Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Eladom majd!
X800Pro lesz majd egyszer, de egyenlõre ez elég majdnem mindenre!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Narancs
Milyen új VGA -d lesz?
Régivel mi lesz?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Nekem már az van, szal max te álmodsz, mint nyomor!
Mai teszt szerint 3.9-ig stabil levegõ hûtéssel fesz emelés nélkül!😛PP
Szal durván ez a véleményem:

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Nekem most 120-am van gépre...
Ebbõl 20 a csavar mentes Antec ház, 12 a vízhûtés, 2ezer az uv-s ide kábel, 15 az új thermaltake táp, és 80 az új vga, ami nem fér bele a keretbe, de kölcsönkérek addig.
Szal!

[Jakuza]
"Én inkább 3.4-es EE-t veszek 50-ért"

Almodik a nyomor. 😉
Csak hogy tudd az arakat.

www.hpctrade.hu Elsõként kaphatóak a S775 foglalatú P4 es Processzorok -> Nettó ár: 216.000Ft Bruttó ár: 270.000Ft

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

De neked már nem lesz pénzed VGA-ra, nekem viszont még meg van a picike félretett zsebpénzem

CoolStuff
Nem volt jó vicc!😊)

Jóvanna, csak vicceetem, nem kell felkapni a vizet 😊

CoolStuff
Hát a tiéddel télleg 1 hét, de ezzel 1 év lazán, max vga-t cserélek...
Ha az enyémnek 1 hét van, akkor a tiédet már most kidobhatod a ramoddal és a gyagyi VGA-ddal együtt!😛PP

Én egybként soha nem szoktam használni ezt az encodeolást vagy mit, diviksz tömörítést, rar-t is csak kitömörítésre használom, azt is egy hónapban max 5*. Szóval nem ezen az 5* 10 másodpercen fog múlni, hogy megõszülök e a gép elött

"és alábbi konfiggal jóidejig elvagyok sztem" 1 hét? :-))
Max 2 hónap

CoolStuff
Mert az nincs lopottan, legalábbis eddig, nomeg új alaplap is kéne, meg stb!
Szal maradok még intelnél 1 évig kb...
Most új házat veszek és alábbi konfiggal jóidejig elvagyok sztem!😊

...ami egyébként sem lenne olcsó...

CoolStuff
Az tuti!

Falconer
Akkor mérnem veszel egyet?
Mennyibe kerülhet?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mindenesetre egyik csúcsmodell sem jobb (se AMD, se Intel) annyival, hogy 200ezerrel többet adjon ki az ember számítógépre.

CoolStuff
😄DDDDDD
Az meg fõleg!😛
Jó is lenne...
Váltanék egybõl AMD-re...😄

CoolStuff
Mondjuk hivatalosan nem lehetkapni ennyiért, pedig akkor lesöpörné a piacról az AMD-t!😊

Falconer

Meg kell hozzá egy XP64bit edition

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
ték

CoolStuff
Én inkább 3.4-es EE-t veszek 50-ért, mint 64bites izét...
Azértazért...😊
A márka!😄DDDDD

CoolStuff
Az csak képletes!😛

Falconer
Háááttt..... Annak még nem jött el az ideje
Meghát ez a 64bit

Nah ezért nem mind1 :-)
Lassan drágább cuccokat gyárt le az AMD, mint az Intel...

CoolStuff
😄DDDDD
Lol, álmodik a nyomor!😛

CoolStuff
Hát ezt az egyértelmût én csak idézõjelbe téve írnám!😛PP
Hagyjuk inkább!😄

Falconer
Nemmindegy, aki ilyet kérdez, az ugysem bírja kifizetni 😊

Mennyibe kerül ez az egyértelmû gyõztes? Athlon 64 FX 53 3800+?

CoolStuff
Miért?

1 biztos, én többet nem veszek intelt
AMD

CoolStuff
Hú, télleg ezt mondta...
Már én is emléxem!
Na akkor témát lezárom!😄
Tulképpen mind2 gyártónál vannak hibák, meg ilyenek, szal télleg nem lehet általánosítani, hogy pl az Intel xar!

Falconer
Totál igazad van...

Narancs
Ennek a vitának zéró értelme.
1ik proci ezért jobb, a másik meg azért.
Borg már 1X leírta, hogy miért van az, hogy AMD alacsonyabb órajelen gyorsabb.
Asszem azért, mert az AMD 2 rövidebb futószalagot használ, míg Intel egy hosszíút, ami magasabb órajel eléréshez vezet, ám míg AMD prociban 1 órajel alatt 2 futószalag dolgozik, Intelnél csak 1.
Nem vok benfentes sem hozzáértõ, csak így emléxem.
AMD jóval kisebb cég, mint az Intel, de mégis nagy konkurenciát jelent a chip óriás számára.
Ez elgondolkodtató.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

CoolStuff
Hát ebben lehet igazság, mert én sem adnék érte 50-nél többet, de sztem annyiért simán megérte, mégha nem is egy csúcs szerkó!😄

Falconer
Hát pontosan azért mert gecik, meg drágábban állítják elõ.
Aztán kábítják a népet hogy húúúú 3.x Ghz, és milyen fasza meg hogy "Pentium", aztán erre a paraszt meg megveszi, mert hogy "Pentium", meg hogy húúúúúú milyen nagy a Ghz
Monopolista faszfej banda az egész

CoolStuff
Tudom ezt sajna ismerem, de majd javítják!😛
Az ember a hibáiból tanul!😄
Még jó, hogy Intel fanok csinálták, hisz beakarják bizonyítani, hogy télleg jobb az Intel!😊)

CoolStuff

Csak szivattam a csókát!😛

Falconer
Mivan??????

Falconer
Jaja, ez így van. Nem is ugyanakkora az órajelük de mégis faszábbak.
Gondojjá bele, ugyanakkora lenne az órajel.....

[Jakuza]
Csak az a gaz, hogy ami tesztkepeket beszurtam szerencsetlensegedre LGA-775os procikkal keszultek.
Szal nem nyertel Bartoknagylemezt.
Masikfele.
Koztudomasuan Intelparti tesztelok csinaltak meg a HWSW-n a teszteket.
Ellehet olvasni a cikket, hogy milyen jo a P4.

Láblógatás: Intel és AMD processzorok körmérkõzése

Na es akkor mutatok neked valamit.
Ez egy LGA 775-os foglalatkep.
Faszan belelehet helyezni a processzorokat.
Ajanljuk Intel fanatikusoknak.

"Az MSI i915P-re épülõ terméke rosszabbul járt, el sem jutott a telepítési szakaszig. Ahogy az a lenti képeken is látható, a barkácsolás ezúttal komoly tragédiába torkollott. Az LGA-775 foglalatba nem kellõ elõvigyázatossággal és körültekintéssel behelyezett processzor a foglalat leszorítójának "élesítésekor" az egész alaplapot egyetlen pillanat alatt tönkreteheti. Míg a socket kialakítású processzorok lábait (pl. a CPU leejtésével) elgörbítve egy fogorvosi csipesz vagy órás csavarhúzó céltudatos használatával is megmenthettük a processzort, az új LGA-775 foglalat esetében erre a lábak apró mérete, görbe alakja és ferde -- azaz az alaplap síkjára nem merõleges -- pozicionálása, valamint a nehéz hozzáférhetõség miatt nincs lehetõség."

"S hogy ne feledkezzünk meg az Intel-AMD örökrangadóról sem, ezúttal a csúcsragadozók versenyében egyértelmûen az új 939 tûs Athlon 64 processzoroké a gyõzelem. Audió- és videó enkódolásban, fájltömörítésben, raytracing renderelésben, adattitkosításban, tudományos számításokban és a játékok többségében is az AMD Athlon 64 FX-53 és 3800+ a bajnok."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CoolStuff
Egyébként nem 3.2-esrõl, hanem 3.4-esrõl beszélünk, ami ugye nem véletlen 250.000Ft a boltokban, míg egy 3800+ 190.000!😛
Szal nem csak hobbiból adják olyan drágán, meg azért, mert gecik, vagy mert rosszabb a gyártás technológiája az AMD-jénél...
Egyébként P4 kb 6 perccel késõbb égett szét, szal nem tom te mirõl beszélsz!

CoolStuff
Azért szûnteti meg, mert nem volt kelenõ, mivel kurva drága volt, másrészt meg kihozza az LGA 775-ös procijait, amik jól odaverik majd a hõn szeretett AMD-teket!😛P

[Jakuza]
Joember en lattam azt a videot es lattam azt is amiben egy P4 eg el.
Lehet hogy te egy Intel buzi vagy de akkor is a legjobban melegedo processzorok a EE P4ek.
Meg a regi rossz konstrukcioju AMD-knel is jobban melegednek, ami koztudomasu hogy nem voltak fridzsiderek.
Viszont a mostaniakkal mar regen nincs problema.Nem ugy mint a 140Wattot zabalo EE P4ek es Prescott-ok.
Raadasul annyira sikeres volt pl a 3,2es P4 EE , hogy az Intel mar megszunteti a gyartasat. LOÁL

CoolStuff
Tom, egy kis vitát akartam, de már muszály mennem sajnos!😞
Jó az a Barton még!😛

grebber
Te hivtál ide nem magamtól jöttem és a bartonom szar én az újakról beszéltem.

Next PC upgrade: 2022

CoolStuff
A 2500Mhz-es Celkó prociig nem ér fel!😄DD

CoolStuff
Még öltözködök, szal ezt megjegyzem magamnak!Mennyé már a Bartonoddal!😛

grebber
AZ mostani új AMD-k sokkal jobbak mint az intel szarjai.

Next PC upgrade: 2022

CoolStuff
LOL!😄DDDDD
Csákó!
Már nem aktuális sajna, mert mennem kell, pedig úgy kedvem volt vitázni!😞
Sietek vissza!