29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#25305 mert akkor még nem volt tervben nálad -
#25304 Te miért nem szóltál??.-.... -
#25303 Nemrég volt eladó softairen, 3k ért -
#25302 Jah és ha találok 74esre Fa előágyat, akkor azzal fogok menni szerintem. -
#25301 Mert ismerlek, és mert lefogod, valami Amerikai mérnöki csodára. -
#25300 1300ért darabját, törzsvásárlói áron ^^ -
praksi #25299 telefon? email? amúgy ma meg holnap zárva vannak.
illetve, a Bullets inkább paintball, legközelebb Nowar, Keleti/Déli Front, 44-es bázis boltoknál érdeklődj.
és persze előbb kérdezz, utána költsd a pénzed ;-) -
Gameelekk #25298 Mert már rendeltem több mint egy hete és még nem szállították ki -
Gameelekk #25297 Azt szeretném kérdezni hogy a Bullets.hu webshop menniyre megbízható?
-
#25296 mind1 hagyjuk ... ám mennyiért vetted a lowcapeket? -
#25295 miért is váltanám le? -
#25294 Mert több lett a G36 ! :DDD
Mondjuk szerintem mindegy mivel lő a kolléga ha az jól működik ....
Bár mitagadás, most hogy van, én is egész megkedveltem az AK-t,kicsit kényelmetlen, de összességében jó vele játszani . -
#25293 Igen, de én optikával használom, mondjuk most te is, az enyémmel.
És én 47es acél lowcapokkal tolom, míg ti csicska hicapekkel :)
Figyelj, tegyél fel rá egy dragunov pofádékot, béta tárat, és megyünk mint Army of Two -ban :)
Töki, te meg úgyis le fogod váltani, ugyh csak legyintek :) -
#25292 hát azért sokat javult a helyzet az AK+M4/16 arány már nincs 70%, régen 80% körül is volt. -
#25291 Főleg, ha egy AK-ról van szó. Fél ország olyannal játszik, másik fele meg M4-el, és ha valaki mégse, akkor az valami mással:D -
#25290 :D... ne akadjatok már fel ezen... nemmind1, hogy ugyanolyan vagy sem? -
#25289 viszont azzal a tussal elérted, hogy pont úgy néz ki mint az enyém :D -
#25288 azt kamázom :D... meg kaptam hozzája 9.6os akksit. -
#25287 fa az első markolat, behajtható tus -
#25286 Enyém már nem is Cyma :D
Van benne CM.040C, Kalash RK03, meg egy rakás Prometheus és más csúcskategóriás alkatrész xD
Na de faszom televan, h veszek 74est, erre mindenki másnak is az lesz...
Legalább fából van, Töki? -
#25285 Nekem CM.048-as van.- amiben elég sok az acél, de az is nagyon könnyű az AGM HK után . -
#25284 na megvan az AK74, behajtható tusos. Meglepődtem mikor megfogtam , mert szerintem iszonyat könnyű egy fegyver. De így elsőre bejön. Arra leszek kíváncsi játékon, hogy szuperál. -
#25283 Nem hektár, na.
Csak Hektárban mértük-mind1-ekcsesztem-
Lényeg, hogy nálunk azért vannak igazi távolságok, ahova kell az erő. -
#25282 ami ugye lényegesen kisebb :D(hektár) -
#25281 Igen, nagyobb lőtávokra. Pl ha hegyre felmész játszani, ahol még szél is bőven van, kell az a plusz erő. De mégse 600 FPSel játszunk azért.
Amúgy meg nekünk is 8, de Hektár. ^^ -
#25280 Gondolom a nagyobb lőtávokra, belátható területekre gondol . -
praksi #25279 számodra mi számít "nagy" pályának? Szlovéniában ~ 8 négyzetkilométeren játszottunk, és nekem elég volt 320 fps. -
:D -
#25277 Részemről sosincs anyázás.
Azok anyáznak, akik higgadt érvelésre képtelenek, ezáltal egyetlen eszközük a sértegetés marad, s egyúttal a szegénységi bizonyítványt is szögre akasztják vele.
Mindazonáltal szerénmy 480 FPSemet tökéletesnek érzem NAGY pájákra, nagyobb távolságokba, szelesebb időben, magaslatokon, stb.
Persze átlagos pályákon, ahol igazából minden 40-50 méteren belül van, elegendő a 350-380 FPS. De mi nem ilyen helyeken játszunk...
Ráadásul énis 350el kezdtem, és nnnnaggyon szánalmas, amikor úgy lőnek rám, vagy velem, hogy az ég fele "céloz" az illető, és a BB gyakorlatilag úgy potyog, mint az eső. Persze ROFból meg van a srácnak vagy 1000, de mire ?? Minek ?? Meg elhangzik a szokásos mondat:
"Hagyd lőtávon kívül vannak inkább bujj el" - és közben:
1: Tisztán látja őket az ellenség
2: 60 méter ha van köztük, akadálytalan pusztaság.
Részemről ennyi. Érdekes mód, vannak sokan, akik úgy gondolják ezt a dolgot, mint én, és én jól érzem magam velük.
-
#25276 Na jó de ne legyen anyázás megint a dologból, meg lehet azt normálisan is beszélni, akinek van hozzáfűznivalója ! :) -
#25275 El vagy tévedve kiscsillag -
#25274 Ja...és persze ez maradhatna már csak azért is, mert minden szervezőnek szíve joga, hogy annyi limitet írjon ki amennyi jól esik . -
#25273 A Másik fél is teszi az elmés megjegyzést ... ;)
Személy szerint nekem semmi bajom bajom a 430-al, azt sem értem miért kell ennyire bolygatni, hisz nem 100 embernek kell hogy készüljön, ha eddig jó volt most is jó :)
Állást nem foglalnék, jó-e vagy nem a 4300 FPS, de nem hiszem, hogy ennyire számít 30 ide vagy oda.
Maradna így aztán nem lenne megint a cirkusz . -
#25272 Na, ja! Mindig van pár hülyegyerek, akinek kell az a +30-50-100-x fps, mert sorvadt az agya, rövid a kukija, így nem lát más megoldást. Szerencsére értelmes játékra az alját már egyre inkább nem engedik be, mennek a kukába, ahová valók. Perifériára szorulnak, aztán kergethetik egymást egy fa körül hétvégenként, mondván, hogy airsoftoznak. Keresnek maguknak valami hetedleges fórumot, beszélgetik a műproblémáikat és teszik a értelmetlen megjegyzéseiket, savanyú a szőlő alapon. Mennyi ilyen szerencsétlent láttam már! Szóval igen, igazad van! :) -
#25271 Mondjuk ha van fegyver egyszerűbb lemérni :D -
praksi #25270 Ez a konverter egy baromság, olyan alap dolgok vannak kihagyva belőle, mint a hop-up hatás vagy a közegellenállás; meg sem említi, hogy a BB minősége és tömege mennyit számít...
Az adminok helyében én levenném az oldalról, semmi gyakorlati haszna nincs, csak a kezdők és a hozzá nem értők feje lesz tele zagyvasággal. -
#25269 Dehogynem, Softairen van valami calkulátor, ami körübelüli lőtávot ad .....
Ma beleolvastam, eszméletlen mi megy még mindig ott :))))
Ennyit görcsölni a MASZ-on, meg 30 fps-en .....? ! :))))
-
praksi #25268 nem. -
Gameelekk #25267 az fpst valami távolságot mérő egységbe nem lehet átváltani? -
#25266 0.12es bb-vel 250fps eredményt találtam róla, én ezt tenném bele