Athlon 64
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Semmi gond nincs ha valaki csak asszinkronban tud tuningolni....de majd egyszer nézze meg mennyit dob a szinkron és beújít egy A-Data 566-os modult😄D
Versenyzõ.Az eszközök elrendezése jo.Hogy mit teljesít az még a jövõ de már várom az átfogó ATI vs. nForce4 vs. via chipsetes deszkák tesztjét...
prohardware
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
lehet, hogy volt már szó róla...akkor bocs de a A64-ek hogy reagálnak az asszinkron mûködésre?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
de kozben rajottem, h a sata vezerlo a problema.
felraktam egy ATA winyot es gond nelkul megy minden (Eddig 3 gepbol 2nel OK)
Lenne egy kérdésem.
adva van egy S939 es lap ( Asus A8V) és egy 3000+ os athlon 64 provi, ami alapból 1800 on megy....
Hogyan lehetne ezt kicsit felpiszkálni???
A bios ban nem nagyon találtam semmilyen beállítási lehetõséget.
What I do, and what I listen.That defines me.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
kiváncsi leszek kibírom e addíg, bár sztem 3 év múlva már nem nagyon fog érdekelni a játék, már most is megunom a 1-2 óra folyamatos játékot, bezzeg régen egész nap nyomtam 😊)
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
mennyit kellene szerinted rádobnom a gépemre, hogy lecseréljem egy 3000+ s939-es gépre? csak alaplap és proc csere
Garanciális a cucc?
a balettpatkány
a balettpatkány
Memoria: 1 oldalas/2 oldalas
VGA: nVidia(tobb fajta)/ATI
integralt cuccok letiltva
Winupdate csomagok: nelkul/csomagokkal (SP2 csak az egyik gepen)
Driverek: CD-n kapott/Hivatalos legfrissebb (nem beta)
Tap : eredeti 300W/Kolcsonkapott 450W (esetleg a SATA es VGA miatt)
Kabelek is cserelve lettek
Hutes: gyari AMD/Valami brutalabb rez-izmos ventivel
Oprendszer : HUN SP1 Pro (Hivatalos!)/EN SP1 Pro
Otlet? Valaki?
Szoval a 32-essell problemazom.
Windows update mind megvolt, (csak SP2 nem) legfrissebb driver mindenhez.
3 egyforma konfig u.olyan es kulonbozo hibakat nyomat
A64 3000+, ASUS K8N, 521/400, 120 SATA Seagate, nV 5700 LE, Toshiba DVD olv.
Mar otodszorre teszem az oprendszert (sima 32 bites, a 64 bitest MS honlapjarol 1 eves ingyenes, nem tudtam telepiteni - kekhalal)
es mindig van valami nyugje (van amikor Norton Int.Sec nem megy fel csak hibaval, gama restartot dob, gama kifagy-TOCA menuje, eddig mentek a regi gepeken).
akkorjo ha nincs kulonbseg 3000+ es 3000+ kozott, ami nincs feltuntetve
a balettpatkány
Játékokban pl mindenhol...
Ami 60K az vszínû dobozos, ezért drágább...
ja es arrol vilagositson fel vki pls hogy ugye a 3000+ csak 2 ghz-n megy, akkor hogy veheti fel a p4-esekkel a versenyt, amik tenyleg 3ghz n kegyetgnek
Amúgy nekem bejön az alaplap, olcsó egyszerû, és minden fontosat tud amit egy mai alaplapnak tudnia kell.
A fordulatszám szabályozást illetõen is tévedtem, ugyanis mégiscsak fordulatszámszabályzós, csak erre az elején még nem figyeltem fel. Monstanában a gyári hûtõt egy-két húzósabb játéknál már hallhatóan felpörgeti, de így is 50°C alatt marad.
Az egyetlen gond a cool&quiettel volt eddig. Amint átlépi a memhasználat a 256 megát vagy lefagy, vagy újraindul a gép (2db 256megás samsung van benne) :-( De beleolvastam a prohardver vnf-250-es topikjába és az olvasottak szerint a legtöbb chaintech tulajnak a 3.0-ás biossal már nincs ilyen gondja. Valószínûleg nekem is a ramelrendezés a gond de még lusta voltam átrendezni õket. Megvagyok én most egyenlõre a cnq nélkül is, majd ha lesz egy kis idõm majd bíbelõdök vele.
Amúgy meg állítólag (és a cikk szerint is) ez a lap a legjobban tunungolhatók közt van, de én még nem próbáltam tunningolni... egy 1ghz-s pIII-ról váltottam úgyhogy nekem ez még most így is k*rva gyors... :-)
a balettpatkány
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Milyen Op. Rendszered van fent.Mert én egyszer felnyomtam a Win 64 bites op. rendszert.De nem tudtam felnyomni a daemont se az alcoholt.
Ezért visszapakoltam a SP1-et.Pedig már az összes meghajto megvan,az
alaplapi a videokari meg minden.Egyedül a virtuális meghajtoval szivok.