7005
Athlon 64
  • ZaJanga
    nincs pci-e-s kari!
    (ne gyere nekem 6600 és x700-al!)
  • Punkerwork
    igen lassan 1 hete szívok vele, minden a legfrissebb, bios, driverek minden, a WIN gyári szal SP2 fölmegy mindenképp (anélkül is fagyott) win frissítések is fent vannak
  • Punkerwork
    win betöltősédeskor megfagy, 5x lemegy a 3DMark05 gond nélkül utánna nyitok 1 excel-t csontáfagy, 5 percig nem csinálok semmit a géppel csontáfagy, teljesen rapszódikus, a ram-okat most cseréltem le elötte samsung volt benne
  • Gabesz amd64
    Miféle VGA?
  • Loogan
    Csak tipp: elég sok baj van/volt az SP2-vel. Én nem erőltetném.
    Próbálj ki egy SP1-es verziót, hátha.
    Vagy BIOS frissítés, friss driverek???

Mikor produkálja a fagyást? Megfigyelhető egy adott állapot amikor csinálja?
    Sok dolog fut egyszerre --> mem
    Grafikus alkalmazásoknál --> VGA
    ...

De ezeket sztem Te is tudod. Ez még az a gép ami múlt héten is Nálatok volt a boltban?
  • Punkerwork
    ASUS K8N-E Deluxe
    754-es 3400+ -os proci
    2*512 Kingston ram
    MSI 6600GT
    SP2-es XP

értehetetlen fagyások, valakinek volt hasonló tapasztalata?
  • ZaJanga
    Már csak a vga hiányzik!!!
    Nincs sehol!!
    Áhh
  • Inquisitor
    Szerintem nem annyival drágább az NForce3. Lassan már "ólcsó" NForce 4 is lesz ... De azt nem tudom mennyivel jobb is?
  • Zoli007
    Engem ket dolog erdekelne: hogyan lehetseges, hogy ha az FSB 200 Mhz a HT szorzo 4 akkor a proci 2Ghz-n megy. A masik, hogy mi a jobb Via k8t800(pro) vagy NForce3 250Gb(stabilitas, sebesseg), es hogy a nforce megeri e a plussz penzt.
  • ZaJanga
    Hmm EZ!! érdekes!
  • ymi
    KÖSZI
    próbálok ilyen procit hozatni aztán majd meglátjuk mit bír!
  • Anee
    kb mind1 melyiket veszed mert nem lehet egy sorozatra se úgy igazán rámondani hogy nagyon fasza..
    a hetet figyeld...0450 vagy hasonló a második sor közepén...az legyen minél későbbi mert azok alapfeszen sokkal többet bírnak mint a korábbiak...
  • Lui76
    Szerintem csak miután fejlesztettél és kipróbáltad -utána tedd fel e kérdést
    lehet hogy ott jól fogja bírni tovább is.
  • ymi
    athlon 64 s754 3000+-nál milyen sorozatszámu procik a legjobban tuningolhatók ha lehet minnél hamarabb válszolj mert ha minden igaz lehet ezzel variálnom!!!
  • Robin Hood
    Ha tuningolni akarod, akkor igen, ha nem, akkor meg olyat vegyél aminek minél kisebb a késleltetése (ideális: 2-2-2-5).
  • Anee
    a kettő együttt...és ebbe jó az A-Data 566/600
    nállam 600MHz-en 2.5-3-3-5-2Tt tud...a márkásabb 500-asok is alig tudnak ennyit s ha igen azt is kúúúvadrágán
  • Anee
    egy adásvételi papírt azért gondolom adnak....nameg elég sutyesz lenne nettó alatt bruttó árból visszaigényelni az áfát:D
  • Bekusz
    Szevasztok.A memóriát azért kérdezem mert nem e lassú.Mi számít egy 939 es procinál.A memória időzítés vagy az FSB?
  • ZaJanga
    3000+939 26600
    DFI lanputnf4ultra-d 30300
  • ZaJanga
    Se lali se meme nem ad számlát!
    és olcsóbban kapom náluk!
  • Anee
    még szinte áfavisszaigényeléssel is olcsóbb pár cucc a lenti linkekben...de ahogy érzed:P
  • ZaJanga
    Köszi!

Végül is sikerült intéznem, hogy a tréFÁT visszakapjam és a ph-n nem mindenki számlás!
    Ha minden ok jövő héten pakolom a motyót össze szal ne tünj el hagy sokkoljalak a kérdéseimmel!
  • Anee
    szvsz láttam hogy vortexguy-tól akarsz venni dfi lapot meg procit...ezzel nem mondom de hibát követsz el...ugyanis lap olcsóbb redman-éknál vagy meme-nél proci meg......nos az is van jóval olcsóbban...
    csak nem akartam a topicjába belepofázni:D
    Alaplapot vagy innen......
    hopp pegazusék pont leáltak...:)
    ....procit pedig tőle...
  • ZaJanga
    3000+ 939-es csak winchester magos van ugye?
  • Gabesz amd64
    majd egyszer ha nem költöm el a pénzem másra!
  • Anee
    és mé' nem vetted meg az 566-ost az ugyanarra a chipre épül
  • Gabesz amd64
    Én is kerestem 600-as memcsit A-Data-t!

Én mondtam hogy 939-es dual-os!
  • Inquisitor
    Infót kösz, utánannézek. Eléggé el nem ítélehtő módon szint semmi 939-es alaplaphoz vagy procihoz nem jutok hozzá, de pótlom a mulasztást!

ZaJanga - Ne örülj, három hete csak 256MB-os van (Kingmax, A-Data 500 vagy 566MHz-s). Persze mindenki nagyobatt akar :)
    Amúgy Kékhalál ...
  • ZaJanga
    :-)
    hol melózol?
  • jani1191
    Akkor rosszul tudod mivel a s939-es A64-ek is tudják a kétcsatornás memcsi vezérlést. Nézz utána!
  • Inquisitor
    Duálos? Az alaplap?
    Érdekes ... úgy tudtam a memóriavezérlő a prociban van, és CSAK AMD64 FX!!!, és Opteron proci tud dualt.
    Amúgy meg ha 200 az alap órajel, és 433-as ramja van, akkor az picit gátolhatja a tuningot nem? Nálunk pl. már 600-as ramot kerestek minap. (De csak 566-os volt, az nem is kellet nekik )
  • Gabesz amd64
    Minek?
    böven jó!
    Vagy nagyobbat akarsz?

Az a lényeg hogy s939-es lapod dualos lesz és mindenképp dual memcsit vegyél..ha veszel
  • Bekusz
    Szevasztok.Szeretnék egy segítséget kérni.AMD 64 3000+ 939 re akarok cserélni.Megéri e lecserélni a memóriákat gyorsabbra.Most 2*512 Geil 433 platinum párba válogatva.Érdemes e.Előre is köszi
  • ymi
    THX
  • Anee
    65 fokig bártan mehez a cpu...attól még nem lesz baja vagy ha igen fagyással jelzi...nállam nem volt tőle baja, és gyári hűtés volt rajta
    terheletlenül kb 40-45fok tuningolva cnq-tel ez úgy 30-35-re leesik/nállam nyitott ház és csak egy 12cm-res tápventi..szal semmi szellőzés szinte:D/
    tuningolvas és tuning nélkül kb 5-10 fok a difi....
  • arnyek1000
    végre valaki normálisan leírta mit tegyen a paraszt ha nem vág mindent
    akár kinek is írtad én is nagyon köszönöm
  • ymi
    maximális terheléssel szerinted mennyi az a max hőfok ami még nem árt egy ATHLON 64-nek,és kb mennyinek kell lennie alap beállításokkal?
  • Anee
    én meg manuálisan álítom be az időzítéseket...ugyanis nekem a Hyniyeket túl agressivvá tette anno s cmos segített csak...szal én tartom magam hogy mindent manuálisan állítsunk be
  • LBandi
    Én pld rányomtam régena z agressing timingot és sokkal jóbban ment a ram irás/olvasás de a késleltetés fölleg!: D
  • ymi
    hálás köszönet ,ha ez alapján nem tudom beállítani a gépet akkor jobb ha többet be se kapcsolom!
    nagyon facán leírtál mindent mégegyszer köszi.
    jelentkezem ha már fut az új rendszer!