10753
Bajnokok Ligája
-
#9390 -
#9389 A Dohány utca, Rákóczi út tele van ilyen helyekkel. Az Astoriánál van valami Ördögsarok neveztű hely, vagy ott a Dohány utcában a Champs pub. -
#9388 Valakinek van információja arról esetleg hol lehetne megnézni kivetítőn vagy kocsmában a meccset? Örs vezér tér vagy a metrók vonalán kellene leginkább -
#9387 Na közben fellőtték a csatornát, és végre be tudtam programozni. :) -
#9386 szerintem mikor kezdődik a felvezető műsor, 20.00-kor... -
#9385 Nem tudjátok, hogy a UPCnél mikor lövik fel a holnapi BLre a 3Ds csatornát?
Úgy hozta a sors, hogy esküvőre kell mennem, rokony, így lemaradok, viszont a 3Ds közvetítést felvenném, mert érdekel, viszont, még nem aktiválták a csatornát (154), viszont mielőtt dobbantok, be szeretném programozni. -
#9384 és több pénzel meg egyszerűbben zárkózhatnának fel a közép csapatoka bl mezőnyéhez.
több pénz ezért lenne fontos nem pedig a chelsea és port szintű csapatok miatt, mert nekik mind1 lenne.
de egy közép csapatnak a több pénz igenis nagy segítség lenne.
-
#9383 Bl-nek is a tv-s és reklámpénzek teszik ki a lóvé nagyrészét, és ehhez képest az EL-be ennyi fektethető.
EL nem a Chelseanek való, hanem a kis-közép csapatoknak, akiknek a kis pénz is pénz, aki több pénzt akar, az jusson fel a nagyok közé. Többen nem néznék az EL-t sem, ha a Basel-féle csapatok több lóvét szakítanának. -
#9382 így van -
#9381 Ideje volt már. -
#9380 ha azt szeretnék, hogy vonzó legyen, akkor talán adjanak több pénzt a csapatoknak, mert a bl-el pénzdíjazásai ég és föld....ha egy kicsit emelnének rajta, lehet, hogy egyből többeket érdekelne... -
#9379 Tegnap a Reuters hírügynökség értesülése alapján már beszámoltunk arról, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) szándéka szerint a jövőben az Európa-liga győztese automatikus indulási jogot szerezne a Bajnokok Ligájában. A döntést ma az UEFA hivatalosan is bejelentette. -
#9378 Melyiknek a 3.5 fél közül?
Nekem nagyjából mindegy, ha folytatódik a sorminta, persze van egy bizonyos sorrend a csapatok között, hogy inkább melyiket látnám szívesen :D
Utána meg szakadjon meg a sor, ahogy elnéztem a következő döntőket :D
-
#9377 ja tényleg 6 nappal hamarabb voltXD
utolsó üzenetet néztem...:S -
#9376 Hazudsz, SG szülinaposoknál nem vagy listázva! Alreg -
#9375 átvitt értelembe 5 kis szüntekkel -
#9374 1 egész éves? -
#9373 +a bl döntőn leszek 1 éves:D
vagyis ma vagyok de 2 nap szal mind1XD -
#9372 pedig elég sok esély van ám rá:)
-
#9371 Jóó'van, zsinórban háromszor nem lesz döntős a Bayern ám :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy se tudják megemészteni majd az ismételten elbukott döntőt :P -
#9370 hát akkor annak a bizonyos angol csapatnak nagyon fel kell kötnie a gatyáját ez ellen a Bayern ellen:) -
#9369 a upc 3D-ben is elérhetővé teszi a BL döntő közvetítését -
#9368 +1 -
#9367 Csak folytatódjon a sorminta :) -
#9366 -
#9365 bl podcast by sport 1 -
#9364 a milanos rizzoli vezeti a bl döntőt
-
#9363 ne is mond:/
-
#9362 -
#9361 na balo csak ráfázottXD -
#9360 El Clásico helyett lesz most egy Das Klassischen :D -
#9359 Az emberek nagy része már elpártolt a 2 spanyoltól, ezek után a kutyát nem fogja érdekelni az El Clásico, mostmár az Uefa német házidöntőt akar majd jövőre is. -
#9358 most már mindegy...már senkit nem érdekel...:D -
lord nihilus #9357 Böde-Sanyi döntő lesz -
#9356 :D
megint ráb*szott a csigazabáló:D
legközelebb elődöntőben kell a classico
mert az tuti 2 meccs
tuti nagy bevétellel:D -
#9355 jövőre magyar házidöntő lenne, csak az UEFA ezt nem szeretné és csak 1 magyar juthat be, így pedig nem izgalmas nekünk, ezért már korán kiesünk. -
Monoton #9354 Platini ezt is elintézte -
#9353 Én örülök a német házidöntőnek. Ilyen se volt még :) -
#9352 Kerhettek volna,hogy ne jatsszak le. Mert tenyleg gaz eselytelenul. Mondjuk a kozonseg miatt egy hazai gyozelmet akarhattak volna,de megse. Mondjuk ertheto az elkeseredes. Madridnal azert volt esely kezdeskor. -
#9351 A Barca védelmére még annyit, hogy ha hasonlóan ennyi sérülttel kellene kiállni egy visszavágón és megfelelő pótlás nélkül, bizony én is köpdösnék. Ugye már eleve sokat romlik az esély.
Igaz itt meg lehetne említeni a csoportmeccseken a nagyokkal szembekerülő kiscsapatok esélyeit is, de ez más. Minden szurkoló, aki valamelyik nagy klubbal szimpatizál tudja, hogy mire képes fullos kerettel a csapata, éppen ezért tud kiborító lenni az ilyen eset.