10753
Bajnokok Ligája
-
lord nihilus #8189 köszi!! -
#8188 streamek a a mai BL meccsekhez
-
Rudee #8187 Jövőre, ha tényleg bevezetik a pénzügyi fair play-t, legalábbis annak az átigazolásokra vonatkozó rendszerét, akkor meg fog változni a helyzet. Az árak lejjebb szorulnak kényszerből, mert aki drágán vesz játékost, annak el is kell adnia valaki(ke)t abban az értékben. Ez valamelyest gondolkodásra kell hogy bírja a vezetőket.
Igaz hogy ez csapda is lesz, mert a nemzetközi kupában nem induló csapatok meg nyilván nem annyira tudnak költekezni, hogy 8-10m €-kat adjanak a "nagyobbak" játékosaiért, de aki megteheti, az nyilván sportszakmailag előrébb lesz az új igazolásokkal. -
#8186 Manapság az a méltó a bl névhez akinek van 100 milliója nyaranta költekezni.
Azt várom majd mikor következik be az, hogy az országok eladják a csapataikat majd más országoknak h az majd cserébe vásárol állampapírokat.
Sőt akkor már lehet a városkákat is eladni a déleurópaiaknak.
Majd Norvégian,Németország,Svédország,Dánia,kína,Arábia szépen felosztogatja egymásközt olasz és spanyol ország városait...
Aztán már nem is bajnokok ligája hanem gyarmatok ligája lesz.:D -
Rudee #8185 Nehéz belátni, hogy elnézted? Ez van, nem haragszom, csak nem szeretem mikor valaki nem túl alaposan nézi meg az előzményeket, majd így oktat. -
#8184 Jólvan pubi... a gumicukrot nem nyerted meg. -
Rudee #8183 Most olyan szépet tudnék írni...
Sokkal korábban, még a sorsolás után írtam érdekességként, hogy a mienk az egyik olyan csoport, amibe tényleges bajnokok szerepelnek. Ha utána írtam valahol, hogy csak az ilyen csoportokban lehet a BL elnevezéséhez méltó meccseket játszani, akkor légyszíves idézd.
A kettőt én nem vontam össze, az inkább csak a Te kis elcsökevényesedett agyadban forrt össze. -
#8182 na ez nagy érvelés volt hogy üldözési mániás...
ellenben az már világos hogy te fogyatékos vagy, arra sem emlékszel amiket TE írtál korábban, pedig nem olyan nehéz kideríteni, megnézed az előzményeket és voálá. Nem hiszem hogy olyan bonyolult volt értelmezni amit írtam, de szájbarágósan csak neked:
Ezt írtad te: "Ez a meccs legalább méltó volt a BL elnevezéshez." Merthát ugye a reál az aktuális bajnok, meg a city... és milyen jó hogy egy csoportba kerültek, és méltó a BL névhez, mert mind a kettő bajnok.
Ezt írtam én: "szörnyű lehetett évekig úgy nézni a reál BL meccseit, hogy egyik sem volt méltó a BL elnevezéshez." Merthát ugye 3 évig nem volt bajnok a reál, ami sajnos nem méltó a BL névhez a TE elméleted alapján. Magyarázzam még tovább vagy felfogta a pici agyad? Ha sikerült kapsz egy gumicukrot ;) -
Rudee #8181 Csak nem egy újabb üldözési mániás?
Az aktuális spanyol bajnok kilététől függ, hogy egy csapat milyen meccseket játszik? Vagy csak normális érvelés nem jutott eszedbe? -
#8180 CFR meglepő h ilyen simán nyert a Braga otthonában -
#8179 durva meglepi:D:D
-
#8178 "Tavaly és az előző években is volt sok jó meccsünk"
de ki is volt akkor a spanyol bajnok?
(mert ugye BAJNOKOK Ligája elnevezéssel dobálózol itt amióta kisorsolták a csoportokat.) -
#8177 Lille -
#8176 Igen, a tv2 csomagját vette meg. A többit ugyanúgy a digi adja. -
IXEMGabeo #8175 Götze tuti nem meleg:D -
#8174 Most akkor SportTV csak a keddi meccseket adja? -
Rudee #8173 Annak idején megye I-ben történt, hogy egy nem teljesen egészséges játékos combját valami spéci cuccal kenték be, hogy bírja a terhelést. Kisebb mellékhatása volt, hogy egész meccsen így nézett ki. Többet valamiért nem használták a szert, nem is tudom miért :D -
#8172 megszűnt -
Rudee #8171 Véletlen az volt pl, ahogy a City vezetést szerzett. A semmiből, helyzet nélkül, sőt, mondhatjuk hogy bő egy óra "futballal" minden felépített támadás nélkül.
Értem én, hogy fájó a tegnap mutatott feltámadás, főleg a közelgő Clássico miatt, de... -
Rudee #8170 Tavaly és az előző években is volt sok jó meccsünk, de amit nyerünk, az nyilván az ellendrukkereknek alapból nem tetszik. -
#8169 ezt biztosan nem Milánóból hozta! :D -
#8168 sok van
csak ugye nem merik felvállalni:Dérthető kokból:D?D
http://sportgeza.hu/futball/2012/09/12/fel_a_nemet_homoszexualis_futballista/ -
#8167 és amikor bevallotta a sajtónak,kibaszták a csapattól,sehova nem kellett,vége lett a karrierjének,és végül öngyilkos lett... -
#8166 eddig hivatalosan csak 1 meleg játékos volt,asszem angliában focizott,de tuti vannak amúgy buzeráns focisták -
#8165 amúgy sok meleg vagy bi játékos van tuti
nem ibra lenne az első eset
podolskiról is ezt híresztelték:D:D meg még jó pár német válogatott játékosról:D:D -
#8164 :DDD -
#8163 buzibra -
#8162 buzerátor:D:Dd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8160 miért ne lehetne a legjobbak közé sorolni?
Én igazán nem vagyok egy Ronaldó fan vagy spanyol,portugál,brazil,argentin fanatikus, de Ronaldo teljesítménye magáért beszél.
-
#8159 Hulk majdnem a szezon gólját lőtte :D -
#8158 nyílván nem fogják anyázni, ha eldönt egy meccset. Az meg elvakult, ha valaki Ronaldót ma a legjobbak közé sorolja. És én nem is istenítem emiatt, csupán örülök, hogy eldöntötte a meccset a végén. -
IXEMGabeo #8157 külön bosszant h megint Roni lesz az Isten a 90. percben holott nyilvánvalóan Marcelo játszott a legjobban a Madridnál... -
#8156 "kinek nem inge"...
mindegy nem vitázom, itt nincs mit magyarázni, a sok kihagyott helyzet ellenére jobb volt a Madrid és megérdemelten győztek. -
IXEMGabeo #8155 az, hogy szimpatizálok több csapattal nem jelenti, hogy divatszurker lennék mivel a citynek alapvetően sosem drukkoltam:D viszont azt megtehetem, hogyha bármiko a Milan, RM, Schalke és a MU játszik ellenük szurkolok mivel nem csípem ezen csapatokat. Most legyetek boldogok, hogy sikerült fordítani és kész:) -
IXEMGabeo #8154 tudod ki a divat...ideges vagyok, mert a city ennek ellenére megverhette volna a Madridot. És akkor még mentek fölényeskedni, hogy jajj ez BL csapat, holott benne volt, hogy kikapnak. Ott dőlt el, hogy Maicont lehozta Mancini egyébként simán 1-1 -
#8153 én meg azt hittem, hogy balassagyarmat:D:D::D:D:S -
IXEMGabeo #8152 te Effe meg mertem volna esküdni h ez a barca címer xASASDdds -
#8151 szörnyű lehetett évekig úgy nézni a reál BL meccseit, hogy egyik sem volt méltó a BL elnevezéshez. -
#8150 véletlen? A győzelem abszolút jogos volt, az más hogy sokat bénáztak. City be volt szorulva mint a szar. Volt 2 mákjuk és annyi...
Istenem, hogy még mindig az ilyen fasz megnyilvánulásokat látni, főleg hogy a bajnokság eddig nem úgy alakul, a sok divat megint erősnek hiszi magát és próbál okoskodni....