10753
Bajnokok Ligája
-
#8629 -
#8628 értem,köszi! -
#8627 na reál tuti 4-ben van.
Dortmund-malaga sem lesz rossz.
azért a Dortmund ennél könnyebbet nem kaphatott volna csak a galata személyében.
és a shaktar is hasonló stílusú csapat mint a malaga szóval simán meglehet a dortmundnak ez a elődöntő.
PSG-re épp most számolnak rá, szerintem simán kiesnek, de ne legyen igazam:D
Bayern sorsolása is jónak mondható.
kaphattunk volna nehezebben hangzó meccset is és könnyebbet is, de ezen a szinten már mind1 majdnem, szóval arra tudok hivatkozni, hogy legutóbbi találkozásunkról jó emlékek maradtak, erről is azok fognak. -
#8626 Nincsenek ágak. -
#8625 Amúgy totál megjósolhatatlan, hogy ki jut tovább. Bár első ránézésre a Realnak van valamivel több esélye, de a Galata is fel van javulva. Lehet meglepetés is.
Malaga - Dortmund párosban a Dortmundnak áll a zászló, de a Malaga is elég nagyot domborított a BL-ben, itt is bármi meglehet.
PSG - Barca, ezt a párost szinte éreztem Ibra miatt :D Majd kiderül mennyire tudnak együttjátszani az összevásárolt sztárok az összeszokott Barca ellen. Jók a keretek, bármi megtörténhet.
Bayern - Juve meg szintén pikáns meccs lesz. Szerintem a legkomolyabb párosítás az összes közül nem tudnám megmondani ki jut tovább.. -
#8624 már nincsen ágsorsolás -
#8623 tényleg az ágakat is elvileg most kell sorsolniuk nem? -
#8622 Sorsolás lesz. -
#8621 az elődöntőknél melyik továbbjutó melyikkel játszik? -
#8620 na a realnak megint elcsalták...() -
#8619 jó ez a mekmenemen
jó, hogy nem a mehmet csakír húzta a golyókat:D -
#8618 jaja
simán
mekmenemen behúzta a realnak:D
meleg golyók(csak viccelekek:D) -
#8617 pffffff azt ne mondjátok, tudatosan lett a Galatasaray nekik sorsolva. -
#8616 Real simán 4-ben, a többi kérdéses :) Remélem kiverjük ezt a szar újgazdag PSG-t :D -
#8615 én nem mondanám ilyen biztosra -
#8614 Malaga - Dortmund
Real Madrid - Galatasaray
PSG - Barcelona
Bayern - Juventus -
#8613 köcsög Barca... :D :D -
#8612 PSG - Barcelona -
#8611 akkor Real a négy között van,eddig minden halad tervszerűen :) -
#8610 Real Madrid - Galatasaray -
#8609 köcsög reál... -
#8608 malaga-dortmund....hmm...érdekes lesz, nem hiszem, hogy sima dortmund lesz -
#8607 malaga-dortmunb -
#8606 ne pofázz már mekmenemen -
lord nihilus #8605 Kezdődjék a sorsolás (Sport1)! -
cabell2 #8604 egy kis érdekesség a MU-Real meccshez...amit az imént csinált egy Steauás gyerek a Chelsea ellen azért én gondolkodás nélkül lezavartam volna...de a biró jól látta, hogy ilyen kiélezett szituban egy ilyen eset még nem elég ahhoz, hogy igy beleavatkozzon...és jól döntött. -
#8603 http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/malibun-labdazik-a-foci-eb-larissa-riquelmeje-fotok-2226473 -
#8602 Felesleges az idézőjel... -
IXEMGabeo #8601 Szerintem a Dortmund feküdne a Barcának. Német csapatok ellen kevésbé szenvednek, az a mázli, hogy most nincs Chelsea:D -
#8600 egy esetleges Barca-Dortmundon szerintem két lehetséges kimenetel lenne:
-A, szarrá futnak,és lefociznak minket támadóik,és kiesünk
-B, a BL szinten rutintalan játékosoknak megremeg a lábuk,a nagy teher alatt besokallnak,és kitömjük őket
szvsz mindkét meccsen születne 4-5 gól -
IXEMGabeo #8599 utsó 2 meccs pikáns lenne -
#8598 Igen. -
#8597 zuhanyhiradóban is húztak:D
malaga-psg
bayern-galata
real-juventus
barca-dortmund -
#8596 asszem -
#8595 holnap délben lesz a sorsolás vagy mikor? -
#8594 jaja :DD
fater tavaly mondogatta, hogy most biztos, hogy a döntőbe akarják őket összehozni...:D -
#8593 tavaly erre játszott a csigazából majom
de rábaszott:D -
#8592 a legtöbb pénzt a döntőben hozná -
#8591 már mindenki unja
de nagy pénzt hozna az uefanak is:D -
#8590 Semleges drukkernek is már unalmas h évente van vagy 6 El Classico!