10753
Bajnokok Ligája
-
Monoton #8669 Hoppá, akkor ezt megnézzük :D -
lord nihilus #8668 Becks ^_^ -
#8667 Sirigu - Jallet, Alex, Thiago Silva, Maxwell - Lucas, Beckham, Matuidi, Pastore - Lavezzi, Ibrahimovic
VS
Valdés - Alves, Mascherano, Piqué, Alba - Sergio, Iniesta, Xavi - Villa, Messi, Sánchez
Neuer – Lahm, Dante, Van Buyten, Alaba – L. Gustavo, Schweinsteiger – Ribéry, Müller, Kroos – Mandzukic.
VS
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Peluso - Matri, Quagliarella. -
#8666 Hoppá, Beckham a kezdőben.
-
#8665 mai negyeddöntők
20.45 Bayern München-Juventus Sport1 hu
20.45 PSG-Barcelona tv: Digisport1 hu
streamek: -
cabell2 #8664 igazából a 2009-es chelsea-barca óta annyira egyértelmű, hogy a csalás valóban jelen van, hogy nem is tudom miért nézem egyáltalán minden idényben a BL-t...visszaeső vagyok -
#8663 Biztos rohadt nézett lenne, ha az utóbbi időben nem folyna a csapból is a klásszikó. Azért mert most a BL-ben is összekerülnének, szerintem semmivel nem lenne nagyobb presztízsértéke. Én kb. meg se nézném, mert már a médiaszennytől elhánynám magam, amit előtte leművelnének.
Megint nem 2 csapatról szólna hanem 2 emberről, Messi vs CR aranylabda döntő. Hát a faszomat! -
#8662 Én nem úgy fogalmaznék,hogy unom őket,inkább úgy,hogy már nincsen akkora rangja,olyan varázsa mint 4-5 éve,vagy akár korábban is,idén is lehet nyáron még kettő,ha a Real megnyeri a kupát,ez sok,amíg tényleg volt kettő egy szezonban,ősszel,tavasszal,óriási meccsek voltak,jobban lázba hozott engem is -
#8661 Idén alatt a szezont (vagyis lényegében a BL-t) értettem. :) -
#8660 augusztusra kinéz egy szuperkupa döntő....hogy korábban lesz-e? a döntő résztvevőin múlik....:D -
#8659 nekünk lehet
de ázsia-afrika-dél-amerika:D
meg még jó sok helyen zabálnák:D
akkor is az hozná a legtöbb lét
ezt mindenki tudja -
#8658 Ha annyira össze akartak volna minket sorsolni a döntőre, akkor a 10-11-es szezonban is megtehették volna, mégis elődöntőt játszottunk a madrid ellen. Én már rohadtul unom a classicokat, remélem idén nem lesz több. -
lord nihilus #8657 Lehet ezért vannak jelen az arabok, a sok zsével ellensúlyozni akarják:OOOOO -
#8656 Nem tudom mit esznek ebben a spanyol buzulásban meg elklasszikó imádatban...oké pénzpénz, de már annyi elklasszikó van egy idényben, hogy kurva unalmas lenne már a bl-ben is azt bámulni. -
#8655 mióta egyre több és több pénz van a fociban valószínű azóta irányítják a szövetségek az egészet... -
#8654 minden idők egyik legnézettebb döntője lenne az tuti
(mennyi pénz az uefának stb...)
ugye tavaly is ezt akarták stb...
de amúgy ne értsetek félre ez nem a barca vagy a real hibája, meg nem ők "bundáznak" de tudtukon kivül az uefa szépen irányítja a dolgokat
pl, bíróküldések, sorsolások -
#8653 hogynemár...Messi vs CR, "ismeretlen tehetséges edző" vs the special one, real madrid márkanév vs elmúlt időszak legjobb klubja(barca) HATALMAS marketing értéke lenne -
#8652 ha mindkettő továbbjut, akkor 100% hogy nem egymást kapják...rengeteg, rengeteg péz lenne egy clasicó döntő...... -
#8651 akár volt csalás,akár nem,érdemes lesz figyelni a real-galata meg barca-psg párharcokon a játékvezetést,tavaly nem jött össze platininek az álomdöntője,lehet idén megint megpróbálja -
#8650 néztem is, mikor ment hogy mi a faszomat csinál -
#8649 amatőr
hát lol
nem mindegy:D
úgy e lesz semmilyen következménye
ez van -
#8648 évek óta megy a susmus ott, megtudják már úgy csinálni, hogy ne tudjunk semmiről.... -
#8647 Simán el tudom képzelni, hogy ilyen balfaszok. -
#8646 Persze, de marha amatőr lenne így a kamerák előtt. Max direkt szopatás UEFA részéről, hogy lehessen erről beszélni. :D Pont emiatt, mert a kamera látja.
-
#8645 pedig pont olyan mintha bekapcsolna valamit
feszeng a csávó:D -
#8644 Ez hülyeség, ha tényleg csalni akartak volna, akkor biztos nem egy ilyen látványos mozdulattal tették volna. Max. 200 évvel ezelőtt. :) (távolról is lehet a rezgést irányítani).
Ettől függetlenül lehet csaltak, de nem hiszem, hogy ezzel a mozdulattal. :) -
#8643 nagyon sunyít az infatino:D
-
#8642 Azért az a mozdulat több mint gyanús! :/ -
#8641 http://sportgeza.hu/futball/2013/03/21/bl_csalas/ -
#8640 psg-barca :D -
Hunor88 #8639 Az biztos, ez a második sorsolás :D
Szerintem a Barca meccs a legsimább. -
nagy hős #8638 Azert lehet itt barmit mondani, de a Real sorsolasa iden nehezebb volt mint barmelyik mas csapate eddig a pontig. -
#8637 A Real könnyű sorsolást kapott, a Dortmund is nagy esély előtt.
A másik kettő meg háromesélyes. -
#8636 :DDDD -
lord nihilus #8635 -
#8634 -
IXEMGabeo #8633 Bayern - Juve nagy meccs lesz:) Pár éve a csoportkörben találkoztak akkor is fasza meccsek kerekedtek.
Real átlép a Galatán, a Barca is simán a PSG-n és a Malaga - Dortmund elég nagy kérdőjel számomra, nem lesz sima Dortmund meccs. -
#8632 látom lesz egy arab rangadó is:D -
#8631 D:
majd a döntőt:D -
#8630 Real kérdéses, sajnos szegény Cakir nem fújhatja azt a meccset.