7005
Athlon 64
-
#2452 -
#2451 jóvan nem kezdem csak reagálok egy kicsit!mert lemaradtam ezekről a hozzászolásokról!
-
#2450 ? -
#2449 nem biztos lehet hogy titkol 1-2 dolgot pl áremelés stb :) -
#2448 Gabesz!
Ne kezd!
Végre v.mennyire csitultak a kedélyek erre Te most szítod! Ejnye!!! -
#2447 -
V Carter #2446 Hali!
Lenne egy kérésem.Ha van valaki akinek van tapasztalata vagy tud valamit a 754
foglalatos epox alaplapokról az megosztaná velem.Én úgy hallottam elég jók. -
#2445 azt akartam ezzel mondani hogy kapod keményen a hozzászolásokat.
nembiztos hogy sokat kell már melóznia az AMD-nek,lehet titkol egy-két dolgot... -
#2444 mit is? mert igazán meggyőző érv nem hangzott el, szal még sokat kell melózni az AMD-nek hogy elkezdjek gondolkozni a váltáson :) -
#2443 meló folytán már én is szívtam ASUS-szal (ahogy minden mással is) mégis egyértelmű hogy ha alaplap akkor ASUS. -
#2442 nekem meg kezdetek óta AMD-m van -
#2441 hát az Asus lappal már szenvedtem Én is!
soha többet nem veszek! -
#2440 régen melegedett ez tény!
de most azaz még a socketA-s prociknál már nem!Vessél össze egy Prescot-ot!Az kész kazán meg Paks-ot igényel -
#2439 ezek szerint S939-es gépet nem igen raktál még össze!?
mindig a s754-re térsz vissza!Ennek is van jövöje!
Mivel a s754-es tokozásba fognak majd belemenni a "szutyok" sempronok(ezek már 64bit-esek)...
na midegy!
DE ennyi erővel mondhatom azt is : Az AMD tudta előre hogy nem lesz hülyeség a s754! mivel a jövöre gondolt.És ismét a
"roncs" (ahogy Te mondod)procikat gyártó AMD jól gondolkodott mert a SocketA el akarja tüntetni 2006-os évben vagy talán előbb is mint gondolnánk!
Béke... egyelőre -
#2438 Hát punker kapja rendesen! -
#2437 pontosan! -
#2436 cöcöcö!
vegyél csak P4-et ezt szajkoztátok egész végig :DD -
#2435 nekem is majd az első 266 slot1-es cerka,utána 800-as cerka majd PIII 1000 és jött az áemdé korszak a 2500-ős lockmentes bartonnal! -
#2434 nekem forditva -
#2433 A haverom egy pc-s Rt.-nél melózik és okádnak az ASUS-tól!?Nekem nem volt még ASUS-om kivétel az első normális V3000-es VGA-m.
Majdnem A8N-SLI-t vettem de ráéreztem arra, hogy nem v.mi jó.Egy csomó panaszt olvastam róla, hogy nagyon bug-os, pedig mindig a minőségi cuccairól volt híres... -
#2432 akkor viszont a lap gecózott (sajna mostanában arra a megállapításra jutottunk hogy az ASUS Delux lapjai néha furcsa dolgokat művelnek teljesen mindegy hogy Intel vagy AMD) és akkor gar csere és kész :) -
#2431 első procim nekem is AMD volt. -
#2430 Én mindent megértek és most már értem mire fel is megy ki nálad az AMD utálat!
NEM kell szabadkoznod és megmagyaráznod mit is mondtál és mire fel indult el a vita!
Igen! A Te vadi új fejlesztésű procid valóban veri a régebbi 754-es 3000+-os procit.Alapon!!
A tesztet véve alapul kb. 15 : 21 -re.
De kijelenteni, hogy szar az elég gyerekes!
Valahogy nekem nincs kedvem bemenni az Intel topicba és fikázni a 478-as és 775-ös procikat!Miért tenném?Nekem nem kell irígykednem, hogy vettem egy konfigot mert márkahű és elfogult vagyok mégsem hoz akkora teljesítményt mint a konkurencia új terméke ezért fikázom az AMD-t de ha vitára kerül a sor "ja én a 754-esről beszéltem"
Egyszóval: NEM látom értelmét a rosszindulatú majd elharapódzó vitának!Vannak tények számok ami alapján döntsön mindenki mit vásárol, de ha rosszul dönt ne kezdjen orrvérzésig menő vitába a másik táborral!
Tehát akkor lezárva ezt az amúgy is értelmetlen nézeteltérést megkérlek arra ha van negatív véleményed az AMD-ről azt úgy tedd, hogy ne sérts vele másokat. A demokrácia nem azt jelenti, hogy barbár módon odamondunk mindent a másiknak.
THX
Egyébként két hete raktunk össze egy ua konfigot mint a tied kivéve a tápot mert chieftec-et kapott és engem nagyon lelombozott a teljesítménye!A driverek sikítoztak, hogy ez nem jó az nem jó.Az audio-t nem akarta föltelepíteni hiába állítottuk HD/AC97/majd disable és vissza...
mindegy részemről téma lezárva!
PEACE -
#2429 Sajnos az AMD asztali procikat sújtja a régmúlt, mikor: "jaj, AMD proci az túlságosan melegszik, meg fagy, stb." Akik nincsenek annyira benne a hardver dolgokban, azoknak ez maradt meg. Intelt választottak, és az persze "be is vált". Még szép, mi ne működne egy procin, ha azokat gyárilag is teszetlik???
Ez kb. olyan, mintha vki mindig VW-t vásárolna. Jó, jó persze, hogy jó, talán egy kicsit "fapados", de megbízható, ugye mert német. Eszébe sem jutna mondjuk japán autót venni, mert óckodik tőle, meg ugye a márkahűség. Ugyanakkor lehet, hogy azért a pénzért sokkal jobb japán autót lehet vásárolni...
Lehet, hogy nem a legjobb példa. Amúgy meg szeretem a német autókat. :))))
A másik a melegedés problémája: tavaly végighallgattam egy német fickót, aki az AMD-től jött egy korrekt kis előadást tartott tesztadatokkal alátámasztva. A lényeg az volt, hogy a huzalozás az AMD prociknál rézből van, az Intelnél alumíniumból. A réz jobban melegszik, de nagyobb hőt is bír ki (nagyobb a max. üzemhőmérséklete)... Ennyi. -
#2428 én csak azt az dolgot osztom hogy izlések és pofonok. -
#2427 lehet igazad van és tényleg azért van Intelem mert meló közben túl sok AMD-t látok :) -
#2426 megérthetö...
3-4 évig dolgoztam olyan cégnél, ahol Intel gépeket nyomtunk. Épitettük, szereltük, teszteltük, használtuk stb.... ennek ellenére otthon AMD konfigom volt, és van is. Otthonra nekem nagyon bevált,és böven jó mindenre. Ennyi...
Szerverek amikkel dolgozom, dolgozok (van pár) viszont Intelesek. De gondolkodom egy 64bites AMD szerveren - nagyon erősen! -
#2425 bizonyos szinten igazatok van én jobban hiszek a személyes benyomásaimnak és tapasztalataimnak mint pár teszt eredménynek, ehez társul még 1 jó adag elfogultság amit az elmúlt 8 éves Inteles tapasztalatai alapoztak meg nálam, nekem bevált úgyhogy nem változtatok rajta. -
#2424 1 dolgot elfelejtesz, ti azon rágtatok be hogy azt mondtam a 754 szutyok, és az alapján az 5-6 754-es konfig alapján amit az elmúlt 1,5 hónapban összeraktunk itt én úgy gondolom hogy az én Inteles erőművem jobb, igazából 2 dolgon változtatnék rajta még 1 giga ram kell + egy ATI kártya amikre nem volt pénzem de amint ezt kifizettem (vagyis eladtam a régi cuccaim) azokat is megoldom. igazából még a bankhiteles 200k-s Barton konfig is jobban meggyőzőtt mint bármelyik 754-es. -
#2423 Pc tuning #20731
"3DMark05 3724
mem olvasás 5771
mem írás 2186
mem késleltetés 98,9 Ns"
Ez tényleg "jól" lealázza az AMD-t!
-
#2422 tuning topic-ban kiírtam az everest eredményt. -
#2421 NF8 ról nem sok jót hallottam az AN8 inkább de az 939-es nf4-es -
#2420 De továbbra is :
PEACE -
#2419 Ööö ilyen konfigod van és nem látod AMD konfig értelmét?
Amennyibe ez került egy sokkal gyorsabb jobb cuccot rakhattál volna össze AMD-be!
Az everest memtest eredményeid? :-)))) Kb:5500/2600/46
Na jó nem b@sztatlak!Viszont látod a fanatizmusod a pénztálcád és a teljesítmény kárára ment!
Szopás a 775 és csak a fanatikusok veszik aztán meg bosszankodnak!! -
#2418 ez volt a vevő spec kérése ő akarta szívjon ő vele. -
#2417 nem tetszett az MSI cucc :) -
mEkLaU #2416 Nemrossz nemrossz, akkor továbbra is átlag fölötti géped lesz:)
Összel sztem nekem is X2-esem lesz 1+1Mb cache-el remélhetöleg. -
#2415 Valami ilyesmire gondolok + ATi R520 -
mEkLaU #2414 ABit Nf8 kuka...semmiképpen ne..754-böl DFI 250gb lapját kizárolad -
mEkLaU #2413 Ennél nem tudtál összerakni jobb AMD-s konfigot?
MSI Neo4 Platinum
3000+
2x A-Data 600 512
Ez már igy jobban röpitené a szekeret!Mégis milyen AMD konfigot raktál eddig akkor
össze ami ezt nem verné el?:)