10753
Bajnokok Ligája
  • Monoton
    Hoppá, akkor ezt megnézzük :D
  • lord nihilus
    Becks ^_^
  • Rockynhooo
    Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Lucas, Beckham, Matuidi, Pastore - Lavezzi, Ibrahimovic
    VS
    Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Alba - Sergio, Iniesta, Xavi - Villa, Messi, Sánchez

Neuer – Lahm, Dante, Van Buyten, Alaba – L. Gustavo, Schweinsteiger – Ribéry, Müller, Kroos – Mandzukic.
    VS
    Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hoppá, Beckham a kezdőben.

• banok
    mai negyeddöntők
    20.45 Bayern München-Juventus Sport1 hu
    20.45 PSG-Barcelona tv: Digisport1 hu
    streamek:
  • cabell2
    igazából a 2009-es chelsea-barca óta annyira egyértelmű, hogy a csalás valóban jelen van, hogy nem is tudom miért nézem egyáltalán minden idényben a BL-t...visszaeső vagyok
  • Tyler1
    Biztos rohadt nézett lenne, ha az utóbbi időben nem folyna a csapból is a klásszikó. Azért mert most a BL-ben is összekerülnének, szerintem semmivel nem lenne nagyobb presztízsértéke. Én kb. meg se nézném, mert már a médiaszennytől elhánynám magam, amit előtte leművelnének.
    Megint nem 2 csapatról szólna hanem 2 emberről, Messi vs CR aranylabda döntő. Hát a faszomat!
  • bakkerman
    Én nem úgy fogalmaznék,hogy unom őket,inkább úgy,hogy már nincsen akkora rangja,olyan varázsa mint 4-5 éve,vagy akár korábban is,idén is lehet nyáron még kettő,ha a Real megnyeri a kupát,ez sok,amíg tényleg volt kettő egy szezonban,ősszel,tavasszal,óriási meccsek voltak,jobban lázba hozott engem is
  • [HUN]FaTaL
    Idén alatt a szezont (vagyis lényegében a BL-t) értettem. :)
  • LasDen #8660
    augusztusra kinéz egy szuperkupa döntő....hogy korábban lesz-e? a döntő résztvevőin múlik....:D
  • Effe88
    nekünk lehet
    de ázsia-afrika-dél-amerika:D
    meg még jó sok helyen zabálnák:D
    akkor is az hozná a legtöbb lét
    ezt mindenki tudja
  • [HUN]FaTaL
    Ha annyira össze akartak volna minket sorsolni a döntőre, akkor a 10-11-es szezonban is megtehették volna, mégis elődöntőt játszottunk a madrid ellen. Én már rohadtul unom a classicokat, remélem idén nem lesz több.
  • lord nihilus
    Lehet ezért vannak jelen az arabok, a sok zsével ellensúlyozni akarják:OOOOO
  • Grove4
    Nem tudom mit esznek ebben a spanyol buzulásban meg elklasszikó imádatban...oké pénzpénz, de már annyi elklasszikó van egy idényben, hogy kurva unalmas lenne már a bl-ben is azt bámulni.
  • LasDen #8655
    mióta egyre több és több pénz van a fociban valószínű azóta irányítják a szövetségek az egészet...
  • Effe88
    minden idők egyik legnézettebb döntője lenne az tuti
    (mennyi pénz az uefának stb...)
    ugye tavaly is ezt akarták stb...

de amúgy ne értsetek félre ez nem a barca vagy a real hibája, meg nem ők "bundáznak" de tudtukon kivül az uefa szépen irányítja a dolgokat
    pl, bíróküldések, sorsolások
  • bakkerman
    hogynemár...Messi vs CR, "ismeretlen tehetséges edző" vs the special one, real madrid márkanév vs elmúlt időszak legjobb klubja(barca) HATALMAS marketing értéke lenne
  • LasDen #8652
    ha mindkettő továbbjut, akkor 100% hogy nem egymást kapják...rengeteg, rengeteg péz lenne egy clasicó döntő......
  • bakkerman
    akár volt csalás,akár nem,érdemes lesz figyelni a real-galata meg barca-psg párharcokon a játékvezetést,tavaly nem jött össze platininek az álomdöntője,lehet idén megint megpróbálja
  • szabii98
    néztem is, mikor ment hogy mi a faszomat csinál
  • Effe88
    amatőr
    hát lol
    nem mindegy:D
    úgy e lesz semmilyen következménye
    ez van
  • LasDen #8648
    évek óta megy a susmus ott, megtudják már úgy csinálni, hogy ne tudjunk semmiről....
  • Grove4
    Simán el tudom képzelni, hogy ilyen balfaszok.
  • horpeti
    Persze, de marha amatőr lenne így a kamerák előtt. Max direkt szopatás UEFA részéről, hogy lehessen erről beszélni. :D Pont emiatt, mert a kamera látja.
  • Effe88
    pedig pont olyan mintha bekapcsolna valamit
    feszeng a csávó:D
  • horpeti
    Ez hülyeség, ha tényleg csalni akartak volna, akkor biztos nem egy ilyen látványos mozdulattal tették volna. Max. 200 évvel ezelőtt. :) (távolról is lehet a rezgést irányítani).

Ettől függetlenül lehet csaltak, de nem hiszem, hogy ezzel a mozdulattal. :)
  • Effe88
    nagyon sunyít az infatino:D
  • Grove4
    Azért az a mozdulat több mint gyanús! :/
  • Effe88
    http://sportgeza.hu/futball/2013/03/21/bl_csalas/
  • zaki
    psg-barca :D
  • Hunor88
    Az biztos, ez a második sorsolás :D
    Szerintem a Barca meccs a legsimább.
  • nagy hős
    Azert lehet itt barmit mondani, de a Real sorsolasa iden nehezebb volt mint barmelyik mas csapate eddig a pontig.
  • banok
    A Real könnyű sorsolást kapott, a Dortmund is nagy esély előtt.
    A másik kettő meg háromesélyes.
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD
  • lord nihilus
  • jAsOn VoOrHeEs
  • IXEMGabeo
    Bayern - Juve nagy meccs lesz:) Pár éve a csoportkörben találkoztak akkor is fasza meccsek kerekedtek.

Real átlép a Galatán, a Barca is simán a PSG-n és a Malaga - Dortmund elég nagy kérdőjel számomra, nem lesz sima Dortmund meccs.
  • DasIsFuck
    látom lesz egy arab rangadó is:D
  • Effe88
    D:
    majd a döntőt:D
  • Tyler1
    Real kérdéses, sajnos szegény Cakir nem fújhatja azt a meccset.