7005
Athlon 64
-
#1770 nincs pci-e-s kari!
(ne gyere nekem 6600 és x700-al!) -
#1769 igen lassan 1 hete szívok vele, minden a legfrissebb, bios, driverek minden, a WIN gyári szal SP2 fölmegy mindenképp (anélkül is fagyott) win frissítések is fent vannak -
#1768 win betöltősédeskor megfagy, 5x lemegy a 3DMark05 gond nélkül utánna nyitok 1 excel-t csontáfagy, 5 percig nem csinálok semmit a géppel csontáfagy, teljesen rapszódikus, a ram-okat most cseréltem le elötte samsung volt benne -
#1767 Miféle VGA? -
#1766 Csak tipp: elég sok baj van/volt az SP2-vel. Én nem erőltetném.
Próbálj ki egy SP1-es verziót, hátha.
Vagy BIOS frissítés, friss driverek???
Mikor produkálja a fagyást? Megfigyelhető egy adott állapot amikor csinálja?
Sok dolog fut egyszerre --> mem
Grafikus alkalmazásoknál --> VGA
...
De ezeket sztem Te is tudod. Ez még az a gép ami múlt héten is Nálatok volt a boltban? -
#1765 ASUS K8N-E Deluxe
754-es 3400+ -os proci
2*512 Kingston ram
MSI 6600GT
SP2-es XP
értehetetlen fagyások, valakinek volt hasonló tapasztalata? -
#1764 Már csak a vga hiányzik!!!
Nincs sehol!!
Áhh -
Inquisitor #1763 Szerintem nem annyival drágább az NForce3. Lassan már "ólcsó" NForce 4 is lesz ... De azt nem tudom mennyivel jobb is? -
#1762 Engem ket dolog erdekelne: hogyan lehetseges, hogy ha az FSB 200 Mhz a HT szorzo 4 akkor a proci 2Ghz-n megy. A masik, hogy mi a jobb Via k8t800(pro) vagy NForce3 250Gb(stabilitas, sebesseg), es hogy a nforce megeri e a plussz penzt. -
#1761 Hmm EZ!! érdekes!
-
ymi #1760 KÖSZI
próbálok ilyen procit hozatni aztán majd meglátjuk mit bír! -
Anee #1759 kb mind1 melyiket veszed mert nem lehet egy sorozatra se úgy igazán rámondani hogy nagyon fasza..
a hetet figyeld...0450 vagy hasonló a második sor közepén...az legyen minél későbbi mert azok alapfeszen sokkal többet bírnak mint a korábbiak... -
#1758 Szerintem csak miután fejlesztettél és kipróbáltad -utána tedd fel e kérdést
lehet hogy ott jól fogja bírni tovább is.
-
ymi #1757 athlon 64 s754 3000+-nál milyen sorozatszámu procik a legjobban tuningolhatók ha lehet minnél hamarabb válszolj mert ha minden igaz lehet ezzel variálnom!!! -
Robin Hood #1756 Ha tuningolni akarod, akkor igen, ha nem, akkor meg olyat vegyél aminek minél kisebb a késleltetése (ideális: 2-2-2-5). -
Anee #1755 a kettő együttt...és ebbe jó az A-Data 566/600
nállam 600MHz-en 2.5-3-3-5-2Tt tud...a márkásabb 500-asok is alig tudnak ennyit s ha igen azt is kúúúvadrágán
-
Anee #1754 egy adásvételi papírt azért gondolom adnak....nameg elég sutyesz lenne nettó alatt bruttó árból visszaigényelni az áfát:D -
Bekusz #1753 Szevasztok.A memóriát azért kérdezem mert nem e lassú.Mi számít egy 939 es procinál.A memória időzítés vagy az FSB? -
#1752 3000+939 26600
DFI lanputnf4ultra-d 30300 -
#1751 Se lali se meme nem ad számlát!
és olcsóbban kapom náluk! -
Anee #1750 még szinte áfavisszaigényeléssel is olcsóbb pár cucc a lenti linkekben...de ahogy érzed:P -
#1749 Köszi!
Végül is sikerült intéznem, hogy a tréFÁT visszakapjam és a ph-n nem mindenki számlás!
Ha minden ok jövő héten pakolom a motyót össze szal ne tünj el hagy sokkoljalak a kérdéseimmel! -
Anee #1748 szvsz láttam hogy vortexguy-tól akarsz venni dfi lapot meg procit...ezzel nem mondom de hibát követsz el...ugyanis lap olcsóbb redman-éknál vagy meme-nél proci meg......nos az is van jóval olcsóbban...
csak nem akartam a topicjába belepofázni:D
Alaplapot vagy innen......
hopp pegazusék pont leáltak...:)
....procit pedig tőle... -
#1747 3000+ 939-es csak winchester magos van ugye? -
#1746 majd egyszer ha nem költöm el a pénzem másra! -
Anee #1745 és mé' nem vetted meg az 566-ost az ugyanarra a chipre épül -
#1744 Én is kerestem 600-as memcsit A-Data-t!
Én mondtam hogy 939-es dual-os! -
Inquisitor #1743 Infót kösz, utánannézek. Eléggé el nem ítélehtő módon szint semmi 939-es alaplaphoz vagy procihoz nem jutok hozzá, de pótlom a mulasztást!
ZaJanga - Ne örülj, három hete csak 256MB-os van (Kingmax, A-Data 500 vagy 566MHz-s). Persze mindenki nagyobatt akar :)
Amúgy Kékhalál ... -
#1742 :-)
hol melózol? -
jani1191 #1741 Akkor rosszul tudod mivel a s939-es A64-ek is tudják a kétcsatornás memcsi vezérlést. Nézz utána! -
Inquisitor #1740 Duálos? Az alaplap?
Érdekes ... úgy tudtam a memóriavezérlő a prociban van, és CSAK AMD64 FX!!!, és Opteron proci tud dualt.
Amúgy meg ha 200 az alap órajel, és 433-as ramja van, akkor az picit gátolhatja a tuningot nem? Nálunk pl. már 600-as ramot kerestek minap. (De csak 566-os volt, az nem is kellet nekik ) -
#1739 Minek?
böven jó!
Vagy nagyobbat akarsz?
Az a lényeg hogy s939-es lapod dualos lesz és mindenképp dual memcsit vegyél..ha veszel -
Bekusz #1738 Szevasztok.Szeretnék egy segítséget kérni.AMD 64 3000+ 939 re akarok cserélni.Megéri e lecserélni a memóriákat gyorsabbra.Most 2*512 Geil 433 platinum párba válogatva.Érdemes e.Előre is köszi -
ymi #1737 THX -
Anee #1736 65 fokig bártan mehez a cpu...attól még nem lesz baja vagy ha igen fagyással jelzi...nállam nem volt tőle baja, és gyári hűtés volt rajta
terheletlenül kb 40-45fok tuningolva cnq-tel ez úgy 30-35-re leesik/nállam nyitott ház és csak egy 12cm-res tápventi..szal semmi szellőzés szinte:D/
tuningolvas és tuning nélkül kb 5-10 fok a difi.... -
#1735 végre valaki normálisan leírta mit tegyen a paraszt ha nem vág mindent
akár kinek is írtad én is nagyon köszönöm -
ymi #1734 maximális terheléssel szerinted mennyi az a max hőfok ami még nem árt egy ATHLON 64-nek,és kb mennyinek kell lennie alap beállításokkal? -
Anee #1733 én meg manuálisan álítom be az időzítéseket...ugyanis nekem a Hyniyeket túl agressivvá tette anno s cmos segített csak...szal én tartom magam hogy mindent manuálisan állítsunk be -
LBandi #1732 Én pld rányomtam régena z agressing timingot és sokkal jóbban ment a ram irás/olvasás de a késleltetés fölleg!: D -
ymi #1731 hálás köszönet ,ha ez alapján nem tudom beállítani a gépet akkor jobb ha többet be se kapcsolom!
nagyon facán leírtál mindent mégegyszer köszi.
jelentkezem ha már fut az új rendszer!