7005
Athlon 64
-
#2492 Akkor memtest86 -al ne húzd az időt, rögtön mehet a SuperPI, esetleg Prime95 ha van időd. Google -ban keress rá ezekre, könnyen letölthetők.
Szükséged lesz még SpeedFan -ra is, hogy követni tudd a hőmérsékleteket. -
#2491 DDR 500MHz Kingmax van, birnia kell -
#2490 Mit hogy?
FSB -t növeled 250 -re. Szorzó marad 9X.
HT szorzó legyen 3X.
Először memtesztelnék (memtest86), hogy memóriák bírják-e. Ha hibátlanul lemegy, akkor jöhet a SuperPI teszt, ha az is lemegy hibátlanul akkor mehetsz följebb FSB -vel amíg nem hibázik. Ha hibázik a CPU/ram emelj feszt, és próbáld úgy.
El lehet játszadozni ezzel akár egy napot is, de ha egyzser megtaláltad a megfelelő frekit évekig mehet azon. -
#2489 és azt hogy? -
#2488 Hát próbáld ki kell-e...Ha SuperPI hibázik 2200 on alapfeszen akkor kell adni plusz feszt...ennyi... -
#2487 Hali!
Kérdés csak annyi lenne, hogy:
Van egy AMD64 3000+ S939 (1800Mhz) - 2000Mhz siman megy (9x222), ha 2200ra akarom emelni kell adnom plusz feszt is? Mellette KingMax hardcore ramok dolgoznak! -
#2486 Attól függ milyen a régi hűtőd...Így látatlanban elég nehéz kitalálni a típusát... amúgy nem valószínű... -
rriicchhiiee #2485 Hali!
Szeretném az alaplapom meg a procim kicserélni és az volna a kérdésem, hogy eddig volt egy AMD 3000+ XP procim és most egy AMD64 3000+-ost veszek.....A régi hűtöm jó a 64-bites procira??? -
#2484 biztos facca cucc lesz! :) -
trabant #2483 Hát igen, aki most vett s754-et, az integethet ennek is. :) -
#2482 #2453 ez pl miért nem a témába vág? na mindegy látom rossz napod van és kötekedni akarsz mindneképp. -
#2481 Nem hiszem, hogy kötekedek de ha elolvasod a topic címét majd elolvasod visszamenőleg a hozzászólásokat a témával foglalkozót nem nagyon találsz.Az ilyen dolgokra van külön topic nem?!
Na akkor benézek az iNtL tyopicba mer ott úgy is "pezseg" az élet annyi fan van... -
#2480 asszem én is el tudnik 1-2 milát költeni pc-re -
#2479 gondolom Te is vennél egyből valamit ha megnyernéd a lottót!
Én futnák egyből a boltba és 2*Px400 Ultrát vennék az biztos meg a többi fullos cuccokat..le se merem írni -
#2478 téged komolyan zavar hogy elpoénkodtunk? az egész azzal kezdődött hogy ki mit vegyen a másiknak ha nyer a lottón, szal nem értem miért kell mindig kötekedned. -
#2477 nem értem!
ezek a hozzászólások olyan gyerekesek : "ha megnyerem a lottót, bezúzatom az összes AMD procit :)"
Kb mint az amikor két ovodás veszekszik és amikor a másik már nem tudja űberelni azt mondja: "az én apukám úgy is erősebb mint a tiéd..."
Asszem ebbe a tyopikba mostanába nem fogok járni mert ez már kimeríti a off topic fogalmát bőven!
Na további sok okos hozzászólást.....
peace -
#2476 23 -
#2475 Irígységből?Vagy félelemből mert JOBB ?Ha-Ha
Megkérdez7em hány éves vagy?Csak kérdés! -
#2474 jah mint az összes intel! -
#2473 celeron inkább uzleti célra jó... arra viszont egész jó!
irodai pc. sok ilyen van nálunk is,de még mennyi -
#2472 hát ennyit a celeroncsról! -
#2471 intel/amd storry: Van egy KD7-es Abitom, amibe veleraktam 1 2000-es v. 2200-es semptront. Mindegy, azt amelyik alapórajele 1500Mhz. Kd7-s nek nincs olyan biosa (abit oldalon se) ami megeszi a semptront, így 1390Hhz-n megy (lassabban mint alapból). Haveromtól vettem egy Gef4-et, s beleraktam a gépbe 512 RAM-mal. A srácnak is 512 ramja volt egy 2Ghz-s Cerkával 2.8-ra húzva. ... 3dmarkban több mint 1000 pontot vertem rá... -
#2470 menjünk zúzni mind, bár nekem van ez is - az is -
#2469 természetesen! majd szolók ha megyek :D -
#2468 csá -
#2467 hi all -
#2466 semmi semmi... (markomba)
segithetek Intelt zuzni? -
#2465 markoba?
what is this? -
#2464 Én meg a markoba nevetek... !
-
#2463 kevés lesz rá az a pénz...
Én meg gyorsan veszek egyet és eldugom!azt az egy példányt ami megmaradt Én meg továbbfejlesztgettem...
milliomos leszek azt Én meg az Intelt zuzatom be -
#2462 ha megnyerem a lottót, bezúzatom az összes AMD procit :) -
#2461 nekem is jó lenne már egy TFT! -
#2460 ha megnyerem a lottot simán!
De ha Te nyered meg akkor nekem X2-t veszel!
oké? -
#2459 ilyen árából inkább vennék egy szép nagy TFT-t. -
#2458 adsz rá pénzt? -
#2457 hát jah!
nem váltasz erre: Pentium Extreme Edition 840?
Meg egy ilyenre:
jó lenne mi?
befejeztem mert ez AMD topic...megdobálnak engem is már -
#2456 nekem kicsinek tűnik, a Zalman cucc 2x akkora mondjuk az réz :) -
#2455 elgondolkodtató!
hát ha belegondolunk hogy a legnagyob Athlon X2 4800+-os akkor mért ne lehetne...
De kitudja?! -
#2454 végre valahára az AMD bejelentette hivatalosan a kétmagos prociait!
Az Opteronokat júniusban követi az új Athlon 64 X2 család.
"A 90 nm-es technológiával készített, mintegy 233 millió tranzisztort tartalmazó erőművek Socket 939 foglalatban kaphatnak helyet, s további jó hír az ilyen alaplapok tulajdonosainak, hogy mivel az áramellátó rendszer sem változott, egy BIOS-frissítéssel megúszhatják a váltást."
hála jó égnek csak egy Bios frisités!
bövebben itt olvashattok. -
#2453 AC Freezer64 hűtőn szerintetek igaz az 5000+ -os jelölés? :)