7005
Athlon 64
  • Gabesz amd64
    Hát a formájából is kivehető hogy tré!

Ventit is lehet rakni rá!
  • Robin Hood
    Ez állítólag nagyon tré.
  • Gabesz amd64
    ez az ?

• Gabesz amd64
    Nem fog rámenni!
  • Danecay
    Hi4
    Az lenn a kérdésem, hogy a ZALMAN CNPS3100-PLUS hűtésemet, ami eddig egy ATHLON XP-t hűtött rá lehet e varázsolni egy ATHLON 64-re? Jó lenne mert elég jó kis hűtés.
  • Gabesz amd64
    Gunyolodsz bazze?

• ZaJanga
    Robin : thx tehát max oan 40x40-es.

Gabeszamd32:azéé!! :-P
    vettem egy vízhűtés szettet és kíváncsi vagyok hogy mekkora felületen fedi el de ha 40x40-es akkor ok!
  • Robin Hood
    Te is a 200Hz-es szakértelmedre...
  • Anee
    ha tudod mennyi az usb átviteli sebessége és mennyi a firewireé akkor el tudod képzelni mennyivel jobb minőségben lehet átvenni gépre az anyagot....USB-vel maxx VCD firewiren meg DVD...ha neked mind1 akkor használd usb, de gondolom kamerád sincs szal megint csak a saját hülyeségedre támaszkodsz mint máskor....
  • Robin Hood
    Csak annyira mint a nem usb-s.
  • Anee
    alaplap driver jó az ami a cd-n van esetleg tegyél fel egy újabbat de nekem az 6.37-6.39-esbe lévő ethernet driver szar volt meg szünt létezni a hálókari...BIOSba jó a gyári 1.5-ös is azt legalább tudod LiveUpdate-tel win alól is flashelni...
    maxximum kihozásához a memóriát vedd vissza DDR333-ra vagy 166MHz-re, az elvileg 2400MHz mellett fog pont 200MHz-en menni...
    BIOSba agp feszhez és órajelhez ne nyúlj cpu feszre adhatsz 1.55+8.3%-ot GYÁRIVAL IS!!!és akkor szépen kezd majd el emelni az FSB-t...ha sata vinyó van akkor AGP port fölöttiekre tedd azok nem allergiásak a tuningra
  • Anee
    olyan is...gané:)De látom vágod a témát:D
  • Gabesz amd64
    biost akarsz frissiteni?
    nem csak egy sima alaplapi driver kell?
  • Robin Hood
    Van usb-s változat is. :)
  • ymi
    ezer bocsi ANEE!!! az előbb nem jól írtam a neved, de remélem azért nincs harag?
  • Robin Hood
    Van rajta sapi, szal nagy, olyan 9-16 cm2 körül.
  • ymi
    ANNE ez a bios jó lesz? 7030v15.zip
  • Gabesz amd64
    Nincs mit!

Zajanga: mért érdekel ez téged?
  • ZaJanga
    a winchester magos prociknak mekkora a hőleadó felülete?(mm x mm)
  • ymi
    remélem azért te is válaszolsz!
  • ymi
    köszi a gyors választ
  • Gabesz amd64
    érdemes letölteni az új drivert,mert amikor azt a lapot becsomagolták az már régen lehetet és azóta már kiadtak újabb drivert...
  • ymi
    hello
    látom most fent vagy a neten ezért gyorsan kérdezném hogy hátha már most válaszolsz!
    szóval ha megveszem az MSI K8N NEO PLATINIUM lapot olyat mint a tiéd akkor jó lesz-e hozzá a gyári alaplapi driver,mert mintha olyat írtál volna hogy le kell tölteni hozzá egy béta verziót és azzal job lesz ,és ha kérhetném írd már le légysz a bios beállításokat ha a procim 754 3000+
    és gyári hűtővel szeretném egyenlőre használni,hogyan tudnám kihozni belőlle a maximumot amíg nincs A-DATA memo csak a két 400mhz 512mb memo. remélem értelmesen leírtam hogy mire lennék kiváncsi ha nem akkor bocsi.
    azért előre is köszi
  • Gabesz amd64
    azt a durva! agp és pci-ex egy 754-s lapom?
    Woooááá
  • Anee
    audigynek nincs hely....ugyanis 3PCI slot KELL nekem/tv-tuner, műhold+hálókari/firewire:digitális kamera....ha már van kamera meg dvd-író akkor jó ha ki is használom..olcsóbb mint a kazi
  • Robin Hood
    Hangra audigy2 kell, firewire meg minek.
  • Anee
    láttam már majd 5 napja...ha lenne rajta firewire és valami jobb hang(ALC850) akkor még be is vállalnám..
  • Robin Hood
    Ezt neked találták ki. Végre te is fejlődhetsz PCI-E-re. :D
  • Gabesz amd64
    Látom jól elvagytok! :D
  • Robin Hood
    Neked meg a 200 MHz a csoda, főleg ha nem intel procihoz kell hasonlítani, mert akkor egyből nem...

Hogy lesz-e agp-s r520, abban csak akkor lehetsz biztos ha már a kezedben tartod, addig bármikor lefújhatják. PCIE garantáltan lesz, hiszen azért álltak át rá, agp meg csak ha megéri, és könnyen portolható.
  • Anee
    látom pci-e is olyan csoda szemedben mint a dual channel...nincs élet nélküle...szvsz egy r520 agp simán elég lesz még 2-3 évre s akkor a haldoklás is elmarad..
  • Gabesz amd64
    Én mondtam hogy már elavult a 9600Xt :D
    9800 az még kafa :D
  • ZaJanga
    thx
  • Dr DeViLKiNG
    nyugodtan vedd meg a szarabbik kártyát, ha neked ez megéri... csak magaddal cseszel ki
    amúgy meg nem hiszem, hogy ide tinik járnának...
  • Robin Hood
    2-3 éven belül már tuti SM3 játékokkal játszunk (asszen már az AOE3 is az lesz), új videokártya meg már PCI-E-ben jön ki. Talán még a következő generációból lesz később AGP-sített változat is, de maximum addig tolódik ki az AGP haldoklása.
  • Anee
    mai játékokhoz még elég a 9600XT de szerintem nem fél évre veszel gépet....egy 9800-as nem SE szériájú kártyát kezdj el nézegetni/aqua 256MB-os 9800nonpro 30+fa egy megnézést megér/
  • Anee
    menj el s vegyél aquaba 256mb is 9800-at vagy valami 9800pro joban jársz mint a 9600xt-vel
    trabant:PCI-E van S754-re dual corera meg van tuning...amúgy ez a teljesítmény bőven kitart még 2-3 évig...az előtt majd csak vga-t cserélek
    Zajanga: radi->cpu->nb->gpu->tartály-->pumpa->radi
  • Munch
    9600 xt elavult? Miért??!
    Ha azt mondom nem akarok geforcét, akkor ne erőltetsd.
    "nem vagy normális" ... ezt útálom a tini-fórumokba....... :((((
    De legalább annyit megtudtam, hogy felesleges a nagyobbik procit venni...
  • Gabesz amd64
    Hát Te nem vagy normális!Képes vagy már már elavult VGA-t venni?akkor csak gratulálni tudok!9600-atal sem lenne több az FPS-d ezért ajánlom az új VGA-kat...

És a Geforce az most jó!
    Legalábbis középkategoriában!Olvastál vagy néztél már teszteket?És Te is ezt középkategóriájú VGA-t akarsz akkor mért nem veszel új VGA-t(nem új 9600-ot)?
  • Gabesz amd64
    a proci nemigazán számít!inkább egy kafa lap meg memória a lényeg!