Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
ezért utálom az általánosítást....
Én is elítélem az összes kis gyökért akár Real drukker akár nem, aki nem épp ésszel gondolkodik, hanem pl nagy a faszom kemény vagyok mert nyert a margit/barka/cselszi/sziti agyi teljesítményre képes.
Elismerem nyers modorom van elsõre, csupán lusta vagyok érvelni hozzá "Normálisan" mint az elõbb... De ezt is valahol a divatok ûzték ki belõlem. Ezért is csak nevetek mondjuk FB-n pl egy-egy sportlap vagy TV csatorna híreinél, hogy minden okos, hogy odagyûlik trollkodni... De ezekkel értelmes szóváltásba nem lehet keveredni, mert egybõl jön pl: az én esetemben, hogy 5 pont, meg 5-0, meg 2-6... De mind hidegen hagynak.
Engem pl: a Barca elleni sikertelenségnél nem az érdekelt ,hogy verjük már meg õket végre (bár igen reménykedtem benne titkon), hanem hogy tényleg csapatként, szép játékkal és mindenekelõtt játszani akarással hozzák ki belõlem azt az érzést, hogy: "-Igen! Ezért szerettem meg õket!" nem pedig azért hogy Fuckyeah végre megvertük egy talált góllal a Barcát, és akkor oké minden. Nem.

A tegnapi szuperkupa gyõzelem is nem sokat ér, de amit az 1. félidõben láttam, komolyan úgy ültem a TV elõtt mint egy gyerek. Az volt fontos, nem a végsõ gyõzelem, fõleg amilyen bûnszarul játszottunk a Getafe ellen...

szucsy89
<#eljen> korrekt hozzászólás így már.

nem tudom, hogy milyen drukker vagy, én is egybõl a mostani gyökér real/barcra drukkerekre asszociáltam, mert hát valljuk be velük van tele mostanában az internet... de látom te normális vagy. 😊
SLICK
fuckyeah!

SLICK
Az évtizedek alatt elért sikerekre. És mint nem divatszurkoló a szar idõszakban is kiálltam a csapat mellett. Természetesen nem esett jól amit láttam, de aki nem ismeri el hogy új arculatot vett fel a Real Madrid, valamint a sok sikertelen év (ami annyira nem sikertelen mert bajnoki címek, spanyol kupa gyõzelem, pár szuperkupa gyõzelem) után látványosan feljavult a csapat és elért újra a csúcsra. Az egyik legjobb, ha nem a legjobb klub jelenleg. Továbbá teljesen normálisan igazoltak, nincs összevisszaság ésszel posztra igazolnak, igaz ez leginkább Mou érdeme is, de végre Perez is meg tudott változni. Bár Sahin az eléggé szürke lett, de ez csak egy a sok igazolásból. A többiek mind jól helyt állnak.
A City, PSG és az ilyen "arab" klubok akarnak így felkapaszkodni, majd kiderül mennyire lesznek eredményesek... Rosszat nem kívánok nekik, elvégre valamilyen szinten mégis több erõs klub lesz így, nem csak Real-Barca.
Amúgy BL... tavaly meglehetett volna, de a Bayern elleni visszavágó abszolút ki-ki meccs lett, és érdekes akkor se voltam csalódott, mert mindent megtettek. Nekem ez több örömöt szerzett, hogy ennyi év után tényleg újra esélyesek vagyunk.

Olasz kérdés. A 2006-os VB óriási faszmák volt. Egyértelmûen a franciák gázoltak át mindenkin, õk nyerhettek volna jogosan, de mint tudjuk ilyen a foci, nem minden történik úgy ahogyan az ember számít rá.. Olaszoknak a németek ellen volt 1 jó meccsük és annyi volt a torna. Meg a végén Materazzi cigánykodott és ott eldõlt minden sajnos.
A mostani EB topikban egyébként ejtettem egy pozitív dícséretet is az olaszok felé, mert a spanyolok elleni elsõ meccsen, tényleg úgy játszottak, ahogyan azt az ember elvárná minden más válogatottól/csapattól... Akkor a németek elleni játéka szintén tetszett az olaszoknak. Ettõl függetlenül utálom õket és ez van. Magyaroknak sem tudok szurkolni és ezt is vállalom, magyar foci cseppet sem érdekel.
Spanyol válogatott: nem kell bemutatnod szücsy... tisztában vagyok vele, hogy túlhype-olták õket aztán jött a pofon mindig. Mint Real drukker, engem pl nem érdekelt, hogy "Barca taktikával" nyertek VB-t és EB-ket. Ezt beismerem de soha nem is vitattam ezt, itt látszik teljesen összekevertek itt átlag gyökér megmondó drukkerrel, csak én nem az a fajta vagyok.
Ha érdekel franciáknak szurkolok a nagy tornákon és érdekes hiába fosak jelenleg, mégis kitartok mellettük.

Csak a tisztán látás végett....

jAsOn VoOrHeEs
"Szerkesztõségünk egybehangzó döntése értelmében a Bajnokok Ligája csoportkörébõl szeptember 18-án, kedden a D-csoport rangadóját, a Real Madrid–Manchester City találkozót közvetítjük élõben a Sport1-en."

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Jó komment!
Csak annyit hozzá, hogy a spanyoloknak most kezdõdött el a böjtölés pénzileg. Alig költöttek valamit. Egy pár év múlva ez komoly probléma lesz.
És tényleg eddig inkább a Reallal szimpatizáltam, de már egy kicsit unalmas ez a "nagybevásárlás" minden évben, közben a Barca fiatalokat vesz és úgy nevelik fel. Ez egy külön érdem!
már a 2008-as EB-n elkezdõdött a spanyol hegemónia😊 akkor még a bajnokság is jobb volt, mert a Villareal, Sevilla, Valencia jobban meg tudták szorongatni a 2 gigászi csapatot. utóbbi 3 év 4 szezon nagyon egyoldalú volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

2003 Milan
2007 Milan
2010 Inter

Real Madrid 2002?<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Arsenal mindig a H csoportba szokott kerülni és én még amióta BL-t nézek nem láttam õket nehéz csoportban

Effe88
hát jót mondott😄😄

de ez😄😄
"Nem hiába volt most is a 3 meghívott sztárvendég között egy olasz, és 2, aki a Milannal nyert BEK-et."
😄😄😄

hívhattak volna bárkit szücsy, most épp õk értek rá😄😄
ebbõl magvas gondolatoka leszûrni😄😄na igen😄

Grove4
Értem, de arra nagy az arca valakinek, hogy a csapata a BL döntõs (!) ellen esett ki? :/ not bad!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
eljutottunk idáig is h szücsy jót mondott 😄 <#eljen>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
a chelsea ellen?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szabii98
a Real. Én nem játszhattam egyedül, mert aztmondtam MI.<#falbav>

I met God. She's black

Mor3llo
Tartsák meg jó szokásukat 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Oziris666
Tavaly még a leggyengébböl is kiestek...😄

szucsy89
Spanyolok a VB címükig a világ bohócai voltak, mindig esélyesként indultak a nagy tornákon és mindig beégtek... a VB címmel elkezdõdött valami ami nagyrészt a Barca játékosainak/Pepnek az érdeme, mindig megmosolygom mikor pont egy Realos kezd el így arcoskodni 😄DD Több száz milliót meg a világ legjobb edzõjét leigazoltátok, és még így is 10 éve voltatok egyáltalán BL döntõben, sõt 2 éve jutottatok tovább a 16 közül sok idõ után, erre aztán büszke lehet mindeki.

És igen, az olasz foci válságban van, de a spanyolok sem állnak gazdaságilag a helyzet magaslatán, megnyugodhatsz hogy oda is el fog érni...

Egyébként az olaszok azon nép egyike, akik MINDIG esélyesek és meghatározóak voltak minden VB-n, EB-n és klubszinten is, még akkor is meglepték a világot mikor mindenki lesajnálta õket (lsd: most EB, vagy a bundabotrány utáni olasz VB gyõzelem és Milan BL gyõzelem).

Nem hiába volt most is a 3 meghívott sztárvendég között egy olasz, és 2, aki a Milannal nyert BEK-et.
Grove4
De te játszottál, vagy a Real?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szabii98
azthiszem mi a bl gyõztes ellen estünk ki, arra

I met God. She's black

Grove4
Ugyanezt akartam kérdezni, csak nem akartam személyeskedni. 😊

Amúgy nem kéne itt lenézni az olaszokat, tekintve, hogy a Madrid mindig bevásárol és nem tudnak BL-t nyerni 2002 óta.

limperatore
te meg schiffer andrásnak 😄

limperatore
hogy 1 milliárd euróból összejött 1 bajnokság(ahol 1 ellenfél van), ARRA 😄

Effe88
te meg militonak😄😄

Effe88
mindig olyan mák csoportot kapnak😄😄
bár más kérdés hogy innen is kitudnak esni😄😄
lásd tavaly otelul galati,baselD😄:d:
de amúgy az arenal is mindig olyan közepes csoportba kerül

"mert van mire.."

mire?

cesc fábregas

limperatore
pedig te patonak adtad volna 😄DDDDDDDDD

Rockynhooo
Vigyázz mert még abból is kiesnek néha <#idiota> egyébként tényleg Mu , Arsenal mindig gyenge csoportba kerül.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
Én is épp ezt kérdeztem 😄 És tavaly még sikerült is kiesniük 😄SSDDS:

Iniesta közben a gyõztes, megérdemelte! Inkább mint CR önelégült pofája 😄DDD
Mor3llo
A ManUtd miért mákolja össze évrõl évre a legkrumplibb csoportot? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

SLICK
de legalább nem El-ben púposkodunk 😊

SLICK
én elvbõl utálom az olaszokat. függetlenül attól kinek szurkolok.
Egyébként nyílván lehet "nagy az arcom" mert van mire.. De nincs, mert csak szimplán büszke vagyok a csapatomra...
A másik, nem véletlenül mennek el a nagyobb nevek olaszból. És ezzel a véleménnyel biztosan nem vagyok egyedül.

Ha nem is a legnagyobb esélyesek, de a Juve is beleszólhat egy ilyen kerettel abba a BL címbe.
limperatore
tnap megverték a barcát, most megnõtt az arc. 10bõl 1x nekik is összejön

Grove4
Azért a Realt rendre elverik 😉 Amúgy meg hülyeségeket ne beszéljél már, attól hogy most szarok, a Milan csak összegereblyézett 7 BEK/BL címet, az Inter triplázott 2010-ben, a Juve is rendre meghatározó a BL-ben. Kezd undorító lenni, a spanyol és angol csapatok ilyen szurkolóinak az arroganciája az olaszokkal szemben. Kicsit vissza kéne venni az arcból.

SLICK
na most ami a színpadon van érték elfogadnám 😄

Szegény City, megint a halálcsoportba került 😞 Mondjuk szerintem tovább fog jutni. Alig várom a Real-Cityt. 😊
Effe88
álmodj királylány😄😄😄

Braga hihetetlen h bekerült szinte. Mindig a Porto, Benfica avagy a Sporting hármasból van portugál csapat. Az is nagy szó volt h kiverték az Udineset

SLICK
olaszok a büdös életbe nem nyernek már semmit, nem jegyzik õket lassan sehol...

Effe88
ez igaz
hihetetlen hogy ezek mindig lazíthatnak

Ebbõl megint olasz BL-gyõzelem lesz, érzem 😄 😄
szabii98
óó a realnak ój mindegy lett volna már hogy lesz 1 verhetõ csapat vagy sem <#idiota>
izgalmas csoportok lesznek

I met God. She's black

SLICK
United, Barca, Arsenal rendre ratyi csoportokba kerül... 😄

Real Madrid, Manchester city, Dortmund, Ajax az kurva nagy csoport😄

dave9004
na mi ez, hogy német cspatok kerültek volna alulra????????
Bundasorsolás😄 felül is volt a schalke, meg alul a bayern, erre csak a real csoportba kerülhetett. aham fair....
SLICK
A csoport
1. FC Porto
2. FC Dynamo Kyiv
3. Paris Saint-German
4. GNK Dinamo Zagreb

B csoport
1. Arsenal FC
2. FC Schalke 04
3. Olympiacos FC
4. Montpellier Hérault SC

C csoport
1. AC Milan
2. FC Zenit St.Petersburg
3. RSC Anderlecht
4. Málaga CF

D csoport
1. Real Madrid CF
2. Manchester City
3. AFC Ajax
4. Borussia Dortmund

E csoport
1. Chelsea FC
2. FC Shakhtar Donyeck
3. Juventus
4. FC Nordsjaelland

F csoport
1. FC Bayern München
2. Valencia CF
3. LOSC Lille
4. FC BATE Borisov

G csoport
1. FC Barcelona
2. SL Benfica
3. FC Spartak Moscow
4. Celtic FC

H csoport
1. Manchester United
2. SC Braga
3. Galatasaray A.S.
4. CFR 1907 Cluj

dave9004
azért érdekes, hogy a sport1-esek kb semmit nem tudnak arról a fociról amit nem közvetítenek 😄
Kell egy olyan is 😄
Effe88
az A csoport milyen hoki<#nevetes1><#levele>

Ez érdekes sorsolás, nekem eddig tetszik 😊