7005
Athlon 64
  • ZaJanga
    hijjnye bazz!
    odab@sz!
    láttam őket és...háát valszeg ha aktuális beújítok egy 3000+-osra!
  • ZaJanga
    És Te nem szúrtál be ide linket?!
    Ejnye-ejnye!

• MasterJay
    Jó az hogy egyre kisseb szorzóval lesznek megáldva?
  • Anee
    nem láttad még az 1.4V mellett elért 3.1GHz-es képeket....ejnye...
    Amúgy annyit optimalizáltak rajta hogy minden proci egyel kisebb szorzót kap....a 3500+ lesz 10*200
  • ZaJanga
    Vajon az új E0-steppinges SSE3-as procik is olyan jó tuningpotenciállal fognak rendelkezni mint elődeik?
  • Robin Hood
    assok...
  • Anee
    400$-t irtak mellé....
  • Robin Hood
    Más kérdés hogy mennyiért. Piacra dobhatják a blu rayt is, ha 1 milka, ki fogja venni?
  • Robin Hood
    Állítólag ezévben, állítólag jövőre. Attól függ épp ki mondja.
  • Anee
    egy 3700+ annyi mint egy 3500+ és a lap is valamivel olcsóbb....a srác meg 3-4 évente fejleszt vagyis ddr2-vel úgyis új foglalat lesz....már jövőre...s939 ugyanolyan rövid szinte mint 754....semmivel se jobb
    És azért a 3700+ csak jobb mint a 3500+
    amúgy ph-n volt hír hogy benq 3. negyedévben piacra dob hd-dvd írót...
  • Mr Manson
    mikor dobják piacra?
  • Robin Hood
    Ha már ilyen cuccot veszel, minek görcsölsz a s754-el? Jön a dual core, aztán megint cserélhetsz.
  • Robin Hood
    Karácsonyra hd-dvd otthon? Persze ha a rózsadombon lax, és 10-esével rendeled a cuccot egyenesen japánból...
  • Anee
    nincs rajta firewire...kb ennnyi a bajom vele..ha lenne hidd el már itt lenne nállam
  • MasterJay
    Miért nem jó az MSI?
  • Anee
    sajna még kapni se lehet japánon kívül sehol pedig nekem is kellene egy ilyen/azaz havernak/...
    szal kb amint megjelenik beújítok egyre..
  • MasterJay
    A C'n'Q a terheléstől függően menet közben képes változtatni a processzor órajelét és feszültségét, így a rendszer kevésbé melegszik, kevésbé terheli a tápegységet és így a teljes rendszer csendesebb lehet.
  • CUCLI
    Cool'n'Quiet mire jó?
  • MasterJay
  • Punkerwork
    értsétek már meg hogy az ATI rendes kártyákat gyárt amiket nem kell összekötni hogy jók legyenek.
  • sohrking
    Hai
    Mostanában tudatosult bennem, hogy pci-x-es atikat még nem lehet duálba kötni. ugye? Ebben az esetben milyen 939-es alaplapot javasoltok max30000.-+áfá-ig?
  • Kenshin
    Hello. Ismeri valaki az ASUS K8N4-E-DLX alaplapot.Ha Igen irjon valamit rola. Mennyire jo. En nem talaltam semmit a neten.
  • Anee
    karácsonykor a 4000+ már értelmes áron lesz...hozzá egy ATi-s SLI szerűséget is támogató lap és minimum 2x512 600-as ram
    VGA-ba meg addig elég sok dolog fog történni...X850XT is lemegy középkategóriásnak...adigra HD-DVD lemezeket is lehet majd otthon irni...

Összességében:
    előre lehetetlen megjósolni hogy mit lesz érdemes megvenni:D:D
  • hosszupuska
    annó kérdeztem hogy milyen gépet érdemes venni, és mondtam hogy 250-300ezer az összeg monitor nélkül. Hát közben kiderült hogy ez karácsony gép lesz körülbelül
    Szóval akkor az érdekelne, hogy melyik az a gépkonfig ami most még nagyondrága de várhatóan karácyon környékén még biztos állja a sarat , de már megfizethető szátuszban lesz?

részemröl tök tanácstalan vok:) nemis hiszem hogy lehet ilyen korán összerakni egy gépet, meg érdemes-e, de ahogy itt olvasgatok, elég sok hozzáértő emberke van
    szal hátha mégis:)
  • Anee
    MSI k8n sli platinum vagy k8n diamond
    DFI lanparty Ultra-D ha van kedved 8 roppóért egy 2-3 percet szórakozni ha nem akkor SLI-D
    ezek közül válassz
  • sheepcz
    hello!
    irna nekem valaki 1-2 jobb nforce4-es alaplapot 2pci-expressel?
    +árral.
    köszi
  • Robin Hood
    A túrót. :) Abit IS7 rulez.
  • Robin Hood
    Persze, nekem bartonos a notim, egyik ram 512/333, másik 512/400, teljesen jól elvannak.
  • ZaJanga
    Azé annyira nem volt átverés de mindenképpen 939-eset éri megvenni a jövőre gondolva, de ez a jövő is max 1-2 év!
    (mármint alaplapot)
  • Punkerwork
    láttam a dátumot :)

mondjuk ez a 754 amúgy is lehúzós átb@szás volt.
  • Loogan
    De a cikk még friss, ropogós!
  • Punkerwork
    ez eddig is egyértelmű volt :)
  • Loogan
    Nyáron kifutnak a 754 tűs Athlon 64-ek!
    Bővebben:
    cikk (PH)
  • MasterJay
    Ja ja csak akkor mostmár csak azt nem vágom, hogy a fenébe megy az én ramom vagy ramjaim dualban
  • Russ!an
    Nekem Laptopom van Athlon64 3000+ 1Mb cache
    Nforce3 lap
    333 memo ebbe bele lehet durrantani a 400-as ramokat nem? elvileg birnija kéne nem?
  • Punkerwork
    nem mennek dual-ban mert nem tudja a dual-t.
  • Mr Manson
    ja
  • MasterJay
    Akkor ezek szerint a s754-es hiába mennek a ramok duálban akkor sem használja ki? Vagy az teljesen más?
  • Mr Manson
    memóriakezelés
    s754 single
    s939 dual
  • MasterJay
    Tudomásom szerint két foglalatos AMD64 van mi a külömbség a kettő között?