29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#25465 Hát szerintem se sok esély van , hogy a rácson bemegy valami szilánk, de fene tudja ....
Még egy kérdésem lenne :
Van nekem egy Guarder mellényem, egészen pontosan ilyen :
.
az lenne a kérdésem, hogy az M4 tártartók helyére be tudok-e rakni egy 3-as AK tártartót. Mivel az szemre hosszabb hogy fog állni rajta, lefelé lóg le jobban?
THX ! -
praksi #25464 nem egy csúcs minőség, a nóném kínainál 1 fokkal jobb (nekem is van M-Tramp cuccom). dettó ugyanilyen az M.F.H. is, nem drága, annyira nem is rossz, de nem kell tőle elájulni. -
#25463 Üdv az egybegyűlteknek! Véleményeteket szeretnék kérni az M-Tramp cég által készített cuccokról! Egy kis camelbag molle hátizsákom van tőlük, alapból jó, de egy két varrás viszonylag hamar elengedte magát, de azóta máshol nem feslik... Most egy nagyobb 63L "Raptor" fedőnevű táskával szemezek. Ez nem olcsó (15k-25k ig található a neten) ezért csak akkor venném, ha nem teljesen felejtős a dolog. Esetleg valaki összefutott már vele valahol?
Alapból olyant szeretnék, amelynek az anyagának belső oldalára nincs felhordva műanyag, mivel az rövid időn belül repedezik/töredezik és utánna ha az lejött, hamar szétmállik a varrás mentén. -
#25462 Hiszek neked, én is láttam már széttört BB-t de ebből okozódó sérülést láttál már? Vagy hallottál róla? Mert én még csak nem is hallottam ilyenről. De mindnekinek szíve joga milyen védőszemüveget húz fel, én csak leírtam a tapasztalataim. -
shatanka #25461 Blaster 0.25 és Guarder 0.28 BB-t használok / használtam.Mind a 2 féléből láttam szilánkosra törni ( Ott hevert a földön darabokban) . ( Ne csak azt vedd alapul, hogy a szemüvegen törik szét, hanem szétpattan a falon vascsövön és úgy jut be a rések között. -
#25460 Szerintem ELVILEG be tud menni, de azért elég kicsi az a rács, mondom én már több éve használom kaptam fejest is, 500 fps körüli puskából és nem volt gond. Persze ez csak a saját tapasztalatom ,de nálunk a többség rácsos maszkot, szemüveget használ és még senkinek sem volt problémája. MOndjuk ahol szilánkosra törik a BB ott már baj van, mert vagy iszonyat erős puskából kapsz fejre közelről, vagy annyira ótvar minőségű lőszerrel lövöldöznek körülötted, hogy ez a veszély fenn áll. -
mstummer #25459 Egyik csapattársamnak van egy ventilátoros ESS szemüvege úgy 1-2 éve. A párával elbánik. Hátránya hogy kiszárítja a szemet. Plusz a ventilátornak van hangja is, nem erős persze,de zavaró lehet azért. -
#25458 Ja az előbb lemaradt, mondjuk valami ilyesmi :
-
#25457 Azt tudom, hogy meg lehet szokni, de nem tud bemenni valami szilánk ???
És igen, én is gyűlölöm már a párát ... -
#25456 Ventilátorosról nincs infóm de 2 éve használok rácsos szemüveget és teljesen megvagyok vele elégedve. Először kicsit fura de megszokja hamar a szem. Inkább ez minthogy ne lássak semmit a párától. -
#25455 Ezekről a ventilátoros szemüvegekről van valakinek tapasztalata ?
Tud valamit kezdeni a párával ? Tököm tudja, én félek a rácsos szemüvegektől ....
THX !
-
#25454 Bűn nőre terempintát adni - szétesnek a vonalai :( :D -
#25453 Mermiért? -
#25452 úgy látom jól szét lett barmolva ez a hely :(((( -
#25451 Az. Én is szeretem az ellenfeleken, jó messziről látni :))) -
#25450 hogy világít a fekete mellény -
#25449 -
#25448 Helló mindenki!
2010.07.10. megrendezett Kispest Fót-i játékon voltunk kint a Headhunters meghívásából.
Nem gondoltam volna hogy ennyire baráti lesz a környezett.
[IMG]http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/192/3/7/2010_07_10_Fot_04_by_Steel_Painter.jpg[/IMG
Tegnap sikerült felrakni az internetre a videókat.
sajnos nem volt tejesen leürítve a videó memóriája, úgyhogy csak az első játékot vettem fel :)
Kispest Fót 01
Kispest Fót 02
Kispest Fót 03
Kispest Fót 04
Kispest Fót 05 -
#25447 26400 Ft. -
#25446 postával eggyütt mennyi? -
shatanka #25445 Praksi odaadtam punkernak a gránátokat. Találsz majd benne 1-2 zacskót tömítésekkel egyikben a régiek vannak a másikban pedig az újak. -
#25444 Csak használni nem elég...:)
Mind1, rendeltem Puxig 888ast gégemikrofonnal. -
#25443 nekem nincs tescos és nem is duplapines :D, de tudom használni és az a fő -
#25442 Nem. Csak jövő héten. Viszont a kis tesco-s rádiód ha dualpines, vegyél belőle, azt azzal játszok ^^ -
#25441 és azt nem tudod beszerezni ezen a héten? -
#25440 Kenwood dualpines gégemikrofonnal nyomatnám...
-
#25439 viccen kívül, ha sürgősen kell olyan terepre aminek az átmérője nem nagyobb mint 3 km, akkor jó lehet a tesco-s 5km-es. Én mondjuk 3 éve vettem egy PMR-t a mediamarkt-ban, és átlagos, fákkal tarkított terepen is megy neki a 7-8km, és a hozzá adott akku is elég bika. Szerintem ott nézz körül, lehet találni használhatókat -
#25438 Tescoban olyat, amivel harcba is lehet szállni? ne röhögtess... -
kvitya #25437 tesco :) -
#25436 PMR Rádió kell sürgősen! :O Headsettel!
Vki tud vmit? -
#25435 Ha csak kétszer láttad ne foglalkozz vele, akármi is lehetett. :)
-
#25434 Nincs benne semmilyen Fet. AB se.
Viszont akkor mi okozhatja azt, hogy aaz első BB nagyon gyengén jön, a többi meg teljes erőböl? És ez csak 2x fordult elő-
Nemhiszem h eltört volna valami.
Táradagolási malőr esetleg? -
#25433 Ebben a vonatkozásban köze nincs hozzá ...
Még ha félúton is áll meg a dugattyú, akkor sem tud onnan "elsülni", a következő sütéskor teljesen felhúzza a motor .... -
praksi #25432 bocs, az "AB"-t nem láttam...
akkor viszont valami baj van vele, milyen FET van benne ? -
#25431 A G&P gyárt ACOG red dot-ot, vagy csak valami hamisítvány lehet ... ? -
#25430 De ,az.
De onnan nem tud sűríteni csak ha teljesen felhúzod . -
#25429 Hát nem az a ab mosfetnek a lényege, hogy a dugattyú mindig alapállásban áll meg?... -
#25428 na mi volt Császáron? én szombaton megküzdöttem a Nyikommal!
-
praksi #25427 a FET-nek szerinted mi köze van a dugattyúhoz?... -
#25426 Biztos nem azért volt ....