Bajnokok Ligája
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
REAL MADRID
fener-benfica
basel-chelsea
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
mostanában sok ilyen volt
így meg ott vannak a képviselõk akik elmondhatják, hogy minden jól ment😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
a semlegességrõl
millió más alternatíva van, de mindegy
nézzük inkább a kopasz bohócot
viszont illés béla csak a manchesterben játszott szóval õ jöhetett volna
ha az uefa ezt v azt akarja, akkor lehet a pápa is, õ is azt fogja húzni...

REAL MADRID
Barcás és realos...😄😄
figyeljük majd a kopasz buzit, vajon megint ideges lesz-e😄😄
viszont nem tudom ezen múlik-e egyeltalán, de nem lehetne olyan ember hívni akinek semmi köze se a Bayerhez,se BVB-hez,se Barcahoz,se Reálhoz😄
annyi más focista van
vagy csak reálosok érnek rá?😄
Bele se merek gondolni, mi lenne, ha a sok troll fegyvert ragadna.. 😄 Azt hiszem kiveséztük.
és épp ezért a foci a szurkolásról szól, nem a foci szépségeirõl. arra elég lenne egy összefoglaló, de amikor a háborút vizsgáljuk, akkor sem a háború szépségeit értékeljük.
amikor a csapatunk nyer akkor nem arról van szó, hogy jaajj igen, örülök mert ez egy szimpatikus brigád, hanem az az ÉN gyõzelmem, amit õk vívnak ki, NEKEM.
legalábbis szerintem valahogy így mûködik ez a dolog.

Pedig mi történik ilyenkor, ami 1-1 szurkoló életét befolyásolja? Kevesebb lesz a fizuja? Kirúgják suliból? Nem, semmi olyan nem történik, amiért fel kéne vágni az ereit... 😄
És igazából a szurkolt csapattal sem lesz semmi. Ugyanúgy fociznak tovább, megkapják a fizut, építik a karriert, szórakoztatnak tovább.
Szóval annyira már nem izgatom magam rajta. A Madrid ha 2. a bajnokságban, akkor is egy jól mûködõ gazdasági vállalat, abszolút nem aggódom a kedvenc focisták megélhetéséért, klubbért stb. De persze szurkolok nekik, mert fan vagyok régóta.
Na mindegy. Én is anyáztam sokat életemben, mert éppen kikapott a Madrid, meg stb. És még valószínûleg fogom magam izgatni rajta. De annyira nem, hogy összevesszek bárkivel is bárhol emiatt. Nem éri meg. 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.