137
ISS 3. Milyen?
-
vrob7173 #96 Breki33 milyen gamepaddel jatszod. Nekem 8 gombos van es sajnos nem tudom megszakitani az animaciokat. -
#95 nem a megszokott enter esc gombokra muxik a jatek
mivel konzolos átirat igy más gombokkal lehet ki és belépkedni
Amugy egyre jobban tetszik
tegnap megnyertem ott easy-n az europa bajnokságot
és olyan gólokat lőttem
sztem csak a béák fikázták le öt perc után
a felbontásos dologban reménykedek egy patch-ben es akkor eléggé veri a Fifa-t.... -
vrob7173 #94 Miert van az ha gamepad-del jatszom nem reagal a billentyuzet. Nem tudom megszakitani az animaciokat es kilepni a replay utan, mert nem reagal az Enter gombra, habar szepen kiirja Enter-Cancel. -
#93 köszi leszedtem, de nem értem miért szidjátok szerintem egész jó
bár mig bekonfiguráltam a billentyuzetet az nem volt semmi.
Viszont nem értem hogy kell lőni nekem mindig fölé vagy mellé megy -
[HUN]T-Rex #92 A Warezcenterhez? mai jelszó: start (legalábbis most reggel 1 órája még az volt, persze azóta lehet, hogy megváltozott) -
#91 tud valaki mai jelszot? :-) -
vrob7173 #90 Szerintem játszhatóságban messzi veri a Fifa-t. A grafikai viszont tenyleg lehetne sokkal jobb. -
dzseni #89 szerintem futni fog -
#87 Mondtam en ugyi , hogy egy nagy rakas szarhalmaz az egesz.
2003ban kiadni ugy egy jatekot, 2 CDn hogy 640*480 a felbontas es nem lehet allitani.
Ezt mar 8 eve a Nascar is tudta, es ott legalabb lehetett allitani a billentyuzet konfigot.
2CDt pazarolni egy ilyen fosra te uristen. -
#86 oké de mi a mai jelszó? :-) -
#85 teháta játékidő kb fél perc se vot utoljára a top gun és az empire of magic érte el ezt a gyalázatos szintet -
#84 úgy hogy betöltött eleve gyanús vot hogy az optionsba nem lehet állítani semmit a elbontáson részletességen ilyesmin sem a controlsnál aztán jóvan vmi matchet gyorsan benyomattam amikó megláttam azt a szar grafikát azt hittem hátra esek a széken jóvan passzoltam egyet az X gombbal de annira béna volt hogy nem is bírtam tovább uninstall -
[HUN]T-Rex #83 akkor így próbáld: warezcenter.cjb.hu vagy warezcenter.warez.hu aztán klikk a free részre utána írd be a jelszónak: winning és kész. a .zip és .ZIP különbséget ne felejtsd el. -
M.A.D. #82 Hattrick. :) Online focimanager. Nem hinném, hogy nem ismered. -
#81 miaza HT? -
#80 namostmegbejon, de csak ennyi van itt:
1 comment
alul meg egy banner -
#79 most fent vagy?
A lap nem jeleníthető meg. -
M.A.D. #78 Breki, ritkábban vagyok, igaz.
Amúgy Defektes nicken vagyok ott.:))) Meg a HT-n is. -
[HUN]T-Rex #77 iss 3 rip: http://warezcenter.cjb.hu/free.html , mai jelszó: winning, majd a letöltésnél vigyázz a linkek .zip -re mutatnak át kell írni .ZIP -re. -
#76 atnyomhatom de nem bonyolult leszedni
ket kb 160 kbytos file
amugy mostanában nem, látlak ott
de engem továbbra is a rip érdekelne -
M.A.D. #75 DC-n átnyomhatnád majd.:) -
M.A.D. #74 :)))) Mondom én.
Amúgy, jól szétoffoljuk szegény KONAMIs gamma topicját.:) -
#73 hát szerintem az 1.7 ini-je és az uj samot aicpu-jával nagyon szuper kis mix :-) -
M.A.D. #72 Mégiscsak le kéne töltenem ismét a FIFAt.:)
Brekkencs meg felvilágosít az uj peccsekről (gameplay).
-
#71 mi a rip pontos neve?
amugy nem lehet valahogy megbuheralni, hogy mas felbontásban menjen?
A Fifa-nal is volt ilyen amugy megoldottuk
Amugy nem tudom hogy lehet a Fifa-t mergunni az uj gameplay-el mix) pl nagyon jo -
#70 Hát ez elég gyenge átirat lett. Anyira nem szörnyü de szvsz csak a rip-el érdemes foglalkozni mert az hamar leér:) 2 cd-t nem ér meg. De aki megunta a fifat az el tud vele szöszölni ha megszokja az irányitást. -
#68 pfff ronda, emellett nálam úgy fut, mint egy lassított felvétel:((((( -
#67 Hú milyen zenét kapott a telepítő:) -
#66 wintöltőkével én is:( -
#65 Én regettel próbáltam, de sajna nemtom hogy kéne megetetni vele, úgyhogy egyenként kell hogy szedjem:( -
#64 Getrignak nem tetszett win töltőke szedi:) -
#63 Nekem így jó. Már a 4.-et szedem -
#62 Nekem ugy se jön megáll 100%-nál. -
#61 ja.. nagy ZIP-et kell beírni. így már jön:) -
#60 wco-ról szeded? Mert nekem onnan nem akar jönni. -
#59 Na töltöm a ripet:) Így nem baszok el rá annyi időt ha tényleg olyan szar a konverzió mint egyesek állitják. -
#58 Akkor honnan veszed hogy szar? Fél perc alatt be se töltödik a game:) -
#57 nálam rekordot döntött a progi miszerint fél percet se jácottam vele -
neménvoltam #56 A rippet hol lehet letölteni?
Egyébként miért nem megy a cjb? -
#55 Hat ez katasztrofa.
640*480 pixel rengeteg.
Konzolos szar atirat ahol meg a billentyuket se lehet atirni es mindez tobb CDn.
Vicc a rosszabbik fajtabol, foleg ugy hogy a RIP 140MB.
Hamar torlesre kerul mindenkinel szvsz , mert ez meg a Fifa 98nak se mehet a kozelebe.