Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis szanaszét van húzva a procija de a virtualdub szerint ez nem annyira értékelendõ,bár az is tény hogy nagyon beállítás függõ maga a folyamat...
Egyébként az SSE2 sokat dob a konvertálás sebességén. Mint ahogy a felbontás, szûrõk...
Viszont a névleges órajelen menõ Sempron 2200+-tól kevésnek tûnik a 20-22 FPS. Nálam 1350MHz-en hajtva (hulladék EPoX "tuningalaplap" (legalábbis a tesztek ezt mondták róla, LOL) 150MHz-es EC felett instabil volt) hozta nagyjából ezt a teljesítményt. A 3500+-om esetén ugyanolyan beállításokkal 40-45FPS-t produkál.
<#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy azt tudtam hogy a konvertálás sebessége sokmindentõl függ, csak azért kérdeztem hogy hátha van valakinek hasonló kaliberû procija, aki szintén szokott filmet konvertálni.
😄
Akkor lenne igazán jó, ha sok-sok natív 64-es progi lenne, erre gondoltam.
Húzd meg egy kicsit a CPU-t.
függ mibe/mivel/hánymenetesbe tömörítesz
felbontásról nem is beszélve
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
szerintetek egy 3500-ös procinak mennyivel kellene filmet konvertálnia? mondjuk VirtualDub Mpeg->Avi DivX 6.1.1-el minden alapon van. mert nekem nem hajlandó 28-30 FPS fölé menni, pedig direkt azért vettem gyorsabb procit hogy hamarabb átkonvertálja a filmjeimet. Elõtte a 2200-as Sempronom is 20-22 FPS körül ment.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Persze sajnos addig valóban nem túl használható az OS.
(Megjegyzem gagyi integrált alaplapok cuccaihoz éppen van normális driver, pont a csúcsszuper lapokhoz és külön HW cuccokhoz nincs.)
Lassabbak a játékok, nem minden hardver elemhez van driver, stbstb.
Vakítás.
bár az elöbbinek több értelme van hosszabb távon.
Abit aX8 2.0 alaplapom és venice E4 3200+-os procim van. A memóriám Samsung ram 400-as 4x512 és dualban mennek. A bajok akkor kezdõdnek, ha a bios-ban auto-ról leveszem manual-ra a beállítást és vissza szeretném osztani, vagy a ramokat egyáltalán setupolni de nem tolerálja befagy, sípol és cmos clear kell minden eetben. Így a proci húzása számomra elérhetetlen, stabilan 2250Mhz felé nem tudom húzni. Tud é vki ötletet adni a memóriák tekintetében?
Egy új gépet szeretnék venni még ez évben. Már jóideje beleuntam a hardverek utáni érdeklõdésbe de most az új masina megköveteli, hogy utána nézzek dolgoknak eddig erre jutottam :
AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Dual-Core (windsor) 33 570 ft
Asus M2N-E 25 080 ft
Asus GeForce 7600 GT 256MB GDDR3 43 080 ft
ez így szerintetek oké ?
a procit/alaplapot nemnagyon szeretnék késõbb bõvíteni....
ha ehhez hozzáraknék néhány 800-as geil ramot akkor késöbb lenne-e lehetõségem húzni ?
Core 2 Duo E6400 @ 2133MHz, Gigabyte 965P-DS3, 2 GB DDR2 Kingmax, Sapphire X1950 pro,
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Yonah.
Yonah vs Turion64
Notebook Merom-mal.
Merom általánosságban.
Én csak azt mondom, hogy Az Athlon 64-ek között már van alacsonyfogyasztású kisebbhõtermelésû proci (ugyanúgy P4-ek között is) lehet kicsivel lasabbak mint az aktuális asztali core duo rendszerek de lehet ebben az esetben a kevesebb több. HA van már mobil megoldás (mint anno a mobil Pentium rendszer vagy épp a centrino minõsítése a notebookoknak) a Core Duo procikhoz akkor megérheti az. Egyébként meg maradnék a bevált megoldásnál.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
dixitque deus fiat lux
Laptopot vennék,de nem tudom hogy egy AMD 64bites vagy egy Core Duo-s proci lenne jobb....szerintetek?...
dixitque deus fiat lux
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Használ valaki az amd oldaláról letölthetõ cpudrivert?
Mennyire hasznos és szükséges?
CnQ-t nem használok.
thx
-FDI-Brutal-Hooligan
Ígyse megy lefagy ugyanúgy.
Nem merem emelgetni már a feszültséget mert félek hogy elégetek valamit😄
Amugy azokis auton vannak így emeli ha gondolja.
Szerintem én megrekedtem sajnos 2250Mhz-nél.
Szent útmutatásotok segítségével átállítottam a ti biosz nevezetû szent erekjéteket a magasságos dícséretének megfelelõen.
És ímígy eljutok a magasságos 280FSB határáig, mely oly magasságos, kis agyammal és csekély képességü készülékem számára oly irtózatos, hogy itt ebben a számomra korábban felfoghatatlan szörnyû magasságban megállék.
És imhol megkezdém a számolást a te szent bioszbeállításodban a memória nevezetû szent erekje megzabolázása céljából. Kezdetben ameddig elszámolék az, ahogy mondád az 3 vala! 5-öt számra nem vevém, hacsak a te TrasCr beállításodról nem vala az szó.
És így folytatám a szörnyûséges gigahercek megzabolázásának útját, a szent kehely elõtalálása céljából.
Ámen
"Iesu domine, dona eist requiem! tucc"
😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És vajon visszavetted-e a HT-órajelet?
A procival nemtom mivan. 227 fsb a határ. + 1 és már nem indul el a windows mert lefagy. Ennek mi lehet az oka? Ennyit bír a proci?
Fesszel nem lehet gond mert az már ígyis az egekbe jár😄
A GPU a Graphic Processing Unit mozaikszava, azaz valóban grafikus processzor. Nem ritka az ilyen magas érték, egyes GPU-k akár 100°C felé is melegednek.
Jakuza: Az SG legénységét nem ismerem túlságosan, alapvetõen nem itt szocializálódok.
Szerintem is a tuning miatt növelhette a feszt.
Mennyire állítsam vissza vagy maradjon?
Mi az a gpu? grafikusproci? Annak olyan melegnek kell lennie?
Nem veletlenul van egy "allitolagos" szaki aranykopese az alairasomban.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mi az a gpu dióda?
Annak kicsit magas a hõmérséklete. 58°