10753
Bajnokok Ligája
-
IXEMGabeo #8589 Forza Juve!!! Idén megnyerik a BL-t xD -
#8588 Előző körben a Juve kapta a legkönyebbet, most is biztos megkapja a galatát :P -
#8587 Hol láttad? -
#8586 aha :D tuti a bayern kapja a legkönnyebbet :D
vagy a barca :DD -
#8585 Csak szeretnéd :D Realt vagy Juvét kapjátok úgyis :D -
#8584 na:D
akkor fix ez lesz megint
ahogy szokott:D -
#8583 Real Madrid-Dortmund
Barcelona-Juventus
Malaga-Bayern München
PSG-Galatasaray -
#8582 volt már próbasorsolás?XD -
#8581 A visszavágón kiválóan látszott, hogy a két csapat között nincs is különbség, hiszen 1-1 lett. -
#8580 teljesen eggyértelmű, hogy csak ezért kaptunk ki, sőt a bl-t is megnyerte volna a fradi, ha nem történik meg ez az eset:D -
#8579 Hát akkor is érdekesen alakult a Real - Fradi, még a meccs elején elmaradt egy jogos büntető, aztán ebből a mentális zavarból a Real később 6 gólt szerzett. -
#8578 Pont ez volt a mondandóm lényege. Jusson be a Malaga/Galata a 4be sőt a döntőbe is. DE ne úgy, hogy most egymást kapják. Ha tovább mennek akkor már úgy, hogy egy erősebb ellenfélen keresztül. -
#8577 95? Na mi volt a Fradi BL meccsén? :D -
#8576 és ha a malaga jutna a döntőbe??? :D aki eljut az elődöntőig az nem véletlenül van ott....lesz ami lesz -
#8575 Ja neeem, eszembe jutott egy régi 95-ös BL meccs, bár most hogy írod, Nani kiállítása is érdekes a tegnapi eset tükrében :D -
#8574 ja az lenne a legszarabb. akkor egy talán kicsit gyengébb csapat odakerülhetne a 4be. és akkor aki ott az ellenfelük lesz nagy sansszal megy a döntőbe. Szóval inkább legyen most két erősebb csapatnak könnyebb dolga. Aztán ha véletlen tovább tud jutni a galata vagy malaga akkor emelem kalapom azt hajrá. -
#8573 se Barca - Real :D -
#8572 bármi is lesz:D
egyet kérek:D
malaga-galata ne hogy legyenXD -
#8571 XD -
#8570 nagyon vicces :D viszont igazad van...az a meccs is más lett volna és ezzel nem is vitatkozik senki (én nem legalábbis :D) -
#8569 hát sajnos rossz formába kerültek idén:S
lehet be se jutnak jövőre:S
-
#8568 a tippeim:)
galata-bayern
real-barca
malaga-dortmund
psg-juve
-
#8567 Most egy korábbi BL meccsre célozgatsz? Amelyen egy piros lap egy kiemelten fontos pillanatban született. A MU több hatalmas lehetőséget hagyott ki, és ez után küldték le Nanit. Így mentálisan is egy komolyabb gyomrost kapott a MU. Tehát joggal feltézelezhetjük, hogy ha nincs az a kiállítás, akkor másképpen alakulhatott volna a mérkőzés. Persze ez most már csak mind hipotetikus dolog.
Ugye? -
IXEMGabeo #8566 bassza meg a Schalke magát miattuk ment el a mixem...
Német csapatok idén erősek legyen az BL, EL, de már egyre jobban ez a tendencia fog érvényesülni -
#8565 Khhm...halkan jegyzem meg ez sárgát sem ért tegnap
-
mrroma #8564 enyit a szar angolfocirol, nezhetitek a teveben hogy jatszanak a sztarok -
#8563 és még a sokak szerint gyenge Bundesligat nem is említettem,a Bayern és a Dortmund nálam abszolút esélyesei a BL-nek...a Schalkenak ha több szerencséje van a visszavágó utolsó 20 percében akkor kiejtik a Galatat,és 3 Bundeses lenne a 8-ban -
#8562 a spanyol szar bohócliga 3 csapatot ad a 8-ba,míg a "világ legjobb bajnoksága" mennyit is? 0! -
IXEMGabeo #8561 és végre nincs angol csapat a 8-ban:D:D előtte meg évekig 3 angol csapat volt az elődöntőben... -
#8560 Real-Juve
Barca-Bayern
Malaga-Galata
Dortmund-PSG
Szerintem....:) -
IXEMGabeo #8559 tetszik a felhozatal.
Malagának külön grat még akkor is, ha elment a mixem miattuk:( -
#8558 malaga-juve
bayern-real
dortmund-barca
psg-galata
szerintem ez leszXD -
#8557 Remélem nem, kurvára unom már a classicokat (nem, nem azért mert mostanában nem nyerünk). Akkor már inkább jöjjön a Bayern. -
#8556 barca-real -
#8555 pénteken lesz próba sorsolás? -
#8554 micsoda:D
sima voltXD -
Monoton #8553 Majdnem összejött -
lord nihilus #8552 kösziii -
#8551 hát igen és ha nincs nani kiállítása
összességében a jobb csapat jutott tovább, bár én milan tj-t szerettem volna de elcseszték -
#8550 Mai BL
20.45 Bayern München-Arsenal tv: Digisport1 hu, ZDF
20.45 Malaga-Porto tv: Digisport2 hu, STV1
streamek: