7005
Athlon 64
-
#3052 Akkor várnom kéne az alaplapvásárlással amig meg nem jelennek a DDR2-es AMD-K? -
Robin Hood #3051 Nekem mezei 400-as Samsung (2 db), 3-3-3-8-asok. Nem a legjobb, de azért nem is a legszarabb, de ez még a P4-es konfigomból maradt, unlimited pénztárca hiányában nem cserélem jobbra. Nemsoká úgyis DDR2 kell amd-hez is. -
Robin Hood #3050 Ha nem akarsz tuningolni, akkor értelemszerűen nem. Főleg ha amd procid van, az inkább a kisebb késleltetésű memóriát szereti mint a több MHz-t. Vegyél 2-2-2-5 1T késleltetésű 400 MHz-set! -
#3049 Nem akarok tuningolni, csak láttam hogy vannak magasabb órajelű memóriák is és érdekelne dogy érdemes-e akkor nekem beruházni a nagyobba? -
#3048 Ha tuningolni akarsz, akkor érdemes tuningramokat venni, a legtöbb alaplap szépen elviszi őket magasabb frekin is, legfeljebb a HT szorzót kell visszavenni az FSB emelésével arányosan. -
#3047 És érdemes 500mhz memóriákat venni?mindenhol úgy láttam hogy az alaplapok a 400Mhz-eseket használják? -
#3046 Nekem 500Mhz-es Kingstone-jaim vannak. -
deicide #3045 Egy valami érdekellne...!
Akinek Athlon64 procija van szeretném tudi milyen memoriákat használ..??
Tehát 400 Mhz...?
Vagy van olyan aki 433..466..vagy 500 MHz használ...?
-
Robin Hood #3044 Hát meg is. A notebookom tápkábel nélkül tovább bírja mint a géped, dobd a kukába! :) -
#3043 én már láttam müködés közben hasonlót, meggyőző :))))) -
#3042 Majd ha nyerek a lottón letesztelem. -
#3041 nemtom de BF2 demot ajánlom 1600* mittudomenmenyiben 6x-os élsimítással minden fullon na ott azért ez ki van használva :)) -
#3040 Óóó Jajj de rábasztam mert most vettem egy Alienware konfigot dual xeon procival és Slivel semmi se használja ki. A francba de megszívtam micsoda égés.
Ugyan már ne légy már ennyire naív. -
BBking #3039 Gondolom azért cidázott, mert drágán vette... -
#3038 Hát ja. -
mEkLaU #3037 Már ne haragudj de ez nagyon mű volt...nem kell a vagi, én is nyugodtan elkezdhetnék de mi értelme lenne?Mindenki örüljön csendbe a gépének de az ilyen kijelentések feleslegesek hogy "Én megszoptam mert jövöre kellene ilyen mint az enyém...."... -
ent #3036 Én megszoptam!!!!
tavaly ilyenkor vettem (lent), és azóta történt progi és játék kadásokhoz elegendő lett volna 1 síma 2400 Barton! Nemhogy 64 bit, de még a legjobb 32 bites proci is sok még a mai progikhoz!
64 :Pf
Jövőre kellene ilyet mint az enyimé! -
#3035 Jaja. -
#3034 sok jót :D -
#3033 Jah pl lehetne: Ki mit kapott az Athlon 64-től? -
Raszkolnyikov #3032 Nem kéne az alcímet kicsit felújítani? -
DirtyPio #3031 egy ev mulva lesz elfogadhato aruk! -
#3030 Addig meg sok viz lefolyik a dunan.
Kitudja addig meg mi tortenik. -
#3029 A nyitó árakon? Én abban kételkedem. Szvsz talán a jövő év eleje felé már elfogadható szintre sülyed az áruk... -
#3028 Na addig en nem varok a megvetellel, ugyis akkor mar az X2-ket fogja mindenki preferalni. :P -
#3027 Ezen ok miatt várom én is az infókat, hogy mi lesz az E6 steppinges Venice-ekkel, amelyek szeptemberben jönnek... :) -
#3026 Na de ezert a Veniceben ez is javitott.
Bar erdekesseg, hogy allitolag valakinek ugyanugy nem megy a 4 modullal az sem :P -
#3025 Igen, elérnek 2.6 és 2.7Ghz-et is, de pont az a lényeg, hogy ugyanúgy, ahogy el lehet érni a korábbi változatoknál is (magas fesz és brutális hűtés)...
Nem memória vagy alaplaphiba van nálam, hanem a Newcastle/Winchester magos proci memóriavezérlőjének ismert hibája. 2 modullal simán megy a 265MHz-en is, 4 memóriamodullal még a 200Mhz-et sem bírja stabilan.
A probléma ott volt, hogy amikor vettem a procit és a ramokat, még nem voltam tisztában ezzel... -
#3024 Hat nem tudom...
En is olvasgatom, es 2700akat irnak.
Akinek nincs elozo magos 64es procija szerintem siman valthat Venicere.
Amugy nem gondoltal arra, hogy nem a tunning RAMjaiddal van baj hanem a lapod miatt nem birjak a gyurodest ? -
#3023 ClawHammer S754 2200-ról enyhe 2420-on hajtom 1.6V core-al memória simán viszi autoval a T1et és 220-at. Atomstabilan. Memória fesz 2,7. 36-48 fok között. De ez már elavult cucc 754-es :) viszont én meg vagyok elégedve vele :)
-
#3022 Hát nem rossz, szó se róla, de nem is olyan kiemelkedő, mint sokan várták. Az én wincsi magos procim 1.55volton viszi a 2500Mhz-et (ez 39%-os tuning, most is ennyin megy, miután meguntam, hogy még 2400Mhz mellett sem tudja stabilan biztosítani a proci a 200Mhz-es ramsebességet, most a ramok 179Mhz-en vánszorognak 2-2-2-6-os időzítéssel... (lekopogom, két napja nem is fagyott le a rendszer) ...kellett nekem tuningramokat vennem, a régi noname 333Mhz-es moduljaim sem voltak sokkal lassabbak, és nem kerültek 19e Ft-be... ).
Nálam ezt a feszt és sebességet a Zalman 7700Cu üresjáratban 37C°-on, terhelten 47C°-on tartja (20C°-os szobában), a proci talán bírná a 2600Mhz-et 1.6 volton (1.55volton 2.6Ghz esetén már fél perc után leáll a Prime95), de a ramokat már nem tudom hova lassítani, hogy ne érjék el a kritikus sebességet (ugye az FSB már 2500Mhz esetén is 278Mhz, a ram pedig az FSB emelésével arányosan nő...). Lehetne még játszani vele (talán az időzítésekkel játszva elérhető stabilan a 200Mhz-es ramsebesség, de ezt már leírni is szégyenteljes kategória...), de most egyelőre így hagyom...
Szóval a PH!-n is azért vannak elkeseredve a népek, mert hiába a várt jobb teljesítmény, szinte ugyanazt a teljesítményt nyújtják a Venice magos procik, mint az egy éves Newcastle magos procik (azok is mennek 2.8Ghz-en vízzel hűtve...). -
#3021 Ez az adott eset nem a PH!-s topicban láttam, hanem két utcávval feljebb egy ismerősnél. :)) -
Raszkolnyikov #3020 -t. -
Raszkolnyikov #3019 Kössz a segítséget. Linkeljetek már be egy tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziggyák az AMD. -
#3018 Az nem olyan rossz 2000es procibol leghutessel +25%.
Amugy gondolom nem annyira melegszik mint a winchester magosak, mivel kozel 30 Wattal kisebb az aramfelvetele.
SOI kezd beerni, ugylatom. -
#3017 PH! -s Venice topic -
DirtyPio #3016 legyszi egy linket a PH-s 3200 tuningrol, mert en nem lattam. -
DirtyPio #3015 jobban megeri eg gigabyte g-prwer pro, ami asszem valamivel olcsobb is, es sokkal hatasosabb. -
#3014 van 1.7es bios msi k8hoz akit erint :) -
deicide #3013 most néztem meg...zalman 7700Al-Cu elég jó ára van....!