10753
Bajnokok Ligája
  • Rockynhooo
    Na a szar fos bohóc ligás 5. helyezett azért jól megfingatta a a világ legjobb legerősebb bajnokságának a győztesét aki egyben persze európa ura is :DD Ennél már csak a Bilbao volt jobb tavaly mikor elkente oda vissza az angol bajnok száját :D
    De azért annyira bírom hogy a PL fanok fikázzák mindig a spanyolt meg az olaszt....
  • Rudee
    Egyébként nem tudom feltűnt-e valakinek a csoportok kapcsán, hogy idén végre sikerült összehozni két valós BL csoportot (D és E), ahol tényleg csak bajnokok szerepelnek.
  • Rudee
    Jó nagy válság lehet akkor. Amelyeknél egy átlag éves fizetés körüli összeg jelenthet megoldást, azok a csapatok Spanyolországban a 3. osztályban szerepelnek.

Tényleg röhej, hogy ilyen marhaságot írnak. Ha ilyen összegekkel foglalkoznának az élklubok, akkor nem lennének bajnokságok, mert a "kicsik" már rég becsődöltek volna.

Lehet kellene küldeni a cikk írójának egy példányt a spanyol élvonal nevezési szabályzatából. Akkor megtudná, hogy hány játékost lehet nevezni és milyen feltételek mellett.
  • Rudee
    Nincsen.
  • Rudee
    Majdnem mint Milito, nem?

Egyébként nézted, hogy a "bohócbajnokság" 5. helyezettje mit mutatott a BL győztes ellen? Tanúságos.
  • Rudee
    Nemzeti sport... Majd ha az AS cikkez róla, akkor elolvasom.
  • szabii98
  • Effe88
  • lord nihilus
    :DDDDD
  • Tyler1
    How Falcao sees Chelsea :DDD

• Effe88
    teljesen egyetértek
  • lord nihilus
  • Sippie
    hol lenne? elfogyott a malaca az antifutball mákercsapatnak, ennyi.
  • IXEMGabeo
    jól laktak...az Atletico ezekre a meccsekre mindig rámegy. Az Intert is lefocizták. Saját bajnokságukban kellene már virítaniuk
  • Kaplan
    Falcao lassan eladja magát valahova.
  • lord nihilus
    na most hol van az a cselzi betonvédelem?
  • Hunor88
    Gyó már 25%-os a munkanélküliség? :OOOOOOO Az már igen.
  • pacclacc
    Ha itt maradtak volna akkor mindent nekünk kelett volna állni! Igy viszont nem! Tehát spórolás!
  • szucsy89
    ja, ezen nekem is megakadt a szemem... de akkor most van a poolnak vételi opciója vagy nincs?
  • bakkerman
    azért ez kiabszta szemem
    "A válságfútta költségvetéseket jelzi, hogy a Real a bérkereten úgy spórolt, hogy kölcsönadta Nuri Sahint a Liverpoolnak, vételi joggal, ötmillióért, Esteban Granerót pedig a Queens Park kapta meg, 4.5 millióért"

nem spórolási céllal rakta ki a Real őket hanem mert létszámon felüliek voltak,nem jutottak volna játéklehetőséghez,főleg Granero Modric leigazolása miatt. Real és a spórolás? istenem
  • limperatore
    rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrudolf :D nagyon nagy ember :D
  • szucsy89
    Rudolf bácsinak szeretettel:

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/vegigvert-a-gazdasagi-valsag-a-primera-divisionon-2169391

de nyugi, ez még csak a kezdet!
  • gercse
    Nem lehetetlen küldetés, de lényegében az lenne a cél szerintem, hogy sikerüljön győzni, meg x-eket hozni, 3. hely reális lehet, a 2.-hoz kell majd körbeverés is.
  • Kaplan
    Igen, egy tisztes helytállást itt könnyebben tudnánk eszközölni. :)
  • IXEMGabeo
    jaj:D Vidi akartam mondani, csak le van hallva az agyam
  • IXEMGabeo
    mázlista a Vivi:) Egy Gentet már kiverte
  • zaki
    Szinte a legkönnyebb csoportot kaptuk
  • Kaplan
    Ez nem is rossz bazze.
  • gercse
    Sporting, Basel, Genk a Vidivel
  • Rockynhooo
    EL-ben jobb meg izgalmasabb csoportok alakulnak mint BL-ben
  • IXEMGabeo
    untam h szidják az olasz focit...

2 spanyol csapat nagyon erős Európában, és azért még nézzük meg a Juvét, Milant, hogy mit tudnak csak ennyit mondok. Ha kiesnek mondjuk a negyeddöntőben mindketten lehet arról beszélni, hogy Olaszországban baj van...És szerintem azzal sincs gond, hogy a németek kapták meg a +1 selejtezőt érő helyet. Német bajnokság sokat erősödött és ezt a vak is látja, de még az olasz sincs válságban azt túlzás lenne állítani.
  • Hunor88
    Ez amúgy tényleg így van :D
  • Rudee
    Nem. Csak a felvett hitelek valóssága erősen kérdéses. Illetve az is, hogy a törlesztés hogy áll. Mert a részletek kissé hiányosak.

Az hogy leírnak valamit, még koránt sem biztos. Egyébként meg a spanyolok minden szemrebbenés nélkül megvonnák az indulás jogát bármelyik csapattól, aki nem felel meg a követelményeknek.

3-4 éve volt is egy érdekes ügy, mikor szezon közben a harmadosztályból kiraktak egy csapatot, mert foci szintjén nevetséges, pár tízezer €-s összeggel nem tudtak elszámolni rendesen.

Ha csak a Madridot nézzük ez a lejárt meg stb tartozás azért is irreális állítás, mert Perez bácsi a sporthoz ugyan hülye mint a föld, de évtizedek óta az egyik legnagyobb pénzügyi zseni.
  • Mor3llo
    Logika hiányában? Ja értem, szóval akkor a felvett hitelek valójában nem is tartozások? Ez ám a gondolatmenet:D
    Azért engedik őket indulni, mert mégsem tehetik meg, hogy kb egész Spanyolországban megszüntetik a focit...
  • Rudee
    Ha mégis tudod miről van szó, akkor minek hozod fel a nemzeti csapatot? Mi közük a (klub) nemzetközi eredmény(é)hez...
  • IXEMGabeo
    -d +t
  • IXEMGabeo
    jaj és pont te oktatsz ki történelemből aki fejből fel se tudná sorolni legalább az elmúlt 40 év BEK/BL győzteseid. Nem tudom mire vered magad én a legutóbbi 10 évről beszéltem nem pedig 15-ről...98-ban Mijatovic gólja döntött 2000-ben Raúl és Morientes is gólt szereztek, 2002-ben pedig az a hatalmas Zidane gól döntött, amit sztem láttam is...Szóval nem kell itt nagyzolnod, hogy mennyit tudsz
  • Rudee
    A reakciód alapján mégse mond sokat az a 3 évszám. Nem a nemzeteknél kell keresgetni a választ.
  • Rudee
    A nagy tartozásokról írnak, de logika hiányában. Tartozással ugyanis már a bajnoki indulás se lenne biztosított.
  • IXEMGabeo
    persze, h mond, de fel lehetne hozni az olasz foci védelmében azt is, hogy 4x világ és 1x Európa bajnokok a válogatottjuk