Neighbours from Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
köszi
Én most szedtem le a játékot és az itteni képek alapján gondolom van már magyarosítás is. Honnan lehet ezt leszedni???
Külön van a menü, külön vannak a játékok instrukciói, és külön vannak a pályán belüli szövegek pályákra osztva. Ezt átirod, visszairod az eredeti filenévre, a fontlistát kibõvíted hogy û õ betûk is legyenek, és tökéletes lesz.
(#42-es hozzaszolas!)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy all ennek a stuffnak a magyarositasa? Es ki csinalja, van-e mar valahol letoltheto dolog belole? Merre?
Egyebkent jol tudom, megjelent az egesz magyarul is Pokoli Szomszedok cimen?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
mosdó: lemegy az alagsorba, felmegy a konyhába, akkor nyomás le az alagsorba. Ekkor a konyhából a szomszéd megy a fürdõszobába, és nekiáll a vizvezetéket szereni, ekkor nyitsd meg neki a vizet, amit elzárt az elõbb

Amúgy a sorrend mind1, akármelyikkel kezdheted.
Gyorsan megy a nagy része, csak vannak nehézségek az angol én magyar szavak sorrendje miatt. Most megpróbálom az összes képet belinkelni 😊
Van egy jó hírem a kicsit, azoknak, akik nem tudnak angolul, vagy kicsit beszélik.
Készítem a jétk magyarosítását. Kb egy héten belül végleges verzió is lehet. A minden jól megy ,akkor minden le lesz fordítva.
Egy kis segítség viszont kellene. Aki tud fontokat szerkeszteni, az jelentkezzen a [email protected] -en, mert az õ és û betûket be kéne tenni a játék fontjaiba.
Köszönöm.
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nemhinném hogy ilyen rövid játékot dobnának ki..
3. epizód utolsó pályáján miafaxomat kell csinálni a szöggel???😊
Annyira nem rövid ez...
Eleinte könnyû utánna keményedik...És nem 3 epizód van..Annyit látsz az elején szerintem..Legalábbis a progi leírása amit bemásoltál 14 epizódról beszél😊