Az internetszolgáltatók is lépni kívánnak a fájlcsere ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az 512-es chello max 47-52-el tud tolteni.
Nem a flashgetes beallitasaval van gond hanem a szolgaltatojaval :o)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mellesleg ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" linket jobbra. Úgy lenne értelme válaszolgatni...
a piac majd reagál...és biztos lesz olyan feltörekvõ kis szolgáltató, aki nem lép a file-csere ellen
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Aztán majd lenyomom Axert a költségekkel együtt 😊
(Na nem mintha az Axelero-val bárminemû probléma lett volna, de egyrészt nem vagyok milliomos, másrészt megoldották, hogy az olcsóbb csomagba való átélépés többe kerüljön nekem, mint a drágább csomag + egy év aláírása még, suxxx !)
A másik, hogy már szerintem az is BÜNTÉNY ha egyáltalán arról vitatkoznak nyíltan, hogy most korlátozzanak minket, vagy sem ! Ez pont ugyanaz, mintha azt beszélnék meg a nagy nyilvánosság elõtt, hogy hogyan lopjanak meg bennünket még jobban és mindenki vigyorog hozzá ! Undorító ! Tõlem nem fognak több pénzt ellopni az biztos...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A szolgáltató szélessávon max csak a sávszélességet és az adatforgalom mértékét kötheti ki, azért INTERNET szolgáltató és nem TARTALOM szolgáltató, mint mondjuk szerintem az Extra vagy Tár vagy egyéb helyek, akik bármikor törölhetnek illegális anyagot a szerverükrõl.
Ha a hatóság szólítja fel az Internet szolgáltatókat a vitatott szûrésre, azt még megérteném, bár szerintem az sem jogszerû. A probléma a "kettes fajú" hibával lenne, amikor legális anyagokat letöltõ klienseket zárnának ki a szolgáltatásból. Abból nagy gubanc lesz.
De remélem érvényesül majd a piac törvénye. Aki nem vezet be JOGSZERÛTLEN tartalom, szolgáltatás szûrést az marad fenn, mert a vevõk igénylik a P2P cuccost. És kibõl élnek a szolgáltatók?!
Ha valamilyen szolgaltatasert kiad az ember penzt, akkor joga van azt a maximaslisan kihasznalni. Persze ha a szolgaltato korlatoz az mar nem fer. Oda kell figyelni a szerzodes kotesnel, hogy mit irtak bele!
ui.: ha ejjel nappal locsolom a kertemet, mert ugy tetszik, akkor az azt jelenti, hogy lopom a vizet???
\"Life is around you and in you.\"
bemész a boltba és csak a 1,5 kilós kenyérbõl 1kilót adnak mert a többi nekik is kell és azonkívül te nem is vagy éhes. ez kb ilyen.
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Hhahaha hol élsz te?!
aha. tehát fizessünk, de forgalmat ne generáljunk? én azt hittem, ezért kapják a szolgáltatási díjat...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
na sodi is iderondított. mi van öcsipók, a nagy magyar mellényeddel illegálisan töltögetsz?
on
srácok nekem 512/128as adslem van, ti hol fizettek elõ? mert az axelero most vitte fel a sávszélt ingyen és bérmentve, ha esetleg nem történt volna ez meg nálatok, szerintem reklamáljatok!
a másik: a szolgáltatók megnyalhatják a bal herémet, mert azért fizetek, hogy használjam a sávot. kihasználjam. 100%ban. Mi a rákért zavarja õket, hogy kihasználom a sávot???? zavarja õket a saját szolgáltatásuk?? vagy hogy is van ez??
Majd ha itt is havi 4EHUF lesz a KORLÁTLAN dialup, majd akkor pofázhatnak...
Az a 64 k-s büntetõsáv az összes korláttúllépõ között oszlik meg, ami e-mailezésre és éppen hogy elég!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ha olvasgatni akarnék csak, akkor valami mobilszolgáltatónál GPRS-eznék, nem az 512k-s ADSL-t fizetném.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
nem azért fizettem elõ 384/64 kbites ADSL-re hogy a napi sajtót olvassam!
tényleg azt hiszik hogy csak úgy van havi 9900+áfa pénzem ajándékba? hát hülyének néznek minket?? ez már nem piacazdaság meg kapitalizmus ez diktatúra és korrupt romlott pénzéhes világ és csak azt sajnálom akik mi utánunk leszenk! és még végig sem olvastam a hírt mert már ez is gusztustalan!