Bajnokok Ligája

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
ez photoshop

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Új Real logó...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Oziris666
Tavalyi szezont nézve meg pont fordítva van😄

Sippie
Kemecsét is tolja az Uefa, ez köztudott...
Hagyjad már maga....az Ibránynak keményebb volt a sorsolása a magyar kupában. Kemecse a negyeddöntõben...azért...huhh

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

bakkerman
tudatlan vagy...köztudott,hogy minket tol az uefa...Ibra eltiltását is valószínûleg ezért törölték el,és valószínüleg ezért kaptuk a Milan-PSG-Bayern hármast eddig <#wave>

LasDen
írj könyvet róla...nem veszem meg, de majd letöltöm 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sippie
igaz, térjünk csak vissza arra hogyan tolja az uefa a madridot, egészen a döntõig meg azután is <#idiota>
banok
XD
Egyébként én vagy El Classico döntõt vagy német döntõt szeretnék.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szerintem 2 mérkõzés <#idiota>

(bocs, nem tudtam kihagyni :C )

banok
A Dortmund szerintem biztosan nem lesz döntõs. A másik elõdöntõben fogalmam sincs mi lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

DasIsFuck
tehát katalán-bajor és spanyol-német összecsapások lesznek az elõdöntõbe😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Õszeeskûvées 😮OOOOOOOOOOOOOOOOOoooo

LasDen
pszt, srácok...már nem vicces....oké, folytassátok...😊

Én egy parázs hangulatú Hajdúhadház-Ökörirtófülpös BL-döntõt tekintenék meg legszívesebben.
Egyébként meg hajrá Bayern! 😊

Szerintem a Kazincbarcelona fog nyerni a Kemecsei csapat ellen

[HUN]FaTaL
A döntõt szerintem mindkettõ adni fogja legalábbis a 2010-2011-es döntõt adta a tv2 is meg a digi is. Viszont a résztvevõ csapatokat szerintem elrontottad. 😄 Az FCB stimmel, de Dortmund - Barcelona lesz az 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

300-400

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😉

Hülyéskedtem csak alig 3-4 ezer ember választotta a DIGI-t, mint szolgálgatót.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

DasIsFuck
Még szép, mert a Sport 1 fogja adni a Dortmund-Bayern dõntõt😄

már késõ😞

úgy hallottam, hogy a DIGI fogja majd adni a Dortmund-Barca döntõt. Aztán lehet félrevezettek😮

<#mf1><#eplus2>

SLICK

bakkerman
Bayern-Real döntõt melyik csatorna fogja adni?

úúú bazmeg bocs,még le kell játszani a meccseket faszomba

Ilyenkor amúgy miért nem jön valaki és teszi be a popcorn evõ gifeket?😄

szabii98
Ahhhh mennyire tudtam hogy ez lesz 😄DDD

I met God. She's black

De hogy kifejtsem. Az idei szezonban a Real mérlege a Barcaval szemben, 3 Gyõzelem, 2 döntetlen, 1 vereség. Míg a BVB-vel szemben, 1 döntetlen, 1 vereség. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Madrid sokkal felkészültebb a Barcelona játékából, és jobban ismeri, mint a BVB-t, egyértelmû, hogy melyik a könnyebb ellenfél.

Az UEFA nyomja a Madriot, de a halálcsoportba rakja, majd megkapja a MU-t.
Itt jön ugye, hogy mert a MU meccset elcsalták nekik. Nyilván azt ugye kizárjuk, hogy a Madrid 11 ember ellen nyerhetett volna? Viszont azt azért nem szabad elfelejteni, hogy a kialakult helyzethez, szükség volt Nani megmozdulására, ami azért erõsen vitatható. Persze lehet azt mondani, hogy a RM Portugál alakulata kollektíven megfenyegette Nani-t, hogy ugyan már csinálj valamit, amiért kiállíthatnak, de nem túl valószínû.

A Galata sem ígérkezett sokkal könnyebbnek, mondjuk egy PSG hez képest. Drogba, Sneijder, Burak Yılmaz ( aki ugye ott volt a góllövõ lista élén ).

- moderálva -

- A személyeskedést privátban lehet tovább folytatni. -

Sippie
- moderálva -

- A személyeskedést privátban lehet tovább folytatni. -
Tyler1
Akkor valóban nem a papíron leggyengébbet kellett volna kapniuk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sippie
jól megaszontad itt is!!
Ha az UEFA a Madridot akarta volna nyomni, akkor a Barcaval rakja össze.

A kupát a Kemecse kapja, már nem azért...

DasIsFuck
igaz is, elvégre milyen unalmas ez a döntõzés nem?😄

horpeti
Ja, csak ne örüljél annyira. Lehet, hogy Bayern-Dortund döntõ lesz, de a kupát a végén a Reálnak adják. 😛

SLICK
Még a Blikk is rendes sorrendben tette be a csapatok képeit a mai újságban. Õk is tudták elõre 😞

ressy14
azért a 2009-es gyõzelemmel vitatkoznék, mert az elõdöntõben a Chelsea-nek kellett volna továbbjutnia, ha az Ovrebo nem csalja el a 11-eseket.

Egyébként az érdemli meg a végsõ gyõzelmet, aki akárkit le tud gyõzni.

Dum spiro, spero.

Effe88
09-10:
Stuttgart-Barca a 16 között: elsõ meccs Stutgartban
Arsenal-Barca a 8 között: elsõ meccs Londonban
Inter-Barca a 4 között: elsõ meccs Milánóban
10-11:
Arsenal-Barcelona a 16 között: elsõ meccs Londonban
Real-Barca a 4 között: elsõ meccs Madridban
11-12:
Leverkusen-Barca a 16 között: elsõ meccs Leverkusenben
Milan-Barca a 8 között: elsõ meccs Milánóban
Chelsea-Barca a 4 között: elsõ meccs Londonban
12-13:
Milan-Barca 16 között.elsõ meccs Milanóban
PSG-Barca a 8 között: elsõ meccs Párizsban
Bayern-Barca a 4 között: elsõ meccs Münchenben.

Egyébként még mielõtt jönne vki, hogy ez is csalás meg stb...Nem azért írtam be, mert szerintem 2009ben és 20011 ben is megérdemelten nyert bl-t a Barca.
Csak egy kis statisztika

Tyler1
Megrakom azt a rohadt BVB BL gyõzelmet 100 kilóval csak azért is, akkor már csaknem basznak ki velem<#idiota>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

DasIsFuck
ezért lenne az mindenkinek az érdeke, hogy egy bayern-dortmund döntõ legyen😄

reálosok, ennek kell szurkolnotok, hogy megmentsétek a klubbotok becsületét😄

horpeti
Hurra,lehet tovabb csalozni! 😉

DasIsFuck
a malaga meccs nem azon múlt mert a malaga olyan nagyon legyõzhetetlen meg csoda lett volna.
ha legalább 1 gólos döntetlen lett volna a kinti meccs akkor a dortmundi is egy sima meccs lett volna mint a shaktar elleni.
És a Shaktar szerintem jobb csapat ettõl a Malagától.

Azért idén már bizonyította a Dortmund, hogy képes felvenni a kesztyût egy real madriddal, szóval szerintem van esélyük, de hogy otthon kezdenek az nagy hátrány.
Ahogy a Bayernnél is...

DasIsFuck
ha nem ennyi pénzrõl szólna az egész akkor még talán jára is, nekik, de szerintem ne legyünk naívak.

vagy akkor hidjük el a bankokról, hogy tisztességes intézmény aki az emberekért van?
vagy a politikusokról, hogy õk az emberek javait nézik?

én nem tartom az uefát csalónak, de valószinû manipulálnak ezt-azt.

DasIsFuck
akkor mindenki jósXD

DasIsFuck
ááá pont a wembleyben?
az angol szövetség gondolom szép kis summát fizetett azért, hogy legalább mind2 német otthon kezdjen😄

kicsit alábecsülik a Dortmundot, a Malaga egy rendkívül szívós csapat volt idén, a Real ellen könnyebb lesz fociznia a sárgáknak. Madridon nagyobb is lesz a nyomás, mint a Malagán mivel a csoportmeccsek ismeretében egyáltalán nem tûntek jobbnak ellenfelüknél.

Bayern-Barca meccsre nem tudok jósolni. Ha a védekezést vesszük alapul akkor a Bayern idén elverheti a Barcát...

LasDen
amúgy mind olyan szervezeteket vádoltok, bélyegeztek meg, akikrõl soha nem derült ki semmi a manipulációval kapcsolatban. Márpedig az ártatlanság vélelme alapján senki nem tekinthetõ bûnösnek, ameddig felelõsségét határozat nem állapítja meg 😄

Mor3llo
na Infantino mehet tippmixelni 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Effe88
mindenki ezt mondta😄
kár volt sorsolni😄

na majd meglássuk...

de hogy pont a Bayern és a Barca kapja egymást<#wilting><#lookaround>