Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mondjuk nem annyira fontos, csak a winyora voltam kiváncsi meg a grafikonokra a többit meg toom nézni 3rd eye-on.
Narancs
Jó kérdés.
Vszínû nem ismeri fel a hõszenzorokat a deszkádon.
A gyártó honlapjáról is le lehet szedni általában vmilyen monitorozó progit...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Mr Manson
használ valaki ilyen lapot?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
ez miatt kérdeztem pont, hátha valakinek van ilyen

Alul nem olyan széles mint felül. A hûtõ rögzítõ mûanyag keret miatt alapból van elég hely.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

azt meg szabad kérdeznem h nekem miért nem mutat semmit a 2 winyom hömérsékletén kivül? (a speedfan)
Narancs
külülötte = Körülötte

Narancs
Nem mindenre, nemtom hány centi sugasú körben üresnek kell lennie az alaplapnak külülötte...Ezért nem megy rá pl Abit NF7 -re...

Nekem AlCu van, intelre, amdre, mindenre jó.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Mr Manson
ABIT AV8 -al használ valaki Zalman 7000Cu ventót?
Rá lehet szerelni? Tapasztalat?

Hooligan
thx

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

Narancs
SpeedFan és Google.

Charts fülben vissza lehet nézni grafikonon...

Hooligan
Sziasztok!

Szükségem lenne egy monitorozó progira....szeretném tudni mennyi is a hõmérséklete a cpu-mnak menet közben. Olyan van ami folyamatosan nézi és rögzíti a hõm. és vissza lehet nézni?
Proginév, netán link?
elõre is thx.

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

hléghûtésbe maxx Artic ha mindenképp költeni akarsz....amúgy meg BIOSból leszabályzod a ventit s akkor csak akkor pörög majd fel amikor fût a proci...
tehát szvsz NEM SZÁMT hogy mit teszel rá mert egy jó lapban minden kussolni fog
Mr Manson
Cool’n’Quiet™ ha jól olvasom a proci.ventó sebességét is szabályozza!
Akkor számít hogy milyen cuccot veszek rá?

Gabesz amd64
kössz szépen az infot

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ZaJanga
ua

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Punkerwork
754-es 3000-es és 3400-es hûtõje ugyan az volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Gabesz amd64
Hai!

Az Athlon64 3200+ Box-os csomaghoz ugyanolyan gyári hûtõt adnak mint a 3500 Box-oshoz?

Vagy ha megvenném a 3200+osat(BOX) meg a 3500+ doboz nélkülit akkor a 3200+ os hütöje jó lenne a 3500+ -ra?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Köszi Herr Z,idiota modon nem neztem a szamot,a jelenlegi lapomnal azt neztem ,hogy olcso legyen,most jot szeretnek venni,es kenytelen vagyok tajekozodni,mert mifelenk az arlistakben meg s939.-es proci se nagyon sterepel,
GanXstaZoleeWrk
köszi!

GanXstaZolee#2709

ZaJanga
figyu!
Vízhûtéstopic!Vagy rákeresel a vízhûtés kulcsra a google-ben és rengeteg infót találsz.
Nem kell hozzá ezermesternek lenni.Észszerûbb ha összeraksz magadnak egyet!
pl.: tuningnet.hu itt minden megvan de radiátort inkább magad szerezz be autóbontóba.

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

GanXstaZoleeWrk
na mint láthatod nagyon nem értek hozzá ezért nekem nem ajánlott a házi barkács 😊)) 540roxx de én is eladom hamarosan 😞

GanXstaZolee#2709

ZaJanga
Yoo a logoD! ;-)
Nekem is 540-esem van!
Szeretem a kicsikét de el kell adnom!:-(

Jobb ha házilag pakolsz össze vízhûtést!Hatékonyabb mint egy "gyári" 20k-s!Abba álltalában csak a cpu blokk van benne.

de visszafogja a teljesítményt a videókártyád...nemártana ha leírnád milyen van mert kb úgy beszélsz mintha X800XT-d lenne pedig sejtésem szerint maxx 9600XT-d van😄
NF4+AGP csak hmmm idióta módon lézetik hogy PCI buszra tesznek AGP csatolót===kurvalassú
MSI K8N NEO2 ellen én a Giga K8NS-Ultra-939-et mondtam és ha megnézed azért van a 939 a nevében hogy mindenki észrevegye milyen procik mennek bele
GanXstaZoleeWrk
hmm vizhûtés már 20 körül van? be tudna vki tenni egy képet errõl? szimpatikus ez a 30 fokos CPU amikor jól húzva vana proci. Hangtalanságról nem is beszélve.

GanXstaZolee#2709

Én nem tudom. Én valahogy többet vártam! Azért ha már rászántam 60EFt-t, nem 1 fps növekedést vártam. Most akkor az új játékoknál egyiknél se fog semmit jelenteni, mert mindegyik videolimitált? A 3Dmark 2003-ban meg van cpu test, és a Troll lair's-ben belassul 4 fps-re! Az nem lehet, hogy valami visszafogja a teljesítményt, én egyszerûen nem akarom elhinni, hogy ennyire semmit ne jelentsen egy ilyen mértékû CPU csere!
Talaltam infokat az alaplapokrol,de nem lettem okosabb.Van olyan N'force4 chipsettel szerelt lap ami AGP.-s?Igazabol nem nagyon tudok valasztani Msi Neo2,es a Giga GA-K8ns-pro kozött,ez utobbinal nem lattam a dual memoria tamogatast,lehet ez?A dual bios azt jelenti,ha el b@szom a flesselest,a masikrol meg elindul?Mit csinaljak kezdö vagyok.
ha egyiket se tuningoltad soha akkor kb normálisnak tûnnek az eredmények....pl a játék videolimitáltak a 3dmark meg csak VGA-t igényel...
Ha tuningolsz az a Pcmark04 score 4500 fölé is simán felkúszhat.../nállam 5400 +-50/
Hali
Most vettem egy ABIT NF8-s alaplapot, hozzá pedig egy Athlon 64 3000+-s procit! A régi rendszerem(ABIT NF7, Athlon XP 2400+)! Szerintetek az normális, hogy megnéztem a Splinter Cell 3 demójánál és 1 fps a gyorsulás? 3Dmark 2003-ban 200 pont! PCMark 2004-ben pedig 3000 pontról nõtt 3800-ra!Nem kevés ez, én special sokkal nagyobb különbségre számítottam! Szerintetek a géppel van valami, vagy tényleg ilyen kicsi a különbség(hát nagyon remélem hogy nem)?
f@sznak ilyen baszott drága hûtõ?Már elnézést....
De Janesz nézte pont meg PH-n hogy egy deka MHz-et se nyert a gyári és a 7000CU között, csak halkabb lett a gép...halkságot meg a gyári is ad csak BIOSba le kell szabályozni...ha léghûtés akkor Artic Cooling Freezer 64-nél többet NEM ÉRDEMES rá költeni...14k? Vazze 18-20ért már Q-tek, Evercool,Tt Bigwater vízhûtés van ami akárhogy is nézzük csak jobb mint a TR cuccok
ZaJanga
XP-90 + Noiseblocker SE 2 Blue(22dba)
Asszem 14K ért megkapod és ez igazán jó lesz

ZaJanga
hûtési teljesítményben az xp 90 alázza hidd el!

www.tts-kft.hu

Mr Manson
BlueFishnél nézek csak cuccokat, ott nem láttam.
Illetve árat se találok sehol!
16-27dB az csak nem hangos!

ZaJanga
Hangos!
Az Xp 90-el sokkal jobban jársz!!

Sracok,tudnatok ojan oldalakat ajanlani,ahol meg lehet nezni,a procik es a lapok tulajdonsagait,Reszletesen sajna csak a Chaintech.-rol talaltam,az S939 Gigabyte,Msi erdekelne.THX
Mr Manson
Zalman CNPS7000B Al-Cu érdemes AMD64 3000hez?

Hello!Mondjatok már valami jó hûtõt a VGA-mra elfogadható áron!

Punkerwork
miután újraraktad a rendszert nem lesz semmi baj 😊

Lehet,hogy ki fogtok ,evetni a kerdesen,de ha cserelek alaplap-procit,az uj Athlon64.-et a jelenlegi XP.-m elfogadja,felismeri,vagy kell ra valamilyen frissites?
ZaJanga
Nézd!
Tuti, hogy ha jó alaplapot veszel alá akkor minimum 3800-on tudod húzni mindkettõt.Jó hûtéssel még tovább is!
A 3000-es 9x a 3200 10x-es szorzóval van ellátva.Egyik 1800 másik 2000mhz-en megy.
Ha jó 600-as memót teszel alá akkor nagyon szép eredményeket el lehet vele érni.
Ahogy a pénztárcád engedi!
olvasgass teszteket!

Mr Manson
S939, másikat nem akarok venni!
Most nézem szarul fogalmaztam:
3200 11.000pénzel drágább mint 3000.... ez megér e annyit!

ZaJanga
tökmind1, hogy S754 vagy S939 annyit nyugodtan adhatsz érte!

Mr Manson
az kemény
már csak azt nem tudom 3000 vagy 3200 megére e 11000pénzt?

ZaJanga
Én egy XP 120-at terveztem noiseblocker S2 pro ventivel de Anee rábeszélt a vízhûtésre ami 22 bõl kijött és ezerszer hatékonyabb mint a lég és persze hang az nincs!!
Az XP 120 + noiseB pro páros tréfával együtt 23 pénz lett volna!

ha az ár is számít akkor artic cooling freezer 64 ez 6k maxx ellenben termalright cuccokkal😄
ZaJanga
thermalright xp 90 vagy 120 most a best léghûtés terén.

Punker én is tálcásat vettem és eléggé ott van (4250mhz)

Punkerwork
nem boxos procit ne vegyél!

Mr Manson
S939-hoz ventillátort mit ajánlotok?
BlueFishnél ugyanis nem latok box-os kiszerelést.