Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mondanak neki valamit ami nem egyezik vele, a válasz: NEM
Majd átgondolja, és: AKKOR SEM
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És igen nem csak a softair öregeinél vered ki a biztosítékot, félelmetes, hogy 40 évesen nem látod be!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Teljesen kezdõ vagyok és érdekelne milyen fegyvert lenne érdemes elõször vennem! Kinéztem egy elektromos airsoft fegyvert de most eltántorítottak az egésztõl mert egyik ismerõsöm magyarázta hogy nem éri meg mert iszonyat gyorsan tönkremegy!
Ezért kérném valamivel tapasztaltabb emberek véleményét!
Köszönet!
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
Elõnye: megszûnik a sok fogaskerék közötti holtjáték, nem álítódik el.
Nagyobb áttétel is legyártható, így nagyság rendekkel fimomabban állítható, halálom volt mikor bármilyen picit is tekertem rajta már emelte a BB-t, ha meg letekertem akkor meg leesett ...
Azóta vettem egy jobb kamrát és végül is az van bennt, de egyszer majd profi minõségben legyártom, hibátlannak tûnik ....
Felhasználói leleményességet, bármirõl is legyen szó, sose érik utol a mérnökök 😊))
Nyomás kiegyenlítésre, szinten tartására szépen használható, bevált módszer a kiáramlási keresztmetszet csökkentése .....
Amúgy szép látni, hogy hogyan viselkedsz, amikor nyakadig ér a saját szarod! Most már marsz mindenkit, mindenki hülye, csak te vagy a fény az éjszakában!
A minap olvastam, hogy a Marui leállt az új GB fejlesztésével, mert több japán mérnök a szájsebészeten fekszik, súlyos sérülésekkel! Szegények ugyan is Laccoo küszöbét rágták, csak hogy az megossza velük a tudást, melyet oly bõszen rejteget az elmaradott világ elõl! <#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes>
A végén már térdig álltunk a vérbe a sok ájult ember mellett, csak hogy nehogy már igazam legyen .
Fegyvermester, csak épp az a baj ,hogy semmi köze az éles fegyverhez.. És õ maga mondta, hogy lövése sincs a szereléshez 😊Ha nem így van õ mondott hülyeséget 😊
Senkit nem tanítok, lehet büszkének lenni 30 cm-es szórásra is az enyém 10 alatt van, hülye leszek másnak is megadni ezt az elõnyt 😊
Nálam meg Csokáv verte le, nehogy m,ár a forum legnagyobb zsellére okoskodjon, hogy csak 49 embernek van meg a józan esze ebben az országban .
érdekes ezt egy fegyvermûszerésznek mondani, de már annyi öngólt lõttél, hogy ez már fel se tûnik <#hehe>#hehe>
Figyelj Laccoo, nem kötelezõ sem ezt a fórumot, sem a softair.hu-t, sem a 6mm.hu-t látogatni, pláne nem hozzászólni. Viszont ha úgy szólsz hozzá egy témához, hogy az adott közösség minden tagjánál levered a biztosítékot; mi több, kiderül hogy nem is értesz a dologhoz, akkor picit el kéne gondolkodni.
Pont olyan vagy, mint az az öreg bácsika, aki felhajtott az autópályára, és szembe ment a forgalommal: õ is valószínûleg azt gondolta, hogy nem õ hajt szembe a forgalommal, hanem a többi sofõr a hülye...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Jah ha te mondod, biztos így is van!
"De sorolhatnám hogy szüntettem meg az M4 kamra holtjátékait egyszerû gumis dörzskerékkel, vagy hogy csökkentettem szinte nullára az fps szórást a legelemibb regulátorral stb..."
Tanits minket MESTER!!!!!!!!
Hop up gumit meg lehet fikázni ,fõleg neked aki egy szöget nem tudsz beverni 😊))
De sorolhatnám hogy szüntettem meg az M4 kamra holtjátékait egyszerû gumis dörzskerékkel, vagy hogy csökkentettem szinte nullára az fps szórást a legelemibb regulátorral stb...
De ez mind az én hülyeségem, igaz ettõl még mûködinek 😊))
És játékról kitíltásról. ha teszem azt én utálnálak attól még simán jöhetnél a játékainkra ! Nem lenne picsi-pacsi, de játszhatnál ha azt szeretnéd még ha egy vadembernek is tartalak.
Te kapásból se engem sem a társaimat nem engednéd akiket még csak nem is ismersz !
Szóval akkor kinek van buzi rossz természete????
Maszkját arca elé kanyarítva, magányosan járja az internetet, s bátorsággal szívében, "kis motor hajtotta hop-up gumiját" az égre emelvén száll szembe az elnyomókkal! Reszkessetek ti gaz zöldfórumosok!
Napjaitok meg vannak számlálva, mert gyõzni fognak õk, fényes páncélú igazságtevõk, s a most még arctalan tömeg véretek veszi, s a 350 fps-es fegyvereitekbõl rakott máglya fénye az egekig ér majdan!!! ! Halleluja!
Én már sokszor mondtam senkit nem utálok, nem haragszom senkire, ha rám igen, mit tegyek ?
Nem fogok elmenni minden mellett amit a sok user lojalitásból szó nélkül hagy .
Amúgy 6000-en nem utálnak, ez csak a te álmaidban van, sokukkal vagyok napi kapcsoltban is, és sok elismert személyiség csitítgat rendszeresen, hogy hagyjam ,itt ez megy, szerinted miért vannak sokan akik alig posztolnak a forumban, pedig igen aktív szemilyiségek a hazai AS életben ?
Jól írod, azért internet ide vagy oda, egy gyerek nehogy már bolondot akarjon csinálni belõlem. Fõleg õ aki leghíresebb puska tussal nekimenõ ember, nem egyszer írta már ...Zúzásra zúzás a válasz .
És ti könyveltek el, illetve állítotok be úgy mindent, mintha hazudnék vagy flémelnék ...
De igazad van, nem zúzom ,gyerek még, kivettem az aláírásomból ...
Azt gondolod, hogy amit itt írsz az nem hat ki a megítélésedre? Azt gondolod, hogy akivel baszakodsz, az ez elfelejti? Mit fogsz csinálni, ha a gusztustalan stílusod okán kitiltanak mindenhonnan a csapatoddal együtt?
Marod most ezt a Bugyi gyereket, aztán csodálkozol ha Miskolc környékére be sem teheted majd a lábad! Zúzod amiatt amit írt. De az fel sem merül benned, hogy igazat mond! Elkönyveled hazugnak, sõt ezt nyíltan is kijelented!
Végül a szavaimat kiforgatva, még rúgsz egyet a régi játékosokon, meg a softair-en. Szerinted nem fog ez visszahatni rád és a csapatodra?
De tényleg ne hallgass rám, folytasd csak, és én élvezettel nézem majd elmúlásod!!!
Aztán majd csak röhögnek rajtad, mikor véletlenül eszükbe jutsz valami ocsmány dolog kapcsán.
tavaly mikor elgondolkodtam ezen az FPS kérdésen ( volt idõ mikor én megettem a maszlagot és be akartam lépni a klubba ...) elkezdtem tesztelni ...
Rajzlapokat fogtam 4 mm-es rétegelt lemez csíkok közé, marha nagy meló volt ,sokat egymás mögé és néztem melyik rugó milyen nehéz bb-el pontosabb illetve erõsebb 40 méteren, vagyis stabilabb mert erõ is akad még nem csak a hopup hatás miatt balettozik elõre .
Közel dupla annyi lapot szakított át a 120-as rugó 0.28-assal , mint a 100 sugó bármilyen bb-vel!A szórás meg ég és föld volt szintén !
Ha a100-es rugóval adtam neki hopup-ot akkor meg olyan lassan halad elõre a bb, hogy gyk értelmetlen a közel azonos lõtáv .Mert a felhajtó erõ ami levegõben tartja aBB-t a mozgási energiából való. nem a negyedik dimenzióból, ha meg onnan veszünk el, csökken is a sebesség .
anno ezeket mind dokumentáltam, de a lenti okok miatt soha nem írtam le sehol .Pedig a számok nem hazudnak ugye ..
Aki meg jajjgat játék alatt mert meglövöm, azon csak röhögök ! 😉
Szóval ne gyertek ezzel a tapasztalat dumával, mert szerintem ezt így senki nem nézegette végig, valaki kitalálta hogy ilyenj ó a kis rugó olyan jó, aztán a végén õk is oda lyukadnak ki mindig, hogy azért vannak komoly hátrányai .
Írhatnék még tapasztalatokat, elõrébb rakott hopup gumiról. M4-be készített AK-szerû kamráról vagy a legújabb õrületemrõl .a kis motorral megforgatott hop-up gumiról de minek, ott mindenki okosabb nálam, megfogadtam hogy semmit nem osztok meg soha azon a forumon, majd ha beindul a 6mm. ott igen ...
És vajon ezt ki írta???:
Laccoo: XY 0.25-ös BB vel és 340-350 fpssel lõtt. A Tied 0.28 és mekkora fps.Nem mindegy ám ...
Nem szoktam ilyen köcsögséget, csak ugye sokszor ott nem más megy, mint a csak azért is igazam van, mert õsairsoftos vagyok ...
Máshol meg megy a normális beszélgetés ...
Köszi Emese a szokásos értelmetlen fröcsögést ..! Pá !
Mindenbe belebeszélsz, mindent megszakértesz, mindenhol csak okoskodsz, miközben csak egy szemtelen kis kezdõ vagy, a semminél alig több tapasztalattal! De te nem flémelsz! Csak bepofátlankodsz mindenhova, belefosol a ventilátorba, aztán játszod az eszed amikor megmarnak!!! Aztán jössz a "Nem is csináltam semmit, mégis bántanak a gonosz elnyomók!" szöveggel, amitõl okádni tudnék!!! Csak meg kell nézni, mit mûvelsz pl. az optikai tuning topicban! Vered a nyálad, de közben egyre mélyebbre süllyedsz a saját piszkodban!
De tudod mit? Csináld csak tovább, s így legalább ki leszel pucolva mindenhonnan, aztán mehetsz oda, ahová való vagy!
"3 halántékom volt eddig... 2 szédülés 1 pedig totális képzavar értsd kb 1 perc néma csend és tudatlanság..."
3 idióta 400 fps-el (vagy 4000-el )
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Mentek Monorra játszani ?
mOST MÉG SEM fÓTI VAGY ? 😊))))
Upsz ...
Vagy keverlek valakivel ... 😊
Szólj ha valami lesz kis falunkban !
100-as rugóval kezdtem, és lassan végig próbáltam mindent, kamrát rugót, gumit, bb-t...
Ezt továbbra is állítom, hogy 350 fps sok mindenre nem elég !!!!majd egy év próbálgatás alapján állítom ezt .
Fenének kell, jönni az így meglõttek úgy meglõttek, meg mindenki felelõtlen dumával ...
Mi lenne velük mondjuk olaszban, ha jól tévedek ott semmiféle korlátozás nincs ?
És ott is mindeig visszatérnek oda, hogy bizony hátrányban vannak ( még sem elég ? ), de kitartanak 😊)))
A sírásról, meg agyrázkódásokról nem is beszélnék, minden fegyveremet kipróbáltam magamon, aki nem bírja az nyuszi, mit mondjak mást.
De nem ez a lényeg hanem amit Dawe írt, hogy õt nem érdekli más hogy játszik !
a fõ különbség az hogy te sose próbáltál kis FPS-sel játszani míg õk játszottak eleget nagyobbal és belátták hogy fölösleges.
Nem cincáltak szét, de felháborított a mondat, szarok rá ki milyen klubbot csinál, ha én arabnak öltözöm 40 éves létemre ez is belefér, de ne legyen már mindenki más tudatlan ...
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
De javaslom, hogy keresd meg Zephírt ez ügyben...