10753
Bajnokok Ligája
-
#8069 Gazdálkodás? Mármint az állami bankoktól? Az állami bankoknak meg a német államtól? :DD -
Rudee #8068 Hát nálunk pont a gazdálkodásból van pénz, nem pedig az újgazdag orosz vagy arab tulajtól.
El tudod képzelni, hogy a több 10 milliós játékosok hányszor hozták már vissza ár árukat? Mezeladástól az egyedi relikviákon át a meghívásos barátságos meccset eurók millióit hozzák.
Az hogy Kaká vagy Ronaldo érkezése óta lefocizna valamely olasz csapat az kissé nevetséges, nézd már meg az utóbbi szezonokat légyszíves. Tavaly elődöntősök voltunk, az nagy olasz klubjaid a 8-ad és 4-eddöntőig jutottak. Egy évvel korábban szintén a 4 közé jutottunk, a digók is hozták a negyed- és nyolcaddöntőt. Az Inter győzelmekor volt egy olasz, aki tovább tudott jutni, a többi 3 viszont akkor sem mutatott többet.
És a többi nemzet is annyira "focizott le", mint bármely más nagyot. -
Hunor88 #8067 Igen, akkoriban annyit is ért az a kupa... -
#8066 szerintem:
A- Porto,PSG
B- Arsenal,Schalke
C- Zenit,Milan
D- Real,City
E- Chelsea,Shakhtar
F- Bayern,Valencia
G- Barca,Spartak
H- United,Galata -
#8065 FC Porto, FC Dynamo Kyiv
Arsenal, Olympiacos
AC Milan, Anderlecht
Real Madrid CF, Borussia Dortmund
Chelsea FC, Juventus
FC Bayern München, Valencia CF
FC Barcelona, Celtic FC
Manchester United, Galatasaray A.S. -
#8064 Az a baj, hogy veled a bundabotrányokról hülyeség lenne leállni vitázni, túl buta vagy hozzá, meg úgy kb mindenhez, ahogy nézem.
Ki mondta, hogy a többi csapat ingyen igazol??? Nem ingyen igazolnak, de a normálisabbja megpróbálja kigazdálkodni, vagy minimális veszteséggel költeni a pénzét. Nem úgy mint a Madrid, City, PSG stb. újgazdag csapatok (a Madrid kivétel az újgazdag alól). Jössz itt nekem a sikerekkel, de az igenis ciki, hogy elvertek több száz millió eurót (Ronaldo, Kaka csak hogy az utóbbi két gigaigazolást említsem) és még így is lefociznak benneteket, a BL-ben meg lófaszt nem tudtatok produkálni az utóbbi időben. Lehet itt verni a mellett, egyeseknek, hogy az olaszok szarok és a spanyolok a királyok, de a lényegen nem változtat. Az olaszok válságban vannak ugyan, de lényegesen kevesbb pénzből kénytelenek gazdálkodni, mint mondjuk egy Real-Barca duó. Az adózási szabályok is kedvezőtlenebbek. Ezeket tekintve igenis szánalmas, hogy a Milan az utóbbi időben több sikert ért el nemzetközileg mint a Real, de említhetném az Intert is. Ezt kéne észrevenni, mert azt kurva könnyű beböfögni, hogy csaló, szar olaszok, de a dolgok mögé nézni már nehezebb.
Viszont innentől kezdve befejeztem, ez nem ehhez a témához tartozik, a továbbiakban pedig megpróbálom figyelmen kívül hagyni az idióta kommentjeidet. (Igaza volt limpnek) -
Rudee #8063 Ja és tulajdonképpen számolhatjuk 5 évnek is ;) -
Rudee #8062 Mond neked valamit az, hogy 1998-2000-2002? Nem pont az '50-es évek, de sebaj. -
IXEMGabeo #8061 ha pl az 50-es évekre gondolsz akkor az egy szuper generatio volt na ja akkor tényleg zsinorban nyerték a BEK címeket, na igen voltak szép madridi időszakok, de az elmúlt 10 év jobban alakult az Inter és a Milan számára. Majd lesz még Madridi BL győzelem -
#8060 biztos véletlenül írtad az egyik csapat nevét kisbetűvel :P -
#8059 Porto, PSG
Arsenal, Schalke
Milan, Zenit
Real Madrid, Man. City
Chelsea, Juventus
Bayern, Valencia
Barca, Benfica
United, Galatasaray -
Rudee #8058 Ezeket a továbbjutókat várom:
PSG, Dinamo Kijev
Schalke, Montpellier
Zenit, Milan
Real Madrid, Man. City
Chelsea, Shakhtar D.
Bayern M., Valencia
Spartak Moscow, barcelona
Galatasaray, Man. United -
Rudee #8057 Mi 6 év alatt nyertünk egy csapatként hármat. Az olaszok 7 év alatt szintén hármat, csak hogy ott ez idő alatt volt 28 induló. Számoljunk tovább? -
Rudee #8056 Negyeddöntő max. -
Rudee #8055 Biztos az olasz vendégek megbundázták ezt is :DDD -
Rudee #8054 Csak az a baj, hogy az olaszoknál nem a gazdasági helyzetnek köszönhető a "válság", hanem másnak. -
Rudee #8053 A többi csapat meg ingyen igazol, nem? Amúgy az olaszok bukják a legnagyobbakat, mi legalább értelmes játékosra költünk. -
#8052 +1 -
Gaba94 #8051 Így azért mindjárt más. Korrekt :) -
#8050 Szeretne valaki házigazda lenni? -
#8049 ezért utálom az általánosítást....
Én is elítélem az összes kis gyökért akár Real drukker akár nem, aki nem épp ésszel gondolkodik, hanem pl nagy a faszom kemény vagyok mert nyert a margit/barka/cselszi/sziti agyi teljesítményre képes.
Elismerem nyers modorom van elsőre, csupán lusta vagyok érvelni hozzá "Normálisan" mint az előbb... De ezt is valahol a divatok űzték ki belőlem. Ezért is csak nevetek mondjuk FB-n pl egy-egy sportlap vagy TV csatorna híreinél, hogy minden okos, hogy odagyűlik trollkodni... De ezekkel értelmes szóváltásba nem lehet keveredni, mert egyből jön pl: az én esetemben, hogy 5 pont, meg 5-0, meg 2-6... De mind hidegen hagynak.
Engem pl: a Barca elleni sikertelenségnél nem az érdekelt ,hogy verjük már meg őket végre (bár igen reménykedtem benne titkon), hanem hogy tényleg csapatként, szép játékkal és mindenekelőtt játszani akarással hozzák ki belőlem azt az érzést, hogy: "-Igen! Ezért szerettem meg őket!" nem pedig azért hogy Fuckyeah végre megvertük egy talált góllal a Barcát, és akkor oké minden. Nem.
A tegnapi szuperkupa győzelem is nem sokat ér, de amit az 1. félidőben láttam, komolyan úgy ültem a TV előtt mint egy gyerek. Az volt fontos, nem a végső győzelem, főleg amilyen bűnszarul játszottunk a Getafe ellen...
-
#8048 korrekt hozzászólás így már.
nem tudom, hogy milyen drukker vagy, én is egyből a mostani gyökér real/barcra drukkerekre asszociáltam, mert hát valljuk be velük van tele mostanában az internet... de látom te normális vagy. :) -
#8047 fuckyeah! -
#8046 Az évtizedek alatt elért sikerekre. És mint nem divatszurkoló a szar időszakban is kiálltam a csapat mellett. Természetesen nem esett jól amit láttam, de aki nem ismeri el hogy új arculatot vett fel a Real Madrid, valamint a sok sikertelen év (ami annyira nem sikertelen mert bajnoki címek, spanyol kupa győzelem, pár szuperkupa győzelem) után látványosan feljavult a csapat és elért újra a csúcsra. Az egyik legjobb, ha nem a legjobb klub jelenleg. Továbbá teljesen normálisan igazoltak, nincs összevisszaság ésszel posztra igazolnak, igaz ez leginkább Mou érdeme is, de végre Perez is meg tudott változni. Bár Sahin az eléggé szürke lett, de ez csak egy a sok igazolásból. A többiek mind jól helyt állnak.
A City, PSG és az ilyen "arab" klubok akarnak így felkapaszkodni, majd kiderül mennyire lesznek eredményesek... Rosszat nem kívánok nekik, elvégre valamilyen szinten mégis több erős klub lesz így, nem csak Real-Barca.
Amúgy BL... tavaly meglehetett volna, de a Bayern elleni visszavágó abszolút ki-ki meccs lett, és érdekes akkor se voltam csalódott, mert mindent megtettek. Nekem ez több örömöt szerzett, hogy ennyi év után tényleg újra esélyesek vagyunk.
Olasz kérdés. A 2006-os VB óriási faszmák volt. Egyértelműen a franciák gázoltak át mindenkin, ők nyerhettek volna jogosan, de mint tudjuk ilyen a foci, nem minden történik úgy ahogyan az ember számít rá.. Olaszoknak a németek ellen volt 1 jó meccsük és annyi volt a torna. Meg a végén Materazzi cigánykodott és ott eldőlt minden sajnos.
A mostani EB topikban egyébként ejtettem egy pozitív dícséretet is az olaszok felé, mert a spanyolok elleni első meccsen, tényleg úgy játszottak, ahogyan azt az ember elvárná minden más válogatottól/csapattól... Akkor a németek elleni játéka szintén tetszett az olaszoknak. Ettől függetlenül utálom őket és ez van. Magyaroknak sem tudok szurkolni és ezt is vállalom, magyar foci cseppet sem érdekel.
Spanyol válogatott: nem kell bemutatnod szücsy... tisztában vagyok vele, hogy túlhype-olták őket aztán jött a pofon mindig. Mint Real drukker, engem pl nem érdekelt, hogy "Barca taktikával" nyertek VB-t és EB-ket. Ezt beismerem de soha nem is vitattam ezt, itt látszik teljesen összekevertek itt átlag gyökér megmondó drukkerrel, csak én nem az a fajta vagyok.
Ha érdekel franciáknak szurkolok a nagy tornákon és érdekes hiába fosak jelenleg, mégis kitartok mellettük.
Csak a tisztán látás végett....
-
#8045 "Szerkesztőségünk egybehangzó döntése értelmében a Bajnokok Ligája csoportköréből szeptember 18-án, kedden a D-csoport rangadóját, a Real Madrid–Manchester City találkozót közvetítjük élőben a Sport1-en." -
Hunor88 #8044 Jó komment!
Csak annyit hozzá, hogy a spanyoloknak most kezdődött el a böjtölés pénzileg. Alig költöttek valamit. Egy pár év múlva ez komoly probléma lesz.
És tényleg eddig inkább a Reallal szimpatizáltam, de már egy kicsit unalmas ez a "nagybevásárlás" minden évben, közben a Barca fiatalokat vesz és úgy nevelik fel. Ez egy külön érdem! -
IXEMGabeo #8043 már a 2008-as EB-n elkezdődött a spanyol hegemónia:) akkor még a bajnokság is jobb volt, mert a Villareal, Sevilla, Valencia jobban meg tudták szorongatni a 2 gigászi csapatot. utóbbi 3 év 4 szezon nagyon egyoldalú volt -
IXEMGabeo #8042 2003 Milan
2007 Milan
2010 Inter
Real Madrid 2002? -
IXEMGabeo #8041 Arsenal mindig a H csoportba szokott kerülni és én még amióta BL-t nézek nem láttam őket nehéz csoportban -
#8040 hát jót mondott:D:D
de ez:D:D
"Nem hiába volt most is a 3 meghívott sztárvendég között egy olasz, és 2, aki a Milannal nyert BEK-et."
:D:D:D
hívhattak volna bárkit szücsy, most épp ők értek rá:D:D
ebből magvas gondolatoka leszűrni:D:Dna igen:D -
#8039 Értem, de arra nagy az arca valakinek, hogy a csapata a BL döntős (!) ellen esett ki? :/ not bad! -
#8038 eljutottunk idáig is h szücsy jót mondott :D -
#8037 a chelsea ellen? -
#8036 a Real. Én nem játszhattam egyedül, mert aztmondtam MI.
-
#8035 Tartsák meg jó szokásukat :D -
#8034 Tavaly még a leggyengébböl is kiestek...:D -
#8033 Spanyolok a VB címükig a világ bohócai voltak, mindig esélyesként indultak a nagy tornákon és mindig beégtek... a VB címmel elkezdődött valami ami nagyrészt a Barca játékosainak/Pepnek az érdeme, mindig megmosolygom mikor pont egy Realos kezd el így arcoskodni :DDD Több száz milliót meg a világ legjobb edzőjét leigazoltátok, és még így is 10 éve voltatok egyáltalán BL döntőben, sőt 2 éve jutottatok tovább a 16 közül sok idő után, erre aztán büszke lehet mindeki.
És igen, az olasz foci válságban van, de a spanyolok sem állnak gazdaságilag a helyzet magaslatán, megnyugodhatsz hogy oda is el fog érni...
Egyébként az olaszok azon nép egyike, akik MINDIG esélyesek és meghatározóak voltak minden VB-n, EB-n és klubszinten is, még akkor is meglepték a világot mikor mindenki lesajnálta őket (lsd: most EB, vagy a bundabotrány utáni olasz VB győzelem és Milan BL győzelem).
Nem hiába volt most is a 3 meghívott sztárvendég között egy olasz, és 2, aki a Milannal nyert BEK-et. -
#8032 De te játszottál, vagy a Real? -
#8031 azthiszem mi a bl győztes ellen estünk ki, arra -
#8030 Ugyanezt akartam kérdezni, csak nem akartam személyeskedni. :)
Amúgy nem kéne itt lenézni az olaszokat, tekintve, hogy a Madrid mindig bevásárol és nem tudnak BL-t nyerni 2002 óta.