10753
Bajnokok Ligája
-
#8269 Legfeljebb azt mondja elnézte, előfordult már. És nem hiszem, hogy az UEFA nem adott volna emiatt neki több meccset.
Na mindegy: egy biztos, szánalmas húzás volt. Vagy csak annyira debil a csatár (általában a focisták azért nem az eszükről híresek, főleg a brazilok), hogy azt sem értette, hogy mi van. Lehet, hogy még most sem érti :DD -
#8268 amúgy kajak én is ezen gondolkoztam tegnap, h befújtam volna lesnek :D -
#8267 Én a bíró helyében befújtam volna lesnek :D -
#8266 csak ha nem adják vissza mondjuk a középpályán az ellenfélenk van esélye lereagálni.
ezt most hogy reagálja le?
eleve a dánoké volt a labda, persze ki gondolta volna, hogy a balfas brazil belövi ezt.
mert akkor meg nem oda adja a bíró haem akkor adja a dánoknak- -
#8265 Adriano ellen fegyelmi eljárás indult, mivel megsértette az UEFA szabályzatát!
Adriano az UEFA fegyelmi szabályzatának 5. pontját – mely a pályán belüli és kívüli viselkedés szabályait részletezi – sérthette meg. Az 5.) 1. k) pont szerint fegyelmi vétséget követ el az, aki „sportszerűtlenül viselkedik annak érdekében, hogy előnyt szerezzen” – ez pedig ráillik a brazil csatár esetére. -
#8264 kellett ehhez a faszoskodás Zenit részről... Nagyon hoki gólokat kapott a Zenit. -
#8263 durva ez a Malaga...9.perc 0-2...az idei BL-ben a spanyolok közül ők teljesítenek a legjobban -
#8262 Mai BL
18.00 Zenit-Malaga tv: Digisport 1 hu
20.45 Manchester City-Real Madrid tv: Digisport 1 hu
20.45 Ajax-Borussia Dortmund tv: Digisport 2 hu
20.45 Anderlecht-Milan
20.45 Schalke-Olympiakosz Pireusz tv: ZDF
20.45 Arsenal-Montpellier
20.45 Dinamo Kijev-PSG
20.45 Porto-Dinamo Zagreb tv: HRT2
streamek: -
#8261 a rugó játékosnak látszik a fején,hogy nem nézett fel,nem szándékosan rúgta oda a csatárhoz...Luis Adriano is csak sétálgatott,a védők nem reagálták le,ő meg bevitte a labdát,ennyi. Sportszerűtlen gól az igaz,de nem történt szabály elleni vétség,szóval max kapnak egy kisebb pénzbüntetést -
#8260 Egy másik példa: a labda nem volt kint, szabálytalanság nem történt, a bíró nem fúj semmit, mutatja, hogy tessék folytatni, Gomes benézi, azt hiszi szabadot kapott, Nani meg teljesen szabályosan berúgja. Ez fair play? Szigorú értelemben nem az. Szabályos? Igen. Ki volt a hibás? A kapus. Ilyen esetben mi volna a helyes döntés? Nem megadni egy szabályos gólt, mert sportszerűtlen a hülye ellenféllel szemben?
-
#8259 Bíró nem nyúlhat bele, mivel ez teljesen szabályos gól volt.
Meg az oké, ha a labdát nem adják vissza, de a gól már helytelen? Akkor hol a határ a fair és unfair játék között?
Íme egy nem szándékos fair play gól. Elkéne tiltani a játékost, vagy újrajátszani a meccset?
-
#8258 Én újrajátszatnám.
Ez így bullshit.
Ok, hogy ez íratlan szabály, de akkor meg a bírónak kell vmit csinálnia a meccsen.
A Norsdjelland simán mondhatná azt is hogy emiatt a gól miatt lett az az eredmény ami.
Mert ok ha nem adják, vissza a labdát, de hogy ezt kihasználva szereznek gólt?
Mert akkor aztán tényleg semmi nem számít.
Egy ilyen gólt ha szabályos,ha nem, akkor sem lehet megadni,büntetés nélkül meg aztán végképp balfaszság az uefától. -
#8257 egy 2 meccses eltiltást kaphatna azért a brazil ezért, meg egy kis pénzbünti aztán szevasz -
#8256 A Fair Play nem kizárólagosan csak erre terjed ki, ha mindent büntetne az Uefa, ami ellenkezik a kampány elveivel, akkor már nem is néznénk focit.
Max elveszik a gólt, meg kap a klub egy kis pénzbüntit, de eltiltás, kizárás nonszensz lenne. -
zsotesz #8255 -
#8254 mi történt??? -
#8253 -
#8252 nem is azért kell megbüntetni, mert szabály ellenes volt.
Az uefa fair-play kampányai kb 0 hitelességűek lesznek, ha ezt nem szankcionálják.
meg hát ennyi erővel akkor utólag sem kellene eltiltani játékosokat ha durva szabálytalanságot követett el és a bíró nem vette észre nem?
Mert hát az sem szabálytalan.
-
#8251 mit csináltak?? nem láttam.... -
#8250 Nem lehet szankcionálni, de akkor is nagyon gáz, hogy az UEFA lépten-nyomon a FAIR- PLAY-t reklámozza, erre meg ezek ezt csinálják. -
#8249 ha a balkánon csinált volna ilyet a csávó, élve nem jutott volna haza az tuti :D -
#8248 Persze, meg a klub megszüntetése, meg 5 év letöltendő, nem? A fair play íratlan szabály, sehol nincs meghatározva, hogy a nem betartása szankcionálással jár.
Gerinctelen dolog, de nem szabálytalan. -
#8247 a shaktarnak azért egy szép nagy adag büntetés ezért a megmozdulásért.
ez kb az uefa arconköpése.
a játékosnak kb egy 2-3 mecces eltiltás uefa meccsekről. -
#8246 mekkora parasztok az ukránokXDXD
ezt a góltXD -
#8245 azt hiszem a chelsea elbúcsúzik az idei bl-től. kíváncsi leszek, mikor lesz az első címvédés a bl-ben. -
lord nihilus #8244 köszi (ismét)!! -
#8243 Mai BL
18.00 BATE Boriszov-Lille
18.00 Szpartak Moszkva-Barcelona tv: Digisport2 hu
20.45 Valencia-Bayern München tv: Digisport1 hu
20.45 Juventus-Chelsea tv: Sport1 hu
20.45 Galatasaray-Manchester United tv: Digisport2 hu
20.45 Benfica-Celtic
20.45 Nordsjaelland-Sahtar Donyeck
20.45 CFR Cluj-Braga tv: TVR1
streamek: -
#8242 hát ha túlságosan kiemelkednek a mezőnyből akkor velük van a baj.
bezzeg az antifocizással minden vereségnél jönnek a barcafanok.
persze ha labda nincs az ellenfélnél úgy aztán fair focizni mondhatom.
de a barca az emberfeletti szint,minden passzuk aranyat ér. -
IXEMGabeo #8241 nem velük van a baj, hanem a médiával, aki feneket kerít az egésznek. Nyilván ennek a 2 csapatnak hatalmas hírértéke van minden téren,,, -
#8240 Akkor ne foglalkozz velük ennyire egyszerű. De látom nagy megmondó ember lettél -
#8239 én nem hinném hogy a bate-t kéne leszólni.
bejutottak és jól szerepelnek olyan kerettel amilyennel.
csalózni inkább a többi pénzes mocskot kell. -
#8238 jójó, látom komolyan vettétek:D
nekem nem a barcával van a bajom, hanem a felhajtással ami körülötte van.
lehet egy barca vagy semlegees drukekernek mekkora csoda, de nekem már személy szerint elegem van belőle.
barca így,real úgy..jaja faxom ki van mind a 2 csapattal már. -
#8237 persze,csak azért írtam azt amit,mert már idegesitő,hogy megbélyegeznek az emberek 1-1 csapatot,szarok a bírók a mai futballban,vagyis lehet nem a bírók szarok,hanem nagy a nyomás "fentről",így minden csapatnak szoktak "tévedni". Ezzel együtt kell élni,kész. Amíg ekkora pénzek mozognak a fociban,nem a pályán fognak eldőlni a legnagyobb dolgok... -
Rudee #8236 Azért a Dinamo BL-be jutása megérne egy könyvet is akár :DD
2. meccsen a semmire 5 perc hosszabbítás, továbbjutást érő gól a 98. percben :DD -
#8235 azok is csaló csapatok mert nyernek mindig,két teljesen makulátlan tisztességes csapat van,a Dinamo Zagreb meg a Norcjelland,őket nem tolják a bírók.
cinizmus off -
#8234 és a Juve, és az MU? -
#8233 hát a bate tényleg elég fura körülmények között jutott be a csoportba az fix -
#8232 azok is mákosgubós csalók mint a barca,chelsea meg a bírók.
fúj a mindenkinek. -
#8231 6-1
benne volt pedig a 10-11:D
na majd a batét(bosszút):) -
#8230 na a jól megérdemelt vereségét is elszenvedte a barca.
a mákosgubós csalók csapata.
kár hogy a másik mákosgubós csalók csapata a chelsea meg learatta a mákföldjeit.