10753
Bajnokok Ligája
  • LasDen #7869
    és hányat nyertetek meg??? :DDD
  • Effe88
    ne már pont tőled nem vártam volna ilyen buta hsz-t????
    ami idán nektek a man city( 1-6!!! ill 2-0 pápá bajnokság)
    az nekünk idén a bvb az istenért nem tudtuk őket megverni de attól még a bl döntőben a helyünk (bl legerősebb csoportjából tovább jutni+real kiverése az elődöntőben:) nektek még egy basel illetve egy világklasszis galati i problémát jelentett)
  • Tyler1
    4 év alatt 3 döntő, belefér szerintem
  • eLiXir
    de jót nevetek jövőre pizsamában nyerjük a bl-t buzikákok
  • IXEMGabeo
    nem, de jól esett trollkodni:D
  • Tyler1
    Hogy kapcsolódik ehhez? Említettem valahol, hogy nekik kéne ott lenni?
  • Steve Downie
    EPIC WIN :DDD
  • IXEMGabeo
    Manchester tovább sem bírt jutni a csoportból
  • Tyler1
    Ez szép döntő lesz, most kapott egy 5öst a Bayern, a Chelsea 4-et kedden :D
    "bajnokok ligája"
  • commissioner
    Több millió eurót bukik a Bayern, ha BL-t nyer
  • zaki
    :DSDDD
  • Effe88
  • IXEMGabeo
  • jAsOn VoOrHeEs
  • szucsy89
    most vágott egy mesterhármast :D epic fail
  • Rockynhooo
    ja. meg sokra megy torres a góljával ha a döntőben kikapnak és a bajnokságban sem érik el a bl helyet. bár én nekik szurkolok majd a bayern ellen :)
  • REALista
    Ez nem jó mert Ronaldonak egy bajnokságot értek a góljai azért.:)
  • bakkerman
    :DDDDD sajnos tényleg igaz

• Effe88
    ááá:D
    nem úgy van az
  • hedonist
    Na de ezen 19-én változtatunk!
  • hedonist
    Ha a "vírítani" kizárólag a BL győzelmet jelenti, akkor teljes mértékben csakis igazat tudok adni. Amúgy meg nem igaz.
  • XLVII
    Egyik csapatot sem szeretem, a németeket azért mert azt gondolják magukról hogy ÜBER ALLES, az angol csapatot pedig egy csilliárdos támogatja már évek óta és nem tudnak virítani nemzetközi szinten semmit. Győzzön a jobbik (ezt politika mentesen írtam). Én majd közben eliszogatom és koncentrálok inkább a közelgő foci EB-re.
  • IXEMGabeo
    helyes.

Bayern felé húz azért a szívem, mert ők mindig is a kedvenc csapatom mögöttiek voltak szimpatizáltam velük főleg Oliver Kahn miatt is meg anno Ballack miatt, mindig ott vannak a BL elitben. Ráadásul azért van Bayernes pólom is, mondjuk ez csak mellékes, de nem nevezem magam kimondottan Bayern drukkernek csak szimpatikus volt a csapat filozófiája mindig is.

Chelsea pedig az előbb leírt okok miatt érdemelne mindent holott nekik sosem szurkoltam csak pár játékossal szimpatizálok.

úgyhogy én majd Chipset eszem és közben élvezem a pártatlanság erejét
  • XLVII
    Erre a németeknek van nagyobb esélyük, de láttuk hogy az esélyek is meg tudnak dőlni, nem is kicsit. Én semleges nézőként fogom a mérkőzést megnézni,talán így a legjobb, nem kell izgulnom csak drinkelni.
  • IXEMGabeo
    ha billenteni kéne a mérleget valamerre én azt mondom nyerjen az, aki a jobb kettejük közül:P:P
  • XLVII
    Akkor legyen X.
  • IXEMGabeo
    az a kemény, hogy mindkét csapat megérdemelné a győzelmet. A Chelsea azért, mert drámai mennyire sokszor buktak el az elődöntőben avagy a döntőben a bírói tévedések, vagy éppen a 11-es párbajban, amit már megnyertek csak éppen Terry elcsúszott és különben is Drogba, Lampard, Terry, Cole négyes utolsó esélye, hogy BL-t nyerjenek mivel a karrierjük kifele megy és nagyon megérdemelnék, ahogy a kapus Petr Ceh is, aki már vagy 8 éve lassan oszlopos tagja a csapatnak szintúgy.

A Bayern is megérdemelné, mert egy fiatal sikerre éhes csapatuk van, 2 éve már buktak szintúgy döntőt, most pedig egy erős Real Madridot ők rendes és tiszta focival felvállalva vertek meg igaz 11-es párbajban. Azonkívül 11 éve ők sem nyertek BL-t, a csapategység és a következetesség is mindig megvolt ennél az alakulatnál abszolút megérdemlik a sikert ugyanúgy.
  • Hunor88
    Érdekes döntő, mindenki a Barca-Realt várta. A Chelsea megérdemli ezt a döntőt. Én nekik fogok szurkolni, mert tényleg sokat tettek ezért, és szinte feladták érte a bajnokságot. És zért is, mert bátrak voltak a barca ellen. :)
  • XLVII
    Műringyó. Világ életemben utálni fogom, mindegy hogy éppen hol a MANAGER.
  • Effe88
    :D
    kár ,hogy ez a gif egy teljesen másik meccsről van:D:D
    de kb ezt gondolhatta:D
  • Effe88
    az:D
  • bakkerman
    Platini akar lenni? :DDDDDDDDDDDDDD
  • Jakuza001
    Ez az arc mindent visz Ramos buntetojenel.

• Effe88
    :D:D:D
    hát ez is egy vélemény::D:D:D
  • hedonist
    még nagyobb hülyeséget nem tudtál volna írni?:) Ez a BL idény sokmindentől érdekes volt, de nem a Barcától
  • contakt567
    jgy már nem lesz olyan érdekes... Barcelona nélkül nem döntő a döntő :(
  • szucsy89
  • Effe88
  • bakkerman
    nagyon szerettem volna szülinapi ajándéknak,hogy láthassam Carlest ahogy magasba emeli a trófeát,de sajnos a dolgok a máshogy alakultak,így abban bízom hogy lesz egy fasza,izgalmas meccs,sok góllal,remek játékkal! Nyerjen a jobbik!
  • Japep

A "vicces" az egészben az, hogy mikor kiderült, hogy a Barca meg a Real külön ágon mennek, mindenki azt mondta, na megint El Classico itt is... erre tessék. :)
    Személy szerint jobban örülök JM miatt a Bayernnek + nekik is vannak eltiltottjaik, ami szintén nem elhanyagolható.