Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pedig megakartak ajandekozni egy Asus A8V-vel.
De ugy erzem meg kell varni az ujabbakat, ugyis jonnek ki egy honapon belul az Atitol az X700-as szerias VGA-k, amik allitolag eleg olcsok lesznek. Tehat i waiting for the new motherboards.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A két chip egy és ugyanaz csak az Ultra az a S939-es procikat szolgálja ki míg a 250/Gb a S754-eseket....mindkettõnek 1000MHz-es a HyperTransporja hiába írta FleSs a cikkében a 800-at nem igaz most nekem vígan megy 1010MHz-en😊
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
akor=akkor
Hát igen át kéne olvasni, amit ír az ember, de annyira rááll a kezem arra, hogyha leírtam valamit, akkor lehet nyomni a mehet gombot...

Abitnál ott a NF7 korai szériái Asusnál ott a korai szériás K8V -minden második eldurrant😄-.......
Mihez kellene a lap amúgy?
Igaz a rev 1.2-es lapokkal volt gond de a rev 2 -esek már jók. Sõt..
nem kell alá valami 64bites op rendszer , hogy tuti legyen?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ezáltal ha csak webböngészés vagy hasonló dolog mey, akkor leveszi a sebességet és a feszültséget minmumra, így a prociventillátor gyakorlatileg nm is kell, hogy forogjon, mert alig melegszik a proci, nekem pl volt hogy 29 fokra is lehült amikor csak winamp ment. Aztán ha prociigényesebb alkalmazást indítasz azonnal rákapcsol, úgy, hogy észre sem veszed. A sebességet minimumról maximumra vagy fordítva 1mp alatt 30x képes változtatni a proci, így az átállást észre sem veszed, ha csak nem vagy képes érzékelni az 1/30-ad másodperc-et!

Mindenesetre az nforce3-as chiphset szerintem jobb mint a via k8t800-as.
A DFI rõl nincs tapasztalat de 26 bruttóért szerintem MINDENKÉPP jobb választás
2: winxp sp1
3: ha nem terheled a procit /0-35% kb/ akkor felére veszi az órajelet ezzel csökkentve a fogyasztást+hõtermelést==>csökkentve a venti fordulatszámát/alaplap/
Tehát csendesebb lesz a gép és érezhetõen nem lesz lassabb...de ha játszol akkor egybõl felmegy a rendes értékre
Ja a lap amit mondtam: Chaintech VNF3-250
Pár gyors kérés:
1. Procihütõ?
2. Op.rendszer?
3. Mi is ez a CnQ pontosan?
A depon láttam egy chainteket(remélem jól írom)25-ért szerintem megéri.
-BIOS Frissítés/CnQ engedélyezés BIOS alatt
-Power Management minimal-ra állítása
-AMD CPU driver telepítése
Ez volt a sorrend, és nekem azóta is fullosan jól megy minden, és megy a CnQ is rendesen.
Csak nem tudom mennyiért lehetne elpaszolni!
MSI KT4 Ultra + AthlonXP2500(Barton)+Spire Wisperock IV.
Õszintén még nem sok ember próbálta 3 modullal hogy megy-e a cnq, ellenben BIZTOS hogyha 3 modul van akkor a maxx amit kezel az a 333MHz.Szóval vagy megválsz tõle és veszel 2 512-est amit hajthatsz 400+-on vagy maradsz és ezt hajtod 166+ on..a + a tuning😊
Mr Manson:Semmi baj nincs ha csak az van hajtod asszinkronban, de ha tudsz akkor esetleg cserélj...Ha meg nem akarsz tuningolni, akkor meg még lehet hogy mind1....ellenben ha az 2 modul /2x512/ akkor kevés lap fogja szeretni a Cool'n'quite-t, ugyanis a javarésze csak 1 modulllal mûxik....de pl A K8N NEO-m az tudja 2 modullal is
Mr Manson: ha nem tuningolsz akkor vedd meg csak azt a lapot
Kölcsõn kérek majd!😛
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Szóval a kis fémkazettában õrzött ultra-extra-dugi dellához kell majd nyúlni...
No mind1, azt mondta hív ha megvan a táp meg a blokk is, aztán már megyünk is értük!
Zalmanos csóka hívott már?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Asszem nForce4 ütõs lesz, és ATI (!) is készíti már az A64 -es PCI-eXpresszes chipsetet...
Jeleneleg nForce3 250GB ill Via K8T800 PRO chipsetes lapok a legjobbak (úgy tudom).
Gerry, neked nem volt ilyen problémád?
Ha nem, akkor nekem miért???? Vagy nem mondtál el mindent?
AMD 2500+ Barton
MSI KT4 Ulta alaplap
vs
Athlon64 3000 Box Socket754
K8T Neo-FSR
Megéri beleölni a pénzt?
Mit csináljak?