7005
Athlon 64
-
MacrosTheBlack #3652 Ezt nem láttam élőben, de a stacker a valóságban még komolyabb mint képeken. Nekem a boltban teccett meg igazán amikor megnéztem. Valahogy minden úgy van benne ahogy kell. Természetesen más cucc is lehet korrekt, de a codegen dömpingben nálunk nem ez a jellemző. Lehet nem nézik ki belőlünk a boltok az igényt. :) -
#3651 ja én is erre gondoltam.. :) -
#3650 Igéretes, talán még a Stacker-nél is jobban tetszik. Hol kapható ilyen Mo.-n? -
MacrosTheBlack #3649 Az. Persze egy heatpipe-os hűtővel, ami általában oldalra fúj, nem fel-le, nem sokat ér. -
MacrosTheBlack #3648 Ez olyan mint a pio 109-ről is mindenki azt mondta, nekem az alap firmware-rel, amire PPeter is panaszkodott a tesztjében, 1 db lemezt nem rontott. Ilyenekre nem tudok alapozni. Lehet hogy sokan veszik a maxtort, ezért mennyiségből adódóan több a hibás is. Mitn a win vs linux. A linux is tele van hibával, csak nincs annyi ember akit érintene. -
#3647 mi az a nagy műbráner a ház oldalán? elvileg a processzor venti elvezetője? -
deicide #3646 az én kiszemeltem ő..ez e ez.. -
deicide #3645 sajnos egy igy van...!
2 munkatársam szivta már meg elég keményen...!
igy maxtor szóba sem jöhet...(! -
deicide #3644 láttam én is ilyen karcsú tesztett..!
viszont abban még nem szerepelt a SP2004C SATA-II ha jól emléxem..!:) -
#3643 Lehet, de samsungról rosszat még nem hallottam, maxtorral meg tele vannak a fórumok, hogy mekkora hulladék. -
MacrosTheBlack #3642 Volt a Chipben nemrég egy SATA-PATA vinyóteszt, abban elég karcsúak voltak a Samsungok. Valszeg ez a kisebb hőmérséklet ára. Prociban is kevésbé melegszik amelyik nincs annyira leterhelve. -
#3641 Nekem nagyon tetszik, elegáns egy darab. -
#3640 Akkor jo, nekem régebbi van, nagyobb a hangja mint az egész gépem többi részének együttvéve. -
MacrosTheBlack #3639 A dizájn is passzol? :D -
#3638 neked lehet hogy nem, én nem töltögetek, csak akkor kell nagy winyó ha videt csinálok, mert nyerés ingame vid 4-5 perc is több giga. -
#3637 A kisebb kapacitás ugy gondolom nem számít, legalábbis átlag otthoni felhasználónak, de tesztekben meg pont azt olvastam, hogy a samsung az gyorsabb. -
MacrosTheBlack #3636 Nem ezt tapasztalom. Van 2 is a gépben, hangja 0. Lehet hogy volt régen hangos(abb) szériájuk is, a mostaniak jók az biztos. -
#3635 a ventinek elvileg a ramok felé kell néznie(be is nyúlik föléjük) és így tudja kifujni a hatul a meleg levegőt, amit egy vagy kettő, a ház hátulján lévő venti még segít. A Zalmannál kb 1 fokkal hűt jobban, de nekem gyári volt rajta és kb 10 fokkal alacsonyabban tartja a procit terhelés alatt az ST. A mérete meg először ilyesztőnek hat, de az alaplap gond nélkül elbírja azt a 400 grammot, míg a zalmann 7700-cu kb 800 grammos. -
MacrosTheBlack #3634 Hidd el ha 1 terás vinyód lenne, azt is megtöltenéd pikpak, a hely sosem elég. :) -
MacrosTheBlack #3633 Eddig 1 Quantum-Maxtorom szart be (eddigi 4-ből), az is hurcolgatás közben, de ugyanez előfordult egy 40-es notebook Hitachival is. Nem hiszem hogy a többi márka jobb lenne. Seagate már korábban lejáratta magát, Samsung meg lassú és kisebb kapacitású mint a maxtor (de legalább árban ugyanolyan drága), akkor inkább a maxtor. -
#3632 Meg qrva hangosak -
#3631 Nekem egy noname házam van 15k-ért, ha nem nézzül a 11db 5.25-öst, akkor passzol a leírás :) -
#3630 ad 1 nincs szükségem 300 gigás winyóra, ad 2 mondtam hogy maxtort soha, túl sok a rossz tapasztalat vele. -
#3629 ember én nagyker listán néztem ezt :) -
MacrosTheBlack #3628 Veszel 2 16 megás 300-as maxit, aztán azt raideled, jobban jársz. :) -
MacrosTheBlack #3627 Tessék: HDD Maxtor 300GB 16MB SATA 32 788 Ft 40 985 Ft :) -
#3626 nekem nem, Maxtor-t nem veszek elvből, inkább veszek majd 2 db 120-as samsungot és tükrözöm őket raid-ban :) -
MacrosTheBlack #3625 A digitalmindban vettem 300-as maxtort, az is 16 megás. Van asszem 400-as is, most nemtom mennyi az ára, de akkoriban irreális volt, a 300-as meg pont elfogadható. Ha ésszerű szintre csökkent, akár a 400/16-os is megérheti. -
MacrosTheBlack #3624 Ha még nincs házad, fontold meg egy coolermaster stacker vételét! Tetőtől talpig rakhatod 5.25 rackekkel (11 db), van benne külön vinyókeret (3 vinyónak), ventivel az elején. Szanaszéjjel szellőzik, hely meg annyi van benne hogy bele is költözhetsz, nem kell parázni a kábelek meg hosszabb-rövidebb alkatrészek elhelyezése miatt. Múltkor már bruttó 37-ért láttam ilyet. -
#3623 Nekem volt egy rövid ideig Silent Tower-em. Abit IC7-esre nem jó, mivel a venti része a VGA felé néz és onnan szívja a meleg levegőt...
Plusz az én Casetek házamba se passzolt, mivel van rajta belül egy ajtó szűrőkkel, amit nem lehetett tőle becsunki...
Ja és nem is hűtötte jobban a régi prescottomat, mint a zalman... -
#3622 Maxtor 250GB 7200rpm 16MB ATA133
Maxtor 250GB 7200rpm 16MB Serial ATA
Maxtor 300GB 7200rpm 16MB Serial ATA
ezeket találtam. -
MacrosTheBlack #3621 SATA1. Amikor én vettem, még csak az volt. Igazából nemtom mennyire lenne jobb a gyakorlatban egy SATA2, inkább a nagyobb cache ami látványosan dob a másolási sebességen, főleg ha millió kis filet másolsz. Az ATA66-100-133 között se volt sok különbség. -
MacrosTheBlack #3620 A 300-as maxtor 16 megás. -
MacrosTheBlack #3619 Nem szar, de ebben meg a thermalright xp-120 nem szerepel. :) Na mind1, kb. ugyanazt tudja, a coolermaster meg (kis mértékben) veri mindet. Nemtom a másik 2 mekkora, de ezt a silent towert láttam boltban, hát paráznék rendesen ha ekkora súly húzná az alaplapomat. Egyszer belerúgok a gépbe, és már törik is. Nekem vandálálló kell. :)) -
#3618 silent tower teszt -
#3617 30 fok az kellemes. az én két SATA Seagate vinyóm 39 fokosak szoktak lenni standard, de miután beraktam előre én is egy 12 cm-es hűtőt, 37 fok lett!! nem ért túl sokat.. -
#3616 ott van az valahol, valamelyik alpontban.. de most én sem találom -
#3615 nallam 2 venti van winyókra es igy 30 fok körül vannak ami elég jó szemben az ez előtti maxtorokkal amelyek rack-ban baszott forrók lettek. Igaz bírták de kézzel nem bírtam megfogni őket :) -
deicide #3614 még 1 fél mondant a hűtáéshez..
én eleve olyan házat néztem most ahol előre belet tenni 1 db 12 cm ventit..
szembe a vinyóval..!
És ez a nyomoroc venti átfújja a levegőt a vinyón..igy szerintem elég lesz!
Most is Samsungom van...igaz ez rackban..! de aluminium rackban..kb 8-10 C jelent neki..!:) -
deicide #3613 16 M caches...? hát szép remény lenne..!
1 ilyen vinyót ismerek az WD de ez még nincs bent az országban
valamikor májusban mutatták be...!