Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vszínû nem ismeri fel a hõszenzorokat a deszkádon.
A gyártó honlapjáról is le lehet szedni általában vmilyen monitorozó progit...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Rá lehet szerelni? Tapasztalat?
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
Charts fülben vissza lehet nézni grafikonon...
Szükségem lenne egy monitorozó progira....szeretném tudni mennyi is a hõmérséklete a cpu-mnak menet közben. Olyan van ami folyamatosan nézi és rögzíti a hõm. és vissza lehet nézni?
Proginév, netán link?
elõre is thx.
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
tehát szvsz NEM SZÁMT hogy mit teszel rá mert egy jó lapban minden kussolni fog
Akkor számít hogy milyen cuccot veszek rá?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Az Athlon64 3200+ Box-os csomaghoz ugyanolyan gyári hûtõt adnak mint a 3500 Box-oshoz?
Vagy ha megvenném a 3200+osat(BOX) meg a 3500+ doboz nélkülit akkor a 3200+ os hütöje jó lenne a 3500+ -ra?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Vízhûtéstopic!Vagy rákeresel a vízhûtés kulcsra a google-ben és rengeteg infót találsz.
Nem kell hozzá ezermesternek lenni.Észszerûbb ha összeraksz magadnak egyet!
pl.: tuningnet.hu itt minden megvan de radiátort inkább magad szerezz be autóbontóba.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
GanXstaZolee#2709
Nekem is 540-esem van!
Szeretem a kicsikét de el kell adnom!:-(
Jobb ha házilag pakolsz össze vízhûtést!Hatékonyabb mint egy "gyári" 20k-s!Abba álltalában csak a cpu blokk van benne.
MSI K8N NEO2 ellen én a Giga K8NS-Ultra-939-et mondtam és ha megnézed azért van a 939 a nevében hogy mindenki észrevegye milyen procik mennek bele
GanXstaZolee#2709
Ha tuningolsz az a Pcmark04 score 4500 fölé is simán felkúszhat.../nállam 5400 +-50/
Most vettem egy ABIT NF8-s alaplapot, hozzá pedig egy Athlon 64 3000+-s procit! A régi rendszerem(ABIT NF7, Athlon XP 2400+)! Szerintetek az normális, hogy megnéztem a Splinter Cell 3 demójánál és 1 fps a gyorsulás? 3Dmark 2003-ban 200 pont! PCMark 2004-ben pedig 3000 pontról nõtt 3800-ra!Nem kevés ez, én special sokkal nagyobb különbségre számítottam! Szerintetek a géppel van valami, vagy tényleg ilyen kicsi a különbség(hát nagyon remélem hogy nem)?
De Janesz nézte pont meg PH-n hogy egy deka MHz-et se nyert a gyári és a 7000CU között, csak halkabb lett a gép...halkságot meg a gyári is ad csak BIOSba le kell szabályozni...ha léghûtés akkor Artic Cooling Freezer 64-nél többet NEM ÉRDEMES rá költeni...14k? Vazze 18-20ért már Q-tek, Evercool,Tt Bigwater vízhûtés van ami akárhogy is nézzük csak jobb mint a TR cuccok
Asszem 14K ért megkapod és ez igazán jó lesz
www.tts-kft.hu
Illetve árat se találok sehol!
16-27dB az csak nem hangos!
Az Xp 90-el sokkal jobban jársz!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Tuti, hogy ha jó alaplapot veszel alá akkor minimum 3800-on tudod húzni mindkettõt.Jó hûtéssel még tovább is!
A 3000-es 9x a 3200 10x-es szorzóval van ellátva.Egyik 1800 másik 2000mhz-en megy.
Ha jó 600-as memót teszel alá akkor nagyon szép eredményeket el lehet vele érni.
Ahogy a pénztárcád engedi!
olvasgass teszteket!
Most nézem szarul fogalmaztam:
3200 11.000pénzel drágább mint 3000.... ez megér e annyit!
már csak azt nem tudom 3000 vagy 3200 megére e 11000pénzt?
Az XP 120 + noiseB pro páros tréfával együtt 23 pénz lett volna!
Punker én is tálcásat vettem és eléggé ott van (4250mhz)