82
-
#82 ez a tuti válasz :) -
#81 hogyamanóba??? ha egyszer ennyi fér ki a csövön akkor többel nem tud tőteni! -
#80 ezaz !%! erre mondtam hogy gusztustalan! -
#79 Nekem is volt Mindenkinek-em. Akkor volt a 18:00-ás függőségem :) -
ThomasTheKoRner #69 Az 512-es adsl 65-67-el stabilan tolt,legyen reggel este vagy delelott!
Az 512-es chello max 47-52-el tud tolteni.
Nem a flashgetes beallitasaval van gond hanem a szolgaltatojaval :o) -
#68 Akkor valami nem stimmel a flashgetes (amúgy RULEZ) beállításaidban, mert én 512k-val simán hozom a 65-66 kbyte/s-os sebességet, nem pedig a 384-es időkből ismerős 48-50k-t... -
#67 Van egy kis gond a te korlátlan dial-up-oddal... 3000+ÁFA-ért csak hozzáférést kapsz. A telefondíjat nem tartalmazza. Én azzal együtt értettem...
Mellesleg ajánlom figyelmedbe a "válasz erre" linket jobbra. Úgy lenne értelme válaszolgatni... -
#62 lépjenek csak:)
a piac majd reagál...és biztos lesz olyan feltörekvő kis szolgáltató, aki nem lép a file-csere ellen
-
#55 Én is lelépek az Axelerotól, amint lejár az egy évem...
Aztán majd lenyomom Axert a költségekkel együtt :) -
#54 Ohhh, nekem már csak pár hónap és simán felmodhatom az Axelero-mat ! Aztán szívassák a nénikéjüket, én szabadulok ! :DDD
(Na nem mintha az Axelero-val bárminemű probléma lett volna, de egyrészt nem vagyok milliomos, másrészt megoldották, hogy az olcsóbb csomagba való átélépés többe kerüljön nekem, mint a drágább csomag + egy év aláírása még, suxxx !)
A másik, hogy már szerintem az is BÜNTÉNY ha egyáltalán arról vitatkoznak nyíltan, hogy most korlátozzanak minket, vagy sem ! Ez pont ugyanaz, mintha azt beszélnék meg a nagy nyilvánosság előtt, hogy hogyan lopjanak meg bennünket még jobban és mindenki vigyorog hozzá ! Undorító ! Tőlem nem fognak több pénzt ellopni az biztos... -
#53 Csatlakozom az előttem szólókhoz.
A szolgáltató szélessávon max csak a sávszélességet és az adatforgalom mértékét kötheti ki, azért INTERNET szolgáltató és nem TARTALOM szolgáltató, mint mondjuk szerintem az Extra vagy Tár vagy egyéb helyek, akik bármikor törölhetnek illegális anyagot a szerverükről.
Ha a hatóság szólítja fel az Internet szolgáltatókat a vitatott szűrésre, azt még megérteném, bár szerintem az sem jogszerű. A probléma a "kettes fajú" hibával lenne, amikor legális anyagokat letöltő klienseket zárnának ki a szolgáltatásból. Abból nagy gubanc lesz.
De remélem érvényesül majd a piac törvénye. Aki nem vezet be JOGSZERŰTLEN tartalom, szolgáltatás szűrést az marad fenn, mert a vevők igénylik a P2P cuccost. És kiből élnek a szolgáltatók?! -
Pintyőke #52 Egyesek itt azt hiszik, ha teljesen kitomom a megengedett max. savszelesseget, akkor mar az lopasnak szamit? Johy kovetkezettetek ezt ki? Ki mondta, hogy illegalis szoftvereket es filmeket toltok le? Mi van ha csaladi videorol v. egyeb hasonlo nyalamsagokrol van szo???
Ha valamilyen szolgaltatasert kiad az ember penzt, akkor joga van azt a maximaslisan kihasznalni. Persze ha a szolgaltato korlatoz az mar nem fer. Oda kell figyelni a szerzodes kotesnel, hogy mit irtak bele!
ui.: ha ejjel nappal locsolom a kertemet, mert ugy tetszik, akkor az azt jelenti, hogy lopom a vizet??? -
Xboxman #48 Hát ez nem pont így van... -
#47 tudom sokat írtam mert nem számoltam utána.
bemész a boltba és csak a 1,5 kilós kenyérből 1kilót adnak mert a többi nekik is kell és azonkívül te nem is vagy éhes. ez kb ilyen. -
#43 Gondolod feljelenteném? Nem ér annyit. Csak ki van vele a tököm, hogy ma 50edszer futok bele a hülye hirdetésébe... -
#41 384kbit*1000 az csak ~393megabit. Úgyhogy az 500 az bizony keményen elég! :)) -
#38 gondolkozz mielőtt írsz főleg hülyeségeket. azért fizettél elő "korlátlanra" hogy utána ilyen korlátok közé szorítsanak? mit gondolnak az ISP-k hogy ha van 1000 384/64-esük akkor elég saccperKábé 500 megabit mert úgyse tőt mindenki egyszerre... pedig megtehetnék mert az van a szerződésben! szal ez a gusztustalan! -
#35 És ha esetleg feljelentelek? Lazán lenyomozható vagy ezzel az e-mail címmel. Takarodjál az apróhirdetések közé! -
Xboxman #32 "és ha összefogunk"
Hhahaha hol élsz te?! -
CH4R1ie #29 Ezek az ISP-k úgy látszik nem tudják, hogy az átlagfelhasználók gyakran P2P-eznek. De szerintem ez úgy se Magyarországra vonatkozik, szóval mi nem vagyunk bajban. -
Xboxman #28 Szerintem kint is azért akarják bevezetni ezt,hogy legyen indok több pénzt kérni a korlátlan csomagokért -
galocza #26 "mivel az általuk gerjesztett óriási adatforgalom jelentősen leterhetik a hálózatokat"
aha. tehát fizessünk, de forgalmat ne generáljunk? én azt hittem, ezért kapják a szolgáltatási díjat... -
Xboxman #25 Szerintem Mo.-on ez sose fog elterjedni.Külföldön megtehetik mert az embereknek van pénze az eredti programokra és elsősorban nem azért tartnak 5mbit-es netet ,hogy warezoljanak.De itt kishazánkban még azt a keveset is drágán mérik és ha nem lehetne warezolni akkor egy elég nagy százalék visszamondaná a netet.MEg egyébként is elég szép kis infrastruktúra van kiépítve nálunk,nem igazán tudjuk kinyírni. -
#17 meg ha havi 10k lesz a 1.5mbit adsl vonal mint tőlünk nyugatabbra, nem nagyobb országokban, mint belgium. -
#16 off
na sodi is iderondított. mi van öcsipók, a nagy magyar mellényeddel illegálisan töltögetsz?
on
srácok nekem 512/128as adslem van, ti hol fizettek elő? mert az axelero most vitte fel a sávszélt ingyen és bérmentve, ha esetleg nem történt volna ez meg nálatok, szerintem reklamáljatok!
a másik: a szolgáltatók megnyalhatják a bal herémet, mert azért fizetek, hogy használjam a sávot. kihasználjam. 100%ban. Mi a rákért zavarja őket, hogy kihasználom a sávot???? zavarja őket a saját szolgáltatásuk?? vagy hogy is van ez??
-
#15 Te miről beszélsz? -
#14 Magyarországon bőven van annyi bevétele az ISPknek, hogy befogják a pofájukat és fejlesszenek ész nélkül...
Majd ha itt is havi 4EHUF lesz a KORLÁTLAN dialup, majd akkor pofázhatnak... -
Reggel #12 Egyébként elég sok hasznuk van a szolgáltatóknak így is.Nem fognak belehalni egy kis hálózatfejlesztésbe. -
Reggel #11 Ocsmány dolognak tartom, hogy azt hiszik mindent megtehetnek a szolgáltatók.Nem azért vizettem elő ADSL-re(384/64), hogy aztán utána lekorlátozzák.Nem kis összeget fizetek havonta.Ha meg azt hiszik, hogy az emberek azért fizetnek elő szélessávú netre, hogy minnél gyorsabban megnézhessék a híroldalakat hát tévednek.A nicked: te meg egy hülye vagy, kössél külön szerződést, hogy a te neted korlátozzák le. -
#9 Pontosítsunk!
Az a 64 k-s büntetősáv az összes korláttúllépő között oszlik meg, ami e-mailezésre és éppen hogy elég! -
#4 Na ja, csak nekem az pl. személy szerint egy hét alatt elfogyna, mert az átlagos adatforgalmam igen erősen 50 Gb felett van.
Ha olvasgatni akarnék csak, akkor valami mobilszolgáltatónál GPRS-eznék, nem az 512k-s ADSL-t fizetném. -
#1 "Az internetszolgáltatók számára - állításuk szerint - súlyos pluszköltségeket jelentenek az online fájlcsere hálózatok felhasználói, mivel az általuk gerjesztett óriási adatforgalom jelentősen leterhetik a hálózatokat."
nem azért fizettem elő 384/64 kbites ADSL-re hogy a napi sajtót olvassam!
tényleg azt hiszik hogy csak úgy van havi 9900+áfa pénzem ajándékba? hát hülyének néznek minket?? ez már nem piacazdaság meg kapitalizmus ez diktatúra és korrupt romlott pénzéhes világ és csak azt sajnálom akik mi utánunk leszenk! és még végig sem olvastam a hírt mert már ez is gusztustalan!