Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
2 éve is sérülten játszott. De ha meg sérült, akkor ne játsszon, mert nincs értelme....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát ja azért az második félidő első 10 percét nyomták meg utána meg kicsit leült, aztán egy két helyzet ittt ott és végül jött a gól.
Amúgy annyira éreztem hogy X lesz, pénteken mikor lottót adtam fel nem akartam fogadni, de eldöntöttem, hogy Xet raktam volna meg, ha raktam volna. De ilyenkor bejön, mikor meg fogadok akkor elbukom.......
SLICK
csak most sérülten játszik, azt tegyük hozzá

LasDen
ROnaldo: 2 BL döntő, 0 teljesítmény

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
Ha berugja a 11est nem igy lett volna a folytatas😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha berúgja azt a k 11est már 1-2 lenne.... és nyerne az ATM és a reál becserélt mindenkit.....
Jim Morrison
Nekem is ez ugrott be 😄

3szor volt lehetosege egymas utan realnak, de csak az atleti lott 1 golt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Úgylátom pepe sokat látta ezt...
Jim Morrison
Latszik ez a gundi bulvar gyerek, sokszor nem nezi a meccset csak mesel... bar ez nem ujdonsag.

LasDen
jó telibe kúrta....😄DDD

Jim Morrison
Eh

benőmenő
LMAO
ajaj 😄

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

most adták vissza a lestgólt
Hülye bayern elba...ta az idegenbeni meccsét. Ők legalább mentek előre akkor is amikor gólt rúgtak. Legalábbis régebben.
atletico ellen igy kell jatszani.

LasDen
Az izgalmak a tetőfokára hágnak....

Ez de borzalmas meccs.

Jim Morrison
Hat ja, atleticotol nem epp ezt vartam bl dontoben, hatranyban 😞

Hát szerintem meg éppen, hogy nem. Mintha edzőmeccs lenne, senki nem akar futni, még jó hogy nem fekszenek le a pályán...
Jim Morrison
😄 gyors gol mindig jot tesz a meccsnek.

Jim Morrison
Eh, mikor beleneztem mintha hajdu b beszelt volna... 😞

LasDen
nem Hajdú B közvetíti a döntőt???!! What kind of sorcery is this?

köszi

★★★★★

Jim Morrison

EZ A TARTALOM CSAK MAGYARORSZÁGON ÉRHETŐ EL.
THIS CONTENT IS NOT AVAILABLE IN YOUR REGION.

★★★★★

a tartalom csak magyarorszagon erheto el 😞

Jim Morrison

Valaki tudna streamelni? Külföldön vagyok, de jó lenne magyar komentárral nézni a meccset.

★★★★★

benőmenő
Fú, jó hogy szóltál! <#eljen>
LasDen
Sör...

Jim Morrison
Sör behűtve?

Jim Morrison
tegnap nekem is feltűnt 😄

Ez mindent elmond a mai fociról, hogy ilyen reklámot csinálnak.<#eplus2><#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Juventus azert jo.. tavalyi dontosrol beszelunk, aki barkit kepes megszorongatni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rudee
De ha írtok egy mailt az UEFA-nak, lehet bevezetik a meccsek helyett a BL-ről csak álmodozó klubok szurkolóinak a szavazati lehetőséget. Akire voksoltok, az jut tovább. Lassan már csak az segít 1-2 léleknek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Voltak védelmi hibák az tény, de melyik csapatnál nincs egy szezonban? Most pont a Wolfsburg ellen jött. Beszélhetnénk a Bayern-Mianz meccsről is akár. Minden csapatnál van ilyen, még ha hihetetlen is.

Nehezebb volt az Atlético sorsolása? Nevek alapján mindenképp. Csak hogy ez a félelmetes nagy Bayern lószart sem ér, mióta Guardiola távozása hivatalos. Senkiben sincs ott a tűz.
Mi lett volna, ha a Juve is oda figyel kicsit jobban? Vagy a Benfica? Ők se egy húdenagysztárcsapat, mégis megizzasztották a münchenieket.

Rudee
Griezmann volt 30 millió, Oblak 16, Jiménez 10, Siquera 10, Jackson Martínez 37, Savic 25, Vietto 20, Carrasco közel 18, Filipe Luis 16. Tényleg nulla. Talán az Inter nem költ ennyit, miből is költenének. Szopatásról se lehet nagyon beszélni, bajnokin oda-vissza mennek a pontok, szerencsére a fontosabb meccseken viszont kijön a rutin (BL döntő pl).

limperatore
hat de belekotnek az atleticoba aki 0 budgetbol szopatja oda vissza a mindenkitleigazolok realt 😄 vicc

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

legalabb megtudjuk kik a vamzerek 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
jelentem majd az adminoknak, ezért bann járna
ilyen hsz-ert engem meglincseltek volna 2 eve a realosok😄 kaptam is a donto utan

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

limperatore
mindenki tudja h kutya csapat a real

maguk a Realosok elismertek, hogy eletukbe olyan rosszul nem jatszottak a Wolfsburg elleni 1. meccsen, mint akkor...kicsit vissza kene venni az elfogultsagbol... az a mesterharmas pont rosszkor jott...Wolfsburg kicsit odafigyel az elso 15. percre a Real kiesik...sajnos nincs, ha, de rendkivuli modon megusztak...

Atleticonak sokkal nehezebb sorsolasa volt ezt meg neked is el kell ismerned a Bayern kemenydio volt am...Barca jatekat mar jobban ismerheti Simeone a bajnoksag okan...

Rudee
Ez a City jó volt? Madridban legalább kapura illene lőni, ha már a továbbjutásért játszanak. A Wolfsburg elleni első meccsen meg pont a németek találtak 2 gólt, a visszavágón aztán kijött a különbség. De legalább volt min izgulni egy kicsit. Az pedig, hogy ez a WfL lesajnált lenne? Hol? Megelőztek egy United-et a csoportban, azt talán nem kell megmagyarázniuk. A City ellen meg bemákolt (ön)gól? Savanyú lehet az a fránya szőlő, jobb lenne megnézni, hogy melyik csapat tett többet a továbbjutásért.

Ha a szerencsét nézzük, akkor az az Atlético mellett volt. Igaz a Barca elleni első meccsen minden megtörtént, aminek nem szabadott volna (Suárez úgy lőtt kettőt, hogy a pályán se kellett volna már lennie pl), de a Bayern elleni továbbjutás a kiütés halvány fogalmát sem közelíti meg.

Jim Morrison
Jé és tényleg, azt hittem Balenek adják a gólt :o

Ez a Real Madrid egy fospermet, még a realos ismerőseim szerint is. Ha megnyerik, az a valaha volt legérdemtelenebb BL győzelem lesz, de legalább Perez elhiszi majd, hogy mindez Zidane "zsenialitása" miatt történt és évekig nem nyernek majd semmit. Az Atletico játékát utálom, de a Barca és a Bayern kiütése miatt megérdemlik, hogy övék legyen a végső győzelem.

spanyol donto, mint 2 eve...

azert szeduletes micsoda "konnyu" sorsolasa volt a kiralyi kirakat Madridnak...lehet jonni az ervekkel, de az Atletico, ha megint ugy kap ki, mint 2 evvel ezelott akkor nincs igazsag ezen a Foldon...Kiutottek egy Barcat es egy Bayernt mig a Madrid hajszal hijan kiesett a lesajnalt Wolfsburg elleneben es bemakoltak egy ongolt a Man.City ellen, akik semmivel nem jatszottak rosszul, mint a Madrid csak naluk a szerencse hianyzott...

limperatore
sztem elso 4-ben nem lesznek