7005
Athlon 64
  • Robin Hood
    Az acorpból is lehet kivételesen jót mondani, pl. 56k-s modemek közt az acorp elég jó volt, ettől függetlenül úgy szar ahogy van.
  • Robin Hood
    Na, a fő"tapasztalt" megszólalt... LOL.
  • ZaJanga
    Ha tuningolni akartok mindenképpen v.mi jobb minőségű alaplapot vegyetek mert utána jönnek azok a hozzászólások, hogy vazz igazatok volt.
    Az Asrock,Ecs stb lapok jók de tuning terén nincsenek elengedve.

Akkor már inkább Abit AN8 vagy Chaintech nf4 bla bla lecserélt aktív chipset hűtővel....
  • ZaJanga
    Ja!3000+ vagy 3200+ asat vegyél.Amelyik pénztárcádhoz közeli.Én simán nagykerből tálcásan(oem) vettem semmi próba semmi teszt és alapfeszen is viszi a 2600-at de fölötte már kell a plussz kakaó neki viszont 4200-asnak titulálja a central brain identifier ami elég meggyőző egy 25000 Ft-os procitól!
  • ZaJanga
    Nekem tényleg megy 296-al szinkronba!
  • ZaJanga
    Nézd meg mit ír ki a bios infóról!
    Ha a dátum 01.02.05 akkor sikerült a flash!

Tényleg jó drágán veszed a memókat!Nézz körül a ph-n!
    Elméletileg menni fog szinkronba.Nekem az 566-os 296 fsb mellett szinkronba megy.
    Majd a szorzót vedd vissza 9x re a Cn'Q miatt!
    memtest 86+ 1.51 -el teszteld és ha nem hibázik akkor örülj!Ha igen akkor szép hosszú tesz/állítgatás vár rád! :-)
  • Punkerwork
    tudod a gépeknek max 10%-a van játékra használva, szal eről ennyit.
  • Gabesz amd64
    most bírják vagy nem bírják akkor se vennék olyat!
    havernak a gépébe is asrock van és meg is mutatkozik a tesztekbe hogy milyen trágya!

Korházaknak bőven jó szpem alaplapok de akárki aki függeni akar egy jó játékkal nem ajánlatos vennie Asrock-ot!
  • Punkerwork
    acorp tényleg hulladék, viszont az asrock az aza asus alvállalkozása, tény hogy nem csúcs deszkákat csinál, de jó és stabil cucc, iskolákba irodákba min 100 darabot kiszórtunkj 1 év alatt eddig 1 darab volt gyártás hibás.
  • Anee
    mivel sugárzik rólad hogy "tapasztalt" vagy ezért ajánlom ezt a cikket elolvasásra neked:
    Ezek után fikázd.....
  • Robin Hood
    Hát a wartburg az pont arról híres...
  • Zsoldos
    de ha a wartburg ugyanugy nez ki es ugyanannyit megy, mint a ferrary..?
    (esetleg rosszabb benne a hifi..)
  • Robin Hood
    A wartburg is üzemképes 2 év múlva, minek is ide Merdzsó, Ferrari...
  • Loogan
    Volt egy nagyobb gépmegrendelés egy kórháznak 2 éve. 160 db gép Asrock alaplappal. Ebből 2 db volt gyári hibás, ami szereléskor ugye ki is derült. A többi lassan 2 éve bírja, pedig a kórházban aztán nyüstölik Őket. Számtalan tápot kellett már cserélni, de az alaplapok stabilak.
    Amúgy is nagyon nagyon keveset hordanak vissza az emberek gariba. Nem úgy mint a nevesebb alaplapokból (pl: ABIT, ASUS, stb.).
    Pedig hát ugye az Asrock is ASUS származék és mégis...

Csakhogy mielőtt mondva lenne, hogy a levegőbe beszélek.
  • barret
    Olyanok mint egy új Trabant.Tökéletesen funkcionálnak:)
  • Robin Hood
    Persze. Csak valamivel lassabb lesz, de addig kibírod.
  • Mr Manson
    Hali
    Kérdésem annyi lenne csak, hogy sikerült kiválasztani egy S939 proci alaplap kombót, amit anyagilag megengedhetek!
    Viszont most DDR333-m van 2x256 més 1x512 SAMSUNG! Tudom én ezt használni majd valahogy, legalább addig mig le nem cserélem idővel?
  • Robin Hood
    Nekem is volt Acorp alaplapom, Mercury tápom, de ettől még tudom hogy szar. Nem kell személyes sértésnek venni az ilyesmit.
  • Loogan
    Cimbora. Egy Asrock "hulladékom" van NEkem is, és 2600+ Barton húzok vele 3200+ -ig. Egyszerű és jó deszkák. Tényleg semmi gond Velük. Úgyhogy nem alázni, ha kérhetem...
  • Robin Hood
    Nekem is van Princo dvd-m amivel épp nincsen baj, akkor az se szar?

Minden hulladékból ki lehet fogni véletlenül működő példányt, de nem mindegy hogy 1% vagy 99% a selejtarány. Az Asrock az Tomato, Acorp kategória.
  • Anee
    S754-nél többet számított a speed....de ez majd 3 hónapja volt és bf-eket se doom3-mat nem néztem meg vele:)
  • Anee
    a S939-es 3000+ valós órajele 1800MHz a S754-esé 2000MHz és ez lett 2600-2700-ra felhúzva
    Ha fontos a tuning akkor Giga K8NS 939 +3200+ ez a best combó ma
  • edeleny
    Ja meg egy kerdes,ekkora teljesitmeny mellet,az alkalmazasok teren mi szamit jobban a memoria nagysaga ,vagy a sebessege?
  • edeleny
    Az AsRock.-rol annyit,olcso es jo,mindaddig amig nem akarsz egy kicsit tuningolni.Nekem ilyen van,gyalazatos a memoriakezelese,szabadulnek is töle.Lehet hogy hülye vagyok,de jol ertem ,a 3000+ ATHLON64 alap 2000 Mhz.s orajelet huztatok fel kb 2600.-ig? Engem mar meggyöztetek a lapon meg gondolkodom de az mar biztos s939 valtja az Athlon XP.-t.
  • sheepcz
    már ezt is toom h az a-data a tuningkirály.
    szoval akkor fölös pénzkidobás?
  • Anee
    566-osok is visznek 600MHz-et
  • sheepcz
    nem is terveztem többet 38-40nél bár ha a 600mellet döntök az még pár ezer forint de h fölös-e azt nem toom...
  • Anee
    ha jó helyen veszed az 566-ost 40k-ból megúszod az 1 gigát:P
  • Anee
    ha mákod van akkor fog menni szinkronban, de én eddig nem sok embert láttam amkinél 290-295 fölött ment volna szinkronban...a proci emmvezérlője beadta a derekát...
  • Anee
    simán elfér a kari......msi k8n -en is ekkora a hely s nekem még egy vízhűtőblokk+csövek is elférnek rajta annak ellenére hogy milyen a nf3 helyzete....
  • Anee
    hmm ha olvasol tesztet láthatod hogy semmivel se lasabb mint a többi lap csak a körités gyengébb...tuningba meg hogy milyen a srácnak kúvamind1 szal az se hátrány hogy az ULi chip nem tud fix agp/pci órajelet....
    nameg azért mert valami asrock nem= hogy sz@r, elég sok asrock lap van a közelemben és egyikkel sincs semmi baj...
  • sheepcz
    az azt jelenti h 1db 29ezer magyar forint???
    szép ára van én 566ot akartam venni aliencomputersbe akciosan 26 volt de szerintem inkább szakállat növesztek és utánna veszek csak:D
    de akkor is muszály összeszdnem...de csak a videokari után:)
  • Hooligan
    Ne akard tudni:))58k bacccus.
  • sheepcz
    mennyibe kerül az a 2x512?
    nekem se ártana már...
  • Hooligan
    Mellesleg ha istenke is úgy akarja, holnap 2x512 a-data 600-al tolom:)
    Szinkronban mennyi lehet a vége?:)
    Most ugye 306x8.5....ha szinkronban adagolom akkor elvileg nem kell állítanom semmit, maradhat az fsb és a szorzó nem?
  • Hooligan
    Nem...bár abban sem vok bizti, hogy flasheltem e:))
    Ugyanis win. alól nem volt hajlandó, DOS-ból ment, de reboot után ugyan azok maradtak a beállításaim. Na ehhez szólj hozzá:))
  • space marine
    Hali!
    Most akarok váltani és a kiszemelt egy gigabyte k8ns-pro + 3000+ /754/ cpu.Ehhez adodik egy gigabyte 6800gt.A kérdés a következő: A kép alapján elég kis helyem van a vga és az alaplapi hütönél.Valaki esetleg már probálta vagy látott már ilyet együtt vagy ehhez hasonlót???
  • Robin Hood
    Egy csúcskategóriás 3500+ alá bűn Asrock hulladékot tolni. :)
  • ZaJanga
    Mizu?
    Csak nem flesseltél félre?
  • sheepcz
    megfontolando:)