10753
Bajnokok Ligája
-
wright #9470 Hogyne szorítanánk Allegri unszinpatikus megnyilvánulása után...esnétek ki a francba,és több lóvé jön Torinóba! -
#9469 de naív vagy :DDDDDDDD
-
#9468 pfff, azért tőled azt vártam, hogy a Milannak szurkolsz -
#9467 Shakhtyor Karagandy (Kaz) 2 - 0 Celtic (Sco)
Azért ez nem semmi.
-
#9466 Úgy előzte meg, hogy nekik csak 2 felé kellett osztani azokat a TV-s pénzeket amiket a hazai közvetítési díjak alapján határoz meg az uefa és nem 3-4 fele mint a spanyol,angol,német csapatok esetében. Úgyhogy hajrá PSV! -
Monoton #9465 Ezek jók lesznek ;)
Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol) -
#9464 Bajnokok Ligája Playoff meccsek:
Dinamo Zagreb (horvát)–Austria Wien (osztrák)
Ludogorec (bolgár)–Basel (svájci)
Viktoria Plzen (cseh)–Maribor (szlovén)
Sahtyor Karagandi (kazah)–Celtic (skót)
Steaua Bucuresti (román)–Legia Warszawa (lengyel)
Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Schalke 04 (német)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol) -
#9463 BL és EL playoff sorsolás élőben most a Sport 1-en és az Eurosporton. -
#9462 Olaszországban többet reklámozzák magukat a fogadóirodák a TV-ben, nagyobb zsé
az okokat nem kell magyarázni :DDDD -
#9461 Mondjuk a 2 olasz el nem tudom hogy előzte meg a 2 spanyolt, főleg hogy hamarabb búcsúztak :D -
#9460 -
#9459 ezt úgy 3 évig minimum szokjátok meg:)
addigra már biztos lesz 1-2 divathadosztályunk akik szórják majd a municiót rátok, találni nem fognak, de a mennyiség legyőzi a minőséget -
#9458 -
#9457 hát nem egy Stephen Hawking
bár szücsyt is eltudnám képzelni egy tolószékszerű-fotelba:) -
#9456 szegény
látom írta a faszságait ide is:)
így nyer a dortmund 4-0ra meg úgyXD
megint biztos sír a foteljében:) -
#9455 szücsy se 1 értelmiség.. :D -
#9454 Balo jó srác ne bántsátok már :D -
#9453 mondja ezt, akinek egy IQ mínuszos Balotelli adja a csapata javát
te tényleg buta vagy :D -
#9452 Ráadásul a szuperkupa döntő a tavalyi BL döntő lesz :D -
#9451 tényleg baszki én is ezen gondolkoztam az előbb,hogy augusztus végén összecsapnak :) -
Gabe18 #9450 Akkor veled együtt már egy embert találtam aki szerint jó volt... -
#9449 a nyitó ceremónia nagyon jó volt, ezt tegnap elfelejtettem beírniXD -
#9448 Bayern Munich 2-1 Borussia Dortmund: Dortmund take control with good pressing, but Robben moves upfront to make the difference
-
#9447 22 ezer volt, 36 jött belőle -
#9446 remélem legalább ilyen 50.000-es tétbe nyomtad akkor :D -
#9445 Robbent végig szidtam a meccsen, aztán a végén megmentette a tippmixemet. Különben már halott lenne :D -
#9444 jó nézd el nekik, érdekess azt is de kihangsúlyozták, hogy hát nem olyan jó ez mert 2 egy nemzetbeli játsza a döntőtt,hurpdurp
persze egy real-barca döntőn felemrült-e volna ez a kérdés, kérdem én:D -
#9443 Ez jó volt! :D -
lord nihilus #9442 Azzal nem is vitatkozom, így van...de azt hogy 20-szor átbeszélik a stúdióban, azt az esetet, 4 lassításban bemutatják, ezt meg....semmi... -
#9441 Ribery is mehetett volna azért, mert az szándékos ütés volt..de ugye lewa is..dante-nak szerintem azért nem járt sárga. -
lord nihilus #9440 Nekem az az érdekes hogy Lewa által Boateng megtaposása ami egyértelműen undorító, patkány módon történt, arról egy szó sem esett (piros lap), de Ribéry és a dantés dolgot még egy hónap múlva is fel fogják hozni.... -
#9439 az nem volt sárgás szerintem.
ribery ütése minimum sárga lett volna,lewandowski talpalása rögtön piros, de Dante rúgásába semmi szándékosság nem volt.
-
#9438 Nem baszogatásból de Dantenak nem kellett volna megkapja a második sárga lapját a tizinél ha már a bíró befújta? Vagy ez ilyen egyértelmű, hogy senki sem beszél erről? -
#9437 Jó meccs volt, mindkét fél megérdemelte volna a győzelmet. Remélem a Dortmund nem merül ki ennyiben és nem marcangolják szét a keretet, szimpatikus csapat és van keresni valójuk az európai élklubok közt. Bayernnek gratula, most kicsit pihenjenek egy darabig :) -
#9436 Azért ez a Lahm,Sweisteger tengelynek már elég régóta járt, egy győztes világtorna:) -
#9435 A jövő év egy Pep - José párharccal kezdődik :) -
lord nihilus #9434 -
#9433 Hát Robbennek visszadott most tavalyról a sors vmit. -
#9432 v milanbol balotelli ;) -
#9431 A Bayern München a a 2012/2013-as UEFA Bajnokok Ligája idény bajnoka!