Neighbours from Hell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna a Pokoli Szomszédok 1-hez 100% végigjátszást? Egyszer már végigtoltam 100%-ra, de újraraktuk a gépet és most semmi kedvem megint kivinni. Lécci vki segítsen.
Valaki segítsen...! Meg van nekem a 3. rész ( az az orosz valami) és tudom hogy a crack a protect könyvtárban van, de átmásolom azokat a játék fõkönyvtárába és nem jó neki! Valamit ellenõriz és kiírja hogy hiba!!!<#falbav>#falbav> Van valami ötlet? Köszi
Ha érdekel vkit a pokoli 3-om írjon!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Akkor az írja ide az e-mail címét és odadom neki a linket mindössze 560 mb.De sajna angolul, de ez nem ront a játékélmenyen, jah + ez sms webes letöltés!!!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
c115
Más dolog a lustaság - pl. keresõk használatának elmulasztása...
De hogy ne a nulláról indulj: Minden ami DC++
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
c115
2.Mi az a Wanadoo?
c115
c115
c115
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Vagy valaki elérhetõvé tudná tenni egy magyar gamedata.bnd file-t valahol?

Tudtok nekem segíteni?
Leszedtem a Rip-et a WC-rõl de nincs meg az egyik fájl.
Honnan tudnám leszedni?
Köszi:Gaga
Minden tiszteletem a mentõsöké...ök minden nap áldozatot hoznak
http://nfh.srv.hu/
még nincs kész teljesen, de már alakul
Használj Total Commandert, vagy a mappa beállításainál a nézet panelen kapcsold ki az ismert fájltipusok kiterjesztésének elrejtését.
Rosszarcú szomszéd és a mamája nyaralni megy valami egzotikus helyre...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Remélem lesz jó sok kiegészítés.
Most már csak így jó!!!
asszem a 3-4. pálya a tortás rész, na ott kapsz hajrögzítõ sprét is, azzal mi a fenét kell csinálni?