyeneket kiabál a vonuló amerikásat játszóknak : kitépem a szíveteket ! 😄DDDDDD
Csak õk ezt már LARP-nak hívják ! 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RoyalPredator
Megmondom, õszintén...

Eredetileg az egy klubb akart lenni, mint Ukrajnában, Franciaországban, de még szlovákiában is van. Ahol a STALKER világát kedvelõit gyûjti össze (Akik halálbiztos nyomorék hülyegyerekek ugyebár...) és rendezésre kerül pár többnapos LARP játék egy évbnen. Aztán már rég jegelve van a téma, mert épp másra használatos.

Itt arról van szó, mint a félezres-ezres létszámú Ukrán eseményen, ahol többedik éve, többedik ilyen játékot rendezik, nálunk csak most kezd elterjedni. Biztosan õkis hülyék mind egy szálig...

Az, hogy ha játszik az ember, magával vonja azt, hogy beleképzeli magát egy történetbe, alapesetben mondjuk egy tálib harcba, vagy egy 2. Világháborús csatába. Ugyanerrõl van szó, csak épp más irányzatból.
Itt nem arról van szó, mint Bearl Grylls bemegy a mindenség közepébe hogy kijusson.

Csak a kedves kis HITMAN és cintányéros majomtársulata kedvéért:
Egy STALKER játék egyértelmûen LARP, ahol mindenki mindenki ellen van, lehet társulni, üzletelni, letáborozni, felfedezni, gyüjtögetni, ezt-azt tenni. Nagyobb játékból lesz 3 is idén, amit nem is mi rendezünk.
Szóval sokkal összetettebb, mint egy körökre osztott mészárlás, ezért is szeretjük többek közt. Nomeg a szovjet cuccok miatt is...
(Igen, a keleti blokkosok is sorra mind dedós hülyegyerekek bizonyára... )

Korosztály pedig nincs, a STALKER kedvelõinek való ez, és képzeld, sok felelõsségteljes családapa nagy kedvelõje ennek a történetnek...

Hitman, köszönjük hogy megosztottad velünk életed traumáit okozó gyermekkori eseményeit by the way...

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Steel Painter
Hitman76 egyet kel hogy értsek veled ebben a Csapatbemutatkozás/toborzással kapcsolatban.

De az biztos hogy nem az ilyen fps játékoktól lesznek ferdék a gyerekek.
És attól hogy STALKER-nak képzelik magukat.

Most Ben10-ek meg STALKER és Master-Chiefek.
Az én koromban meg Speedy-Gonzalez meg Atom-Antik voltak meg Robotok.
Az elõtt meg futrinka-utca meg Pál utcai fiúk és így tovább...
Mindenkinek voltak korszakok melyek meghatározták a gyerekkorukat és ezt az idõsebbek nem értették meg.

Szerintem semmi nem változott.
Ez generációs probléma.
A felnõttek képtelenek gyerek fejel gondolkodni.
A gyerekek 10éves korig leutánozzák a környezetüket, ezt felfoghatjuk túlélési, alkalmazkodási ösztönnek.
És akárhogy tagadjuk, mindenki így kezdte.
Csak akkor más volt a aktuális "új hullám".

Én azt mondom tejesen mind egy, hogy minek képzeli magát a gyerek.
Ha áll mögötte két értelmes szülõ, aki normálisan neveli és tudja hogy mit engedhet meg a gyerekének.

De mondok jobbat.
Nem a gyerek hibája ez és nem is a játék vagy a filmeké.
Hanem a szülõké.

Sajnos a napokban nézelõdtem a Fukar-boltban mikor mellettem a kb: 9éves kisgyerek leemelte a polcról a 18as karikával ellátott játékot és odaszaladt az édesanyához.
Az anyuka megkérdezte a gyerekét hogy milyen játék ez, de szerintem eddig foglalkozott a jelentõségével.
Mert a következõ mondatok meggyõzték.
Anyu! ez egy nagyon jó játék, már játszottam vele... PUFF már vándorolt is a kosárba.

Hát igen az ilyenek véresen komolyan gondolják az ilyen Csapatbemutatkozás/toborzást.

És sajnos példa gyanánt ismertem egy ilyen srácot a középiskolában, aki ebben a szellemben nevelkedett.
Többször is kijelentette hogy nem az õ hibája, hogy rossz eredményeket kap az iskolába, hanem az osztálytársaié meg a tanároké, és mindegyiket le lõné egy úzival! (és röhögött)
Szerintem ez nem vicces, hanem elkeserítõ.

De itt az érem másik oldala, mert nincs tézis antitézis nélkül.
Az megint más, ha megpróbálnak valami szerepjátékok belevinni, a már hétköznapi airsoftba.
Sajnos ebbõl nem derül ki hogy pontosan melyik korosztály a célpont.
És ez számomra is baromság, de ettõl függetlenül én is szeretem a szerepjátékokat.
Ebbe nem is, de másik szerepjátékban benne lennék.

Hitman76
"Anyámmal lakom, macskám van, STALKER vagyok és én ne legyek kemény?"

A szemem elõtt van a jelenet, amikor kikiabál a Muter a kis Stalkernek:

" - Béluka kész a a vacsora, fejezd be a STALKER-kedést, vedd le azt a csúnya gázálarcot és mosd meg a kezed!!!
- De anya! Nem látod milyen kemény STALKER-kodás közepette vagyok itt a Zónában?
- Jajj kisfiam, már megint visszabeszélsz? Elveszem a locsoló pénzbõl vett játékpuskádat, meg a STALKER gúnyát!"

Aztán az igen kemény STALKER, logó orral bekullog a házba, és jó kisfiú módjára megeszi a spenótot, mert a lelke mélyén tudja: ettõl lesz nagy és erõs kommanderos. És kis szívében a meg nem értettségbõl táplálkozó haraggal eldönti, másnap hazafelé a suliból a tízórai maradékát bedobálja mások postaládájába! Szemében elszántság csillan, arcán tünékeny farkasvigyorral azt mormogja: Ez a STALKEREK bosszúja!!!<#wilting><#buck>

Punker
jaaa

végülis még mindig jobb ha a tizenéves kiskölkök ezt nyomják mint az elõzõ ninjaakcióbrigádot

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hitman76
Csapatbemutatkozás<#csodalk>

Az a lényeg hogy legyél STALKER...ennyi.... XD

E.Gy.B.E. Airsoft Team

Punker
még mindig nem értem mi ez a szöveg, valami játék kiírás?

Hitman76

RoyalPredator
Na látom, itt az üdvhadsereg, a majomparádé kezdõdik.
Jegyeik ingyenesek, és persze a bevétel jótékony célokra fordul majd...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Punker
ez mi ez?

RoyalPredator
Szánalmas vagy véred utolsó cseppjéig, Tudod?

Hitman76
A tuti agylövés:

"Üdv Stalker!

Csapatunk nem egy megszokott Airsoft team, hanem inkább afféle Klubb.
Klubb, ahova akárki jelentkezhet, függetlenül attól, hogy valahol csapattag.Egyetlen egyszerû és észszerû kikötés létezik: Legyél STALKER.
Bizonyára sokatok ismerik a témát, dehát hogy mégtöbb kedveteket leljétek,egy szimpla ön-agymosás keretei közt játszunk. A kulcsszó a Túlélés.
Tehát nem feltétlen az ukrajnai zónában játszunk, hanem akár egy poszt-
apokaliptikus világban, ahol az emberiség már a múlté.
(Resident Evil stílussal keveredve, Zombikkal, ect ect.)

Ha kedvet kaptál, vagy kérdésed adódna, keress meg bátran.
Nem harapok...
Legalábbis ameddig nem vagyok éhes..."

Láthatjuk mi történik ha Anyu bekapcsolva hagyja a számítógépet, és nem figyel oda, mivel játszik a gyerek!

"Egyetlen egyszerû és észszerû (sic)kikötés létezik: Legyél STALKER."

Ésszerû???? Az eszem megáll!!! De tegyük félre a józan észt! Van valami "field manual" vagy "how to", amiben le vagyon írva, hogyan lehet az egyszeri ember STALKER??? Vagy az ilyen FPS játékoktól meglágyult agyú szerencsétlenek ezt maguktól tudják, és én vagyok lemaradva?

"A kulcsszó a Túlélés."

Oszt mit kõ túlélni? A sorban állást a péknél, mikor Anyu leküld kenyérért? Röhej!!!

"Tehát nem feltétlen az ukrajnai zónában játszunk..."

Na ne basssz! Nem Csernobilban erszoftoznak? Így má' nem is kafa!!!

"...egy szimpla ön-agymosás keretei közt játszunk."

Az vazze! Agymosás az van!
És ezek AS fegyverrel rohangálnak valahol!!! Te drága kenyér!!!!!!

hogyne, valószínûleg a bámészkodó civilek kezében lévõ saslikot nézték tömegpusztító fegyvernek 😛
meg különben is, a tálibok adtak vizet, eü-csomagot, hoztak téglákat hogy tudjunk tûzhelyet építeni; egy autó felrobbantása semmiség ehhez képest 😄

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Punker
nem nem békés falusiakból, passzív ellenállók! kivéve Praksi õ fogékonyabb volt a hegyi iskola szavaira<#mf1>

Aham, és szép szabályos gödröket ástál az utak mentén, amikbe hogy-hogy nem a csúnya tálibok IEDt telepítettek, pedig te az átvonuló mezei pockok megmentése érdekében ástad csak... 😊

Mivel az ISAF csak békés céllal mehetett arra, így nyilvánvalóan önvédelembõl lõttek. S mivel "civilek" estek áldozatul, így logikusan élõ pajzsot adtak a taliban-nak 😊 Tehát: nem civilek voltak, hanem "alvó" tálibok 😊)
Punker
mármint hogy te hallgattál Allah szavaira, én csak az utat tartottam karban......

nem volt semmilyen élõ pajzs; ellenben az ISAF oldalról csak az ígérgetés ment (sõt, a falunkba el se jöttek), ráadásul lelõtték két falubeli társunkat, így nyilván a táliboknak segítettünk :-P

Punker
élõ pajzs, IED? te mirõl beszélsz? mi csak ettünk meg ettünk meg ettünk 😛

Ha nem lenne demokrácia, akkor nem írhatnál pl publik fórumokra sem...
<#ejnye1> Úgyhogy, szerintem addig örülj, míg demokráciában élsz

AZ ISAF jó dolog, csak nem kellett volna a Taliban-nak élõ pajzsot adnotok illetve IED-ket telepítenetek..... <#nezze>
Punker
a hétvége tanulsága ISAF, Talibán mind köcsög banda anarcho-szindikalista közösségben élni sokkal jobb.....

Sziasztok!

Kiírtam az elsõ játékomat Softairre. Örülnék ha innét is jönnének páran. Bár tudom sokaknak messze van.

A kiírás:
katt

E.Gy.B.E. Airsoft Team

RoyalPredator
VIVA LA REVLOUTIÓN!!

Steel Painter
Szabadságot az elnyomottaknak!!! <#boxer>

RoyalPredator
Hogy én de rühellem a demokráciát <#violent>

Nem megszálló, csak elvisszük a demokráciát dinamikusan fejlõdõ társadalmatoknak, hisz ideje kilépni a sötét középkorból....khmmm... tehát, ideje a nemzetközi közösség vérkeringésébe bekapcsolódni, a kölcsönös elõnyök reményében... khmmm... mármint, a mi országunknak nem származik elõnye ebbõl, mi csak nektek akarunk jót ugye...
Punker
INDULÁS!!!

Punker
egyszerûen csak ELNYOMÓ <#banplz>

op. Housekeeper

Punker meg én békés, fegyvertelen falusiak vagyunk, kvitya meg egy imperialista megszálló :-)

Steel Painter
Tudom! Ezért címeztem Kvitya-nak a harmadik mondatomat.

Más:
Ezt a kamerával készített videóból vágtam össze.
A többit meg a Photoshop adta lehetõségekre bíztam. <#circling>

RoyalPredator
Ha azt a logikát követed, hogy a Zöldmíves az a füves, akkor a kézmûves szerintem a recskagép.

Dehát nem is én kezdtem a témát...

Steel Painter
Én csak arra tudok gondolni hogy a "békés kézmûvesek" küldött üzenetbõl indult ki ez a dolog, de mi köze ennek a bakkecskével fajtalankodókhoz???
És ezek után a Petához?

Kvitya szerintem rossz az aki rosszra gondol, egy ilyen
"békés kézmûvesek" után.

Én Pl: tejesen másra asszociálok ezzel kapcsolatban.

RoyalPredator
Kövérek, és állatokkal fajtalankodnak?
Csak tipp.

Steel Painter
Mi a fenérõl irkáltok?

A Peta nagyívbe le van ejtve, maradjon határon kívül a BSA-val kézen fogva.<#action>
A Négy mancs meg mehet kifelé terepre, azért kapja a zsozsót.

A McDonald's és a mecseteket meg kerülöm mint a pestist. <#hehe>

De hogy kapcsolódik mind ez az airsoft-hoz???<#nezze>

...mellett?!....helyett........
süket duma! csak azért foglaltátok el az országot, hogy McDonald's legyen minden mecset mellett...

Békés kézmûvesek?! Mondjuk amit azzal az ártatlan bakkecskével csináltok kapcsolat építés címen, azért az egy kicsit sokk......... <#ijedt><#csodalk>

Tudtátok, hogy a Peta a Négy mancs közbenjárására ezért atomot kért rátok? Mit csináltok majd az üveghegyen túl? <#integet2>
RoyalPredator
<#awink>

Punker
kösz az infót nem tudtam hogy gúgliék ennyire összehangolták a 2 rendszert.

RoyalPredator
Nagydombos seggénél (délre) van szorosan a pálya.
Google Earthbúl tényleg eléggé nagy, meg még az INFECTED LARP youtube videót is beszúrták oda.

Kipróbálnám a pályát, minden esetre.

lac coo
Uhhhh....<#mf2><#idiota><#banplz>

már hogy lenne ekkora? ez kisebb mint a monitorom...

maga csak olvassa szorgosan a CIMIC kézikönyvet <#mf2>

lac coo
Y/N ?<#idiota>

Punker
nem, egy csillagkapu van elrejtve az visz át a másik részre......

lac coo
A hatvani pálya valóban ekkora???

Még soha nem merészkedtem hátra a fás részekre ...

Punker
lol 1:13-nál Csõrike még levegõben (kár azért a gépért)