Athlon 64

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
hangos?😊

Ne beszélj hülyeségeket, egy hangos alaplapot akarsz rátukmálni!?

Bandee
én igen, erre a platformra tenném le a voksom mindenképp a helyedben, ha új gépet vásárolsz

Bandee
jól teszed. de rám hallgatsz www.ready.hu > fõoldalon elõrendelés abit kv8 pro 3rd-eye (br ~23) zsír lap 😉

magus
aha, athlon 64-et

Narancs
Jó kis teszt volt, kár hogy NF8 még nem volt benne, pedig érdekelne nagyon, mit tud a legendás NF7 utód...
Amúgy ez a sercegés mennire zavaró? Hallani egyáltalán? Állandóan zizeg, vagy csak néha zörren egyet kettõt?
(lehet benevezek majd egy vnf-250 + 2800+ CG párosra...)

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Egy kicsit visszatérve erre a régi témára:
A prohardveren befejezték az nvidiás athlon 64 lapok tesztelését és a vnf-250 "Különösen ajánlott" lett. Úgy láttszik a sercegés õket sem riasztotta el... :-)

a balettpatkány

Gugger
vajon elég lenne egy 400W-os táp ennek a csodának? 2xVGA 4x SATA300 stb...

Gugger
vajon mikor lehet majd nálunk is kapni a boltokban és mennyi lessz az ára?

ZaJanga

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Bandee
mit értesz "ilyet" alatt? a64-et?

magus
ha gepet veszek ujat, akkor erdemes ilyet venni bele? vagy milyet erdemes?

Bandee
egészségedre

Most azt mondtad hazudok!

Ui.: Nálam igen is volt ilyen probléma, belassult a rendszer!
Valszeg azért mert nem volt még a biosomnak frissitése, ami a legutolsó megoldott (igazságos tempr. mutató)

www.pcland.hu

Én itt vettem majdnem mindent az atholn64-emhez.

a balettpatkány

Bandee
mit kell nézni ezen?

ZaJanga
Anee : neked mi a tapasztalatod a tuning vs. SATA -ról?
A tesztet olvasva nem igazán szereti a SATA ha tuningolva van a rendszer

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

ZaJanga

ZaJanga
<#vigyor>

Bandee
te most nem azért, de mp-enként 30szor képes állítani cpu szorzót, és amint terhelés éri feldobja órajelet, nem lassul windows töltés meg ilyenek. baromságokat ne beszélj már

Bandee
nem, bruttóba volt annyi. a64 3000+ dobozost lehet szerezni 36 körül 3év garral, oem-et nem vennék, mert dobozos max +1-2K és annyiért nem kapsz érdemi hûtõt

Narancs
gondoltam...

5x1000 = 5x200

Narancs
nemtom, nekem nincsenek tapasztalataim A64 el még, sajnos, de elképzelhetõ...

CSak a rendszer felállása is idegtépõ a cnq mellett!

Egyébként, meg a cnq mellett és az 5x1000mhz mellett kurva lassú volt a rendszer! Szerinted a cnq miatt csak?

ó, bakker

Narancs
Hát mondjuk játék közbe nyomaz egy ALT+TAB ot, és közbe megnézed CPU Z vel a cuccost...

Ezért volt az nálam régebben, hogy beállítottam minenggazdra és a cpu-z 5x1000 mgh-et írt!!
Én meg azt hittem gáz van?
Bocsi, ezt most muszáj volt itt és most!

Ui.: Viszont azt hogy nézem meg, hogy visszatette rendesbe, mondjuk egy játék közben!

Srácok sulinetben hol lehet jó cuccokat kapni? Mert otthon Sopronban nincs AMD 64 3000 + os, meg MSI NeO Platinum😞 sulinetben, és nekem az kõõõ😊 Nem veszek P4 et az tuti, hiszen ez legalább majd a longhornt is tudja használni 64 biten....És hosszabb távon gombolkozom😄
Narancs
nettó nagyker ár?
35K ért megéri szted oem 3000+ CG proci?

Bandee
32be lett meg a dobozos

Narancs
És mennyi vót?

Bandee
nagykerben volt, dobozosok nagyrésze, tálcás ritkább. kis boltokban nem nagyon találsz 😊

Narancs
Bementél a bótba és végig nézegetted a procikat? Ilyet lehet?
10 bõl kb mennyi proci CG steppinges?

nem tudom mashogy megfogalmazni 😊
Bandee
alap. úgy lett kiválasztva

Narancs
Tiéd is CG steppinges? Vagy hogy sikerült 2.4Ghz -re húzni?

Bandee
ha vidkari csere is lesz mondjuk 1 éven belül akkor pci-express-es s939es, ha most agps van és marad is még 1 ideig akkor s754 bele pedig a64 3000+ (cg steppinges) megrántod mindenképp 3400+ig (tix h m1)

Minden az ára döntõ!De ugye a minõséget meg kell fizetni...

Mond mit érdemes...

Bandee
amúgy persze h kezel nagyobb ramot, és ha húzol jó is ha gyorsabb, szóval 500as nyugodtan. lehet 566os is akár 😉

Bandee
s940et felejtsd L, most jelenelg ami érdemes s754 & s940. 754be single mem channel-es procik mennek, 939-be dual-os. chipset ízlés dolga & felszereltséget nézz csak h neked mi kell. lényeg h fix agp/pci + sata legyen mindenképp. másra nem nagyon kell figyelni vannak ajánlott lapok különbözõ kategóriába, mond mi érdekel

Sziasztok

Tudom,hogy biztos már volt visszánbb leírva de lenne egy pár kérdésem...
Kérem aki tud válaszoljon...

Mégegyszer is elnézést elörre ha már valahol szerepeltek...

Milyen foglalatú lapot érdemes venni, s milyen chipsetüt?Típus ?
400 Mhz-es ramoknál nagyobban lehet e rakni az alaplapokba s kezelik e? Pl 500Mhz-es?
940 foglalat kompatibilis a 754-el ?

Továbbá mire érdemes figyelni.. Érdemes váltani ? Gameban gondolkodva...

2600Xp-m van most...

Köszi elörre is a válaszokat én is AMD-s vagyok de ebbe a 64biten platformon még nem vagyok otthon...

Köszi mindenkinek...

Bandee
h érted ezt?

Ehhez athlon64-hez van vhol assembly fordito?
Elegge elenyeszot. Ha birja a proci a tempot, erdemesebb magas idozitesekkel magas fsb-n nyomni, sokkal nagyobb a novekmeny.
Oké köszi, majd kipróbálom.
Ezek a beállítások egyébként mekkora teljesítménytöbbletet hoznak?

a balettpatkány

elvileg ezt egy közepes minõségû 400-as ram tudja...ha hynix akkor annyira nem biztos -mert az órajelet bír- de a samsung infi chipes ramok bírják, akármennyi akárhány modul van...de fokozatosan vedd le egyesével a beállításokat ne egybõl 2.5-3-3-5-re, akkor lehet cmos clear kell😊
ok. köszi a választ 😊

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Köszi, most már sokadszor :-)

Az eladással ki gondok lesznek ugyanis sulinetes ramok... :-(
Azt hittem jó ötlet "elvileg" féláron megvásárolni õket. Viszont ha veszek bele ramot akkor nekem nem is a cnq a fontos, hanem az hogy mindegyik rendesen fusson 400mhz-n.

Tényleg azok a memóriaidõzítési beállítások amiket leírtál egységesen vonatkoznak az összes memóriamodulra a gépben? Úgyértem, hogyha különbözõ márkájú és/vagy típusú ramok vannak a gépben akkor is?

a balettpatkány