7005
Athlon 64
-
Hát a formájából is kivehető hogy tré!
Ventit is lehet rakni rá! -
Robin Hood #1689 Ez állítólag nagyon tré. -
ez az ?
-
Nem fog rámenni! -
Hi4
Az lenn a kérdésem, hogy a ZALMAN CNPS3100-PLUS hűtésemet, ami eddig egy ATHLON XP-t hűtött rá lehet e varázsolni egy ATHLON 64-re? Jó lenne mert elég jó kis hűtés.
-
Gunyolodsz bazze?
-
Robin : thx tehát max oan 40x40-es.
Gabeszamd32:azéé!! :-P
vettem egy vízhűtés szettet és kíváncsi vagyok hogy mekkora felületen fedi el de ha 40x40-es akkor ok! -
Robin Hood #1683 Te is a 200Hz-es szakértelmedre... -
Anee #1682 ha tudod mennyi az usb átviteli sebessége és mennyi a firewireé akkor el tudod képzelni mennyivel jobb minőségben lehet átvenni gépre az anyagot....USB-vel maxx VCD firewiren meg DVD...ha neked mind1 akkor használd usb, de gondolom kamerád sincs szal megint csak a saját hülyeségedre támaszkodsz mint máskor.... -
Robin Hood #1681 Csak annyira mint a nem usb-s. -
Anee #1680 alaplap driver jó az ami a cd-n van esetleg tegyél fel egy újabbat de nekem az 6.37-6.39-esbe lévő ethernet driver szar volt meg szünt létezni a hálókari...BIOSba jó a gyári 1.5-ös is azt legalább tudod LiveUpdate-tel win alól is flashelni...
maxximum kihozásához a memóriát vedd vissza DDR333-ra vagy 166MHz-re, az elvileg 2400MHz mellett fog pont 200MHz-en menni...
BIOSba agp feszhez és órajelhez ne nyúlj cpu feszre adhatsz 1.55+8.3%-ot GYÁRIVAL IS!!!és akkor szépen kezd majd el emelni az FSB-t...ha sata vinyó van akkor AGP port fölöttiekre tedd azok nem allergiásak a tuningra -
Anee #1679 olyan is...gané:)De látom vágod a témát:D -
biost akarsz frissiteni?
nem csak egy sima alaplapi driver kell? -
Robin Hood #1677 Van usb-s változat is. :) -
ymi #1676 ezer bocsi ANEE!!! az előbb nem jól írtam a neved, de remélem azért nincs harag? -
Robin Hood #1675 Van rajta sapi, szal nagy, olyan 9-16 cm2 körül. -
ymi #1674 ANNE ez a bios jó lesz? 7030v15.zip -
Nincs mit!
Zajanga: mért érdekel ez téged? -
a winchester magos prociknak mekkora a hőleadó felülete?(mm x mm) -
ymi #1671 remélem azért te is válaszolsz! -
ymi #1670 köszi a gyors választ -
érdemes letölteni az új drivert,mert amikor azt a lapot becsomagolták az már régen lehetet és azóta már kiadtak újabb drivert... -
ymi #1668 hello
látom most fent vagy a neten ezért gyorsan kérdezném hogy hátha már most válaszolsz!
szóval ha megveszem az MSI K8N NEO PLATINIUM lapot olyat mint a tiéd akkor jó lesz-e hozzá a gyári alaplapi driver,mert mintha olyat írtál volna hogy le kell tölteni hozzá egy béta verziót és azzal job lesz ,és ha kérhetném írd már le légysz a bios beállításokat ha a procim 754 3000+
és gyári hűtővel szeretném egyenlőre használni,hogyan tudnám kihozni belőlle a maximumot amíg nincs A-DATA memo csak a két 400mhz 512mb memo. remélem értelmesen leírtam hogy mire lennék kiváncsi ha nem akkor bocsi.
azért előre is köszi -
azt a durva! agp és pci-ex egy 754-s lapom?
Woooááá -
Anee #1666 audigynek nincs hely....ugyanis 3PCI slot KELL nekem/tv-tuner, műhold+hálókari/firewire:digitális kamera....ha már van kamera meg dvd-író akkor jó ha ki is használom..olcsóbb mint a kazi -
Robin Hood #1665 Hangra audigy2 kell, firewire meg minek. -
Anee #1664 láttam már majd 5 napja...ha lenne rajta firewire és valami jobb hang(ALC850) akkor még be is vállalnám.. -
Robin Hood #1663 Ezt neked találták ki. Végre te is fejlődhetsz PCI-E-re. :D -
Látom jól elvagytok! :D -
Robin Hood #1661 Neked meg a 200 MHz a csoda, főleg ha nem intel procihoz kell hasonlítani, mert akkor egyből nem...
Hogy lesz-e agp-s r520, abban csak akkor lehetsz biztos ha már a kezedben tartod, addig bármikor lefújhatják. PCIE garantáltan lesz, hiszen azért álltak át rá, agp meg csak ha megéri, és könnyen portolható. -
Anee #1660 látom pci-e is olyan csoda szemedben mint a dual channel...nincs élet nélküle...szvsz egy r520 agp simán elég lesz még 2-3 évre s akkor a haldoklás is elmarad.. -
Én mondtam hogy már elavult a 9600Xt :D
9800 az még kafa :D -
thx -
Dr DeViLKiNG #1657 nyugodtan vedd meg a szarabbik kártyát, ha neked ez megéri... csak magaddal cseszel ki
amúgy meg nem hiszem, hogy ide tinik járnának... -
Robin Hood #1656 2-3 éven belül már tuti SM3 játékokkal játszunk (asszen már az AOE3 is az lesz), új videokártya meg már PCI-E-ben jön ki. Talán még a következő generációból lesz később AGP-sített változat is, de maximum addig tolódik ki az AGP haldoklása. -
Anee #1655 mai játékokhoz még elég a 9600XT de szerintem nem fél évre veszel gépet....egy 9800-as nem SE szériájú kártyát kezdj el nézegetni/aqua 256MB-os 9800nonpro 30+fa egy megnézést megér/ -
Anee #1654 menj el s vegyél aquaba 256mb is 9800-at vagy valami 9800pro joban jársz mint a 9600xt-vel
trabant:PCI-E van S754-re dual corera meg van tuning...amúgy ez a teljesítmény bőven kitart még 2-3 évig...az előtt majd csak vga-t cserélek
Zajanga: radi->cpu->nb->gpu->tartály-->pumpa->radi -
9600 xt elavult? Miért??!
Ha azt mondom nem akarok geforcét, akkor ne erőltetsd.
"nem vagy normális" ... ezt útálom a tini-fórumokba....... :((((
De legalább annyit megtudtam, hogy felesleges a nagyobbik procit venni... -
Hát Te nem vagy normális!Képes vagy már már elavult VGA-t venni?akkor csak gratulálni tudok!9600-atal sem lenne több az FPS-d ezért ajánlom az új VGA-kat...
És a Geforce az most jó!
Legalábbis középkategoriában!Olvastál vagy néztél már teszteket?És Te is ezt középkategóriájú VGA-t akarsz akkor mért nem veszel új VGA-t(nem új 9600-ot)? -
a proci nemigazán számít!inkább egy kafa lap meg memória a lényeg!