Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3400+ olyan 28e Ft kint japánban. E-bay-en van 3500+ is 160USD-ért ...
De így drága.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Fákjúal!
FSB Spear S: Auto
AGP Spear S: Enabled
És olvasgattam
ezt és a BIOS frissítés nem a célomra adja válasz. Hanem vmi 3000+'nál és 256MB vidikariknál segít.
Az gáz ha alapból nem ismeri fel a RAM-jaimat? Van 512+256MB 400Mhz, de alapból 333-nak ismeri és kézzel(manual) kellett felraknom 400-ra. Gondolom nincs, ha kézzel is be lehet állítani és gond nélkül megy. Ha úgy vesszük akkor procinál is lehet kézzel, csak ott nem megy gond nélkül.
Fákjúal!
Gigabyte GA-K8NSC-939 AMD 64 nForce3 DDR 400, AGP, 6ch S939 - 3 év garral 16e Ft-ért nem tud?
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
MSI K8N Neo2 Platinum Edition (S939-nForce3 Ultra-Dual DDR 400-AGP-4 SATA) /3 év Garancia/ 23 640 Ft 28 368 Ft
sima nem sata vinyóim vannak, az nem gond, ugye?
Asus Commando/E8400/Scythe Ninja/Galaxy 8800GT/2GB A-Data/320GB Hitachi/HX520/Samsung 2053BW/X-Fi Xtreme Gamer/Genius HT 5.1/Medusa 5.1 Home/Pioneer 212D/A4Tech X6-60D/Gigabyte 3D Aurora
Most olvasom hogy ami biosod van!A winflash award-os!
van win-es amiflesselõ is de megnéztem a lapod és inkább ne tedd maradj a dos nál.
fogj egy win98 bootlemezt és boot arról!
INNEN szedd le a legújabbat (1.20)
ezt csomizd ki egy másik kislemezre
miután bebootolt írd be :
A:\ASRFLASH K7NF2R1.20
nyomj entert
kb 30 sec a flash
ha kiírta ezt: "Flash ROM Update Completed - Pass" vedd ki a lemezt és reboot/reset
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ebben a felállásban a legjobb.AGP+S939 proci.
Forum
Most valószínüleg 133MHZ van és ezért megy 1100mhz a proci..

Igy érthetetlen,hogy miért nem fut a megfelelõ megahertzen..
Még az lehet megoldás,hogy az fps növeled a megfelelõ szintre Bioson belül.
XP-t is csak túlhúzott gépen láttam fagyni, Prime95 közben.
Itt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Van Socket As es 754es.
939es tokozasu ha jol emlekzem az AMD roadmapjara, akkor mar megkellett volna jelennie az elso negyedevben, de ennek ellenere semmi hir rola.
Illetve vannak hirek, amik azt allitjak, hogy csak az M2 soket bevezetese utan kezdik el a gyartasat a 939es Sempronoknak.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Miért is? Amíg nem indítja újra a gépet, még nincs gáz, ellenben DOS alól ha simán rosszat ír be vagy megállítja, akkor cseszheti ... szerintem.
Fákjúal!
Attól függ milyen fajta bios van benne..AMI?Award?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Fákjúal!
Egyszeruen szar volt csak problemak voltak vele, raadasul valami fondorlat utjan rosszul detektalta a processzort es ha kezzel utana allitottam, akkor lefagyott mindig a processzor eredeti orajelen.
Talan BIOS frissites segit ?
Nem tudom, mivel a gyerek inkabb lecserelte a lapot igy azt a megoldast nem probaltuk ki.
Megkapta az en 1700+ Tbred "B" (nem mindegy milyen tipus, ugyanis az "A" reviziokat nem nagyon lehetett tuningolni.) procimat, ami nem volt kispalyas es ment 2GHz kornyekeken 2600+ teljesitmennyel.
Fákjúal!
Zsoldos szavaiból ítélve nekem biztos a palo széria van mert nemtok húzni sokat a procin, mert lefagy a BIOS.
dara: mitévõ legyek, mert tény, hogy lecserélt alapomon(MERCURY) 1466-on futott, most húzás nélkül 1100-on fut. Pedig ez jobb mint a MERCURY
Fákjúal!
Az 1700+ -os procibol 2 fele szeria van: palomino es thoroughbred. A palo-t nem tudod messzire huzni, de a thoroughbredek gyakran mennek 1466->2100mhz-en is akar, ami a 2400+ -os procik frekvenciaja.
Az 1700+ pedig egy viszonyszám. Azt mutatja meg, hogy mekkora órajelû Thunderbird magos Athlon-nak felel meg. A valós órajel mindig alacsonyabb.
Mellesleg: mindez hogy kapcsolódik az A64-hez?
en amugy 2400-on hajtottam a 1700-asomat anno
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!