Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így akkor lehet inkább Tõzséréket figyelem.
Hajrá Magyarország!
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e6d96f689405
Angol, szarabb minõség, de nincs akadás.
http://goo.gl/gd6Zi5
20:45 Barcelona-AC Milan tv: Pro4, TVR1, STV2
20:45 Borussia Dortmund-Arsenal tv: Digisport Plus hu
20:45 Chelsea-Leverkusen tv: Digisport hu
20:45 FC Porto-Shakhtar Donyeck
20:45 Genk-Valencia
20:45 Olympiakosz-Olympique Marseille
20:45 Plzen-BATE Boriszov
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
nettel együtt nekünk ez a helyi szolgáltató is kb. 8 ezer Ft, csatornák számát soha ne tudom pontosan, mert van ami kétszer is be van állítva, van ami meg egyszer se. annyi, hogy én bundest sem látok. ja, és a HD-re sincs igazán igényem, a tévé úgysem tud olyat itthon. Csak a meccsek mennének! 😄
Hajrá Magyarország!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de egyébként igen, azt adták, sztrímeket kerestem hozzá, amikor láttam, hogy tv2.hu-ra irányít egy link, és rendesen megy.
Molnibalage: hát igen, én sem tévézek sokat, de a sportcsatornákat rendszeresen nézem, azokon kívül meg az ismeretterjesztõket, amikor nem ismételgetnek minden sz.rt, meg még a comedy centralt. Ezen kívül azért lehet meghagynám az m1-tv2-rtlklub hármast is, csak a megszokás miatt, meg a dunát. plusz valami értelmes hírcsatornát, de arra meg ott a net, meg a rádió. 10-15 csatornából meg is állnék, de akkor abban már vannak olyanok, amit csak alkalmanként nézek. meg ugye kellenének az ilyen pro4 félék is most éppen...
Hajrá Magyarország!
Na, ezzel kurvára egyetértek. Nekem kb. 4-5 csatorna kellene, de azokat is csak szökõévente nézném...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- azért olyat nem engednék, hogy X csatorna megveszi a közvetítési jogot, és adja a meccseket, szinte mindenki fogja. X úgy dönt, hogy elindítja Xa csatornát, és átrakja oda a meccseket.... Xa-ra vagy várni kell, vagy szolgáltatót váltani, stb. Jó, most a Tv2-tõl rendes volt, hogy a neten is lehetett nézni pl. a Szuperkupát.
- vagy a kizárólagos jogokat kéne átgondolni, vagy pedig több csomagban lehetne árusítani a jogokat (jó, most a PRO4 mellett a Digi is nyomja, de lehetne több). Ha pl. van 8 BL-csoport, akkor máris lehetne 8 csatornának joga, vagy nemtom. Valahogy másképp mint most van.
- vagy vissza mindent a közszolgra, vagy sporttv-re! 😊
Jó, tudom, hogy sokaknak nem tetszik, amit most leírtam, és persze tudom azt is, hogy nem olyan világban élünk, ahol ezek a javaslatok életképesek. De nekem ez akkor sem tetszik. Régi szép idõkben tudtam nézni az m1-en a BL-t, plusz mûholdon az angol Eurosportot. Aztán a BL-t átvette a Viasat3, hozzánk persze még a T-Home sem kötött akkoriban lóf@szt se. Sõt, a helyi szolgáltatónak sem volt még ide kiépítve a hálózata, mert külváros. Aztán jött a Sport TV, volt ott minden, mi szem-szájnak ingere. Angol-német-olasz-spanyol bajnokik, UEFA-kupa... Végre be is kötötték a kábeltévét, lett Sport1. Kevéssel késõbb elindult a Sport2, és a jobb meccseket ott nyomták, nekünk persze még nem volt... Mire lett, jött a Sportklub, átvette a Bundesligát, olasz kupát, meg mittudomén. ire ez is felkerült a csatornák közé, jött az Eurosport 2, amely nemsokára le is csapott a Premier League-re. Aztán Sport M, Digisport, most PRO 4. Hát én értem, hogy kereskedelmi tévék vannak, meg versenyeznek egymással, de valahogy mindig sikerül szopóágra kerülnie sok szurkolónak.
Bocsánat ezért, de kikívánkozott. Lassan elgondolkodok, hogy mit köttessek a helyi szolgáltató helyett, de nem lesz könnyû olyan csomagot találni, amelyben minden benne van, ami kell, és még nem is drága, és nem is kell 24,5 év hûség. 😊
Jó lenne eljutni oda, hogy darabáron össze lehet válogatni az engem érdeklõ csatornákat, és nem kellene úgy fizetni 40 csatornáért, hogy a háromnegyedét nem nézem, de amit akarok az meg sehol. 😄
Na, mindenkinek jó szurkolást estére!
Hajrá Magyarország!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
A Digisportot is tartalmazó alapcsomag havi díja 1400Ft (17 csatorna), ha kell a Digi+ is, akkor az pedig már 2700Ft (52 csatorna).
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
vagy rosszuk tudom és a 3 ember által fogható ánuszrózsa nevû csatornán? ha szerencsénk lesz, talán még az olimpiát is láthatjuk^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A TV2 viszont szépen leírja magát az UEFA elõtt a Pro4-gyel, így elég valószínû, hogy õk egy fityiszen kívül mást nem nagyon fognak kapni. A Pro4 meg megy majd szépen a süllyesztõbe, mint a viasat6.
A TV2 láthatatlanná teszi a Bajnokok Ligáját
<...>A 2011. július 31-i AGB-adatok szerint a PRO4 a háztartások 16,3 százalékában érhetõ el, ami 648 227 háztartást jelent pillanatnyilag Magyarországon. A DigiSport a maga 34 százalékával (1 352 130 háztartás) valamivel jobb helyzetben van. A DigiSport+-ról még egyelõre nincs hivatalos adat, ugyanakkor a tulajdonos Digi Kft. valamennyi rendszerén szerepel a csatorna, így vélhetõen ez is több háztartásban fogható, mint a Pro4. A TV2 lefedettsége 99,7 százalék.
Van némi különbség, a TV2 döntése ezért érthetetlen és sportszerûtlen.
A csatorna állítólag azért döntött így, mert nem jutott be magyar csapat a fõtáblára, így az érdeklõdés sem lesz kiemelkedõ. Tegyük hozzá gyorsan: tavaly sem volt magyar csapat a 32-es táblán.
Médiapiaci szakértõk szerint meggondolatlan és önveszélyes lépést tett a TV2, hiszen ezzel aligha javított megítélésén az UEFA megbízásából a jogokat értékesítõ TEAM képviselõi elõtt. Ráadásul az UEFA várhatóan ez év õszén írja ki a következõ három évadra szóló pályázatot, s a mostani csatornaváltás aligha javítja a TV2 esélyeit.<...>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
lövésem sincs mikor láttam utoljára, olasz/angol bajnoki meccset TV-ben :/ múltkor konkrétan fizikai fájdalmat okozott megnézni egy forma1 futam után egy magyar bajnokit a dunán 😄 (vagy sport1-2, már nem emlékszem 😄)
de más kérdés hogy hogy csinálhat ilyet jó lenne már valami törvény erre...
faszom se angol,se olaszt(bár ez kevésbé )érdekel nem látom és most már a bl-t se fogom:S:S:S:S?!
hát basszák meg magukat!!!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Nemhogy megvenné már a Sport TV a licenszet és mehetne 2-2 meccs (elsõ élõben a második felvételrõl) a csoportkörökbõl és a nyolcad döntõkbõl kedden meg szerdán.
Így is siralmas ami ebben a geci országban van, nehogy már egy kikúrt sporteseményt is megnézhessen az ember.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"