10753
Bajnokok Ligája
-
#9790 "ha már egy Barcelonat el lehet tiltani"
Igazad is van milyen világba élünk már, hogy a Barca-ra is vonatkoznak a szabályok...:( -
#9789 zingaronak nem megy mikor igazán nagy tét meccs van -
IXEMGabeo #9788 tegnapi napot Ibra nélkül hozta a PSG:) Lavezzi, Pastore is bőven elég oda:D -
#9787 ha már egy Barcelonat el lehet tiltani (tiltaTni) az igazolásoktól,szerintem visszahozhatnak egy Leverkusent is,vagy Schalket :DDDD -
#9786 sima hát
ez már meglesz nekik
a real meg következő körben kaphatná a leverkusent csak, hogy tuti legyen a tovább jutásuk (ja kár, hogy már nem áll a leverkusen:D:D:D) -
#9785 Nehéz helyzetben, de ettől függetlenül még lehet izgalmas a visszavágó. Pl. 2-0 már jó lenne a Chelseanek... És Ibra valszeg nem lesz, ne felejtsük. -
#9784 sima PSG,Real továbbjutás lesz,esetleg Londonban lehetnek gondjai a PSG-nek,ha Blanc elizgulja a dolgot,nem volt ő még edzőként ilyen helyzetben,BL elődöntő kapujában -
#9783 eléggé más az idei csapatuk arról nem is beszélve h főleg a védelemből sérült jó pár ember -
#9782 De az idei Dortmund játszik... -
IXEMGabeo #9781 3-1
Chelsea nehéz helyzetben...
Real is de simán nyert pedig a góljaik röhejesek voltak a tavalyi Dortmund ezeket kivédekezi simán -
#9780 aztakurva pastore h leszopatott mindenkit..... -
#9779 mai
20.45 Real Madrid-Borussia Dortmund tv: Digisport1 hu, ZDF, HRT2, RTS1
20.45 PSG-Chelsea tv: Digisport2 hu, STV1
streamek: -
#9778 1:0
1:1 -
#9777 Barca-Atl: 2-2
MU-Bayern: 1-2
Úgy érzem, nem kimondottan papírforma ill. papírforma arányú eredmények lesznek. :) -
#9776 Barca-Atma 2-1
MU-Bayern 2:1 -
#9775 1-1
0-3 -
#9774 Tippek urak?
Nálam:
Barca-Atma 2-1
MU-Bayern 0-2 -
#9773 20.45 Manchester United-Bayern München tv: Sport1 hu, TVR1
20.45 Barcelona-Atletico Madrid tv: Digisport1 hu
streamek: -
#9772 annyiban talán nem h idén ha Roo+RvP kettős kezdett nagyon ritka volt h értelmes játékunk legyen, talán csak pont az Olimpi meccs a kivétel. Moyes nagyon nem érzi még h kell ezt a kettőst játszatni. Meg pont a Bayern ellen nem kéne két csatárral kiállni, ahol várhatóan kevesebbet lesz nálunk a labda. -
#9771 Hjah, ez mondjuk nagy pech nekik, h Persely megsérült. :/ -
#9770 Hajtani fognak...az első gólig. Aztán meg már tok mindegy -
#9769 fel van tüzelve?
hát nem tudom
biztos, hogy mindent megfognak tenni a belüket kihajtják, az fix..
de nem lesz van persie és azért még se alex ül már a padon:) -
#9768 Igen, én is komoly küzdelmet várok azon a párharcon. A MU most fel van tüzelve. :) -
#9767 a 7-0 az tényleg döbbenetes volt......ezt most nem fikából, de az tényleg sokkoló volt...:)
amúgy a Mu ellen nem lesz semmi féle 7-0 meg ilyenek
nagy harc lesz
szerintem jobb csapat a Bayern idén is, de hát még is csak a MU...
nem lesz az azért olyan sima, bár nem tudom elképzelni, hogy ne a Bayern jusson tovább... -
#9766 Szerintem nem nagyobb, mint a korszakalkotó Barcanak volt. -
#9765 Sztem most jó esély van arra, hogy az első BL címvédés meglegyen. -
#9764 persze döntőbe várt... edző nélküli, sérült Messivel (majd nélküle) felálló, egész tavasszal formán kívül lévő (Milan elleni visszavágót leszámítva) Barca döntőbe volt várva :D :D Amikor előtte a PSG-vel is csak két döntetlenre voltunk képesek... igazad van... tényleg, TE aztán biztos tudod hova volt várva a csapat... nem győzök jegyzetelni, olyan okosakat mondasz.
Nagy mellénnyel benyögöd a 7-0-át, majd játszod a hülyét, hogy a korábbi BL döntők vajon hogy jönnek ide, közben meg már most mentegeted a csapatod, ha esetleg belefutnának egy nagyobb pofonba. Egyetlen szerencsétek, hogy Pep alatt a Bayern nem hajtja ki úgy magát, mint Heynckes alatt, így simán megúszhatjátok akár 2 góllal is. Ami után persze, majd jönnek a további 7-0-ázós kommentek, és hogy ti csak ennyivel megúsztátok!!444négy
Ugyan kérlek...
-
#9763 Tavaly csak az idióták várták a Barcát a döntőbe, az egész BL-ben látszott, hogy gyenge a csapat. Mondjuk a 7-0-ra én sem számítottam, de sima vereségre igen. -
#9762 Bakkermannak legalább sikerült felfogni, hogy mire céloztam. Nem tudom mit akartál most bizonyítani ezekkel a videókkal, semmi köze nem volt a témához, gondolom sértettségedben, hogy valaki felmerte hozni azt az eredményt, gyorsan megakartad mutatni, hogy ki a kakas még a dombon. Le vagyok sújtva, jaj...
Egyébként igen, ebben a párosításban benne lehet egy nagyobb különbségű Bayern fölény, de a United jelenleg (még) a középmezőny élén gyengélkedik, tehát ha ezt nézzük, az évekig uralkodó és akkor is döntőbe várt Barcának 7 lőni nagyobb szálka volt, mint egy jó nagy gödörben evickélő Unitednek esetleg hasonló mennyiséget. -
#9761 Ez tény. A Real a legjobb csak esélyt adnak mindenkinek...:D -
#9760 Adom. Mindig jön egy kontra. Majd a vége az, hogy a Real a legjobb, mert 9 bek/bl trófea -
#9759 ámen, persze kíváncsi lettem volna, ha én nem reagálok, akkor szólsz-e emiatt Tyler1-nek. :P -
#9758 Most éppen azt neked címeztem, de általánosságban írtam. Nyilván a jelenre, illetve a jövőre az sem mérvadó.
Szimplán értelmetlen vitának találom azt, amikor egymás orra alá dörgölik a múlt eredményeit. Napestig lehetne oda-vissza passzolgatni ezt a labdát, bármelyik csapatról is legyen szó. -
#9757 mert a 7-0 az a jelen gondolom. -
#9756 A múlt csak a nosztalgiára jó. Semmi másra. Nem irányadó. -
#9755 Ezek miatt mégiscsak hangosan nevetnénk :)
-
#9754 elkellett jönnie egy olyan pofonnak,azután talpra állt a csapat,és bajnok lett,a MU meg jelenleg úgy áll,hogy a BL-ben jövőre is ott akar lenni,akkor meg kell nyernie. És a világ legjobb csapata ellen lesz 2 meccse,egy mostani 0-7 nem lenne annyira meglepő,mint tavaly a mi részünkről. -
#9753 Könnyen lehet, de a 7:0 után én inkább halkan nevetnék :) -
#9752 manchesterben megtudják majd, hogy milyen magyar csapatnak lenni :D -
#9751 MU-Bayern meccseket csak éjféltől adhatják majd le a csatornák,a szexuális utalások miatt :DDDDDDDDDDD