Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee
akkor jó, mert akkor ennyiért ez nagyon jó kis lap :-)

Gabesz amd64
Ki tudja hogy az a legjobb,de most tényleg az!
Adnék még ki 939-es alaplapokat azt majd kiderül!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Az MSI K8N NEO2-t vedd az a legjobb 939-es lap...nagyongyors stabil tuningolható és nVidia...De olvasd el Anand tesztjét -azt is pl megnyerte
jah az

Bandee
de ez kt800 pro chipsetes ugye, meg a kv8pro is?

Falconer
ASUS, az a márka!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CoolStuff
Asus powa!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

B@dsector
Sziasztok!

A64-ben kezdek gondolkozni, csak azt nem tudom, hogy melyik S939-es alaplapot válasszam.

Ezek jöhetnek számításba:

ASUS A8V Deluxe
ABIT AV8-3rd Eye
MSI K8T NEO2-FIR vagy MSI K8N NEO2 Platinum
Szintén!

ha témához való kérdés lesz arra azért majd válaszolok
[Jakuza]
Hat az a te marhasagod lenne.
Ohatatlanuk ekofordul minden topicban, hogy mas is belekeruljon, mint amirol szol.
A forum nem arrol szol, hogy ezek miatt az ember ne adja meg segitseget olyan hozzaszoloknak, vagy kerdezoknek, akik a temaban segitsegre szorulnak es inkabb elpucoljon a forumrol.
Mindig akad idiota a forumokban egyszeruen figyelmen kivul kell hagyni oket, vagy kersz egy hazigazda jogot valamelyik moderatortol es rendbetartod a forumot az oda nem illo hozaszolasok torlesevel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CoolStuff
Á, ott... Figyelj, rokonom a moderátor, szal ne féltsél!😄DD

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

szerencsére ott van moderálás😊
CoolStuff
Én is ott szoktam írkálni, szal ott sem vagy biztonságban...
Menj hrdveroc-re, ott nem vagyok jelen!😄DD

4000/1390
Single channel ne felejsd el

Amúgy ez a topik beláthatjátok egy ideje nem az A64-rõl szól ...de inkább nem is érdekel a PH!-n lehet emberin fórumozni a témában úgyhogy inkább végleg itthagyom
CoolStuff
Tudom, de én a GHz-eket szeretem!😄DD

[Jakuza]
Engem a minnel nagyobb teljesitmeny hajt, nem az orajel.
Az F1es Ferrari is csak 3000 kobcentis. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

CoolStuff
Nem, én nem vagyok igazából egyik tábornak sem a tagja, engem csak a minnél nagyobb órajel hajt, szal overclocker õrült vagyok...😛
Azért pártolom az Intelt, mert jelenleg Intelem van, és amikor AMD-m volt, csak szoptam vele.
De beláttam, hogy nem lehet ígyáltalánosítani, hogy xar ez + az, szal ismerkedem most az Athlon64-el!😉

[Jakuza]
Off.
Azert megkerdezem, hogy te miert nem vagy az Intel rajongok topicban. hamar a kutya sem latogatta meg 1 hete.
Ennyire megkedvelted az AMD-t ? 😛PPPP

CoolStuff
Hagyd, mindenkinek lehet rossz napja, de mindíg...😄D
Egyébként nem diret tékeltem, csak most vettem észre, szal sry, ha valakinek elvettem az élvezetét ezzel!😛P

CoolStuff
ok

Gabesz amd64
Mit kell a másikat le*aszni!Mire jó?
Ha nem tetszik amit leír ne olvasd el!De egyszer tuti elolvasod tehát ha dühöd van vele akkor verjél szét inkább egy ocska gépet és ott vezesd le a dühödet vazz!!!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

[Jakuza]
Ne offoljal mar vazz, inkabb nyomassal nekem ide egy memoria iras/olvasas tesztet a konfigodrol. 😛

Tudod hogy ez nem csak neked szólt
CoolStuff
És ez nem volt off bazzeg:
A faszomat kötsz már belém!
Na csá!

Ez aztán kurvára a témába vág...Nem értem csinálj egy CoolStuff offozik fórumot és oda írd be a hülyeségedet.

Bandee: Nem rossz cucc, elvileg egy monitorozó chippel és egy LCD kijelzõvel több mint a sima KV8 Pro, a felárat lazán megéri szerintem.Ellenben nemtudom hogy 1.0 vagy 1.1-es lapot kapsz, az 1.0-ával elvileg lehetnek gubancok bár 1.6-os biosszal már minden 1.1-es bugtalanság elérhetõ
CoolStuff
Nekem a moncsi maga 160 volt... Sony 17-es TFT LCD Active Matrix-os 2004 aranydíjasa.
Megéri ilyet venni, ha van rá zséd, mert a drágábbak már fölöslegesek, bár a nagyság számít!

grebber
Nekem amit elterveztem gépet asszem dolgozni kéne érte kõ keményen mert 280.000-ben benne lenne.Minden új lenne benne csak drágák.LCD-s moncsi 120.000-és még sehol nem tartok 😞

Next PC upgrade: 2022

Gabesz amd64
Kösz fiuk!

CoolStuff
jaja, én is gratulálok neki!😊

Coolstuff: Ok, tetod. ;D
Gabesz: Akkor le a kalappal elotted! En csak zsebpenzbol szedtem gepre.. de azt nem en kerestem meg. Majd most jolesz, h teljesen en dolgoztam meg erte.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Gabesz amd64
Én se tudtam menni mert suliba jártam meg még járok is!
Hát majd végzek minden sulival akkor lehet menni melózni azt lesz sok money és lehet havonta cserélni a hardvereket!!
:-)

Bandee
Vélemények errõl a lapról? ABIT KV8-PRO 3RD EYE 18.600,-
Bõvebben ITT

CoolStuff
😄DDDDDDDDDD
Azért szólj!😊))

Hat nemtom, en nem mentem dolgozni, nemis tudtam volna hova. Igy h nincs suli most majd tudok menni.

Biztos van, nezz korul a nemesebb gyartok honlapjan. :>

A budos rezfanfutyulorezangyalat! Mondtam h kb HÁROM-NÉGY HÓNAP mulva veszek uj gepet. Addig meg 3x lemegy az ara.
Eze nemertettem minek neked akkor beszamolo, addig 200masikat olvasol, hallassz...

Gabesz amd64
Nekem életbe nem vették a szüleim a gépet!!!
Mindig dolgoztam nyáron és abból a pénzbõl barkácsoltam össze valamit!!

Shep
Van már PCI-E -es csatolóval ellátott 64bites amd-ket támogató alaplap? Ha igen milyen márka és milyen árban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laalee
kezdõ... 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

SoDI---
Hát ha én a C64-es korszak kezdete óta számolom, mennyit költött a család számítástechnikai eszközökre összesen, akkor inflációt is belekalkulálva már simán kijön egy normálisabb új autó ára klímával. 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

33 bruttó a 3000+ és 30 bruttó a 2800+os....hol?a redibe!
CoolStuff
Egy is elég, mert inkább 60-ért veszek Athlon256-ot😄

Gabesz amd64
Nekem is kell 30-40 k-ért!!!
jöhet kettõ is!

CoolStuff
20-30-ért hol veszel Athlon64-e, mert akkor én is veszek!😄

CoolStuff
Hát ezt sem én álltam teljesen...
Pontosabban szólva én csak 250-et!😄

Vilag eletembe max 150et koltottem eddig. ;D
Ugyre regen a szulok vettek..

150-200, es a teljes gepet cserelnem kell. hazra 50et szanok majd, procc 20-30kozott, lap 30, hangado 20, procchuto 10 +nyalanksagok. Ezt a gepet is 3-4evre tervezem hasznalatra.

Gabesz amd64
Jaja! de annál több biztos nem volt!

CoolStuff
Ha utánaszámolsz sztem te is költöttél a gépre 400-nál többet!