Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem el, már megint azt kell néznünk elemzés címén, hogy a letámadást mutogatja...
10-bõl 9 magyar "szaki" bekarikázza a védekezõ játékosokat, ahogy próbálnak labdát szerezni, hogy ez milyen különleges taktika...

Rockynhooo
ott max jövõre 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jakuza001
grat sracok remelem kozepdontoben talalkozunk 😄

WuFraZselic
idén

és most jöhet a visszavágó 😄 kicsit jobb meccsre számítok

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rockynhooo
idén voltatok egy csoportba Barcaval vagy tavaly?

limperatore
várható volt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
nos, megvan az elsõ elõdöntõs <#worship>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Játékoskén bírtam Ottót, de "állandó szakértõnek" nagyon béna szegény.
Alapból, miért kell mindig mosolyognia?
A másik, hogy egyáltalán nem beszél jól, nyálas, tõmondatokban fejezi ki magát, lassan beszél, mert vagy nem tudja az agya gyorsabban írni a mondandóját, vagy nem bírná a nyelve az emberi tempót.

Rockynhooo
jah lol ha oroszországban van akkor már megy 😄

Rockynhooo
Barca - Arsenal 2:1
Moscow - Inter 1:1

zaki
youtubeon nézd meg a videóhoz kapcsolódó kommenteket

Voyager5
Requiem for a dream OST gyanús, de nembiztos.
vagy megtanult olvasni 😄 felolvassa ami a papíron van 😄
hedonist
És? van 1000 más aki mindkettõt tudja...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

igen, írtam már, hogy megtanították beszélni, de semmi szakértelem nem társul mellé
Lacee86
Lehet, de azon kevés focisták egyike is, akik kultúráltan tudnak beszélni a tv-ben, még ha nem is olyan nagy szakértõ.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Cabell
Egyáltalán nem ért a focihoz.

Lehet, hogy jó játékos volt (abszolút nem érdekel, hogy hol) de nem ért hozzá.

Õ azon kevés focisták egyike, aki nem ért a futballhoz.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

egybõl??????

az arsenal-celtic selejtezõ óta van ott a stúdióban, szóval augusztus óta szembesülünk vele minden meccs elõtt, közben és után, hogy köze nincs a taktikához, de õ a szakértõ...

ki a franc beszélt itt a fradiról?
Lacee86
Lehet, hogy nem a legnagyobb szakértõ, csak annyira utálom, h egybõl le van írva, mert höhö, ez is csak egy hülye fradis volt...

olvass visszább, szerintem egyáltalán nem nevezhetõ értelmesnek, mondjuk igaz, hogy beszélni megtanították, de a focihoz szakmai szempontból nem sokat ért
Lacee86
Most mit fikázod. Így is sokkal értelmesebb, mint a legtöbb magyar futballista, hogy a drága celebjeinkrõl már ne is beszéljek...

megoldódott a rejtély X)
ó <#gonosz3>
WuFraZselic
azért már nem jár hajszárító 😞

jaja 😄DDD
Fabio Capello
lloool azt figyeltétek, Bayern meccsen most a kommentátor alatt ordítás: VAN ISTEN!! XDXDXD

limperatore
na megérdemelt gyõzelem éreztem hogy bayern fog nyerni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

egyetlen gólt tévedtem 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
Kaplan
Kiemelt jelenet : Rooney kesztyûben van. bazdmeg..<#rolleyes>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

komolyan mondom, legközelebb nagymutert ideültetem a tv elé, hogy õ mit tud elmondani a meccsrõl, szerintem még az is színvonalasabb lesz... 😄
ProGabe
nálam van, most jön a Vincze Ottó és jól megszakérti a meccset. addig inkább befejezem itt a gépen, amit félbehagytam a meccs miatt, túl okosakat mond az én buta fejemnek az Otika <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nekem sincs és az õrületbe kerget
Rockynhooo
tv2-es netes közvetítésnél csak nekem nincs hang? :\

ProGabe
a "kalácsképû" máris betalált. nagyon jó lesz ez a meccs!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

limperatore
bayern-mu 1-0
lyon-bordeaux 1-1

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Manchester és Lyon gyõzelmet várok

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Bayern 2:1 MU
Lyon 2:1 Bordeaux
zaki
kezdõcsapatok

BAYERN MÜNCHEN: Butt – Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber – Hamit Altintop, Van Bommel, Pranjic, Ribéry – Müller, Olic.
MANCHESTER UNITED: Van der Sar – G. Neville, R. Ferdinand, Vidics, Evra – Carrick, Scholes – Fletcher, Pak Dzsi Szung, Nani – Rooney.

O. LYON: Lloris – Réveillere, Cris, Bodner, A. Cissokho – Makoun, Toulalan – Delgado, Pjanic, Bastos – Lisandro López.
BORDEAUX: Carrasso – Chalmé, Sané, Ciani, Trémoulinas – Fernando, Plasil – Gouffran, Gourcuff, Wendel – Samah.

Rockynhooo
egy véleményen vagyunk.

zaki
bayern-mu 1-2
lyon-bordeaux 1-1

banok
ma Bayern-Manchester United (tv: TV2, Sat1) és Lyon-Bordeaux (tv: Digisport)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Köszönöm!

A BL oldal annyit ír hogy ezt adják legközelebb élõbe de hogy hol az nem.Max felvisz a tv2 oldalára de ott se irják melyiket adják.
azt adják (a bayern lesz otthon)

http://www.powerplaymanager.com/r57633

nem tudjátok melyik meccset adja a tv2 30.-án? A M.U.kontra B.M. érdekelne.
Grove4
Lesz mire élvezni...<#mf1>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

SLICK
ezek a párosítások a lehetõ legszarabbak.

limperatore
az még jó pár év

sztem a fulham formáját elnézve nem nevezném egy senki csapatnak 😄
Grove4
Büszke lehetsz magadra.
Élvezd ki,amíg lehet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rockynhooo
Mu szokás szerint jol járt .. tavaly is el lehetett nekik könyvelni elõre a döntõt :|