10753
Bajnokok Ligája
  • banok
    1-0 Müller
  • ProGabe #7908
    A rendező vajon orrturkáló-fetisiszta, vagy miért mutatta ezt fél percig? :D

A meccs amúgy olyan, amilyen egy BL döntő lenni szokott. Láttam már rosszabb 0-0 meccset is. Na hajrá a gólokért!
  • Steve Downie
    Ohh boy :D

• IXEMGabeo
  • LasDen #7905
    vagy az mszp...
  • zsotesz
    hajrá Chelsea
  • IXEMGabeo
    Van Buyten mégsem kezdő. Pedig őt bírom
  • IXEMGabeo
    Győzzön a jobbik
  • DasIsFuck
    az egy bayern szinten kis pénz:D
    meg nem hiszem h érdekel ott bárkit is egy ilyen gazdag klubbnál
  • Steve Downie
  • szucsy89
    Tudom, a TV2-re írtam egyébként, hogy 20.30 van kiírva a felső sarokba, tehát mindössze 15 perccel előbb kezdődik a műsor... Digim pedig nincs :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    Digin pedig már 19:30-kor.
  • Tyler1
    A meccs kezdődik 45-kor, a stúdiós konferálás 25-kor.
  • szucsy89
    Csak 15 perces beszélgetés lesz előtte? :/

Hát nem erőltetik meg magukat...
  • banok

UEFA BAJNOKOK LIGÁJA DÖNTŐ
    20.45 Bayern München-Chelsea
    tv: TV2, Digisport hu, Sat1, ORF1, TVR1, STV2, RTS1, ITV1, Sky Sports 1 uk, FOX
    streamek:
  • IXEMGabeo
    új logódról nem ismertelek meg. Pár napja pont ezt beszéltük a Bayern topikodban:O
  • Effe88
    ja hogy erre gondolsz :D
    igen így van:D:D
    de megérné:D
  • IXEMGabeo
    elméletileg Neuer és Luis Gustavo után az említett 2 csapat jó nagy gázsit kap, ha a Bayern megnyeri a BL-t. Milliókról van szó így volt a szerződésben...
  • Effe88
    hoffenheim meg a sálke miért is???:D
  • IXEMGabeo
    Mostmár akkor így annyi bizonyos, hogy a Spurs, Hoffenheim, Schalke drukkerek a Bayern mellett vannak:D:D
  • Tyler1
    Így van. Ha Chelsea nyer, akk a bajnokság 4. helyezésének jogát kapja(vagyis selejtezőt), ha a Bayern nyer, akkor meg semmit. Vagyis a Spurs helyezése csak utóbbi esetben érne valamit.
  • IXEMGabeo
    jót kérdeztél. Ez a valószínűbb, de az előbb, amit írtam úgy is lehet, hogy

City, United, Arsenal + Tottenham illetve a Chelsea, ha megnyeri a BL-t. Tottenhammel lenne kicseszés, mert áldozatos munkával értek el egy helyezést. Aztán lehet úgy lesz ahogy írod várjuk meg a döntőt:)
  • Effe88
    amúgy a bl döntő győztese mindentől függetlenül az adidas lesz:D:D:D
    sok nikés év után nekik is jut vmi
  • bakkerman
    de most úgy lehet nem,hogyha a Chelsea nyeri,akkor City,United,Arsenal főtábla,Chelsea selejtező? Ha a Bayern nyeri akkor meg City,United,Arsenal főtábla,Spurs selejtező?
  • Rudee
    Emléxem rá. De az UEFA csak az angol szövetség mélyre nyalása után engedte az egészet. Nem tudom, hogy minek van rögzítve az a szám, ha úgyse tartják be.
  • Rockynhooo
    Tényleg. Köszi most már beugrott.
  • IXEMGabeo
    röhögni fogsz, de, ha akkor az Everton megveri a Villarealt márpedig 5 angol csapat lehetett volna bent a csoportkörben
  • Rudee
    Az azért volt, hogy ne legyen 5 csapat is egy nemzettől. Mert ugye 4 a maximum az UEFA kiírásában. Idén is könnyen előfordulhat ez.
  • IXEMGabeo
    Everton kiesett a Villareal ellen anno és a Pool pedig megnyert 3 selejtezőt és bekerültek. Volt is rendesen szitkozódás a kékek részéről
  • Rockynhooo
    Meg mikor a Pool nem ért bl helyezést viszont megnyerte a bl-t akkor volt ezzel valami gecizés nem ? csak már én sem emlékszem a pontos sztorira.
  • [HUN]FaTaL
    VB/EB-vel keverheted.
  • Voyager5
    Akkor valamivel rohadtul összekevertem, vagy volt olyan időszak amikor nem kvalifikálta.
    Thx az infót.
  • LasDen #7877
    ezért kell a náciknak nyerni, hogy a ne a cselzi induljon a spurs helyett...paradox...utálom a németeket, de most mégis nekik fogok drukkolni :DDD
  • Rockynhooo
    De kvalifikálja csak a selejtező elejéről indul.
  • Voyager5
    Nem úgy van, hogy a győztes nem kvalifikálja magát automatikusan a köv. szezonra?
  • bakkerman
    ha a te csapatod meg nem veri meg a Bayernt,akkor jövőre ez a topik tárgytalan lesz,és lehet "passzolgatni" az EL-ben.
  • hedonist
    barca meg city meg az általatok ajnározott csapatok jöhetnek a döntő félidejébe passzolgatni, azt úgyis jobban tudnak.
  • Effe88
    jól van:)
  • Tyler1
    Unitedtől, Citytől, PL-től függetlenül ironikus, nem támadásnak szántam :) Hidd el, hogy "más" drukkerek nagyobbat fognak ezen csámcsogni.

#7869: egyet, de a nagyobb gázsit mindig mi vittük :D
  • Steve Downie
    Nem szeretnék kötekedni, de azért vedd számításba, hogy a következő szezonban sokkal nehezebb lesz eredményt elérnetek a forradalmian új, speciálisan varrott mezetek miatt: