Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
nem bazd meg nem tudom

Kaplan
BÁZEL. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Most alapvetõen a BL-rõl van itt szó. Nem a bajnokságról. Szerintem nem volt rossz meccs, ráadásul két bajnokcsapat találkozott. Méltó volt a Bajnokok Ligája franchisehoz.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ez tudod milyen címer egyáltalán?!

Jól van nyert a Madrid véletlenül örülj, hogy toltak egy nagy meccset, de még mindig hátrányban vannak a bajnokságban.😊

Volt már ennél nagyobb meccs is pláne, hogy az 1. félidõ még alvásra sem volt méltó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

citynek is szerencsés gól volt a Kolarov féle, de ilyen mákot, hogy rögtön abból a támadásból a nulla Benzema betalál megáll az eszem.

Több fórumon is írtam, hogy Maicont hiba volt lecserélni. Tulajdonképpen ott dõlt el, mert õ simán lefogta Ronaldót a szélen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Rudee
Ez a meccs legalább méltó volt a BL elnevezéshez.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sippie
ráadásul úgy hogy a védõ lehúzta a fejét. Szépet fog kapni otthon az biztos
nagy meccs volt a Madrid- City , de no comment h pont a CR dönti el...

Effe88
így van hajrá
FCB

tobias88
lehet ez lesz az idei bl legjobb meccse rögtön az elsõ játéknapon...
Gatti
váhá ugyanaz 😊 erre nem is gondoltam 😊))

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

[HUN]FaTaL
Bizony, hajrá FCB!

😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Gatti
Na ma úgy döntöttem a city - real meccset nézem a sport1 en. De holnap keresnem kell egy Streamet a bayern meccsre 😊

Hajrá FCB!

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

[HUN]FaTaL
Igen már én is akartam kérdezni, hogy mi történt a stream.try.hu-val?

Megvan még a stream-es oldalad? Múltkor valami meccshez kerestem streamet, gondoltam nálad lesz, de nem jött be az oldal.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

banok
Ma kezdõdik a csoportkör!!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

limperatore
A😄SA_😄:SADSAD:SA

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
óriási ASD:assdf

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

limperatore
v nem kell irjal 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

gercse
Legközelebb nem írok inkább 😄

Rudee
Másik csoportba van Madrid? Nincs. Akkor?

Ha nem tetszik a véleményem az olasz foci helyzetérõl, akkor nem kell elolvasni.

Sippie
Nyilván akkor is megjegyezted volna ezt, ha a Madrid nem lenne benne ugyebár. <#rolleyes> Amiket az utóbbi napokban levágtál a topikban az se volt semmi, nem biztos hogy nekem kéne kezeltetni magam <#awink>
Rudee
Én értettem.

Rudee
Tehet arról valaki, hogy pont abban a csoportban van a Madrid, amelyikben csupa bajnok szerepel? Nem tudom egyébként sem, hogy ebben mi volt istenítés.

Az üldözési mánia pedig betegség, kezeltesd...

Grove4
Szóval nem olvastam el, hogy mire reagált gercse, csak a tartalmából gondoltam, hogy az általam idézett hozzászólóra.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sippie
az nem lényeg, csak a rehál margitot lehet isteníteni, mert õk az ász, a csúcs, a legjobb, a best of the best 😛
Rudee
<#ticking><#nemtudom>

Grove4
Jajj, elnézést, azt hittem erre reagált gercse:

"Na a szar fos bohóc ligás 5. helyezett azért jól megfingatta a a világ legjobb legerõsebb bajnokságának a gyõztesét aki egyben persze európa ura is."

Mea Culpa. Tekintsd tárgytalannak a kommentemet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rudee
Olvasol is néha? Azt írtam, hogy 2 olyan csoport van.

Utána ki lett tárgyalva röviden, hogy a Chelsea nem aktuális bajnok, de a BL-ben címvédõ, ezért érvényes az állítás arra a csoportra is.

[HUN]FaTaL
Egyébként a tavalyi H csoport is ilyen volt (Barca, Milan, Plzen, BATE)

[HUN]FaTaL
Az E-ben talán nincsen? A Chelsea micsoda?😊

Rudee
Nem, az aktuális bajnokokra gondoltam. A többi csoportban mindenhol van 2., 3. vagy 4. helyezett is.

Grove4
Szerintem arra gondolt, hogy már megnyerték a PL-t.

Rudee
Nem nyerték ketten, de a Chelsea címvédõként jogosan van ott.

gercse
WTF? Az angol bajnokságot ketten nyerték? 😄
(tudom a Chelsea BL bajnok, de azért jól jött ki 😛)

Rudee
Majd 2074-ben 😄

Tyler1
Majd mikor az angol bajnok oda-vissza veri a spanyolt...<#eplus2>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
ctrl c ctrl v?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Na a szar fos bohóc ligás 5. helyezett azért jól megfingatta a a világ legjobb legerõsebb bajnokságának a gyõztesét aki egyben persze európa ura is 😄D Ennél már csak a Bilbao volt jobb tavaly mikor elkente oda vissza az angol bajnok száját 😄
De azért annyira bírom hogy a PL fanok fikázzák mindig a spanyolt meg az olaszt....

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Egyébként nem tudom feltûnt-e valakinek a csoportok kapcsán, hogy idén végre sikerült összehozni két valós BL csoportot (D és E), ahol tényleg csak bajnokok szerepelnek.

Rudee
Jó nagy válság lehet akkor. Amelyeknél egy átlag éves fizetés körüli összeg jelenthet megoldást, azok a csapatok Spanyolországban a 3. osztályban szerepelnek.

Tényleg röhej, hogy ilyen marhaságot írnak. Ha ilyen összegekkel foglalkoznának az élklubok, akkor nem lennének bajnokságok, mert a "kicsik" már rég becsõdöltek volna.

Lehet kellene küldeni a cikk írójának egy példányt a spanyol élvonal nevezési szabályzatából. Akkor megtudná, hogy hány játékost lehet nevezni és milyen feltételek mellett.

Rudee
Nincsen.

Rudee
Majdnem mint Milito, nem?

Egyébként nézted, hogy a "bohócbajnokság" 5. helyezettje mit mutatott a BL gyõztes ellen? Tanúságos.

Rudee
Nemzeti sport... Majd ha az AS cikkez róla, akkor elolvasom.

szabii98
<#nevetes1><#eljen><#eljen>

I met God. She's black

Effe88

😄DDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Tyler1
How Falcao sees Chelsea 😄DD

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.