Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
és kb mennyit fogyaszt?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Kipróbáltam a far cry-t 64-biten 😄
Háát eszméletlen szép (bár 32 biten sem éppen ronda 😄)
nagyon jó hogy távolabb látni meg jobb a részletesség és a fény is szebb.
El is kezdtem tolni hogy igy is végigvigyem már teljes pompában...
Na igen de adódott egy apró problémám 😄<#idiota>#idiota>
Ahogy megyek egyszercsak egy hullához érek aminél jelzi nekem a játék milyen módon lehet felmászni alétrán. na ja de nincsen létre 😄 ( nem is láccik de fizikailag sincsen ott ahol kéne lennie 😄 Gyorsan megnéztem 32 biten hogy csak én vagyok e barom vagy téjnleg ekkora bug van benne.... hát 32 biten van létra 😄
Hát ez azért kicsit elkeseritett remélem nem lesz túl sok hasonló bug 😞
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
én is így gondolkozom, csak hát senki nem helyeselt még ennyire😊)
ugyanaz a márka(kingmax), ugyanúgy 400 MHz-es és 3200-es persze. mer akkor így oldom meg
ON: és bocsi
The Matrix has you...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
The Matrix has you...
Nálam az 1 giga ram kell mert az IL-2 és a Lock On zabálja a drágát....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
majdnem ilyen lesz az én konfigom is, csak Abit AN8, a-64 3000, geforce 6600 256 MB, 512 rammal
The Matrix has you...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
The Matrix has you...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
GanXstaZolee#2709
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
LEgalábbis nekem ilyen a vége.
GanXstaZolee#2709
Lenne megint egy kérdésem.
Megvettem az új procit. Vettem egy új házat, amiben van "proci hõmérõ".
A rajz szerint a proci hasára teszi, de ezt én nem tudom mert nincs helye.
Én a proci és a ventillátora közé ragasztottam/adtak hozzá spéci ragacspapírt/.
Az jó úgy vagy inkább máshova rakjam?????
Mondjuklehet hogy nem ez a lényeg de akkoris. Nem ez a lényeg?hmmm...
Én inkább megvárom az új foglalatot...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
The Matrix has you...
Akkor az elsõ páros marad.
A 754esrol lebeszellek, mert azt meg iden gyartjak es utana befejezodik a gyartasa teljesen.
Tehat maradj a 939esnel es Nforce4-es lapok kozott kutakodj.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nem néztem el!
A 3400-as proci 754-es.
Ezért kérdeztem melyik a jobb páros.
Az s939-es az újabb vagy a 754-es?
De akkor inkabb az azonos aru Chaintech VNF4 Zenith Value sokkal jobb, egyetlen hibaja van, hogy a fesz emelest nem lehet BIOSban allitani (ill. lehetne csak nem mukodik😛), amit a kovetkezo BIOS-al fognak javitani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
754es processzort nem tudsz beletenni 939-es foglalatba.
Gondolom az olcsosaga miatt irtad le az ECS lapot, de en azt mondom, hogy az alaplapon ne sporolj, ha kesobb nem akarsz mindenfele hibaba futni.
Melyik jobb párosítás?
Gigabyte GAK8NF9 AMD 64 nForce4 DDR 400 PCIE 6ch S939
+
AMD Athlon 64 3200+ processzor (512Kb/400MHZ) Socket 939
ECS K8-HT1600 AMD64 Nforce4 SATA 800FSB DDR400 6ch. PCIE LAN
+
AMD Athlon 64 3400+ processzor (512kb/400MHZ)
Vagy az S754-es procit bele lehet tenni az S939-es foglalatba???
GAK8NF9+Athlon 64 3400+
Lehet, hülye kérdések de eddig p4-em volt.
Elõre is köszi a segítséget!!!
jó lenne látni valami 64bites xpn lefuttatott 64bites alkalmazást és ott a különbségeket 😊
GanXstaZolee#2709
Nincs benne cache, de ero joval tobb mint egy 3,4GHzes P4-ben.
Meg fura az intelel szemben mert itt sokkal nagyobb az L1 mint az intel esetében.
GanXstaZolee#2709
Meg kár a P4-ek ért....
Az a Sempron mar nemhogy a Celeront veri, de odatesz sok helyen a 660as P4nek is.