7005
Athlon 64
  • MasterJay
    Nekem is saját pénzből megy minden a gépembe. Nekem amikor megvették anyámék az elsőt: 1300-as duron, 128MB SDRAM meg egy Mercury alaplap. Mostmeg (lábléc).
    Ez sem valami csúcs gép, de a 32-esek között szerintem egy erős középkategória. Minden saját pénzből ment. DVD CD üzlet, szervizelés, diákmeló.
  • Punkerwork
    megvegyek AMD-t mi? :)
  • Gabesz amd64
    semmi baj!
    csak télleg figyelmesebb lehetnél másokkal szemben!
  • CUCLI
    lassan érik a kövezés Punkernak... :)
    csak vicc :D
  • Punkerwork
    akkor bocs.
  • Gabesz amd64
    jah neked ez poén?!!! akkor Én kérek elnézést!

Te is elkezdted valahol,azaz valami szutyokkal kezted.Én is elkeztem a "ronccsal",de nekem a roncs böven jó!

De a roncs előtt volt egy 750-es ami 915Mhz-en ment Athlon,Slot-os volt.És az akkor nem volt roncs mert odab@szott a haver 1100Mhz-es celeroncsának...

na mindegy nem vitázok!

És télleg szarul esett!
  • ZaJanga
    Vitázni nem fogok de neki is xarul esett ha észrevetted!
    Téma off......
  • Punkerwork
    ha nem érted a poén ne szólj bele :)
  • ZaJanga
    Tudod elszégyel7ed magad, hogy lenézed a másikat mert nincs pénze új drága cuccokra!
    A suliba is mindig kigúnyoltad a szegényebb osztálytársaidat?
    Szép!
    Gratulálok!
  • ZaJanga
  • Gabesz amd64
    Punker:ez az anyuci apuci nem rád vonatkozik csak érezd át azt amit leírtam..
  • Gabesz amd64
    az én roncsom saját pénzből lett megvéve(mint a többi cucc is mellette) nem pedig anyuci,apuci adjál pénzt mert ez kell meg az kell!

És még suliba járok nem dolgozok!
    Ha dolgoznék akkor már rég egy 3500+-os amd figyelne ott nem pedig az a roncs ahogy te mondod!

Ja és ezzel a ronccsal nagyon meg vagyok elégedve!megy minden rajt amivel eddig akartam játszani,használni! :D
  • B@dsector
  • GanXstaZoleeWrk
    sz(t)arbox
  • B@dsector
    trabant Vs Anee , hagyjátok abba srácok.
  • trabant
    Jó, mostmár nem, de eddig a winchester magosoknál igen.
  • Punker
    ezt nagyon gyorsan hagyjátok abba!
  • trabant
    LOL, pont az beszél, aki keveri s Rialto chipet az AGP-vekl? Ezexerint egy 6 éves kis buzi vagy max.
  • Punker
    Barton procija van, és még mindig jobb mint a te roncsod :)
  • Gabesz amd64
    Mért mindig a Barton-t kell előhoznod?
    elavult!
  • Anee
    teljesen másrq válaszolt mint amire akarnál...ez alapján egy 14 éves hülyegyerek vagy maxx
  • grebber
    Ez már most nem igaz.

Athlon 64 3500+ S939 San Diego 2,00 GHz 1024 KB
    Athlon 64 3700+ S939 San Diego 2,20 GHz 1024 KB

• trabant
    Az 1 MB cache miatt. S939-ben csak a 4000+ és afelettiek (lesznek) 1 megások.
  • trabant
    Hagy ne kommentáljam a hülyeségedet...úgylátszik S939+VIA lapról nem tudsz...nem baj....ez is egy hozzáállás
    Ne is kommentáld a sajátod. Gondolom fogalmad sincs mi a különbség a 939 és a 754 között.

Újabb példa mennyire vagy JÓL informált...semennyire:D...egy mai kártáynak PCI-E 4x bőven elég s az is amit az AGPport is ad
    Azért nálad még mindig jobban (ez nem nehéz :)). Azért kiváncsi lennék az AGP meg PCIE sebességének mi köze a Rialto chiphez. (Megfejtés: semmi.)

Ua. mint az előző...ilyen erővel a mobil XP-k is a világ legzsarabb cuccai voltak azért érték el azokkal a legeslegdurvább tuning eredményeket K7 szériában
    Majd gondolom tuningolsz bele mégegy magot is, meg dual channelt, meg minden mást... Ez Version szoftveres GHz tuningjának méltó párja.

Nem mindenki fater buxxájából vásárol és mint fLeSs cikkje is bizonyítja az órajel számít nem pedig a szaros dc
    Hát igen, nem mindenki onnan vásárol, ezért is gondolja meg kétszer hogy feleslegesen kidobjon-e pénzt olyasmire, amit rögtön cserélhet is le újra. Ha ennyire GHz fan vagy, vegyél prescottot, az aztán mindent üt...

ez pedig az eszed végjátékáról ad tanubizonyságot
    Vegyél vissza az arcodból nagyon gyorsan, köcsög! Úgy látom te csak mások fikázásához értesz, de nem jó embert találtál meg magadnak.
  • Gabesz amd64
    igaz,arra rá van írva minden!
  • Punker
    dobozos procit kell venni és kész :)
  • grebber
    Hát ha kérhetlek tudnál erről képet mert ha nekem kell felismerni akkor gáz van.A barton-t azt tudom milyen olyanom van azonkivül nagyon seemit:(
  • Anee
    -az 512 L2-s szerintem jobb mivel nagyobb órajelen megy
    -mind2be van SSE3
    -a proci KÓDSORÁRÓL, a felső sor utolsó 2 betűjéből
    -nem mivel te magad KELL hogy felismerd a procikat...
  • Gabesz amd64
    akkor most melyiket érdemesebb venni?

és melyik be van már az SSE3?

és honan fogom tudni,ha vásárolok egy sandiegos procit a boltban hogy az az?
    nem b@sznak át ezzel?
  • Anee
    így el tudják adni a selejtesebb gyorsabb procit...mindenképp a gyárilag nagyobb órajelűt vedd majd
  • grebber
    Nem a 3500+ Venice magos 2,20GHz és 512kb cache
    a másik 3500+ San Diego magos 2.00GHz és 1MB Cache.
  • Gabesz amd64
    csak a Cache a különbség a kettő közt?
  • grebber
    Én láma vagyok ilyen téren de akkor ez miért jó nekik hogy kiadnak ugymond gyengék procikat?
  • Anee
    hasonlísd össze mennyivel gyorsabb a 4000+ a 3800+ -nál...a ph-s tesztben
    elég minimális a különbség....na enny különséget képzelj el egy 3200+ és a mega cacheel szerelt 3500+ között is..TEHÁT
    a venice magos az órajel miatt JOBB
  • GanXstaZoleeWrk
    Érdekesek ezek az órajelek mert ezek szerint a 754es Mobil 3400+ 1 mega caches ami 2200 órajelen megy jobb lesz mint a 3500+ S939 1 mega caches 2000es?
  • grebber
    3500+ 939 1MB L2 2.0 GHz "BN" (Rev E) $270 hajaj hol lesz ez ettől az ártól!
  • Anee
    háááát....nemhiszem hogy sokkal jobb lenne mint egy 3200+...lehet jobb lett volna 3400+ -nak hívni 300-at nem ér a +512L2...mondjuk tuning eredményekre azért kiváncsi leszek
  • grebber
    Athlon 64 3500+ S939 San Diego magos 2,00 GHz 1024 KB Cache.
    Nekem ilyen kell majd :)
    Akkor ez jobban teljesit majd elméletileg a Venice magos 512cache-es 3500+-nál nem??
  • ZaJanga
    de itt vannak az új san diego-magos procik is!
    A 3500-ös elég csábító de az ára húzós lesz tuti
  • ZaJanga
    itthon nem