10753
Bajnokok Ligája
-
#8149 nem bazd meg nem tudom -
#8148 BÁZEL. :) -
#8147 Most alapvetően a BL-ről van itt szó. Nem a bajnokságról. Szerintem nem volt rossz meccs, ráadásul két bajnokcsapat találkozott. Méltó volt a Bajnokok Ligája franchisehoz. -
Atys91 #8146 ez tudod milyen címer egyáltalán?! -
IXEMGabeo #8145 Jól van nyert a Madrid véletlenül örülj, hogy toltak egy nagy meccset, de még mindig hátrányban vannak a bajnokságban.:)
Volt már ennél nagyobb meccs is pláne, hogy az 1. félidő még alvásra sem volt méltó -
IXEMGabeo #8144 citynek is szerencsés gól volt a Kolarov féle, de ilyen mákot, hogy rögtön abból a támadásból a nulla Benzema betalál megáll az eszem.
Több fórumon is írtam, hogy Maicont hiba volt lecserélni. Tulajdonképpen ott dőlt el, mert ő simán lefogta Ronaldót a szélen... -
Rudee #8143 Ez a meccs legalább méltó volt a BL elnevezéshez. -
#8142 ráadásul úgy hogy a védő lehúzta a fejét. Szépet fog kapni otthon az biztos -
IXEMGabeo #8141 nagy meccs volt a Madrid- City , de no comment h pont a CR dönti el... -
#8140 így van hajrá
FCB
-
#8139 lehet ez lesz az idei bl legjobb meccse rögtön az első játéknapon... -
#8138 váhá ugyanaz :) erre nem is gondoltam :))) -
#8137 Bizony, hajrá FCB!
:D -
#8136 Na ma úgy döntöttem a city - real meccset nézem a sport1 en. De holnap keresnem kell egy Streamet a bayern meccsre :)
Hajrá FCB! -
#8135 Igen már én is akartam kérdezni, hogy mi történt a stream.try.hu-val? -
zsotesz #8134 Megvan még a stream-es oldalad? Múltkor valami meccshez kerestem streamet, gondoltam nálad lesz, de nem jött be az oldal. -
#8133 Ma kezdődik a csoportkör!! -
#8132 A:DSA_:D:SADSAD:SA -
#8131 óriási ASD:assdf -
lord nihilus #8130 -
#8129 v nem kell irjal :D -
#8128 Legközelebb nem írok inkább :D -
Rudee #8127 Másik csoportba van Madrid? Nincs. Akkor?
Ha nem tetszik a véleményem az olasz foci helyzetéről, akkor nem kell elolvasni. -
#8126 Nyilván akkor is megjegyezted volna ezt, ha a Madrid nem lenne benne ugyebár. Amiket az utóbbi napokban levágtál a topikban az se volt semmi, nem biztos hogy nekem kéne kezeltetni magam -
Rudee #8125 Én értettem. -
Rudee #8124 Tehet arról valaki, hogy pont abban a csoportban van a Madrid, amelyikben csupa bajnok szerepel? Nem tudom egyébként sem, hogy ebben mi volt istenítés.
Az üldözési mánia pedig betegség, kezeltesd... -
#8123 Szóval nem olvastam el, hogy mire reagált gercse, csak a tartalmából gondoltam, hogy az általam idézett hozzászólóra. -
#8122 az nem lényeg, csak a rehál margitot lehet isteníteni, mert ők az ász, a csúcs, a legjobb, a best of the best :P -
Rudee #8121 -
#8120 Jajj, elnézést, azt hittem erre reagált gercse:
"Na a szar fos bohóc ligás 5. helyezett azért jól megfingatta a a világ legjobb legerősebb bajnokságának a győztesét aki egyben persze európa ura is."
Mea Culpa. Tekintsd tárgytalannak a kommentemet. -
Rudee #8119 Olvasol is néha? Azt írtam, hogy 2 olyan csoport van.
Utána ki lett tárgyalva röviden, hogy a Chelsea nem aktuális bajnok, de a BL-ben címvédő, ezért érvényes az állítás arra a csoportra is. -
#8118 Egyébként a tavalyi H csoport is ilyen volt (Barca, Milan, Plzen, BATE) -
#8117 Az E-ben talán nincsen? A Chelsea micsoda?:) -
Rudee #8116 Nem, az aktuális bajnokokra gondoltam. A többi csoportban mindenhol van 2., 3. vagy 4. helyezett is. -
#8115 Szerintem arra gondolt, hogy már megnyerték a PL-t. -
Rudee #8114 Nem nyerték ketten, de a Chelsea címvédőként jogosan van ott. -
#8113 WTF? Az angol bajnokságot ketten nyerték? :D
(tudom a Chelsea BL bajnok, de azért jól jött ki :P) -
Rudee #8112 Majd 2074-ben :D -
#8111 Majd mikor az angol bajnok oda-vissza veri a spanyolt... -
#8110 ctrl c ctrl v?? :D