Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ha az idö is fontos, akkor a 3500 feltétlen

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
AX... oké, köszi szépen!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

cg steppinges proci kell hogy legyen...a proci elsõ sorának vége AX
Narancs
Hell!
Kérdésem a következõ lenne:
Milyen steppinges procit kéne vennem, hogy kb olyan tuning potenciált kapjak mint a tiéd?
Párszor már említettétek, de lusta vok vissza olvasni sry...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Nos, kérdés a következõ: megéri-e az s939-es 3500+ athlon64 szemben a fele annyiba kerülõ s754-es 3200+-al? Az idõállóság is fontos, és ezen éveket értek nem pár hónapot, ui. ha most beruházok az tuti, hogy 2 évig elfelejtem a cpu upgrade-t.
hát akkor flasheld vissza...PONT.
Vukodlav
Nem bugos! Simán kiváncsiskodtam! 😊

HIP-HOP jön Vuk

Hát akkor tedd vissza amivel ment....vagy az meg másba bugos?
Vukodlav
Megnéztem a procit, CG-s és nem c0-ás ha ez segít valamit...

HIP-HOP jön Vuk

ZaJanga
c0-ás?Az nem tud 400-at?

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Vukodlav
Nem az összessel! Csak az utolsó kettõvel, az az elõtt kiadottakkal mûködik 400on.

HIP-HOP jön Vuk

A többi BIOS-szal is csak 333-mon tudod hajtani a ramodat?Vagy csak ezzel?

Mert ha az összes bios maxx 333-mat enged akkor az a c0-ás proci következménye lenne
Vukodlav
Hali!

Volna egy olyan gondom, egy Leadtek K8N alaplappal, hogy ha a legújabb BIOS-t használom, az egyébként 400-as ramok csak 333-on hajlandóak mûködni. Van valakinek bármi ötlete, hogy miért lehet?

HIP-HOP jön Vuk

ZaJanga
De valahol viszont én olvastam,h lesz X800XT agp-s sínnel.
Nem mintha értetlenkednék csak én azt hittem eddig,h a pci exp sokkal-sokkal "gyorsabb" az agp-nél erre kiderül,h igazából "még" nem!
Hmm...
Ezek a hardware gyártók "kedvesek" !
Cseréld csak le szépen az alaplapodat!!!
Régebben olvastam v.mit anno a 4X és a 8X agp rõl,h ott sem volt igazán sebességnövekedés... bár nemtom...

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Ja az x800/GF6800 sorozat az utolsó felsõ kategóriás AGP-s kártya...vagyis ha ennél gyorsabbat akarsz akkor már pci-e foglalat kell
Falconer
De átállni még nem kell sztem, csak ha új gépet akarsz venni amúgyis

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Igen nincs sebességbeli elõnye a PCI-E kártyáknak ma még............
De mivel a gyártók lényegében már csak olyan kártyákat fognak gyártani íy neked MUSZÁLY lesz olyan lapot venned....cigányság...
De legalább újra lehet SLI-zni
Falconer
Hát az expressé a jövõ, szal ha veszel, akkor az több ideig lesz jó

ZaJanga
Javítsatok ki ha tévednék!! :

Egy haverom olvasott v.mi tesztet,h egyenlõre nem érdemes PCI-Exp..-re átállni mert nem hozz akkora teljesítménybeli különbséget az AGP-vel szemben,h érdemes lenne beleinvesztálni?

???

Hát a VIA chipek nem egy tuning cuccok...inkább az a jó fogalmazás hogy vannak lapok amik tudnak annyit mint a nf3-masok
K8T NEO-t felejsd el se sebességbe se tuning szempontjéból nem egy sztár...K8N NEO-val ellenben semmi baj nincs minden fasza vele...26+áfáért best buy
ZaJanga
A via-s chipsetek ennyire szarok tuning szempontjából?

kisgabo
a platinumon nincs integrál vga. elírás. ( az nf3 nem tud ilyet ) integrált hang van, 7.1, kellemes.

MSI K8N NEO PLATINUM Ezen is van egy integrált videokártya....Anélkül nem lehet kapni?
Milyen ez? MSI K8T NEO-FIS2R? Mert ez MSI K8N NEO2Platinum 54G kicsit drága....
Ja látom, vmi integrált vacak van rajta...bocs
Milyen az MSI K8T FSR?
ZaJanga
Kíváncsi leszek a KT890/890pro teljesítményére

MSI K8N NEO PLATINUM Ez úgy akkor jó lenne...Van rajta CnQ is...Jó az, miért ne😊
704-es üzi
Nekem is gyári hûtõvel megy a procim...az az abit kevésbé bírja a tuningot mert nincs benne fix agp/pci...de a kv8 pro-ban van mégse lehet tõle jobban húzni😞
Szal ha tuning akkor NF3-250/gb
Választék:Chaintech VNF3-250 /annyira nem ajánlott/ DFI UT Lanparty NF3 250/még beszerezhetetlen/, MSI K8N NEO PLATINUM/már bizonyított😊/, GIGABYTE K8NS/PRO /az elõdje bizonyított../
ZaJanga
Me neked is az van mi?!

Tudom már egy õskövület, de pont ezért szeretném lecserélni 😊
Nem tudom mi az a CnQ 😊 Persze, kis tuning mindenképpen, de csak amennyit a gyári hûtúvel bir a proci....alaplapra max bruttó 30eFT....Mennyiért tudnék egy ilyen konfigot elpasszolni: Intel Celeron 1200 tualatin, TUSL2-c, 512MB SDRam, meg egy geforce2 mx? Kb?

Köszi
Tuningolni is akarsz?CnQ kell neked?Mennyi a felsõ maxx amit alaplapra szánsz?Mert én inkább NF3-mas lapot ajánlanék, abból is msi-t😊
Athlon 64 3000+ vásárlását tervezem...Melyik alaplap lenne megfelelõ szerintetek...Néztem egy ABit KV8 at, egész baráti az ára is, meg jónak is tûnik...Mi a véleményetek róla? Köszi
kisgabo
corun. jövõhétenkapnak. de nem prószálom ki, mert csak nf3 250, nem gb. de van rajta gigabit lan, és sata raid... nincs hw tûzfal.

csak nem ki akarnád a gigabyte-ot is próbálni?😊
Amúgy meg õk is pesten veszik ha kell megkérdem melyik nagykerbõl...
10x255 és 10*265 elsõnél ht 4-es szorzóval másodiknál 3-mas szorzóval...elsõ 1.65 második 1.7V
ZaJanga
Csak arra értem,h bejelentették és valszeg az nvidia se várat magára sokat...

A 2650-et milyen szorzóval is....
(bocs,nincs kedvem visszanézni!)

kisgabo
hát kicsit messze van...

Hát a cg steppinges procik 2400MHz-et viszik...a java viszi a 2500-at csak G@abo ragaszkodik a biztos értékhez így inkább azt mondom én is, ne csalódjon senki😊
Jah ezek a 3000+-ra és a newcastle magos 3200+ okra igazak..
Shep
azt láttam, de azt nem tudom a számokból, hogy csak te voltál szerencsés, vagy még többet is ki lehet belõlük hozni ha olyan darbot fogsz ki stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Te mint szemekkel rendelkezõ lény megnézed a "tuningban már régi" aláírásomat
Gyári venti folyamatos maxx fordulat: 2650MHz
Gyári venti hõfokszabályozással: 2550MHz

kisgabo: www.multimediatower.ini.hu
kisgabo
hol lehet gigabájtot kapnyi?

Shep
te mint 64bites amd tulaj milyen tapasztalatokkal rendelkezel húzásügyben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Gigabyte K8NS PRO 26+fa ez NF3-250es van rajta firewire és raid stb....
A chipset ára szokta általában meghatározni a lapok árát -ill hogy hányrétegû nyák kell neki...s ebben nVidia nem szokott feljebb menni....mint ahogy VIA sem
VIA KT890 csak be lett jelentve ill pár kéépet láttam még egy ráépülõ ABIT deszkárol de teszt az még nincs
Shep
via-st hol láttál, ára stb?

ZaJanga
Most már csak az nForce4-re kell várni és a tesztekre mert a via meggyütt...

Shep
néztem vmi külföldi listát és azon találtam gigabyte nf3-as lapot 127 dollár az ugye olyan 25e körül van ami egész türhetõ ha ennyi lenne a pcie-es nf4 akkor az jó is lenne, te is így tudod az árát?

NF4 ára szerintem nem lesz több mint a mostani NF3-250-es lapoké de maxx anny lehet szerintem mint a znf3-250...
A64 2800+ gyorsabb az alkalmazások javarészében ráadásul több benne a tartalék is