10753
Bajnokok Ligája
-
#8109 Na a szar fos bohóc ligás 5. helyezett azért jól megfingatta a a világ legjobb legerősebb bajnokságának a győztesét aki egyben persze európa ura is :DD Ennél már csak a Bilbao volt jobb tavaly mikor elkente oda vissza az angol bajnok száját :D
De azért annyira bírom hogy a PL fanok fikázzák mindig a spanyolt meg az olaszt.... -
Rudee #8108 Egyébként nem tudom feltűnt-e valakinek a csoportok kapcsán, hogy idén végre sikerült összehozni két valós BL csoportot (D és E), ahol tényleg csak bajnokok szerepelnek. -
Rudee #8107 Jó nagy válság lehet akkor. Amelyeknél egy átlag éves fizetés körüli összeg jelenthet megoldást, azok a csapatok Spanyolországban a 3. osztályban szerepelnek.
Tényleg röhej, hogy ilyen marhaságot írnak. Ha ilyen összegekkel foglalkoznának az élklubok, akkor nem lennének bajnokságok, mert a "kicsik" már rég becsődöltek volna.
Lehet kellene küldeni a cikk írójának egy példányt a spanyol élvonal nevezési szabályzatából. Akkor megtudná, hogy hány játékost lehet nevezni és milyen feltételek mellett. -
Rudee #8106 Nincsen. -
Rudee #8105 Majdnem mint Milito, nem?
Egyébként nézted, hogy a "bohócbajnokság" 5. helyezettje mit mutatott a BL győztes ellen? Tanúságos. -
Rudee #8104 Nemzeti sport... Majd ha az AS cikkez róla, akkor elolvasom. -
#8103 -
#8102 -
lord nihilus #8101 :DDDDD -
#8100 How Falcao sees Chelsea :DDD
-
#8099 teljesen egyetértek -
lord nihilus #8098 -
#8097 hol lenne? elfogyott a malaca az antifutball mákercsapatnak, ennyi. -
IXEMGabeo #8096 jól laktak...az Atletico ezekre a meccsekre mindig rámegy. Az Intert is lefocizták. Saját bajnokságukban kellene már virítaniuk -
#8095 Falcao lassan eladja magát valahova. -
lord nihilus #8094 na most hol van az a cselzi betonvédelem? -
Hunor88 #8093 Gyó már 25%-os a munkanélküliség? :OOOOOOO Az már igen. -
pacclacc #8092 Ha itt maradtak volna akkor mindent nekünk kelett volna állni! Igy viszont nem! Tehát spórolás! -
#8091 ja, ezen nekem is megakadt a szemem... de akkor most van a poolnak vételi opciója vagy nincs? -
#8090 azért ez kiabszta szemem
"A válságfútta költségvetéseket jelzi, hogy a Real a bérkereten úgy spórolt, hogy kölcsönadta Nuri Sahint a Liverpoolnak, vételi joggal, ötmillióért, Esteban Granerót pedig a Queens Park kapta meg, 4.5 millióért"
nem spórolási céllal rakta ki a Real őket hanem mert létszámon felüliek voltak,nem jutottak volna játéklehetőséghez,főleg Granero Modric leigazolása miatt. Real és a spórolás? istenem -
#8089 rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrudolf :D nagyon nagy ember :D -
#8088 Rudolf bácsinak szeretettel:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/vegigvert-a-gazdasagi-valsag-a-primera-divisionon-2169391
de nyugi, ez még csak a kezdet! -
#8087 Nem lehetetlen küldetés, de lényegében az lenne a cél szerintem, hogy sikerüljön győzni, meg x-eket hozni, 3. hely reális lehet, a 2.-hoz kell majd körbeverés is. -
#8086 Igen, egy tisztes helytállást itt könnyebben tudnánk eszközölni. :) -
IXEMGabeo #8085 jaj:D Vidi akartam mondani, csak le van hallva az agyam -
IXEMGabeo #8084 mázlista a Vivi:) Egy Gentet már kiverte -
#8083 Szinte a legkönnyebb csoportot kaptuk -
#8082 Ez nem is rossz bazze. -
#8081 Sporting, Basel, Genk a Vidivel -
#8080 EL-ben jobb meg izgalmasabb csoportok alakulnak mint BL-ben -
IXEMGabeo #8079 untam h szidják az olasz focit...
2 spanyol csapat nagyon erős Európában, és azért még nézzük meg a Juvét, Milant, hogy mit tudnak csak ennyit mondok. Ha kiesnek mondjuk a negyeddöntőben mindketten lehet arról beszélni, hogy Olaszországban baj van...És szerintem azzal sincs gond, hogy a németek kapták meg a +1 selejtezőt érő helyet. Német bajnokság sokat erősödött és ezt a vak is látja, de még az olasz sincs válságban azt túlzás lenne állítani. -
Hunor88 #8078 Ez amúgy tényleg így van :D -
Rudee #8077 Nem. Csak a felvett hitelek valóssága erősen kérdéses. Illetve az is, hogy a törlesztés hogy áll. Mert a részletek kissé hiányosak.
Az hogy leírnak valamit, még koránt sem biztos. Egyébként meg a spanyolok minden szemrebbenés nélkül megvonnák az indulás jogát bármelyik csapattól, aki nem felel meg a követelményeknek.
3-4 éve volt is egy érdekes ügy, mikor szezon közben a harmadosztályból kiraktak egy csapatot, mert foci szintjén nevetséges, pár tízezer €-s összeggel nem tudtak elszámolni rendesen.
Ha csak a Madridot nézzük ez a lejárt meg stb tartozás azért is irreális állítás, mert Perez bácsi a sporthoz ugyan hülye mint a föld, de évtizedek óta az egyik legnagyobb pénzügyi zseni. -
#8076 Logika hiányában? Ja értem, szóval akkor a felvett hitelek valójában nem is tartozások? Ez ám a gondolatmenet:D
Azért engedik őket indulni, mert mégsem tehetik meg, hogy kb egész Spanyolországban megszüntetik a focit... -
Rudee #8075 Ha mégis tudod miről van szó, akkor minek hozod fel a nemzeti csapatot? Mi közük a (klub) nemzetközi eredmény(é)hez... -
IXEMGabeo #8074 -d +t -
IXEMGabeo #8073 jaj és pont te oktatsz ki történelemből aki fejből fel se tudná sorolni legalább az elmúlt 40 év BEK/BL győzteseid. Nem tudom mire vered magad én a legutóbbi 10 évről beszéltem nem pedig 15-ről...98-ban Mijatovic gólja döntött 2000-ben Raúl és Morientes is gólt szereztek, 2002-ben pedig az a hatalmas Zidane gól döntött, amit sztem láttam is...Szóval nem kell itt nagyzolnod, hogy mennyit tudsz -
Rudee #8072 A reakciód alapján mégse mond sokat az a 3 évszám. Nem a nemzeteknél kell keresgetni a választ. -
Rudee #8071 A nagy tartozásokról írnak, de logika hiányában. Tartozással ugyanis már a bajnoki indulás se lenne biztosított. -
IXEMGabeo #8070 persze, h mond, de fel lehetne hozni az olasz foci védelmében azt is, hogy 4x világ és 1x Európa bajnokok a válogatottjuk