Internation Superstar Soccer 3
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha felbontást feljebb lehetne állitani ,nem lenne ez olyan rossz. így persze iszonyú csúnya.
2 szoval jellemezheto:rakás kaki
húzd ki a joy-t és menni fog bill.rõl is
Hi!
Srácok, kellene az 1es cd 46-os fileja, mert sajnos crc-s. Ha vki átdobná nekem, akkor nyomjon 1 mailt.
Elõre is köszi
Srácok, kellene az 1es cd 46-os fileja, mert sajnos crc-s. Ha vki átdobná nekem, akkor nyomjon 1 mailt.
Elõre is köszi
Én azért leszedem.elsõ 2részével ps-n anyit nyomtam, hogy az már kóros. Mindenben alázta a Fifat.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
ezt mioböl gondolod?
de jok szerintem csak meglenne már a game
Ez elsö kép kicsir matrixos nem?

linket??? itt vagyok én. elég link vagyok. mondták már.😊
én még nem láttam egyik iss-gamet sem, mint irtam csak képet,de már nagyon várom hogy meg legyen!nem tudjátok lesz rajta multi?
A fifát nem lehet az iss3-hoz hasonlítani. Ez egy focis játék a fifa meg erre akar hasonlítani de nem megy neki. Mindíg jobb volt az aktuális iss mint a fifa. Nekem n64-en volt meg de már akkor is alázta a fifa98-at. Az iss nem annyit fejlõdik egy évben hogy kicsivel jobb lesz a grafika.
V9ykn8_TZL0
hm... a fifanak vetélytársa
ez igy van szerintem is jo ez a "versengés" nekünk pc-sekenek mert edig nem nagyon volt a fifa vetélytárs
én képeket láttam róla meg hireket olvastam, ha PC-n is megveri a FIFA-t akkor az EA- összeszedheti magát...
Ma jött ki a játék. Állítólag PS-n veri a fifákat. Milyen lett a pc-s verzió, kipróbálta már valaki?
← ElőzőOldal 3 / 3