10753
Bajnokok Ligája
-
#7869 és hányat nyertetek meg??? :DDD -
#7868 ne már pont tőled nem vártam volna ilyen buta hsz-t????
ami idán nektek a man city( 1-6!!! ill 2-0 pápá bajnokság)
az nekünk idén a bvb az istenért nem tudtuk őket megverni de attól még a bl döntőben a helyünk (bl legerősebb csoportjából tovább jutni+real kiverése az elődöntőben:) nektek még egy basel illetve egy világklasszis galati i problémát jelentett) -
#7867 4 év alatt 3 döntő, belefér szerintem -
eLiXir #7866 de jót nevetek jövőre pizsamában nyerjük a bl-t buzikákok -
IXEMGabeo #7865 nem, de jól esett trollkodni:D -
#7864 Hogy kapcsolódik ehhez? Említettem valahol, hogy nekik kéne ott lenni? -
#7863 EPIC WIN :DDD -
IXEMGabeo #7862 Manchester tovább sem bírt jutni a csoportból -
#7861 Ez szép döntő lesz, most kapott egy 5öst a Bayern, a Chelsea 4-et kedden :D
"bajnokok ligája" -
commissioner #7860 Több millió eurót bukik a Bayern, ha BL-t nyer -
#7859 :DSDDD -
#7858 -
IXEMGabeo #7857 -
#7856 -
#7855 most vágott egy mesterhármast :D epic fail -
#7854 ja. meg sokra megy torres a góljával ha a döntőben kikapnak és a bajnokságban sem érik el a bl helyet. bár én nekik szurkolok majd a bayern ellen :) -
#7853 Ez nem jó mert Ronaldonak egy bajnokságot értek a góljai azért.:) -
#7852 :DDDDD sajnos tényleg igaz
-
#7851 ááá:D
nem úgy van az -
#7850 Na de ezen 19-én változtatunk! -
#7849 Ha a "vírítani" kizárólag a BL győzelmet jelenti, akkor teljes mértékben csakis igazat tudok adni. Amúgy meg nem igaz. -
XLVII #7848 Egyik csapatot sem szeretem, a németeket azért mert azt gondolják magukról hogy ÜBER ALLES, az angol csapatot pedig egy csilliárdos támogatja már évek óta és nem tudnak virítani nemzetközi szinten semmit. Győzzön a jobbik (ezt politika mentesen írtam). Én majd közben eliszogatom és koncentrálok inkább a közelgő foci EB-re. -
IXEMGabeo #7847 helyes.
Bayern felé húz azért a szívem, mert ők mindig is a kedvenc csapatom mögöttiek voltak szimpatizáltam velük főleg Oliver Kahn miatt is meg anno Ballack miatt, mindig ott vannak a BL elitben. Ráadásul azért van Bayernes pólom is, mondjuk ez csak mellékes, de nem nevezem magam kimondottan Bayern drukkernek csak szimpatikus volt a csapat filozófiája mindig is.
Chelsea pedig az előbb leírt okok miatt érdemelne mindent holott nekik sosem szurkoltam csak pár játékossal szimpatizálok.
úgyhogy én majd Chipset eszem és közben élvezem a pártatlanság erejét -
XLVII #7846 Erre a németeknek van nagyobb esélyük, de láttuk hogy az esélyek is meg tudnak dőlni, nem is kicsit. Én semleges nézőként fogom a mérkőzést megnézni,talán így a legjobb, nem kell izgulnom csak drinkelni. -
IXEMGabeo #7845 ha billenteni kéne a mérleget valamerre én azt mondom nyerjen az, aki a jobb kettejük közül:P:P -
XLVII #7844 Akkor legyen X. -
IXEMGabeo #7843 az a kemény, hogy mindkét csapat megérdemelné a győzelmet. A Chelsea azért, mert drámai mennyire sokszor buktak el az elődöntőben avagy a döntőben a bírói tévedések, vagy éppen a 11-es párbajban, amit már megnyertek csak éppen Terry elcsúszott és különben is Drogba, Lampard, Terry, Cole négyes utolsó esélye, hogy BL-t nyerjenek mivel a karrierjük kifele megy és nagyon megérdemelnék, ahogy a kapus Petr Ceh is, aki már vagy 8 éve lassan oszlopos tagja a csapatnak szintúgy.
A Bayern is megérdemelné, mert egy fiatal sikerre éhes csapatuk van, 2 éve már buktak szintúgy döntőt, most pedig egy erős Real Madridot ők rendes és tiszta focival felvállalva vertek meg igaz 11-es párbajban. Azonkívül 11 éve ők sem nyertek BL-t, a csapategység és a következetesség is mindig megvolt ennél az alakulatnál abszolút megérdemlik a sikert ugyanúgy. -
Hunor88 #7842 Érdekes döntő, mindenki a Barca-Realt várta. A Chelsea megérdemli ezt a döntőt. Én nekik fogok szurkolni, mert tényleg sokat tettek ezért, és szinte feladták érte a bajnokságot. És zért is, mert bátrak voltak a barca ellen. :) -
XLVII #7841 Műringyó. Világ életemben utálni fogom, mindegy hogy éppen hol a MANAGER. -
#7840 :D
kár ,hogy ez a gif egy teljesen másik meccsről van:D:D
de kb ezt gondolhatta:D -
#7839 az:D -
#7838 Platini akar lenni? :DDDDDDDDDDDDDD -
#7837 Ez az arc mindent visz Ramos buntetojenel.
-
#7836 :D:D:D
hát ez is egy vélemény::D:D:D -
#7835 még nagyobb hülyeséget nem tudtál volna írni?:) Ez a BL idény sokmindentől érdekes volt, de nem a Barcától -
contakt567 #7834 jgy már nem lesz olyan érdekes... Barcelona nélkül nem döntő a döntő :( -
#7833 -
#7832 -
#7831 nagyon szerettem volna szülinapi ajándéknak,hogy láthassam Carlest ahogy magasba emeli a trófeát,de sajnos a dolgok a máshogy alakultak,így abban bízom hogy lesz egy fasza,izgalmas meccs,sok góllal,remek játékkal! Nyerjen a jobbik! -
A "vicces" az egészben az, hogy mikor kiderült, hogy a Barca meg a Real külön ágon mennek, mindenki azt mondta, na megint El Classico itt is... erre tessék. :)
Személy szerint jobban örülök JM miatt a Bayernnek + nekik is vannak eltiltottjaik, ami szintén nem elhanyagolható.