137
ISS 3. Milyen?
-
M.A.D. #54 Ebből látszik, hogy konzol.
Ki kell mondani. PC-re, szebb és userbarátabb progokat írnak.:)
Lehet utálni.
-
#53 ez vmi vicc ... -
Coco #52 http://warezcenter.cjb.hu -
#51 de többet nem... -
#50 láttam mar jo grafikaval elátott szar jatekot meg forditva.egy probat talán megér. -
#49 Ezek a képek nagyon gyengék, olyan Fifa 98 talán! -
#48 asszem nálam marad a fifa... -
#47 fúj!!! ezdeszarul néz ki:((( -
#46 köszi -
#45 http://gamesradar.msn.co.uk/news/default.asp?subsectionid=161&articleid=64890&pagetype=2 itt vannak pcs képek. -
#44 Én screenshot nélkül is tölteném csak nem tudom honnan :/ -
#43 screenshotot!!!anélkul nem kezdem el tolteni.légszilégyszi! -
#42 screenshotok=screenshotot -
#41 könyörgöm, aki tud, az nyomjon be egy pár screenshotok, hogy tudjam kb mire számítsak -
#38 mi az hogy nem lehet állitani a felbontast???ronda szar?megéri letolteni? -
dzseni #37 szerintem legjobb a hálók mozgása. a fifában is szivesen látnám. :) csak a felbontás -
#36 akinek, +van a játék, nyomjon már be ide pár screenshotot, ha tud, kösz -
#35 Az volt meg nekem is. Azóta se láttam jobb focis gammát mivel azóta pc-m van és csak fifát nyomtam:) -
#34 asszem ennek a játéknak valamelyik elődje volt az amit vagy 4éve játszottam nintendo64-en ISTEN KIRÁLY VOLT ! valami "giga" lövő kombináció volt benne, amivel lehetett 30-40méterről is gólt varrni :) -
#33 Na úgyis szar a game ughogy ne rejtegessétek a linket. Lökjétek honnan tudom lekaparni:) -
dzseni #31 ha felbontást feljebb lehetne állitani ,nem lenne ez olyan rossz. így persze iszonyú csúnya.
-
fucko #30 2 szoval jellemezheto:rakás kaki -
dzseni #29 húzd ki a joy-t és menni fog bill.ről is
-
Cepheus #27 Hi!
Srácok, kellene az 1es cd 46-os fileja, mert sajnos crc-s. Ha vki átdobná nekem, akkor nyomjon 1 mailt.
Előre is köszi -
#26 Én azért leszedem.első 2részével ps-n anyit nyomtam, hogy az már kóros. Mindenben alázta a Fifat. -
#25 Fix a felbontás, ne is reménykedjetek abban, hogy jó ez a játék. -
#23 benne van a játék nevében: International Superstar Soccer 3 -
#21 nem tudom, csak +érzés -
Morfeo #20 ezt mioböl gondolod? -
#19 de szerintem bukta lesz a játék... -
Morfeo #18 de jok szerintem csak meglenne már a game -
#17 ezt találtam... -
Morfeo #16 Ez elsö kép kicsir matrixos nem? -
#15 és még 2:
-
#14 itt egy két a ps2-es verzióból:
-
M.A.D. #13 linket??? itt vagyok én. elég link vagyok. mondták már.:) -
Morfeo #11 én még nem láttam egyik iss-gamet sem, mint irtam csak képet,de már nagyon várom hogy meg legyen!nem tudjátok lesz rajta multi? -
#10 A fifát nem lehet az iss3-hoz hasonlítani. Ez egy focis játék a fifa meg erre akar hasonlítani de nem megy neki. Mindíg jobb volt az aktuális iss mint a fifa. Nekem n64-en volt meg de már akkor is alázta a fifa98-at. Az iss nem annyit fejlődik egy évben hogy kicsivel jobb lesz a grafika. -
Morfeo #9 hm... a fifanak vetélytársa -
Morfeo #8 ez igy van szerintem is jo ez a "versengés" nekünk pc-sekenek mert edig nem nagyon volt a fifa vetélytárs