7005
Athlon 64
  • GanXstaZoleeWrk
    16 mega caches ebbol nincs? az lenne a tuti?

nekem is samsung van SATA1 eddig teljesen jó, 3 év gari stb. Mondjuk külön hűtöm is őket a hosszú élettartam reményében :)
  • deicide
    Megmondom öszintén Samsung 200GB SP2004C SATA-II 7200RPM 8MB Cache ban gondolkodom..!

Föleg hogy a többi Samsungal elentétben ebbe van már NCQ...

"Szóval NCQ nagyon is hasznos dolog, mert a vinyó mechanikájának lassúságát küszöböli ki vmennyire. SataII-nél igencsak sok értelme van."
  • czky
    Én samsung sata1-es vinyót használok.
    Mivel árban nincs nagy különbség, vegyél nyugodtan sata2-es vinyót!
    Ha most vennék vinyót, nem is gondolnék a sata1-re, csak a 2-re...
  • deicide
    Azoknak akik 939 nyomják..ASUS..MSI..GIGABYTE..tulajdonosok..

Ti milyen SATA I vagy SATA II vinyót használtok...?

Főleg jobban az SATA II izgat..érdemes e venni ilyet ilyen deszkákhoz...?
  • ZaJanga
    re #3605
  • ZaJanga
    priv ment
  • bigapó
    mire is kellene?
  • ZaJanga
    Valaki HELP!
    Lakik v.ki Budán akinek van 939-es konfigja?Sűrgős help kéne!
  • [NST]Cifu
    Yep, 3800+-ból tényleg csak Newcastle és Venice magos van, maxima mea culpa...
  • MacrosTheBlack
    A #3580-as tesztben ez nem is szerepel.
  • the Godfather
    Asszem nincs 3800+-os San Diego....3500+ és 3700+ van.....láttam valahol hogy hiába a nagyobb L2 cache, nem oszt-szoroz 32 bites alkalmazásokban...talán 64 bitesben, de ha csak 32 bites használsz akkor a Venice magos elég. Állitolag a 3700+-es San Diego nem sokkal gyorsabb a 3500+-ös Venice-nél...szoval ráér még vásárolgatni....hamarosan jönnek ujjabb és jobb procik. Talán manapság legjobb vétel ár/teljesitmény kategoriában a 3200+Venice.
  • [NST]Cifu
    Hol vannak "most" a 3000+-os A64X2-es procik? Mert én eddig 4200+-osnál kissebbet még külföldi árlistában sem láttam.
    Szvsz ősszel (ha addigra itthon kapni lehet majd már őket) kb. egy árban lesznek mondjuk a 3800+-os sima A64-el (bruttó 70-80e Ft). Hát... nem tudom, én most (még!) inkább egy San Diego magos 3800+-ost vennék, mint egy A64X2 3000+ procit...
  • Col Andrew
    jaja. mindenképpen azt kell venni majd és akkor a választék belőle már most, hogy tuti tömegtermék lesz már fél év múlva és akkor egyre olcsóbb lesz
  • deicide
    most elérhető áron vannak már a 3000+ és a 3200+ ha össze megveszem úgy oktoberben még egy pár ezrest esik majd az ára...!

de arra leszek majd nagyon kiváncsi hogy jövöre hogy alakulnak majd az árak..!:)
  • CUCLI
    jah. akkormár egy olyan procin kell gondolkozni.
  • deicide
    akkor már szerintem elérhető áron leszenek a duplamagos procik is..nem..?
  • Col Andrew
    addigra sztem fele lesz..
  • grebber
    Mikor arra kerül a sor hogy megvegyem már olcsobb lesz remélem.(2006 eleje fele)
  • Col Andrew
    szép ára van, de asszem ez venice magos
  • czky
    List_of_AMD_microprocessors
  • grebber
    Ez király én ugy tudtam nincs 3800+-os L2 1MB-os.

De ezekszerint van.
    Ehe gyűjtöm is a zsét egy ilyenre.
  • deicide
    én nézem nézem de nem látom sehol azt hogy milyen mag van benne...!
  • Disinfo
    Köszi mindenkinek!

Üdv
  • Col Andrew
    3800+
  • deicide
    viszont sok dologban vastagon fog az a ceruza....(!
  • deicide
    akkor ez..
  • deicide
    ez...?
  • LBandi
    Itt van minden csoda :D
  • Disinfo
    Sziasztok!

Problémám lenne, remélem tudtok segíteni. Égre-földre keresek olyan üzletet, ahol 3800+-os Venice magos Athlont lehet kapni, de eddig mindenhol csak Newcastlet tudtak adni. Vki tudna 1-2 helyet mondani, ahol érdemes lenne utánanézni?

Előre is köszi

Üdv
  • Col Andrew
    nem nem az másik. silent tower a neve.Slient tower
  • MacrosTheBlack
    Mármint a sonic towerre gondolsz? :) Kb. az xp-120 teljesítményét hozza, nem rossz. De a CoolerMaster Hyper6(+) csúnyán elpicsázza mindet.
  • deicide
    én meg ebböl okosodtamlink ez is..
  • Col Andrew
    link
  • Col Andrew
    thermaltake silent tower a fasza! a prohardveren van egy nagyszerű processzorhűtő teszt. összevetnek vagy 10 -et. én az alapján választottam a silent towert és kurva jó
    és persze ez is heatpipeos
  • MacrosTheBlack
    Az már rég nem isten. Thermalright XP-120, az igen. :) Ma már a heatpipe-os a divat, vagy a vízhűtés. Persze Amd procira elég a gyári hűtés is, Zalman meg pláne.
  • deicide
    Beszélgessünk 1 kicsit a proci hűtökröl..!

Tudom hogy még az isten is ZALMAN CNPS7700-CU ..de én már csak azért se ilyet veszek..!

Ki ismeri a GigaByte G-Power Pro /PDU21-MF/ proci hűtőt..?
  • [NST]Cifu
    Hát lehet, hogy akkor csak én nem futottam még össze eredeti Samo memóriamodulokkal. Eddig csak Samsung néven árusított, ám valójában Samsung chipes noname modulokhoz volt szerencsém...
  • LBandi
    Képzeld én megdolgoztam érte........
    Van aki nem lopja el tudod képzelni....
  • Col Andrew
    a mediamarkt-ba multkor láttam..
  • MacrosTheBlack
    Bisztosss...