10753
Bajnokok Ligája
  • [HUN]FaTaL
    Legfeljebb azt mondja elnézte, előfordult már. És nem hiszem, hogy az UEFA nem adott volna emiatt neki több meccset.

Na mindegy: egy biztos, szánalmas húzás volt. Vagy csak annyira debil a csatár (általában a focisták azért nem az eszükről híresek, főleg a brazilok), hogy azt sem értette, hogy mi van. Lehet, hogy még most sem érti :DD
  • Mor3llo
    amúgy kajak én is ezen gondolkoztam tegnap, h befújtam volna lesnek :D
  • [HUN]FaTaL
    Én a bíró helyében befújtam volna lesnek :D
  • DasIsFuck
    csak ha nem adják vissza mondjuk a középpályán az ellenfélenk van esélye lereagálni.
    ezt most hogy reagálja le?
    eleve a dánoké volt a labda, persze ki gondolta volna, hogy a balfas brazil belövi ezt.
    mert akkor meg nem oda adja a bíró haem akkor adja a dánoknak-
  • szucsy89
    Adriano ellen fegyelmi eljárás indult, mivel megsértette az UEFA szabályzatát!

Adriano az UEFA fegyelmi szabályzatának 5. pontját – mely a pályán belüli és kívüli viselkedés szabályait részletezi – sérthette meg. Az 5.) 1. k) pont szerint fegyelmi vétséget követ el az, aki „sportszerűtlenül viselkedik annak érdekében, hogy előnyt szerezzen” – ez pedig ráillik a brazil csatár esetére.
  • SLICK
    kellett ehhez a faszoskodás Zenit részről... Nagyon hoki gólokat kapott a Zenit.
  • bakkerman
    durva ez a Malaga...9.perc 0-2...az idei BL-ben a spanyolok közül ők teljesítenek a legjobban
  • banok
    Mai BL

18.00 Zenit-Malaga tv: Digisport 1 hu
    20.45 Manchester City-Real Madrid tv: Digisport 1 hu
    20.45 Ajax-Borussia Dortmund tv: Digisport 2 hu
    20.45 Anderlecht-Milan
    20.45 Schalke-Olympiakosz Pireusz tv: ZDF
    20.45 Arsenal-Montpellier
    20.45 Dinamo Kijev-PSG
    20.45 Porto-Dinamo Zagreb tv: HRT2
    streamek:
  • bakkerman
    a rugó játékosnak látszik a fején,hogy nem nézett fel,nem szándékosan rúgta oda a csatárhoz...Luis Adriano is csak sétálgatott,a védők nem reagálták le,ő meg bevitte a labdát,ennyi. Sportszerűtlen gól az igaz,de nem történt szabály elleni vétség,szóval max kapnak egy kisebb pénzbüntetést
  • Tyler1
    Egy másik példa: a labda nem volt kint, szabálytalanság nem történt, a bíró nem fúj semmit, mutatja, hogy tessék folytatni, Gomes benézi, azt hiszi szabadot kapott, Nani meg teljesen szabályosan berúgja. Ez fair play? Szigorú értelemben nem az. Szabályos? Igen. Ki volt a hibás? A kapus. Ilyen esetben mi volna a helyes döntés? Nem megadni egy szabályos gólt, mert sportszerűtlen a hülye ellenféllel szemben?

• Tyler1
    Bíró nem nyúlhat bele, mivel ez teljesen szabályos gól volt.
    Meg az oké, ha a labdát nem adják vissza, de a gól már helytelen? Akkor hol a határ a fair és unfair játék között?

Íme egy nem szándékos fair play gól. Elkéne tiltani a játékost, vagy újrajátszani a meccset?
  • DasIsFuck
    Én újrajátszatnám.
    Ez így bullshit.
    Ok, hogy ez íratlan szabály, de akkor meg a bírónak kell vmit csinálnia a meccsen.
    A Norsdjelland simán mondhatná azt is hogy emiatt a gól miatt lett az az eredmény ami.

Mert ok ha nem adják, vissza a labdát, de hogy ezt kihasználva szereznek gólt?
    Mert akkor aztán tényleg semmi nem számít.
    Egy ilyen gólt ha szabályos,ha nem, akkor sem lehet megadni,büntetés nélkül meg aztán végképp balfaszság az uefától.
  • Effe88
    egy 2 meccses eltiltást kaphatna azért a brazil ezért, meg egy kis pénzbünti aztán szevasz
  • Tyler1
    A Fair Play nem kizárólagosan csak erre terjed ki, ha mindent büntetne az Uefa, ami ellenkezik a kampány elveivel, akkor már nem is néznénk focit.

Max elveszik a gólt, meg kap a klub egy kis pénzbüntit, de eltiltás, kizárás nonszensz lenne.
  • zsotesz
  • bakkerman
    mi történt???
  • Rockynhooo
  • DasIsFuck
    nem is azért kell megbüntetni, mert szabály ellenes volt.

Az uefa fair-play kampányai kb 0 hitelességűek lesznek, ha ezt nem szankcionálják.
    meg hát ennyi erővel akkor utólag sem kellene eltiltani játékosokat ha durva szabálytalanságot követett el és a bíró nem vette észre nem?
    Mert hát az sem szabálytalan.
  • LasDen #8251
    mit csináltak?? nem láttam....
  • Grove4
    Nem lehet szankcionálni, de akkor is nagyon gáz, hogy az UEFA lépten-nyomon a FAIR- PLAY-t reklámozza, erre meg ezek ezt csinálják.
  • ressy14
    ha a balkánon csinált volna ilyet a csávó, élve nem jutott volna haza az tuti :D
  • Tyler1
    Persze, meg a klub megszüntetése, meg 5 év letöltendő, nem? A fair play íratlan szabály, sehol nincs meghatározva, hogy a nem betartása szankcionálással jár.

Gerinctelen dolog, de nem szabálytalan.
  • DasIsFuck
    a shaktarnak azért egy szép nagy adag büntetés ezért a megmozdulásért.

ez kb az uefa arconköpése.

a játékosnak kb egy 2-3 mecces eltiltás uefa meccsekről.
  • Effe88
    mekkora parasztok az ukránokXDXD
    ezt a góltXD
  • ressy14
    azt hiszem a chelsea elbúcsúzik az idei bl-től. kíváncsi leszek, mikor lesz az első címvédés a bl-ben.
  • lord nihilus
    köszi (ismét)!!
  • banok
    Mai BL

18.00 BATE Boriszov-Lille
    18.00 Szpartak Moszkva-Barcelona tv: Digisport2 hu
    20.45 Valencia-Bayern München tv: Digisport1 hu
    20.45 Juventus-Chelsea tv: Sport1 hu
    20.45 Galatasaray-Manchester United tv: Digisport2 hu
    20.45 Benfica-Celtic
    20.45 Nordsjaelland-Sahtar Donyeck
    20.45 CFR Cluj-Braga tv: TVR1
    streamek:
  • DasIsFuck
    hát ha túlságosan kiemelkednek a mezőnyből akkor velük van a baj.

bezzeg az antifocizással minden vereségnél jönnek a barcafanok.
    persze ha labda nincs az ellenfélnél úgy aztán fair focizni mondhatom.
    de a barca az emberfeletti szint,minden passzuk aranyat ér.
  • IXEMGabeo
    nem velük van a baj, hanem a médiával, aki feneket kerít az egésznek. Nyilván ennek a 2 csapatnak hatalmas hírértéke van minden téren,,,
  • Rockynhooo
    Akkor ne foglalkozz velük ennyire egyszerű. De látom nagy megmondó ember lettél
  • DasIsFuck
    én nem hinném hogy a bate-t kéne leszólni.
    bejutottak és jól szerepelnek olyan kerettel amilyennel.

csalózni inkább a többi pénzes mocskot kell.
  • DasIsFuck
    jójó, látom komolyan vettétek:D

nekem nem a barcával van a bajom, hanem a felhajtással ami körülötte van.
    lehet egy barca vagy semlegees drukekernek mekkora csoda, de nekem már személy szerint elegem van belőle.
    barca így,real úgy..jaja faxom ki van mind a 2 csapattal már.
  • bakkerman
    persze,csak azért írtam azt amit,mert már idegesitő,hogy megbélyegeznek az emberek 1-1 csapatot,szarok a bírók a mai futballban,vagyis lehet nem a bírók szarok,hanem nagy a nyomás "fentről",így minden csapatnak szoktak "tévedni". Ezzel együtt kell élni,kész. Amíg ekkora pénzek mozognak a fociban,nem a pályán fognak eldőlni a legnagyobb dolgok...
  • Rudee
    Azért a Dinamo BL-be jutása megérne egy könyvet is akár :DD
    2. meccsen a semmire 5 perc hosszabbítás, továbbjutást érő gól a 98. percben :DD
  • bakkerman
    azok is csaló csapatok mert nyernek mindig,két teljesen makulátlan tisztességes csapat van,a Dinamo Zagreb meg a Norcjelland,őket nem tolják a bírók.

cinizmus off
  • Sippie
    és a Juve, és az MU?
  • Effe88
    hát a bate tényleg elég fura körülmények között jutott be a csoportba az fix
  • DasIsFuck
    azok is mákosgubós csalók mint a barca,chelsea meg a bírók.

fúj a mindenkinek.
  • Effe88
    6-1
    benne volt pedig a 10-11:D

na majd a batét(bosszút):)
  • DasIsFuck
    na a jól megérdemelt vereségét is elszenvedte a barca.
    a mákosgubós csalók csapata.
    kár hogy a másik mákosgubós csalók csapata a chelsea meg learatta a mákföldjeit.