10753
Bajnokok Ligája
-
#7909 1-0 Müller -
#7908 A rendező vajon orrturkáló-fetisiszta, vagy miért mutatta ezt fél percig? :D
A meccs amúgy olyan, amilyen egy BL döntő lenni szokott. Láttam már rosszabb 0-0 meccset is. Na hajrá a gólokért! -
#7907 Ohh boy :D
-
IXEMGabeo #7906 -
#7905 vagy az mszp... -
zsotesz #7904 hajrá Chelsea -
IXEMGabeo #7903 Van Buyten mégsem kezdő. Pedig őt bírom -
IXEMGabeo #7902 Győzzön a jobbik -
#7901 az egy bayern szinten kis pénz:D
meg nem hiszem h érdekel ott bárkit is egy ilyen gazdag klubbnál -
#7900 -
#7899 Tudom, a TV2-re írtam egyébként, hogy 20.30 van kiírva a felső sarokba, tehát mindössze 15 perccel előbb kezdődik a műsor... Digim pedig nincs :D -
#7898 Digin pedig már 19:30-kor. -
#7897 A meccs kezdődik 45-kor, a stúdiós konferálás 25-kor. -
#7896 Csak 15 perces beszélgetés lesz előtte? :/
Hát nem erőltetik meg magukat... -
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ
20.45 Bayern München-Chelsea
tv: TV2, Digisport hu, Sat1, ORF1, TVR1, STV2, RTS1, ITV1, Sky Sports 1 uk, FOX
streamek: -
IXEMGabeo #7894 új logódról nem ismertelek meg. Pár napja pont ezt beszéltük a Bayern topikodban:O -
#7893 ja hogy erre gondolsz :D
igen így van:D:D
de megérné:D -
IXEMGabeo #7892 elméletileg Neuer és Luis Gustavo után az említett 2 csapat jó nagy gázsit kap, ha a Bayern megnyeri a BL-t. Milliókról van szó így volt a szerződésben... -
#7891 hoffenheim meg a sálke miért is???:D -
IXEMGabeo #7890 Mostmár akkor így annyi bizonyos, hogy a Spurs, Hoffenheim, Schalke drukkerek a Bayern mellett vannak:D:D -
#7889 Így van. Ha Chelsea nyer, akk a bajnokság 4. helyezésének jogát kapja(vagyis selejtezőt), ha a Bayern nyer, akkor meg semmit. Vagyis a Spurs helyezése csak utóbbi esetben érne valamit. -
IXEMGabeo #7888 jót kérdeztél. Ez a valószínűbb, de az előbb, amit írtam úgy is lehet, hogy
City, United, Arsenal + Tottenham illetve a Chelsea, ha megnyeri a BL-t. Tottenhammel lenne kicseszés, mert áldozatos munkával értek el egy helyezést. Aztán lehet úgy lesz ahogy írod várjuk meg a döntőt:) -
#7887 amúgy a bl döntő győztese mindentől függetlenül az adidas lesz:D:D:D
sok nikés év után nekik is jut vmi -
#7886 de most úgy lehet nem,hogyha a Chelsea nyeri,akkor City,United,Arsenal főtábla,Chelsea selejtező? Ha a Bayern nyeri akkor meg City,United,Arsenal főtábla,Spurs selejtező? -
Rudee #7885 Emléxem rá. De az UEFA csak az angol szövetség mélyre nyalása után engedte az egészet. Nem tudom, hogy minek van rögzítve az a szám, ha úgyse tartják be. -
#7884 Tényleg. Köszi most már beugrott. -
IXEMGabeo #7883 röhögni fogsz, de, ha akkor az Everton megveri a Villarealt márpedig 5 angol csapat lehetett volna bent a csoportkörben -
Rudee #7882 Az azért volt, hogy ne legyen 5 csapat is egy nemzettől. Mert ugye 4 a maximum az UEFA kiírásában. Idén is könnyen előfordulhat ez. -
IXEMGabeo #7881 Everton kiesett a Villareal ellen anno és a Pool pedig megnyert 3 selejtezőt és bekerültek. Volt is rendesen szitkozódás a kékek részéről -
#7880 Meg mikor a Pool nem ért bl helyezést viszont megnyerte a bl-t akkor volt ezzel valami gecizés nem ? csak már én sem emlékszem a pontos sztorira. -
#7879 VB/EB-vel keverheted. -
#7878 Akkor valamivel rohadtul összekevertem, vagy volt olyan időszak amikor nem kvalifikálta.
Thx az infót. -
#7877 ezért kell a náciknak nyerni, hogy a ne a cselzi induljon a spurs helyett...paradox...utálom a németeket, de most mégis nekik fogok drukkolni :DDD -
#7876 De kvalifikálja csak a selejtező elejéről indul. -
#7875 Nem úgy van, hogy a győztes nem kvalifikálja magát automatikusan a köv. szezonra? -
#7874 ha a te csapatod meg nem veri meg a Bayernt,akkor jövőre ez a topik tárgytalan lesz,és lehet "passzolgatni" az EL-ben. -
#7873 barca meg city meg az általatok ajnározott csapatok jöhetnek a döntő félidejébe passzolgatni, azt úgyis jobban tudnak. -
#7872 jól van:) -
#7871 Unitedtől, Citytől, PL-től függetlenül ironikus, nem támadásnak szántam :) Hidd el, hogy "más" drukkerek nagyobbat fognak ezen csámcsogni.
#7869: egyet, de a nagyobb gázsit mindig mi vittük :D -
#7870 Nem szeretnék kötekedni, de azért vedd számításba, hogy a következő szezonban sokkal nehezebb lesz eredményt elérnetek a forradalmian új, speciálisan varrott mezetek miatt: