10753
Bajnokok Ligája
-
tutiman #7065 Na az a két piros engem is blokkolt:) -
#7064 Gyerekek mi ez a provokáció Real részről? Nem teljesen értem. :D -
#7063 mai tv-s meccsek:
18.30 Szpartak Moszkva-Marseille - Digisport
20.45 Ajax-Real Madrid - Tv2
20.45 Auxerre-Milan - Digisport
Bajnokok Ligája streamek mára : -> meccs streamek topik -
#7062 ezek után lehet :D -
#7061 inkább részeg :D elég csúnya este volt -
#7060 szánalomházi:D -
#7059 Maicon is a b keret tagja?
-
#7058 kifogások mindig vannak :) -
#7057 igen, de b kerettel :((((((( -
#7056 jólvan már. a világ legjobb csapata is kikapott az angol 5.től -
SzocsA #7055 Xet tettem!!!!!!! -
#7054 már 2:2 szóval befejeztem
neked meg k.a _DAS_ -
#7053 be is fejezheted faszkalap...:D -
#7052 na a reklám margit kikap a milantól geci .:DAS:SDA:A
-
#7051 Milan-RM az inkább :D de annyira nem szar...csak a Milan játékosai kurva gecik...rugdosódnak folyton....Pippo is a semmiből fellöki Alonsot és neki áll feljebb...:D -
SzocsA #7050 RM- M színvonal -
karajjj #7049 pedig otthon igen nehezen nyertek egy kínkeserves góllal :D -
#7048 Marseille nem szarozik...mát 6-0-ra megy...:D -
IXEMGabeo #7047 Mourinho hiánya érződik:D ahogy a Fiorentínánál Prandelli hiánya a Wolfsburgnál Magath hiánya...szval ezek ilyen nagy edzők nagy primitíven fogalmazva xD -
#7046 nagy raga benítez....ő majd megcsinájja...:D -
#7045 az Inter teljesen szétesett. híg fos lett lett a csapat. nincs sem összhang, sem normális egyéni teljesítmény
pl. Sneijder is milyen már. mint aki még nem látott labdát!
elhitte az egész csapat, hogy ők aztán annyira jók, hogy elég, ha felmennek a pályára. remélem helyreteszik a dolgokat a fejekben, szeretem ha sok jó csapat van európában -
#7044 BL streamek mára
tegnap a Twente és a Spurs győzelme elég meglepő volt. -
#7043 buktam a kazany, barca, bremen, mu meccsek végeredményét... igaz nem tipp-mix hanem iwiw játék, de hát ez az első alkalom mikor egész jól állnék :D Ha most is bent maradok az első 5000-ben akkor nem fog zavarni :D -
karajjj #7042 a lyon majdnem egyenlített 4:0-ról :D -
#7041 na a "világ legjobb csapata " -
#7040 Bale nem gyengén odabasz :o -
#7039 streamek mára -
#7038 jó meccset kapott :) -
#7037 Tottenham-Inter meccset Kassai vezeti -
IXEMGabeo #7036 ok -
karajjj #7035 ja tényleg, Drenthe-szindrómában szenved :D -
#7034 igen...kezdetben balbekk volt, de annyira tud védekezni mint drenthe....szélsőként viszont fenomenális....tud a srác :D -
#7033 kb 2 szezon óta nem játszott védekező poszton, és én nem csak a BL-ben figyelem őt, hanem mióta Spursös. -
IXEMGabeo #7032 érdekes h a Southamptonból anno balhátvéd címszóval adták el a FIFA-ba is balhátvéd...sosem értettem ezeket a posztokat miként változnak...Bale nálam balhátvéd az egy más kérdés, hogy mára már tud előrébb szélsőként is játszani -
#7031 de amikor kommentátor azt mondta h cordobát simán ott hagyja nagyon nevettem :D -
#7030 ez minden szép és jó sztem is fasza Bale csak kár,h nem balhátvéd, hanem klasszik balszélső már másfél éve:) Assou-Ekotto a Spurs Balhátvédje. -
#7029 hát BL-ben vélhetően nem volt :)
amúgy Assuo-Ekkoto volt a balhátvéd, most szélsőt játszott. de durva, hogy lefutotta pl. Zanettit, akit elég nehézkes a kora ellenére is -
#7028 szokásos inter forma leülnek mikor már megvan a meccs
de ha inter nem áll le akkor lőttek volna még párat
na mind1 ez egy jel h felejtsék el ezt a leülős játékot
bale-t meg el kell hozni nagyon gyorsan :D -
IXEMGabeo #7027 Giggsnek ezekszerint nem volt mesterhármasa sose?:O ezen ledöbbentem h Bale az 1. walesi akinek sikerült -
IXEMGabeo #7026 ja azért hiába vette az Inter lazára innen 3 gólt szerezni le a kalappal nem sok csapat csinálta volna ezt meg...főleg egy balhátvéd 2x csináljon egy szólót és gyak. 3x megetette a védelmet:D:D