Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pepének a nyomában sincs, ha őt rúgják úgy térden, mint ahogy ő tette vmelyik atleti játékossal a meccsen, kövezzetek meg nemtom kivolt az, akk kb felállítatott volna magának egy ambuláns műtőt a pályán azonnal <#idiota>, ja egy idézet " Pepe és Carrasco akadtak össze egy ígéretes Atléti-kontra végén. A belga lehúzott egy kisebb lángost Pepének, aki erre úgy csinált, mintha egy hangversenyzongora esett volna rá a negyedikről. Megy tovább a játék." <#taps>

Visca El Barça!

Rudee
Ott nagy lesz a verseny, Busquets komoly ellenfél 😉

Szar Bayern, szar Bayern :)

Jim Morrison
nem beszélve pepe díjáról :c

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rudee
És az edzéseket is azért hagyta ki jópárszor, mert ment bevásárolni.

Ne aggódj, az év végi életmûdíjat úgyis megkapja, az már nem a sportról szól.

Jim Morrison
<#lama>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Fizikálisan nagyon kikészültünk a végére, de ebben nincs semmi meglepő” – mondta Zizou, majd hozzátette, Ronaldo nem volt sérült a meccsen. „Keményen harcolt, sokat futott, és folyamatosan biztatta a társait. Végig pozitív volt, nagy szerepe van a győzelmünkben” – bizonyította be Zidane, hogy igazi politikussá is vált, hiszen Ronaldo gyakorlatilag észrevehetetlen volt a fináléban....Kurvára nem volt sérült, meg miben is tett le többet, mint Messi??? Több gólt rúgott, 11-esekből :p Messi fél ősszel nem játszott ennyi

Visca El Barça!

Rudee
Ez pont ide való, csak gratulálni lehet a posthoz is. Fórumokon általában inkább az emberek saját véleménye a lényeg.
Zolikának meg szar lehet az elmúlt idôszak, a finnek se lettek világbajnokok. Sebaj, jövôre szurkolhat a Leicesternek 😄

Rudee
A BL-t mindig kötelezô a világ legjobb csapatának nyernie? Apropó... Van olyan egyáltalán? Mi alapján döntik el melyik is az? Aktuális forma alapján se lehet ezt mondani. De magyarázkodásnak pont jó a szöveg.
A sorsolás pedig? Nézzük, mi volt az elmúlt pár évben:
2007/08
Chelsea: Olympiakos, Fener
Barcelona: Schalke, Celtic

2009/10
Barcelona: Stuttgart
Bayern: Fiorentina

2010/11
Chelsea: FCK
Man. Utd.: Marseille

2011/12
Bayern: Basel, Marseille
Chelsea: Benfica
Barcelona: Leverkusen

2012/13
Dortmund: Málaga
Juventus: Celtic
R. Madrid: APOEL

2013/14
Man. Utd.: Olympiakos

A Barca az utóbbi két kiírásban is játszott a City-vel, aki napjainkra az anti-madridisták fejében csak egy kiscsapat.

Bele kell törôdni, hogy amíg nem egy és nem két nevesebb együttes nem képes még a bajnokságában sem odaérni a dobogóra (sôt, lassan néhány már az európai focitérképrôl is eltûnik), addig a mezôny erôsen változatos lesz. Mindegyiknek ellenfél kell, ezért sorsolnak. Milyen lenne, ha szavazásra bocsájtanák, hogy a szurkolók milyen párosítást szeretnének látni.

LasDen
"Próbálok sportszerű lenni de ne haragudjatok nem tudok. Ezt nem érdemeltétek meg férgek bocs. Bravó a lesgólhoz. Aki felhúzta a real mezt haljon szörnyet. Nem tudjátok mit érzek. Gyűlölöm a a real madridot. Rohadjatok meg."
Ganxsta Zolee

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Lehetett volna könnyebb is, csak a Milan-t idén sem kaphattuk ellenfélül 😊

szucsy89
utóbbi pár év leggyengébb BL döntője volt, a Real meg valami hihetetlen makker csapat, ha az egész BL útjukat nézem főleg

Én őszintén örülök a real madrid sikerének, mert ez azt is jelenti, hogy Zidane-al szerződést hosszabbítanak és évekig nem fog nyerni semmit a real. Zseniális játékos volt, de szerintem borzasztó edző. Úgy állt ott végig a pálya szélén, mintha csak azért szurkolna a saját csapatának, mert kötelező.

bakkerman
2001 óta nézek minden BL döntőt, de az ideit már akkor eldöntöttem hogy kihagyom amikor meglett a párositás. Látom jól döntöttem,hogy inkább filmet néztem,bár meglepett hogy tizenegyesig jutottak,én 2-0-ás Real győzelemre tippeltem. Jövőre hátha nem jut be valamelyik csapat és ismét megnézhetem a futballvilág legnagyobb eseményét.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

6unn3r
A bíró jól vezette a meccset, a partjelzők hibája pedig mindig benne van a meccsben. Ráadásul a gól előtti szituáció abból a szempontból is nehéz volt, hogy sokan betömörültek a kapu elé. Partjelző legyen a talpán, aki ezeket mindig jól látja és jó ítéletet hoz. Nem tartom hatalmas bírói hibának. Az Atleticonak is ugyanannyi esélye volt gólt szerezni, de nem éltek vele. Kihagytak egy büntetőt rendes játékidőben, majd a meccs végén találtak egy gólt. Nagyobb ziccerei még így is a Realnak voltak. Ettől függetlenül rossz meccs volt, élvezhetetlen volt, pedig az első negyed óra irama és stílusa jobbat ígért. De az Atletico ezt a BL-t semmivel nem akarta jobban megnyerni, mint anno két éve. Nem a legjobb BL szezon volt, nem volt olyan csapat, akire azt lehetett volna mondani, hogy végig egyenletes formát nyújtott és igazán megérdemelték volna a döntőt vagy a címet. Talán a Bayern többet érdemelt volna, de ők is hibáztak. A Barcáról ősszel azt hittem ismét behúzza a BL-t is, de nagyon megrogytak tavasszal. Lásd még a biztos bajnoki előnyt is majdnem elkótyavetyélték.
A Real Madrid meg nehogy már bocsánatot kérjen, amiért élni mert a lehetőséggel és egy nem túl meggyőző szezon után behúzta a BL-t.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Ejjh 5 perc telt el a meccsből és bealudtam, de ahogy olvasom nem maradtam le olyan sok mindenről. 😄
Gratula a Reálnak.

★★★★★

Gratulálok a világ legjobb csapatának, hogy a világ legjobb edzőjével és a világ legjobb bírójával sikerült behúzni a bl-t. Éljen soká perez és Zidane! Remélem, hogy még sokáig igazgatják ezt a rendkívül szimpatikus klubot.

termeszetesen edzokent mondom, hogy "semmit" nem bizonyitott...jatekoskent boven pedig sose birtam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mar 2 eve is haborogtam, de a tegnap esti meccs mindennek a teteje volt😄DD

jobb, ha hallgatnak a Realosok...egy budos szavuk nem lehet...kicsit nekem hasonlo ez az eset a 2012-es Chelsea meneteleshez...ugyanis ez a Real Madrid nem a vilag legjobb csapata...a sorsolas, a szerencse az UEFA mindenki mellettuk all...Meg Zidane semmit nem bizonyitott...egyesek mai napig Guardiolat szidjak, hogy a szuper Barcaval konnyu nyerni...megtette a Bayernnel is ugyan a BL nem sikerult neki, de eleget tett a Barcaert, hogy elismerjek a legnagyobbak kozott...Zidane ki tudja lehet ugyanugy el fog tunni, mint Di Canio...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

persze valahol visszanyalt a fagyi, mert az atleti nem is egy szabálytalan góllal jutott el a döntőig egyáltalán... de tényleg most már ezért kéne a videó spori, azt akk nem menne a trollkodás, bár akk is 😄
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.05.29. 00:03:23

Visca El Barça!

LasDen
Ezt nem ejtette most el Ramos, de majd a buszon....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Nyilván minden meg volt tervezve. Kétszer is átbeszélték.

LasDen
felejtsük már ezt el. Az angol bajnokság is ugyanúgy tele van faszfejekkel, mint a többi....

Rockynhooo
Angol bíró nem kicsit nevette ki, nem ilyen bohócokhoz szokott.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
videó bíró van, lesbíró nincs még...

UUUU
Szánalom, hogy még mindig nem vezették be a videó bírót és ugy nyerhet el egy csapat egy ilyen trófeát, hogy szabályos gólt képtelen volt rúgni a mérkőzésen, és hogy kisorsolták neki a legkönnyebb csapatokat, hogy a döntőbe kerülhessen olyan ágon, emleyet még talán egy tucatrangú csapat is teljesíthetett volna..

Rudee
És Zidane is tudta, hogy az lesz a döntô lövés? Csak mert a leadott sorrend nem variálható.

Jim Morrison
Tudtam hogy ronaldo lesz az otodik, mert akkor o lesz a kiraly...

LasDen
de nem az a két gól döntött a végén...

bár utálom a z atletit, de az egyetlen szabályos gólt ők rúgták....

Visca El Barça!

Rudee
Ô legalább nem nyilatkozik marhaságokat és inkább foglalkozik a dolgával 😉

LasDen
Pepe legalább egy jó játékos a fetrengéseitől függetlenül. Böde meg a birkózáson túl mást nem tud felmutatni....

Ha Pepe ennyit fog fetrengeni az EB-n is, Böde kib*ssza a stadionból.

Rudee
Az a senki ismét sérülten játszott. Lesszi idén egészségesen se mutatott többet 😄

LasDen
ugyanilyen szar 😄

Rudee
Egy Inter-Milan biztos jobb lett volna 😄

Azért volt egy les gól, meg egy 16 oson belüli kezezés......
LasDen
biztos

Griesman újra rúgni fog?
LasDen
10-ből 9 tizit berúg... de most a 10.

Jim Morrison
Valamiert atleti gyozelmet erzek. Ronaldora kivancsi leszek...most rug e golt

ez a pepe ez egy überszánalomhalivudiviccesbohóc 😄

Visca El Barça!

Jim Morrison
Nyelves jelenetnel azt hittem jon a piros.

limperatore
ez a pepe igazi ferfi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasDen
2 éve az AtMa fáradt el a hosszabbításra, most a Real....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.28. 23:08:05

simán 😄 na jó csak poén volt 😄 😄 😄
Utoljára szerkesztette: bodajoci, 2016.05.28. 22:58:30

Visca El Barça!

LasDen
igazad van. szopjuk helyette a tiédet.... 😮OOOOOO

Jim Morrison
Szalai 2 :c

vicc, h megint sokáig egy téves bírói ítélet döntött, de pepe alakítása volt a legnagyobb vicc, v inkább szánalom, de az az ember mindig is az volt...Ronaldo is egy senki megint egy döntőn, az uefa is elmehet a picsába, mert kb a legjobb nyolc óta nem volt meccs, amin ne lett volna meccset eldöntő téves ítélet, de azé még mindig a bírók faszát kell szopni :p

Visca El Barça!

LasDen
hát én meg szarok rá... ha használhatatlan, akkor vegye észre magát...

SLICK
de ő Ronaldo