Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ez a sercegés mennire zavaró? Hallani egyáltalán? Állandóan zizeg, vagy csak néha zörren egyet kettõt?
(lehet benevezek majd egy vnf-250 + 2800+ CG párosra...)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A prohardveren befejezték az nvidiás athlon 64 lapok tesztelését és a vnf-250 "Különösen ajánlott" lett. Úgy láttszik a sercegés õket sem riasztotta el... :-)
a balettpatkány
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ui.: Nálam igen is volt ilyen probléma, belassult a rendszer!
Valszeg azért mert nem volt még a biosomnak frissitése, ami a legutolsó megoldott (igazságos tempr. mutató)
Én itt vettem majdnem mindent az atholn64-emhez.
a balettpatkány
A tesztet olvasva nem igazán szereti a SATA ha tuningolva van a rendszer
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Én meg azt hittem gáz van?
Bocsi, ezt most muszáj volt itt és most!
Ui.: Viszont azt hogy nézem meg, hogy visszatette rendesbe, mondjuk egy játék közben!
35K ért megéri szted oem 3000+ CG proci?
10 bõl kb mennyi proci CG steppinges?
Mond mit érdemes...
Tudom,hogy biztos már volt visszánbb leírva de lenne egy pár kérdésem...
Kérem aki tud válaszoljon...
Mégegyszer is elnézést elörre ha már valahol szerepeltek...
Milyen foglalatú lapot érdemes venni, s milyen chipsetüt?Típus ?
400 Mhz-es ramoknál nagyobban lehet e rakni az alaplapokba s kezelik e? Pl 500Mhz-es?
940 foglalat kompatibilis a 754-el ?
Továbbá mire érdemes figyelni.. Érdemes váltani ? Gameban gondolkodva...
2600Xp-m van most...
Köszi elörre is a válaszokat én is AMD-s vagyok de ebbe a 64biten platformon még nem vagyok otthon...
Köszi mindenkinek...
Ezek a beállítások egyébként mekkora teljesítménytöbbletet hoznak?
a balettpatkány
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Az eladással ki gondok lesznek ugyanis sulinetes ramok... :-(
Azt hittem jó ötlet "elvileg" féláron megvásárolni õket. Viszont ha veszek bele ramot akkor nekem nem is a cnq a fontos, hanem az hogy mindegyik rendesen fusson 400mhz-n.
Tényleg azok a memóriaidõzítési beállítások amiket leírtál egységesen vonatkoznak az összes memóriamodulra a gépben? Úgyértem, hogyha különbözõ márkájú és/vagy típusú ramok vannak a gépben akkor is?
a balettpatkány